jag glömmer aldrig bort var du bor

Har tillbringat tre fina timmar på café uh med finfina brudar :) pratat och bara umgåtts, mys!
Imorgon är det dags för mösspåtagning. Förstår ni. Studentmössan åker på. Min studentmössa åker på. Galet. Men sjukt skoj ska det bli. På kvällen är det också dags för 9dagars. Tema till havs. Utgång på olles. Känner på mig att det kommer bli galet skoj! Dock så har jag inte bestämt kläder än. Det känns inte riktigt stabilt. Tror därför att jag ska röra mig mot garderoben och rota lite nu. Hoppas på att det kanske dyker upp något som är representabelt. Jag håller tummarna!

får jag ens ha kvar dig som min vän?

Måndag. Första dagen på näst sista veckan. Galet. Fullkomligt galet. Städade ur skåpet på skolan idag. För sista gången. Någonsin. Konstigt. Skönt. Tomt på nåt sätt. Blandade känslor. Som med allt.

Något som däremot känns skönt, det är att ha bestämt sig. Och det känns bra. Det känns roligt. Det känns befriande.

Fick prova Fridas Onepiece ikväll och jag kan inte annat än säga att jag blev kär, på direkten. En sådan finns definitivt på min villha-lista, sååå mysig!


i wish that you were here with me

En match i regn, blåst och kyla slutade med en kämpaseger för det gula laget. 1-0 mot Vännäs, sköönt! Som vanligt så blir jag dock alldeles för tokig och gjorde väl en hel del mindre fina grejer på plan. Drog också på mig ett gult kort helt i onödan, men ibland så är det som att hjärnan inte fungerar som den ska. Agerar lite utefter adrenalin och det ger sällan bra resultat, åtminstone inte för egen del. Men så är det ibland. Bara att försöka lära sig..

Vi bestämde oss nyss för att stanna hemma ikväll. Åker tillbaka till Övik imorgon istället. Kändes bara för jobbigt att åka ikväll och då vi dessutom inte har någon skola förrän hockeyteori på eftermiddagen så var det bara för lockande att stanna hemma en kväll till, så så blir det.


the days go by

Idag fyller världens bästa mamma år, så stort grattis på födelsedagen! <3




Grattis också till världens bästa Frida! <3

you have made it harder just to go on

Regn, regn, regn. Det har regnat i princip non stop hela dagen. Inte direkt inspirerande. Känns inte så speciellt motiverande att fara iväg och träna fotboll ikväll heller. Men det är bara att dra på sig massvis med kläder och trotsa vädret. Kanske inte är så tokigt att få komma ut och göra nåt annat, skingra tankarna lite. Kan behövas.


this longdistance is killing me

Everything is pretty much just a mess right now, don't know what to do..

make a wish, take a chance, make a change

Känner att nu när det finns tid över i massor hela tiden, så drabbas bloggen. Av fler inlägg vill säga. Dom flesta helt meningslösa och totalt ovärda förstås, men det är ju ett sätt att fördriva på tiden i alla fall.

Imorgon åker jag och Karin iväg norrut, destination Piteå närmare bestämt. För att förhoppningsvis räta ut några frågetecken, få några svar som kommer att göra den närmaste tidens beslut lite lättare. Fast det kan vara att hoppas på för mycket. Mest troligt så kommer det att vara så. Men vi ser väl.

Förövrigt så har dagens träningspass fått mig att inse att hålla i en träning och träna själv inte är att rekommendera, samt att jag definitivt inte är redo för en tränarkarriär än. Den får vänta minst ett par år, det är en sak som är säker.

Nu ska jag göra något jag är bra på i alla fall, sova!

Thailand, -07


sitter här på sängen tills du ber mig att gå hem

Tittade på gamla bilder, igen. Hittade bilder från Antons student. Tycker det känns som att det var igår. Men ja, som ni ser så var det kanske inte riktigt det.

