fredag!

Fredagkväll och den spenderas i soffan med världens bästa syster. Vi har gofikat och ser på "pay it forward" på tvn. Mycket bra fredagkväll! 

Dagen i övrigt har inte varit speciellt händelserik. Pluggat lite, varit på gymmet och isträning ikväll. Har känts mycket bättre i ljumsken, så tänkte prova på isen ikväll. Gick och kändes bra till en början, men sen fick jag ont, så blir ingen match för min del imorgon. Blir matresa istället! 
Gympasset däremot kändes bra, provade viktade chins för första gången och det gick bra! Kul att testa något annat! 

Gårdagen blev iaf toppen, så mysigt att ha världens bästa mamma här!❤️ 

Imorgon är det alltså matchdags, Luleå borta och sista seriematchen. Missar ju den då, men följer med och tittar iaf. Kul att göra något liksom. Bussen rullar iväg 10.30 och matchen är 16. Blir med andra ord en heldag innan vi är hemma igen, men det gör ju inte så mycket. 

Hoppas ni får en toppenbra helg! :) 
Dagens enda bild- fredagstacos, mums!😊

torsdagsmys







Torsdagsmys med mamma och syster. Film- "känn ingen sorg", en annan sorts "gino" med mörk choklad och kokos och en massa tända ljus. Supermys!!❤️❤️

tisdagkväll

Tisdagkväll. Och som de flesta tisdagkvällar är jag ensam hemma. Ligger i soffan och slöar. Och tvättar. Även det en vanlig tisdagkvällsyssla. 


Veckans första dagar har i stort sett varit precis som vanligt. Förutom att jag dragit på mig nån skit i en ljumske. Vet inte riktigt vad jag gjort, men jag har ont, rejält ont. Frustrerande nå jävulskt. Det kom igår på träningen så jag klev av och idag har jag bara varit på gymmet en sväng och cyklat. Får se om jag kan göra något alls imorgon, beror på hur det känns. Riktigt pissigt. Håller alla mina tummar på att det ska gå över fortfortfort. Gör gärna det ni med! 

Det egentligen enda som typ hänt idag var en storhandling på Maxi. Otroligt vad pengar det rullar iväg när man handlar mat. Men det är ju en bra och viktig utgift som tur är, så det får gå! 

Älskar dock att ha fulla skåp, kyl och frys. Så vill jag alltid ha det! Det ger mig en hemmakänsla. 

Trevlig tisdagkväll på er!

lyckad kväll!

Söndagkväll, nedkrupen i sängen. Trött med glad efter en finfin helg! 
Matchen igår behöver vi inte säga så mycket om, det blev förlust och det var en såndär match man bara lägger till historien och glömmer bort. 
Resten av dagen däremot lägger vi in i historien som något jag kommer minnas med glädje!  
Det blev en fantastiskt rolig kväll med ett gäng underbara tjejer som jag dessvärre inte träffar alltför ofta numera. Vi åt gott, drack gott, surrade i massor, lekte lekar och skrattade så vi ibland låg dubbelvikta. Kollade på gamla bilder och återupplevde gamla minnen. Vi började på eftermiddagen och surrade sedan in på småtimmarna innan vi kröp till sängs. En väldigt lyckad kväll! 



Förrätt; svamptoast
Huvudrätt; fläskytterfilé, potatisgratäng, wiskeysås och beasås


Cupcakerace, där vi tävlade i finast dekorering. Dessutom blev det efterrätten sen! 


Tävling 2, sätta snoppen på snubben. Självklart vann jag denna ;) 


Ballongsmällartävling, lite olika metoder ;) 

Idag har varit en sån där dagen efter dag. Inte bakis, men rätt seg, trött och lite sliten. Vi kom tillbaka till Umeå runt halv 4, och sedan dess har det inte hänt så mycket. Sett Munksund-AIK på datorn, ätit middag, gått en liten promenad, tvättat och sen avslutat kvällen i soffan framför Så ska det låta. 
Nu inväntar jag bara samtal från min man, sen kommer jag nog somna så fort jag släcker lampan. Måndag och ny vecka imorgon, känns faktiskt rätt bra! 
Hoppas ni haft en fin helg! Godnatt! 
Dagens middag fick bli en lättare variant i form av bananpannkakor, gott såhär dagen efter ;) 

vardagslyx

Fredag. Härliga fredag! Sitter och äter en bit mörk choklad som efterrätt till kvällsfikat som bestod av riskakor med jordnötssmör och banan. Inte helt tokigt fredagsfika kan jag lova! 

