wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

tänkte bara berätta det senaste, nämligen att.......
igår fyllde jag 18 år och idag tog jag KÖRKORTET!!! WIIIIIEEE det känns så sjukt jävla bra. när hon sa att jag hade klarat det, då släppte all nervositet och seriöst, hela kroppen ba skaka. när ja hade klive ur bilen kändes de som om jag skulle kunna hoppa upp till molnen, eller gå på vatten, så jävla glad var jag! ;D wihoooooooooooooo


 
tänk att vi gått och blivit 18 år, gaalet.


nu får vi köra bil också, sweeeet life säger jag bara! hihi ;D


true friens are never apart, maybe in distance, but never in the heart

Känner att bloggtorkan på sistone har varit total, men har varken haft tid eller lust eller ork eller nånting för att skriva, och som vanligt blir det jobbigare och jobbigare ju längre man skjuter på saken.
Aja, ska dra en liten kort sammanfattning om vad som hänt sedan sist vi hördes.

-Matcher i Sthlm mot AIK och Ormsta som slutade med vinst båda matcherna och mål av mig själv, inte varje dag det händer! Målet alltså, inte vinsterna.. hehe
-Lovvecka hemma i Åsele! Helt underbar vecka där massor hanns med, bl.a bowling i Villis med Carro, Therese och Karin. Mysfödelsedagsmiddag för Therese. Reunion med 92orna uppe på Åslia, massa träning, träffa farmor, umgåtts med bästa vännerna samt halloweenparty i lycksele som kanske inte blev det allra mest lyckade, men var skoj ändå!
-Ytterligare en skolvecka är genomförd och avklarad, däribland även en beställning av studentmössor, som blev otroligt snygga måste jag säga!

Sen har jag haft en fantastiskt, underbar helg här tillsammans med bästa Anna och Therese. Jag och Karin fick våran 18årspresent som aldrig hade kunnat va bättre, ett underbart fotoalbum (som förövrigt gjorde att jag och karin började storgrina...), supergod middag+efterrätt och sen också en hemmaspabehandling, kunde inte varit bättre!
Som ni kanske förstår så vankas det alltså 18årsdag här snart, närmare bestämt på onsdag!!

Imorgon återvänder också de förlorade landslagsspelarna, välkomna hem är dom, har varit tomt här i Övik!
I övigt i veckan så så är det fullt upp, träningar som vanligt, plus en massa plugg- nationella, redovisning, uppsats, prov.. Ja, you name it..

Nej, nu ska jag gå och sova och ladda för denna fullspäckade vecka. Förhoppningsvis så hörs vi inom en snarare framtid än senast, men jag kan inte lova något.


I Lycksele på halloweenparty!


tjooooflöjttt

Sitter hos anna i lycksele och smådricker lite vin, ikväll blire maskeradpaaaaarty! kommer kanske bilder senare någon dag ;)
iaf, har haft ett suuuperlov hemma och är riktigt taggad på paarty ikvällll!
neeej, vi säger väl bara SKÅÅÅL!!


RSS 2.0