 

Det har snarare hunnit gå 6 år sedan dess. Och snart är det min egen tur. Har fortfarande så svårt att greppa det. Synd bara att det kommer vara omöjligt att vara lika söt som han på plakatet!


satan i gatan

Har suttit och sorterat skolarbeten, slagit hål och satt in i en pärm. Passade på att kika på lite gamla arbeten då också, från ettan och tvåan. Lite småkul ändå. Egentligen undrar jag varför man sparar allt? När nångång i framtiden kommer jag att vilja titta på dom där? Aldrig, mest troligt. Men ändå får jag som vanligt stor ångest när det ska slängas saker, och därför så sparas dom helt enkelt. Dock kan jag inte komma ihåg någon gång då jag faktiskt haft nytta av något gammalt sparat skolarbete. Eller ångrat mig efteråt om jag faktiskt slängt något. Sparade över alla skolarbeten från datorn till min externa hårddisk också. Räknade och insåg att jag har 110 skolarbeten från mina tre år på gymnasiet. Det är ändå ganska mycket, om man tänker efter. Speciellt när man tänker efter hur många timmars jobb som ligger bakom varje arbete. Då blir man nästan mörkrädd. Kanske tur att det är slut nu.

snälla bli min

Ps. Jag håller på att få allvarligt psykbryt på den här popupsaken som varnar för intrång i ja, vafan det nu är. Blir tokig, vet inte hur man får bort den! Den låser datorn hela tiden.. Åhhh......

i hate that i love you

Är lite mör i kroppen efter ett gympass, löpning och sen cykel fram och tillbaka till Kempis. Men skönt äre! Kan dock lova att det aldrig varit så jobbigt att cykla till Kempis som det var idag, motvinden var ENORM. Fick trampa jävel i nerförsbacken för att ta mig framåt. Då är det typ illa..

Nej, nuu ska jag börja krypa i säng, HG och löpning imorgon bitti!


baby, you're not lost

Nu när man gjort bort all skola inser man hur otroligt mycket tid det finns på ett dygn. Verkligen hur mycket som helst. Och ändå gör man ingenting. Ingenting av värde i alla fall. Men det kan ju vara skönt det med. För omväxlingsskull liksom. Nu ska jag däremot göra lite nytta och gå och göra mat. För sen tar jag cykeln ut till Kempis för träning.

Tjoflöjt!


i'm surrounded by a million people, and i still feel alone

Så var det klart och inskickat. Förstår ni? Jag är klar med ALLT i skolan. Jag har skickat in min sista uppgift för, ja vem vet, för flera år framåt kanske. Lite konstigt ändå. Tomt på något sätt. Men skönt. Mest skönt. Faktiskt helt underbart skönt.

 
weheartit

you're every line, you're every word, you're everything

Efter ett spänstpass och en prommis med Johanna och Valle så var man färdigtränad och klar redan klockan 7. Inte varje dag. Men skönt är det!
Har precis ätit en supergod smoothie och nu ska jag sätta mig och skriva ledarskapsfilosofi för hockeygym. Det är det allra sista kvar att göra av skolan och jag känner att jag bara vill ha det bortgjort!


love is all that matters after all

Fråga;
Varför går man till skolan fastän man så otroligt mycket hellre hade legat kvar i sängen och sovit vidare? Fastän man vet att man egentligen inte behöver gå på lektionen för att man har gjort allting i kursen redan? Fastän man vet att man bara kommer att sitta och dryga bort tiden istället för att göra nåt vettigt, typ sova?

Svar;
Det finns inget bra svar, ibland är man bara korkad.

i wish that you were here with me

tillbaka i övik.
imorgon börjar en vecka som förhoppningsvis kommer att bringa lite mer klarhet, men vill det sig illa så kanske det bara ökar förvirringen.

men en ny vecka, det innebär att det är endast tre veckor kvar till studenten. eller mindre än tre veckor är det ju egentligen. galet är bara förnamnet!

 
liten tjeeey

you always make me smile

Gårdagskvällen blev bra. Fast å andra sidan kan det inte bli dåligt när man få va bland en massa bra folk. Granska enkel logistik faktiskt.

Nu - Lappvallen och kika fotboll!

the best of all the years have gone by

Skulle väl kunna börja med att säga något om matchen. Men det är ganska överflödigt. Sämst, åt helvete, skit, ja ni förstår. Fler kommentarer är helt enkelt bara onödigt.

Har dock kommit över ilskan nu, tog sin tid kaan ja lova, och tänker därför göra det bästa av den här kvällen istället. 

Tjing! 

all i need is you

Home sweet home. Det finns nog inget som är så bra som hemma. Det bara är så. Det är bäst helt enkelt. Åsele är bäst. Punkt.


friday i'm inlove

Så var samhällskunskapen och historian också avklarade kurser. Plus att svenskabetyget är kirrat. Sweetlife! Nu blir det lunch och sen drar seaten vidare mot Åsele!

Tjing!

if you ever loved somebody, put your hand up

Är alldeles mör i kroppen. En blandning av träningsvärk sen gårdagen tillsammans med utmattning från dagens hinderbana. Men det är ändå en ganska skön känsla, en bra känsla.