Efter gårdagens förmiddagslektion städade och tvättade vi. Efter det har det varit vardagslyx i dess sanna bemärkelse! Mamma kom hit vid tre (hon skulle jobba här idag) så då åkte vi ut på rusta och kollade runt och handlade lite småsaker. Sen blev det middag- flygande Jacob. Mmmmm...
Det kanske inte ser så gott ut, men det är det kan jag lova!!!

Efter det for Karin till Hampus så jag och mamma åkte ner på stan och gick på bio. Det händer ju verkligen typ aldrig, så det var jättemysigt! Vi såg Kärlek Deluxe och vi tyckte iaf den var jättebra :) när vi kom hem tog vi en prommis till anton och johanna och surrade där en stund innan vi gick hem igen och surrade ännu mer innan vi skulle sova! 
Idag har vi varit lediga från skolan, så vi for på gymmet efter lunch (nytt PB i chins, 9st!😃) och i allmänhet ett riktigt gött pass! Sen åkte vi ner på stan, tog en fika med mamma och strosade runt ett tag. 

Mmmmm.... 

Väl hemma blev det gårdagens rester till middag, behöver inte säga mer😋 

Mera surr med mamma innan hon åkte iväg hemåt och sen träning i vanlig ordning ikväll. 

Helt klart väldigt fina dagar med världens bästa mami! 

Nu ska vi förbereda morgondagen innan det är dags för sängen. 
Imorgon är det nämligen bortamatch mot Clemensnäs och sen ska vi på födelsedagsfirande hos Carro! Ska bli jättekul! Sen sover vi över där (i Skellefteå) och åker hem igen på söndag. 

Så, ha en fin helg mina vänner! :) 

tillbaka i skolan

Har precis krupit ner i sängen tillsammans med vetekudden, min nya bästa vän mot kalla fötter - underbart!👌👍
Två dagar av denna vecka avverkade. Var tillbaka i skolan igår för föreläsning, första gången på många veckor. Så nu är nya kursen igång. Den här perioden blir det bara en kurs igen, (dvs 50%) så det blir rätt lugnt. Må fm, ons em, tors fm och ungefär varannan fredag är det som gäller framöver. 
Gårdagen bjöd även på två träningspass, ett på gymmet och så ett på is. Har grym träningsvärk i både ben och bröst idag! 
Idag har vi alltså varit lediga från skolan. Dagen har istället bjudit på en sväng på stan på fm för lite ärenden. Ett indoorwalkingpass mitt i dan och så fyspass med laget "ikväll" (kl fem är inte kväll, men det är lättast att säga kväll ändå). Resten av dagen har typ bara bestått av chill! Tvättade lite ikväll, annars ingenting. Skönt faktiskt! 

Jo förresten, fick resultatet från fysiktentan idag, det får en 👍! 😃 

Nu ska jag sussa! Godnatt! 

Har inte tagit en enda bild de här dagarna, så väljer en helt irrelevant bild för inlägget istället. Världens bästa❤️

kärlek

Ett par underbara dagar är över. Det går så fort. Allt går fort. En helg går fort. En vecka går fort. Och det är jobbigt, men samtidigt en tröst. Det jobbiga är just såna här dagar, en långhelg som är helt underbar, men som så plötsligt bara är slut. Trösten ligger i att trots att det känns som en evighet tills nästa gång vi ses, så går ju som sagt tiden fort. 

Den där känslan. Att få vakna upp och somna bredvid den man älskar. Att få kramas. Bara ligga och kramas och andas. Höra hjärtana slå i takt. Att få tycka om någon så mycket och veta att det är besvarat. Det är nog den bästa känslan av alla. 

Det är bara jobbigt ibland. Att det är 16mil för långt bort. För det mesta veckor mellan gångerna. Som man får känna sig hel. Som man slipper den där längtan och saknaden och istället har allt på plats. 

