torsdag

så var sista skoldagen den här veckan avklarad, skönt!
imorgon bär det av ner till göteborg, dubbelmatch mot hanhals lördag/söndag.
rätt stor risk att man kommer bli less med 15timmars bussresa (enkelväg) men som tur är kan man ju sova!

för övrigt så kan jag bara tala om att det är väldigt farligt att gå ute i det här vädret, med mycket snö och blixthalka under. det fick jag uppleva igår, då jag drog typ årets kvadd.. mer säger jag inte...

ute är det verkligen vintrigt nu! helt galet mycket snö, and i LOVE IT! riktigt mysigt tycker jag :) dock är det ett minus när det är oplogat och seriöst, det kan inte vara e4an vi åkte till träningen idag?! helt klart hoppigaste vägen jag åkt, siick alltså..



i väntan på bussen till träningen igår.
tyckte att bilden visade ganska tydligt vädret just nu, men observera snön runt karins skor, nästan upp till knäna! :O

annars så är nya favoritlåten  INCU - You're my sun, UNDERBAR!

nej, nu blir det sängen, klockan står på 05.30!

natti!

 

 


hej

Hej bloggen, jag är tillbaka!
Jag har märkt att ju längre man skjuter upp att skriva, ju lättare blir det att låta bli och ju svårare blir det att börja igen. Men jag har lovat mig själv att när jag fixat en ny bloggdesign ska jag försöka. Så nu när det är fixat (genom bästa therese, utan henne hade det inte blivit av! PUSS) ska jag försöka hålla mitt löfte!

under den här tiden av frånvarighet från bloggen, har det hänt en del, skolan har börjat, vi har spelat matcher (med varierande resultat) också har jag lärt mig ett par saker, såsom följande:

- att springa ikapp mot ida, sasse, sannsell på halt underlag med hala skor, är INTE att rekommendera.
- kör man in i madde östling på isen, då tar det stopp!
- IQ-befriade unge, är tydligen för snällt när man är arg och ska säga något elakt! (:O)
- James Lucas Scott, är seriöst den sötaste killen någonsin, jag är kär!
- Det finns många konstiga engelska ord, som jag inte förstår. Det finns till och med hela böcker fulla av dom.
- I omklädningsrummet kan allting hända, även det oväntade. ( Se johannafallman.blogspot.com, inlägget Vad är skillnaden mellan Annie och vallakineserna? sista stycket ) 

Ute är det typ snöstorm! Helt galet, trodde nästan jag skulle blåsa bort imorse! Men jag klagar inte, är det vinter så är det vinter!

Nej, nu blire käk, sen träning, sen j-18 match troligtvis!

au revoir

2010

gott nytt år!
så har det nya året äntligen(?) kommit. det mesta av jullovet har passerat och snart börjar andra häflten av min gymnasietid, tiden går otroligt fort, och även om det känns som att man tjatar om det, så går det ju inte att undgå från att det faktiskt är sant.
jag är nöjd med det år som varit, även om det förstås alltid finns saker man skulle velat ändra på, men man kan inte leva sitt liv i tankarna "tänk om..". året som kommer ska jag försöka att leva i nuet, ha roligt, vara nöjd med mig själv och ta vara på tiden. dröm som om du skulle leva för evigt, lev som om det var din sista dag i livet.

julen iår innehöll allt den ska innehålla, mys, god mat, kalle anka, julklappar och att bara umgås med familjen, finns inget att klaga på helt enkelt.
nyår var roligt, riktigt kul faktiskt, inget att klaga på där heller...:)
sen har allt övrigt också bara varit bra, julmatch, träning, friåkning (många skratt! :)) och vännerna, ett riktigt bra jullov iår helt enkelt :)

nu är man iaf tillbaka i övik och idag vankas det match mot segeltorp, imorrn bär det av ner till katrineholm på regionsturnering, ska bli otroligt skoj! :)  

nej, nu tror jag att jag ska gå och göra nån nytta istället för att sitta här.
ska försöka lägga in lite bilder nästa gång, vilket dock inte lär bli förrän nästa vecka.. men den som väntar på nåt gott... ;) haha

au revoir

RSS 2.0