Har också avslutat 4 kurser idag och det kan jag lova gott folk, det är en grymt bra känsla! The end of the tunnel is getting reeeeally close now, and i löööwe it!

Har packat väskan, för imorgon åker vi hem till Åsele igen. Veckorna flyger förbi, imorgon är det exakt tre veckor kvar till studenten! Jag har nog inte riktigt fattat det än. Och det är verkligen blandade känslor. På ett vis känns det så sjuuuukt skönt, speciellt när allt i skolan börjar va klart och man kan slappna av och skaffa sig ett liv igen. Men å andra sidan så vet jag hur jobbigt det kommer att kännas på slutet, kommer bli ledsamt och sorgset och allt vad det innebär, tårar kan jag ju garantera.

Annars så är jag inne i ett litet stim med att lägga upp gammbilder, så tänkte bju på ytterligare en idag. Från mormors 90års dag, snart 2 år sedan.. :) 


fest i hela huset

Har gjort ett prov på den kortaste tiden i mitt liv. Har verkligen aldrig skrivit ett prov på 25minuter. Men någon gång ska ju va den första och det kanske var på tiden. Det gick i alla fall bra. Det gick som det skulle. Nu, tillbaka till matten.

hold on to that feeling

Hallå soliga onsdag.
Började dagen med ett löppass i 50minuter. När jag väl kommit in i flytet, då kändes det som att jag hade kunnat hålla på hur länge som helst. Skönt kallas det!

Två lektioner i skolan och jag börjar se ljuset i tunneln, även om det fortfarande är en bit kvar.

Cykel ut till Kempis, skott&teknik och sen ett benpass i gymmet. Finns en stor risk för rejäl träningsvärk imorgon, då det var ett tag sedan jag senast körde ben. Men det är sånt man får ta. Det var iaf roligt att träna idag, man fick tänka på nåt annat och bara köra, det behövs ibland. Eller snarare allt oftare på sistone.

Nu ska jag plugga lite till på filosofiprovet som är imorgon, sen ska jag sova. Hoppas och tror på att även morgondagen blir en bra dag!

Dagen till ära så tänkte jag lägga upp en riktigt gammal goding!


don't stop believing

Humöret är som en bergochdalbana just nu. Ena stunden är allt på topp, för att det nästa stund känns som att jag bara skulle vilja gå och dö. Förstår inte riktigt vad som händer. Men en sak är då klar, jag längtar tills om 10 dagar. För om 10dagar är betygen satta och om 10dagar så bara måste kraven och prestationsångesten vara borta.

Fotbollsträningen ikväll gick faktiskt helt okej, även om planen iiinte direkt var Sveriges bästa. Meen, det var bara att göra det bästa av situationen och jag hade faktiskt riktigt roligt, precis som det ska va!
Så humöret och känslan i kroppen just nu är bra, så det tar jag med mig till sängen och förhoppningsvis vaknar jag upp till en bra dag imorgon!

Godnatt!



weheartit

what's the point?

Det är såna här dagar som det känns som att det inte bara är dåligt väder utomhus, det är fan oväder och kaos inuti mig också

this time i'm not leaving without you

Sitter hemma hos mamma där frisörsalongen är i full gång. Karin ska bli slingad och jag klippt, dock så har jag talat om noga för mamma att ta så litelitelite som möjligt, vill bara fräscha upp håret men ändå behålla längden.

Gårdagskvällen blev ba mys å gofika med film blandat med schlager. Eric Saade tog Sverige till en tredjeplats. Fantastiskt bra måste jag erkänna. Trodde verkligen aldrig att han skulle komma så högt upp, verkligen en positiv överraskning! Även om jag tycker att eurovision är jävligt överskattat i allmänhet, förut så var det ju åtminstone lite skillnad i låtarna och typ framträdandena och utstyrsel och allt sånt där, nu för tin börjar ju alla låtar va likadana nästan..

I övrigt så blir det bilfärd tillbaka till Övik ikväll, eller vi måste vara nere till klockan åtta, för då är det VM-final, ett måste att se såklart!!

sometimes i wish everything could be just simple. without so much choises, so many decisions to make, so much to think about.


i have a confession to make

Skönt med seger i seriepremiären, även om spelet varierade. Men vad mer kan man begära när motståndarna inte direkt bjuder upp till speciellt mycket motstånd? Kanske möjligtvis ett par fler mål, men så är det... Vi vann iaf med 4-0, mål av Emma, Nadja, Anna och jag :) hihi

Snart blir det goomat, kött, klyftpotatis och varma morötter och såklart beeaa :) MUMS!