Men jag är lycklig. För trots avståndet så finns ju kärleken kvar ändå, och det är ju allt som spelar någon roll❤️ 








lycka en fredagkväll

Lägger mig i en renbäddad säng bredvid min stora kärlek. Efter en kväll då jag hunnit träffa båda mina fina föräldrar och dessutom hunnit surra ett par timmar med världens bästa vän. Lycklig!❤️

mot Åsele!




two down

Ligger i sängen och känner mig rätt nöjd över dagen. Och samtidigt rätt slut i både kropp och knopp. Tenta nummer två är avklarad och det kändes okej. Bra på vissa delar, mindre bra på vissa. Overall, okej. Tänker försöka att bara lämna det därhän och inte tänka på det mer förrän resultatet kommer. Så får man ta det därifrån. 

Dagen i övrigt har varit rätt lång. Började med att besöka universitetsbiblioteket (för första gången trots att vi gått på Uni ett halvår!!) och fixade bibliotekskort. Fick där också frågan av kvinnan som jobbade där om vi verkligen var 18år "vi såg ju så unga ut". Vet inte riktigt om man ska ta det som en komplimang eller inte?!
Har också hunnit med ett ben/bröst/biceps pass på gymmet. Var rätt tungt, men kändes okej ändå. 
Har annars mest tagit det lugnt och laddat inför tentan. Direkt efter den drog vi på hallen och tränade. Ändå skönt att röra på sig efter ett par timmars stillasittande! 

Firade sedan dom här båda gjorda tentorna med gofika, avokadomousse. Plus en extra chokladbit. Det får man ;) 

Imorgon 10.10 sätter jag mig på bussen mot Åsele. För nu är det helg, på riktigt. Helthelt ledig, i fyra dagar. Och jag ska få fara hem och kramas med mitt hjärta. Det kan inte bli bättre! 

Därmed säger jag godnatt! 

one down, one to go

Som rubriken lyder, en tenta gjord, en kvar. Kändes rätt bra igår ändå, så om det inte vill sig helt åt skogen borde inte godkänt vara något problem! 
Jag och sis firade sedan den gjorda tentan med..... Storstäd! Vi plockade bort julen (som var kvar eftersom tentaplugget varit prio 1) och så storstädade vi hela läggan. Faktiskt riktigt både skönt och fräscht nu när julen är nedpackad! Kvällen bjöd sedan på träning i vanlig ordning och sen myskväll med bästa sis framför idrottsgalan. Har nog aldrig riktigt sett hela den eftersom vi alltid haft träning då, så det var kul som omväxling! 

Riskakor med jordnötssmör och banan är helt klart en favorit just nu! 

Den fina Ernstljusstaken som Karin fick i julklapp av Hampus mamma! Ger superfint och coolt sken! 

Dagen då. Det fortsätter att vara kallt ute, dock inte lika kallt som hemma i Åsele, men vi ligger kring stadiga -15 och det räcker gott och väl! Solen har även tittat fram lite försiktigt och helt plötsligt känns livet lite lättare! Haha 
Sov lite längre imorse, har sedan pluggat det sista inför morgondagens tenta. I övrigt gick vi iväg till gymmet och körde ett lättare pass och sen hade vi kuddträning som vanligt tidigare ikväll. Lite onetreehill har vi också hunnit med ;) 

Kvar av den här dagen är inte mycket. Ligger just nu i soffan i min nya favoritfilt. 


Ser ut ungefär såhär (bilden tagen för någon dag sedan). Så mysig!! 

Annars så ska jag bara hämta tvätten som hänger i torkskåpet så är dagens sysslor gjorda. Ska försöka koja tidigt också. Ska låna Karins säng inatt och se om jag sover nåt bättre. Har sovit riktigt dåligt dom två senaste nätterna, mest på grund av att jag frusit. Trots pyjamas, täcke och fleecefilt. Så som sagt, hoppas det blir bättre inatt så jag är utvilad inför morgondagen! 

Hörs! 

