happpppyyy newwww yearr!!

Eftersom jag är så fantastiskt duktig på att uppdatera bloggen så tänkte ja iaf passa på att önska GOTT NYTT ÅR! och sen tänkte ja ba säga att ikväll äre all in som gälller, SKÅÅÅL!!

merry christmas

GOD JUL BLOGGEN :)

julkort från newyork

23 december. Dan före dopparedan. Har duschat och sitter nu och väntar på att André ska komma hem från jobbet innan vi åker hem till pappa för middag.

Gårdagen bestod av bak och fix hos mamma hela dagen, hur mysigt som helst. Alla julklappar är inslagna också, så det känns bra. Jag tycker verkligen att det är hur kul som helst att slå in julklappar, sitta och pyssla och hålla på. Jag mår som bra av det på nåt sätt. Har även hjälpt Hugo att slå in några idag. Annars så har dagen bestått av en promenad runt Söråsele imorse och sen i princip bara handling och sådär. Känns konstigt att det är julafton imorgon, men ändå så har jag som julkänsla. Det är bara det att dagarna går så himla fort, så man hänger knappt med.

Ikväll blir det bara lugnt, se nån film med syster och far kanske, mys iaf :)

Annars så tänker jag verkligen ta vara på dom här dagarna som man spenderar tillsammans med dom närmaste, speciellt när det händer saker som det gjorde igår. Man blir helt enkelt bara återigen påmind om hur fort saker kan hända, och hur skört livet är. Och att man måste ta vara på dom man har, innan det är för sent.

julen rullar över världen

Här var det verkligen torrt. Och trist. Och tomt. Och tråkigt. Ja, ni fattar. Jag ber om ursäkt för det. Skulle kunna säga den gamla klyschan att jag inte har haft tid. Men det vore ju ren lögn. Och sånt är ju onödigt, speciellt såhär i juletider. Saken är den att tid är väl ungefär det jag har haft i överflöd dom senaste veckorna. Det är snarare det, att hur kul är det att blogga då man har absolut ingenting att skriva om? Då dagarna ser exakt likadana ut och består av att jag inte gör någonting alls. Nej, då känns det bara drygt att skriva.
Men nu tänkte jag att det skulle bli lite förändring där, eftersom jag börjar bli piggare och faktiskt göra saker om dagarna. Så det kanske blir lite liv och rörelse här igen.

Onsdag, 21december. Helt sjukt. Vart försvinner dagarna egentligen? Galet. Julen hänger i luften. Och i like it. A lot. Igår hade vi glöggmys här i lägenheten, Therese, Fredrik och Karin va på besök. Och just det ja, det har ju också hänt sen sist. André har ju flyttat till en ny lägenhet här i Åsele, det har jag nog inte berättat. Så när jag är hemma i Åsele så bor jag ju typ också här. Det börjar bli bättre och bättre här nu, även om det saknas ganska mycket grejer och så fortfarande, men det kommer bli bra! :)
Ikväll har jag bland annat käkat lussebullar och pepparkakor hos Therese, riktigt jävla gött vare! hehe

Mycket roligt väntar också nu framöver, så det känns bra att jag börjar bli piggare så jag kan va med på allt som händer :)

Nu ska jag slå igång dagens avsnitt av julkalendern, har inte hunnit se det än idag. Kan bara säga att det är den bästa julkalendern på många år, och ni som inte sett den har missat nåt!

RSS 2.0