Ikväll blire ba mys, med bästa såklart .. :)


every once and a while

Tänkte bara ge ifrån mig ett litet livstecken här på bloggen.

Två fantastiskt fina dagar i Linköping blev det iaf, återkom till Övik halv 6 imorse. Kan lugnt säga att jag varit räääätt så trött idag. Kommer nog sova gott inatt iaf, alltid något positivt!
Annars finns det väl inte så himla mycket att säga om Linköping, förutom att det var många positiva intryck och att det finns en relativt stor möjlighet att det blir en flytt sisådär 80mil söderut till hösten, men vi får se!

Efter en lektion idag på skolan så drog vi hem till Åsele, alltid lika skönt att komma hem, även om det var en biltur i spöregn vilket kanske inte är det roligaste, men hem kom vi! 
Åt en suupergod middag hos mami och sen blev det fotbollsträning. Trodde att det skulle bli träning i ösregn, men vädergudarna va med oss och det blev riktigt skönt väder faktiskt! Imorgon väntar seriepremiär borta mot Vilhelmina, kul och spännande, men nervöst lär det bli också!

Nej, nu ska jag börja röra mig mot Therese där kvällen kommer spenderas.. :)

.........

Ibland blir man bara så irriterad att frustrationen bara kryper i kroppen. Känner egentligen mest för att slå eller sparka på nåt, eller nån. Riktigt jävla hårt. Så att det gör ont. Jävligt ont.

heading together, towards the future

Solen fortsätter att skina och det är sommarvarmt ute. I lööwe it! När det kryllar av elever som sitter och njuter i solen utanför Nola på lunchrasten och man kan cykla hem i t-shirt, då börjar det bli sommar på riktigt. Mums.

Passade på och satt ute på balkongen i nån timme efter att skolan slutat. Underbart skönt. Plugget fick dock följa med ut, ibland måste man kompromissa helt enkelt.

Talet imorse gick faktiskt helt ok. Känns grymt skönt att ha det överstökat.
En annan intressant grej från dagen var väl svenska lektionen. Blev en aaaningens aggressiv stämning där ett tag. Men jag drog på smörrösten så löste det sig.. hehe

Snart ska vi cykla ut till Kempis för styrka med laget, sen efter det är det fotbollsträning uppe på Skyttis. Nu drar barmarken igång på allvar..

Tiidigttidigt imorgonbitti tar förövrigt jag och Karin bussen/tåget ner till Linköping för att vara där onsdag och torsdag, så om det ekar tomt här på bloggen nu några dagar så vet ni varför!

Tjing!


Drar en dagens, fast från gårdagen.. hehe

heeey, hey baby!

16grader varmt och klockan är kvart över 10 på kvällen. Galet. Men galet skönt. Att kliva utanför dörren och inte känna någon skillnad från inomhus, då är det sommar. Underbart!

Har genomfört det allra värsta testet av alla testerna idag. Cooper. En 3km lång plåga. 7 och ett halvt varv runt löparbanan. Usch. Fy. Blä. Men nu är det överstökat och fantastiskt skönt är väl det! Är rätt så nöjd över resultatet faktiskt. Trodde definitivt inte att jag skulle springa så pass bra som jag gjorde. Men en positiv överraskning är ju aldrig fel!

Nu ska jag lägga mig och sova, ladda inför engelska speech imorgon bitti. Är a bit nervous måste jag säga. Men det går väl som det går. Wish me luck!

sometimes i just want someone else to make my decisions

Söndag. Är totalt slut, i både kropp och huvud.
Matchen idag spelades i en stekande hetta som jag definitivt inte vant mig vid. Svettades jävel och orkade ingenting typ. Men vi vann iaf matchen med 2-1, alltid skönt med seger även om den satt långt inne. Målskyttar för dagen, Emmsi och jag. Vänsterdojan fortsätter att leverera! hehe

Åter i Övik åkte vi på skolan på "upptaktsträffen" inför nästa år. Dock verkade det som att vi missat allt väsenligt så jag blev faktiskt inte ett dugg klokare måste jag säga. Just nu känns allt som har med hockey och nästa år att göra bara sjukt jävla jobbigt faktiskt. Ursäkta uttrycket, men så är det. Har bestämt mig för att bara ta det lite som det kommer nu dom här veckorna, så får vi se vad som händer helt enkelt. Framtiden får utvisa.