Mmm

Renbäddat.. Mmmm, bäste!👌 kommer sova gott inatt!✌️ 
Sweet dreams!😊

söndagkväll i soffan

Söndagkväll och helgen närmar sig sitt slut. Har intagit soffposition och planerar inte att lämna den förrän det är dags för sängen!
 
Gårdagens match slutade med förlust, 2-1. Ett väldigt tufft spelande Modo var bättre än oss, sett till hela matchen. Alltid tråkigt att förlora, men vi är nära dom nu och det är kul!
Efter matchen blev det en riktig slöarkväll, bara jag och världens bästa pappa. Vi gjorde kycklingtacos till middag och sen såg vi två filmer. Först hyrde vi "Hur många kramar finns det i världen" och sen såg vi "Familjen Jones" som gick på tvn. En mycket skön kväll!
 
Idag har varit veckans första träningslediga dag. Istället for jag och pappa och handlade på Maxi och sen for vi en sväng på Jysk. Sen tittade vi på Vinterstudion och såg samtidigt hockey på datorn. Efter lunch åkte han hem. Efter det har jag och Karin pluggat lite grann, tagit en promenad, sett mer hockey på datorn, käkat middag och tvättat. Och nu som sagt, är det soffläge som gäller. Tänker se "Så ska det låta" och sen "Hur många lingon finns det i världen". Bra tvkväll!
 
Imorgon är det dags. Tentadags. Fysik står på menyn. 09.00 är det startdags. Håll gärna tummarna!
 
Hängde även upp årets hockeybild på väggen, tycker det är så hemtrevligt med foton!
 
Ha en trevlig söndagkväll! :)

fredag

En inte så väldigt händelserik fredag är nu över. Har pluggat mest hela dagen, pappa kom sen på eftermiddan och så var det isträning ikväll. Avslutade dagen med att se långfilm med far och syster. Mys! 

Ute är det kallt och det blåser som bara den. Riktigt sånt där kura inne väder. Trivs därför särskilt bra med min nya filt som jag fick i julklapp av svärmor, en sån med armar. Såå mysig! Helt perfekt!

Kom förresten på att igår så var det två år sedan jag köpte den här telefonen! Otroligt, känns ändå som igår. Den är en trogen vän ;) 

Enda bilderna jag tagit idag är på dagens middag. 
Kasslergratäng med broccoli, ananas, vitsås och riven ost. Mumma! 

Nu ska jag släcka lampan. Ute viner det så fönstrena knakar, så jag drar täcket och filten upp till näsan och säger godnatt! 

plugget gör hjärnan mosig

Fin rubrik va?! Haha, hatar rubriker.. 
Efter sju timmars plugg så är iaf hjärnan rätt mosig såhär på kvällskvisten. Har därför redan lagt mig. Har även blivit lite lite sömn dom senaste nätterna, så känner behovet av att få sova ordentligt. 
Är otroligt dagavill också, har liksom ingen koll vad det är för dag. Beror nog mycket på ledigheten som varit och att veckan började med en "söndag" (i måndags) vilket gjort att det blivit lite förvirrande. Plus att plugga hemma dagarna i ända gör att det flyter ihop litegrann. 
Men i vilket fall, fredag imorgon- härligt! Vad man än gör på veckorna så längtar man alltid till fredag och helg, det bara är så. 
Imorgon kommer även pappsen hit. Och på lördag är det matchdags igen, Modo kommer på besök och det ska bli sjukt kul! 

Nu har jag bara ett samtal kvar att göra, till min fina, innan jag tänker släcka lampan. Godnatt! 

En av mina julklappar från svärmor, en av mina svagheter är visst avslöjade... Kärlek till detta alltså! Mmmm!

mellis


Bra mellis efter ett gött rygg/axlar/triceps pass! Har även grym träningsvärk i benen efter gårdagens pass, härligt! 
Snart tillbaka till pluggandet... 

två veckor på hemmaplan

Hela två veckor blev det alltså på hemmaplan under julen, och oj så härligt. Man blir bortskämd av att få vara med nära och kära hela tiden, men samtidigt samlar man också på sig massor med energi som gör att vardagen senare känns lite lättare! 

