home!

sitter just nu i soffan hemma i åsele och bara myser. ute är det vitt, kallt och vintrigt. här inne är det varmt, tända ljus och tomtar överallt. börjar få riktig julstämning nu, vilket kanske är på tiden, med tanke på att det inte ens är en vecka till julafton!

kom hem igår då, 30 minus ute och man kände verkligen att man var i norrland! underbart ändå, även om det var på gränsen kallt faktiskt, men hellre kyla än regn och slask, helt klart!
gårdagskvällen tillbringades bara hemma med mami och papi :)

idag var vi först iväg på skolan en sväng och såg den årliga matchen mellan eleverna och lärarna, sen blev det gymmet och sen förbi en sväng hos farmor :) nu ska vi snart iväg på ishallen för träning, dock lär det vara riktigt kallt i ishallen är jag rädd, men det är väl bara att vänja sig igen! :p

ihelgen blir det till att hjälpa farmor och farfar att börja flytta. eller farmor just nu, eftersom farfar ligger på sjukhuset fortfarande. kommer kännas konstigt när dom inte bor kvar längre i huset, där dom liksom alltid bott, men det är väl bara att acceptera det som händer när åren går, jag är inte liten längre och dom är inte unga heller för den delen, jag börjar snart att inse det..

nej, träning nästa!

au revoir 

wiiie

mördaronsdagen är gjord och imorrn åker vi hem på jullov!! just nu är jag bara så himla glad! :D
det var egentligen planerat att vi skulle åka hem först på fredag, men robert ändrade sig och vi fick åka hem imorn iaf! :) var verkligen på dåligt humör innan idag, trött och allmänt less, men allting blev bara så bra då! 
så nu är allt packat och lägenheten städad till det yttre iaf, så vi är redo att ta jullov!
men först blir det vanlig skola imorrn, men bara till kl 1, skönt!

annars så är snön kvar och det är t.o.m 13 minus ute! bara för att det var så länge sen det var kallt ute, känns 13 grader som svinkallt, även fast man varit med om betydligt värre! konstigt ändå...

träningen idag var rolig men jobbig till tusen, skridskointervaller ger verkligen mjölksyra som faan, men bättre än att löpa iaf!

neej, ska nog börja dra mig mot sängen snart!

au revoir


SNÖ!

måste bara kasta in ett inlägg, det är underbart mycket SNÖÖ ute! det snöade hela natten och än så länge ligger det kvar, vilken känsla, vilken glädje! blev bara sååå himla glad när jag såg det i morse, det räddade helt klart min dag!

nej, träning nu!

au revoir

tredje advent

känner att blogginläggen kommer lite sporadiskt, men vi får helt enkelt vara nöjda med det vi får, så resonerar jag!
ännu en vecka har gått, och det är bara ungefär 4dagar tills man åker hem på lov, underbart!
har fortfarande inte köpt alla julklappar, men vet vad jag ska köpa till alla, så det blir att inhandla dom nu i veckan, förhoppningsvis alla imorgon!

veckan som varit, har sett ut som de flesta veckorna gör, med ett kanske lite oseriöst inslag skulle jag vilja påstå, iallafall tisdagen var allmänt helflumm! haha
i fredags fyllde cilla&milla 18, så då blev det lite fest, som tyvärr efter ett par riktigt lyckade och trevliga timmar, spårande ur och blev mindre rolig, tråkigt!
sedan blev det match med juniorerna igår, mot löven, vinst med 6-0, dock kunde man ha önskat mer efter 67-10 i skott, men vinst iaf.. sen blev det mat på matkompaniet och bio med mamma, luftslottet som sprängdes! lite efter, alla har ju typ redan sett den, men den var riktigt bra tycker jag! trots att jag läst böckerna, så var den verkligen sevärd!
dagen har bestått utav lite julhandling med mamma, mys! sen blev det träning, där vissa gjort jättemysigt med tre tända ljus och allmänt supermysigt! :) stort +! :) sen blev det tvn, och nu måste jag ta och börja läst boken som vi ska läsa på engelskan "lord of the flies", har skjutit fram det hela veckan, men det håller inte längre,!

såå, till boken alltså.....

au revoir


tänkte att bilden var ganska passande för dagen!

andra advent

ja, redan är det andra advent, himmel vad dagarna går. det är mindre än tre veckor kvar tills julafton och bara 25dagar kvar av det här året! vi har snart gått halva vår gymnasietid och jag tycker det var alldeles nyss vi började! jag känner att jag måste ta vara på nuet mera, och uppskatta det man har, annars kommer det snart en dag då man sitter och ångrar en massa!

några ord om helgen, lördag bestod av bänknötning på våran match där resultatet blev 3 sköna poäng, sen blev det alagsmatch med linkan, karin och cilla och efter det kom pappa och då blev det bara lite slöande framför tvn innan det blev sängen. idag fick jag spela, helt okej nöjd med min insats, och laget fick ihop 2 poäng, efter vinst i sudden, johanna med det avgörande målet, en riktig pärla! :) sen blev det att titta på j-20matchen, hann se 2 perioder, modo vann :)
sen har vi bara slöat framför tvn och pluggat lite lagom sådär.. :) haha

nej nu blire sängen alldeles snart tror jag!

au revoir

freeedag!

fredag! äntligen fredag! nej man hinner faktiskt knappt längta innan fredagen är framme, känns det som nu för tiden! men vi klagar väl inte på det!.. :)

iallafall så har dagen bestått av skola, träning, idolmys med glögg och nu är det pepparkaksbak på G hos bagge :) som en fredag ska va, när det närmar sig juletider helt enkelt :)
helgen som kommer består av hockey, som vanligt! två matcher mot linköping står på schemat, plus att man hinner se modo-färjestad imorgon, inte illa! får se vad resten av morgonkvällen har att bjuda.. :)

sen så är det faktiskt bara 2 veckor kvar innan man far hem på lov, tiden flyyger förbi!! men skönt ska det verkligen blii! :)

nej nu ska jag gå och se hur det går för bakarna, eller bagerskorna(?), i köket! :)

au revoir

1 december

helgen blev som jag trodde riktigt bra och mysig.. :)

idag är det första december, hela lägenheten är nystädad och adventsstakarna och julgardinerna är uppe, jag har faktiskt fått riktig julstämning :) att det dessutom har blivit minusgrader igen och lite snö på det (efter gårdagens ihållande spöregn) skadar ju inte.. :) dock så var det vväldigt farligt halt ute idag, ett fint exempel på det fick vi se utanför skolan där en kille drog VÄRLDENS kvadd, vi skrattade åt han.. haha ;)

annars så är allt som vanligt, förutom att vi hade tidig träning ikväll, vilket är ett STORT plus! kom hem innan 8, tro aldrig de ha hänt förut.. ;)

trots julstämningen, så är inte en enda julklapp inhandlad än, känner att det måste bli ändring i det, det är snart bara 3 veckor kvar till julafton! ME LIKE, BIG TIMES! :) :)

au revoir

RSS 2.0