Nu ska jag lägga mig och se om jag orkar läsa ett par sidor i boken, känns som att risken är stor för att jag kommer slockna ganska snabbt.


you never go away

Lördag och solen har hittat tillbaka till Övik igen. Dock inte värmen helt och hålllet, men den är påväg, den är påväg. Blev tillslut en riktigt skön stekarstund på balkongen, efter att Fällis och Bea gjort så att man åtminstone kunde gå på den utan att bli skitigast i världen. Det tackar och bockar vi för!
Snart är det dags för avslutning med det röda laget och det ska bli kul att se alla igen! Efter det bär det av hem till Åsele, imorgon väntar träningsmatch i Lycksele mot Betsele.
Men först, duschen!

i took a midnighttrain going anywhere

En bra dag med bra brudar, bland dom bästa faktiskt.



<3

if you aint fabulous you're gonna be ignored

Träning mellan 20.45 och 22.00 och tester dagen efter klockan 08.10. Det borde vara strikt förbjudet. Det är inte okej egentligen. Men vad gör man inte för att få lira lite boll? Testerna imorgon, tja dom får väl gå som dom går helt enkelt.

Nu, sängen!

turn the ashes into flames

Har börjat inse mer och mer att det snart är slut. Snart är skolan slut. Snart tar jag studenten. Snart börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Snart börjar resten av mitt liv. Galet. Läskigt. Spännande. Ledsamt. Roligt. Konstigt. Ja, det innebär nog det mesta faktiskt.

Har pluggat en hel del idag. Det blir liksom mycket av den varan nu för tiden. Kanske för att det mesta som ska göras nu är "det sista i kursen". Det är liksom det sista av mycket just nu. Det känns skönt. Men lite jobbigt också. Lite skrämmande faktiskt. Med avslut kommer så många frågor om vad som ska hända sen. Så många frågetecken som ska rätas ut, så många beslut som ska tas. Frågor som jag inte har svar på, frågetecken som jag inte vet hur jag ska räta ut och beslut som jag inte känner mig redo att ta.
Efter att ha tillbringat 12 år av mitt liv i skolan, ska jag snart därifrån. Jag borde vara redo. Redo för resten av mitt liv. Men på något konstigt vis så känns det ändå inte så. Skolan är enkel. Skolan vet man var man har. Man har någonstans att gå varje dag. Man har något att göra. Man vet var man hör hemma. Men snart är det slut och det är dags att hitta någon annanstans att höra hemma. Men nu finns det inte längre någon som kan bestämma åt mig, det är dags att bli vuxen och ta ansvar själv. Men hur ska jag kunna veta?

you appear just like a dream to me

Gråa och trista dagar rullar förbi. Vart försvann solen och värmen?! Vill att den ska komma tillbaka...

En vanlig tisdag annars, inte mycket intressant att säga om den. Skola och plugg. Vilar från träning idag, kroppen är verkligen möör.

Ska snart gå över till Emelie och mysa liite :) hihi



Eftersom inlägget var det tråkigaste någonsin, tänkte jag för första gången bju på en dagens outfit.. Eftersom solen inte vill titta fram, så tänkte jag att min tröja fick kompensera upp lite.. hehe


the best part of me was always youu

Dålig uppdatering på sistone, i know. Men det ska bli förbättring!

Måndag idag, tillbaka till verkligheten. Kan inte påstå att det kändes alltför motiverande att dra sig till skolan imorse efter nästan 2 veckors lov... Men snart är det slut, skönt!

Helgen då. Valborgsmässoafton blev en riktigt mysig kväll. Först gooomiddag med ett gäng brraa bruuds (tror seriöst jag gick upp typ 3 kilo....) sen spenderades största delen av kvällen hos Robin Liss framför en brasa bestående av en gammal vedbod (som brann riktigt bra) med en massa trevligt folk!
Gårdagen och dags för första matchen för säsongen, dock bara träningsmatch, men ändå! Vännäs borta, på deras nya konstgräs! Åh, va underbart det är att spela fotboll! Om än riiiiiktigt jobbigt, hockeykondisen är inte vad den ska.... haha
Matchen slutade med seger, 4-2. Stundvis rikigt bra spel dessutom, grymt skoj! Själv gick det rätt så bra, fick också trycka in en boll så det var riktigt kul!

Dagen har då bestått av skola plus fystester. Kan inte påstå att kroppen var i toppform efter gårdagens match, men det va ju ba å göra sitt bästa. Vissa testresultat var väl mer okej än andra..

Nu ska jag ta och byta om, om 25minuter börjar fotbollsträningen på Skyttis! Dock så snöregnar det ute...
Men aja, bli väl till å kuta mycket så man håll sig varm helt enkelt!

Tjing!

RSS 2.0