Julafton blev lite annorlunda i år. Började med att Andrés familj kom mitt på dagen, så det blev fika, julklappar, mys, surr och skratt med dem ett par timmar. Blev inte så mycket tittande på Kalle Anka dock, det stod mest på i bakgrunden. 
Vi fortsatte sedan ner till pappa och hela min familj. Där det blev middag, julklappar och ännu mer mys, surr och skratt. Kvällen avslutades sedan med sällskapsspel, så roligt! 
Fick verkligen en toppen julafton på alla sätt, kunde inte önskat mig att det skulle varit på något annat sätt!

Juldagen bjöd som vanligt på hockey, alltid lika roligt! Efter det blev det middag och party med brudarna och utgång på wärsan som vanligt! Riktigt roligt!! Dock blev jag trött rätt tidigt så jag sällskapade hem med min syster redan vid ettiden. 

De kommande dagarna spenderades bara hemma i Åsele, träning i gymmet och på is blandat med mys, god mat, fika och besök hos farmor. 
På måndagmorgonen, dan innan nyårsafton, packade jag och andré bilen och körde norrut. Efter ett lunchstopp hos svärmor i Vilhelmina åkte vi sedan upp till andrés stuga. Där spenderade vi följande dagar, myste massa, tog långa sovmorgnar och försökte vara ute under dagens ljusa timmar. Vi såg även såklart på hockey, JVM- roligaste hockeyn! Nyårsafton kom pappa på besök och vi åt trerättersmiddag och invigde bastun några timmar. Så mysigt och skönt att bara ta det lugnt över nyår! 
Så på fredagseftermiddagen packade vi ihop och åkte hem. Middagsstopp hos svärmor som bjöd på palt- MUMS!!! Och sen hem för hockeyträning. Helgen bjöd på det vanliga, träning, mat, mys osv. Tog vara på sista dagarna hemma helt enkelt. 
Så måndag så bar det alltså iväg till Umeå och vardagen igen. 

Tack alla underbara människor jag har i mitt liv och som förgyllt och gjort dessa två veckor så himla bra! Puss på er!

Har dock mest tagit bilder med kameran, vilka är inlagda på externa hårddisken. Vilket innebär att jag måste starta datorn och skriva där osv. Så jag bjuder på några få bilder jag har på telefonen! 
















❤️❤️❤️❤️❤️

tentaplugg

Ännu en dag i tentapluggets tecken. Vi kom ju tillbaka hit till Umeå i måndagseftermiddag, så igår och idag har vi hårdpluggat. 5-6h om dagen, rent effektivt plugg. Det tar på hjärnan, det kan jag lova. Men med fysiktenta på måndag och biologitenta på onsdag nästa vecka är det inte så mycket annat att göra. Några timmars plugg fick vi ihop på hemmaplan under "lovet", men resten kommer nu. Så det är bara att hårdköra sista dagarna nu så man får göra bort det sen! 
Köksbordet är vårat pluggställe!

Vädret är enormt tråkigt just nu, plusgrader och regn hela tiden. Inte en snöfläck på backen och det är obegripligt att det är januari! Till helgen skulle det dock bli rejält kallt, men jag vill bara ha snöööö... 

Pluggdagarna varvas annars med lite träning, något annat måste man göra annars kokar ju hjärnan över. Så igår var det åter dags för kuddträning och idag har vi varit på gymmet och ska snart iväg för isträning. 
Återkommer med ett inlägg om "lovet", julen och nyår! 

2013 - året som just nått sitt slut

Januari
En månad fylld av vardag. Mestadels hockey och jobb. Mycket hockey. Och mycket jobb. Mycket träning, mat och sömn. Ett välbehövligt avbrott var en liten roadtrip till Skellefteå för derby, Skellefteå-Luleå. Fortsatte annars också livet med distansförhållande, som är tugnt när man är ifrån varandra, men underbart när man ses. Och fruktansvärt tugnt, när man skiljs åt igen.
Inte att förglömma, vi bokade resa utomlands, jag och mina bästa vänner!
 
Februari
Började med en underbar ledig helg tillsammans med världens bästa mamma och syster.
Ytterligare en månad fylld av samma vardag, jobb och hockey. Säsongen började dock lida mot sitt slut och dom sista seriematcherna spelades. Vi hade en fantastiskt rolig (lite urspårad ;)) lagfest. Vi stekte palt i solsken. Såg lite hockey. Spenderade fina onsdagskvällar med fantastiska brudar. Hade en mysig "dinner and a movie" dejt tillsammans med min kärlek.
 
Mars
En månad med många avslut och avsked.
Hockeysäsongen tog slut. Snopet, snabbt och inte alls såsom vi tänkt oss. Även min tid som hockeyspelare tog slut, trodde jag iallafall.
Jag jobbade mina sista veckor på jobbet. Ett jobb som gav mig erfarenhet, men också många otroligt bra stunder, många skratt och fina vänner som jag är så glad att jag fick lära känna!
Jag tog vara på dom sista veckorna som Pitebo och allt det som hör till. Tränade några sista hockeyträningar. Hade fina kvällar och dagar med finaste brudarna. Vi hade även party, igen ;).
Hann även åka till Åsele för att för första gången på flera år vara på plats under Vintermarknaden. Skoter och party med fina vänner gjorde det till en mycket bra helg!
 
Man skulle väl kunna säga att det här var första delen på året, inte bara ur hänseendet att det är första delen på året. Utan också att fram tills dess så levde jag ett liv. Mitt liv som hockeyspelare i Piteå. Där det mesta kretsar kring träning och hockey, men även jobb och kärlek. Och det livet tog slut där, när jag i slutet på mars flyttade hem.
 
April
Började med en underbar ledighet i fjällen tillsammans med min kärlek. Underbara dagar!
Åkte sedan upp till Piteå för att göra riktigt avslut. Städade ur lägenheten och hade lagavslutning med världens bästa lag.
Therese bjöd på gomiddag och det kändes rätt bra, att återigen vara Åselebo. 
Började jobba igen på hemtjänsten och inskolade mig även på Åseborg, Bofinken.
Sista dagarna spenderades i Turkiet tillsammans med Karin, Emme och Joss. En helt underbar vecka!
 
Maj
Efter semestern i Turkiet blev det ganska direkt tillbaka till vardagen. Mycket jobb (både hemtjänst, skola och dagis) och träning. Började köra mycket vanlig styrketräning och jag kände glädjen i träningen på riktigt! Slog pb i marklyft, 100kg!
En helg spenderades i Andrés stuga där vi byggde på bastun.
Solen tittade fram ganska mycket och ofta och det togs tillvara på. Åkte en eftermiddag till Vilhelmina och hängde med världens finaste mormor. Slog lite golf, premiärgrillade, tog morgonpromenader och åt frukost i solen och njöt allmänt av att sommaren var på ingång.
 
Juni
Började månaden på bästa sätt med en underbar vecka i Turkiet med mina allra bästa vänner. En vecka som innehöll allt och som jag alltid kommer minnas med ett leende!
Väl hemma blev det direkt vardag med jobb och träning. Började sommarvikariatet på hemtjänsten så resten av månaden var det heltidsjobb som gällde. Mycket träning i gymmet och i löparskorna också såklart.
Åkte en dag till Umeå med första flyttlasset.
Midsommar spenderades på jobbet, vilket inte var hela världen då vädret inte direkt var toppen.
Spelade lite golf. Hade en supermysig spel- och fikakväll tillsammans med fina vänner. Spenderade några dagar i fjället och påbörjade upprustningen av våran stuga.
 
Juli
Fortsatte vardagslivet med jobb och träning.
Firade bästa mormors 94årsdag i Skansholm tillsammans med stora delar av min släkt. Moa och Birgitta kom upp från Karlstad och stannade ett par dagar.
ÅseleMarknad 2013 bjöd verkligen upp till dans. Mest troligt den bästa marknaden någonsin. Den hade allt och framförallt fick jag uppleva den tillsammans med mina finaste vänner. Kärlek och gläde!
Åkte därefter på långroadtrip ner till Skåne tillsammans med André, hans syster Charlene och hennes kille Emil. En vecka i Skåneland, närmare bestämt Helsingborg och Kågeröd, bjöd på underbar sommar, ett vackert bröllop och dop och en härlig semester. Underbara dagar, vars enda minustecken var den långa bilresan.
Detta var allt som allt, en mycket bra sommarmånad.
 
Augusti
Jobbade sista veckorna på hemtjänsten. Hann med ett till bröllop, denna gång lite närmare till hands. Hade pinkparty med bästa brudarna. Hann även med lite mer golf.
Tog sedan en semestervecka i fjället med mitt hjärta, innan det var dags att ändra vardagen. Bilen, jag och syster förflyttade oss 16 mil österut. Umeå. Nytt, nytt, nytt. Spännande och nervöst. Njöt av att det trots allt fortsatte att vara sommar.
 
September
Det mesta av allt nytt, kom den här månaden. Skolstart. Nytt gym. Tog beslutet att jag fattat fel beslut i mars, då jag trodde jag lade skridskorna på hyllan. Det blev istället nytt hockeylag och återigen säsongsstart.
Spenderade många härliga dagar tillsammans med min underbara syster. Hade även återigen påbörjat livet med distansförhållande. Shoppade litegrann. Var en helg till Piteå. Spelade Ullas Cup.
Sa farväl till vackraste mormor som kämpat klart den 11 september. Vila i frid, älskade mormor <3
 
Oktober
Den nya vardagen hade kommit igång på riktigt. Skola, träning, matlagning. Hockey såklart!
Fick ha min kärlek här en hel vecka, lyx!
Hösten var här, med alla underbara färger. Hade min bror Hugo på besök en kväll. Fikadejt med finaste Emma på stan. Seriepremiär. En underbar kväll med mina bästa vänner, massa surr och skratt. Fick en överansträning i en axel, rehabade och den blev bra igen. Var på en mysig middagsdejt med min kärlek. Skrev högskoleprov för första gången. Spenderade fina helger tillsammans med både min far, mor och min kärlek.
 
November
Spenderade halloweenhelgen hemma i bästa Åsele. Underbara dagar.
Skrev mitt livs första tenta och började därmed även nya kurser. Firade farsdag med middag på stan. Kände än en gång det tuffa med distansförhållande. Fortsatte med vardagens alla bestyr, skola och träning och hockey. Fyllde 21 och hade födelsedagsmiddag hos Hampus kvällen innan. Firade dagen med vinst och världens bästa present, mitt hjärta som överraskade mig fullständigt och var här när jag kom hem. Bästa jag kunde få! Kände återigen hur lyckligt lottad jag är, över alla fantastiska människor jag har i mitt liv. Inhandlade de flesta julklapparna och började längta efter mysmånaden december.
Fick somna rätt många kvällar i armarna på min kärlek och njöt för fullt.
 
December
Första advent. Julmusik. Lite julbak och mycket fika. Julklappsinslagning och mysiga mornar i soffan framför julkalendern. Julmys i lägenheten. Snön kom. Mera vardag med skola och träning och hockey. En spontansväng hem till Åsele för att kramas med min kärlek. En underbar helg med mamma här. Vintern kom och försvann igen med regn och plusgrader. Avslutande vecka med plugg och sista matcherna innan jag tog väskan hem för två veckors jullov. Underbara jullov på hemmaplan. En i stort sett perfekt julafton, otroligt rolig juldag, härliga vilodagar där jag mest bara njöt av att vara ledig. Ett lugnt nyår firade vi sedan in uppe i fjället, jag, André och pappa. Bastade och myste. Åt gott och sköt raketer. Ett bra avslut, på ett bra år.
 
Sådär, nu har 2013 summerats. Tog lite längre tid än jag tänkt, men nu är det klart. Trots att det känts som året flugit förbi, är det svårt att summera det. Svårt att sammanfatta. När man blickar tillbaka är det så mycket som hänt. Ett underbart år har nått sitt slut. Förra årets resumé avslutade jag med att skriva; "Men nu känner jag ändå att jag är redo för ett nytt år, som förhoppningsvis kommer innehålla mycket glädje och kärlek och många spännande händelser." Och jag är inte besviken. Men nu är det slut och ett ett nytt år har precis tagit sin början. Och det känns bra. Jag hoppas och tror att 2014 kommer att bli ett lika bra år. För trots allt, det blir ju vad man gör det till!
 
 
 

RSS 2.0