lever livet

Inte ett moln på himlen. Stekande sol. Svetten rinner. Pressapressa. Jag njuuter! Verkligen inte helt fel att börja 17 och bara jobba några timmar en sådan här dag. Heeelt underbart!

Torsdag alltså. Dom senaste dagarna har sett ut ganska precis som vanligt, jobb, träning, äta, sova. Har även städat hela lägenheten och tvättat. Vanliga vardagssysslor. Men så har vi ju haft detta underbara väder, så jag har verkligen försökt ta vara på det så mycket som möjligt. Rena rama högsommarn!

Igår blev det dock en annan variant av träning, då jag och Karin åkte ut till gafsele efter jobbet och körde ett Crossfitpass med Emma. Sjuktjävlajobbigt, men ändå kul! Och såklart den underbara känslan efteråt då man genomfört passet!
Kvällen spenderades sedan ute på älven på flotten med fika och yatzyspel, mys!

Nu ska jag passa på att njuta en stund till av solen, sen ska jag till tandläkaren, innan jag måste fixa middag och sen dra iväg på jobbet!


måndagskväll in bed

Kryper just nu ner, tillsammans med min kärlek, i vår nybäddade säng. Helt underbart. Så himla mysigt. Med det säger jag godnatt, och sov så gott!

Ps. Såg att jag visst skrivit fel i förra inlägget, mamma fyller år imorgon (tisdag) inte fredag!
Ds.


the rise of the sun can turn even the darkest minds around

Det här inlägget skulle publiceras igårkväll, men det funkade inte att ladda upp.. Så jag lägger upp det precis som det var, så ignorera bara att tidpunkten verkar galen ;)

Sitter just nu på mammas balkong och njuter i solen. Hon och jag har precis varit ute på en superhärlig promenad i det underbara vädret, shorts och linne vid den här tiden på kvällen- helt fantastiskt skönt!

Dagen annars har varit lugn, tog en ordentlig sovmorgon, gjorde sen bananpannkakor till lunch innan jag, pappa och André for ut på golfbanan ett par timmar. Väl hemma åkte grillen fram så det blev grillat kött&kyckling med potatisgratäng och sallad. Och jordgubbar och glass till efterrätt. Mums!

Gårdagen blev inte riktigt som planerat, jobbade förmiddagen och sen på eftermiddagen blev jag tvärdålig. Började må jätteilla. Så det slutade med att jag spydde flera gånger och låg i soffan hela kvällen. Men jag mådde precis som vanligt imorse- hur bra som helst. Så vet inte alls vad som hände..

Resten av veckan i övrigt har bestått av jobb och träning såklart. Jobbade på skolan i fredags som omväxling, kul! Men även utmattande ;) haha
Sen blev det, som ni kanske sett på instagram och fb (ni som följer mig) att både jag och Karin gjorde PB i marklyft, 100kg, i fredags också. Sjukt kul! #twinpower !! :)
Firade även mamma i fredags, i förskott, både för morsdag som är idag och för hennes födelsedag som är på fredag. God mat och mycket mys!

Bjuder även denna gång på lite blandade bilder från senaste dagarna. Vill verkligen bli bättre på att lägga upp bilder, men då jag skriver så pass sällan blir det så många bilder. Men det får va, bättre för många än inga alls! :)


morsdag!

Jag tillägnar det här inlägget enbart till min mamma, världens bästa mamma, jag skulle aldrig klara mig utan dig! Jag älskar dig, så himla mycket! ❤


i love to see you smile

Onsdag och halva veckan är snart gjord! Dagarna och veckorna bara flyger förbi. Bara 12dagar kvar nu tills vi åker till Turkiet. Galet!

Helgen och förra veckan avslutades iaf med ett löppass, första gången jag sprang sedan i september! Jobbigt men så härligt! Sen for vi en sväng ut på golfbanan och slog, så kul! Eftermiddagen fortsatte med jobb, innan kvällen och helgen avslutades med VM-guld! Huuur bra som helst! Grymt!

Den här veckan har bestått av jobb måndag och tisdag, dessutom träning och mat osv. Måndagskväll fick jag dessutom umgås med Therese, mysis!
Idag har jag varit ledig, första dagen efter 9dagars jobb! Började med en prommis imorse, sen gym och lunch. Sen åkte jag och Karin till Vilhelmina och hälsade på mormor. Tog med henne ut, åt glass och satt och njöt i solen. Underbart!
Väl hemma igen har jag och min kärlek gjort mat, tacogratäng, och nu ska vi snart iväg och se Fast and Furious 6 på bio! Värsta lyxonsdagen!

Bjuder på lite blandade bilder från dom senaste dagarna :)

https://cdn2.cdnme.se/1104065/7-3/pic_519dcc82ddf2b36b567c90fc.jpg" class="image">


i sängen

Har just lagt huvudet på kudden. Oj så fruktansvärt skönt. Är helt slut på efter en lång dag. Jobb, några timmar i solen, mjukglass, hockey, sett kören och sen tillslut Eurovision. Fullt upp, men en mycket bra lördag! Orkar däremot inte se omröstningen, är sjukt trött. Så får se imorgon vem som vinner istället! Godnatt!


lovely friday

Sitter i soffan med Karin och har sett Let's Dance. Mysigt värre.
En underbar dag börjar lida mot sitt slut. Veckans enda lediga dag (från jobb) blev till en jobbdag ändå, men inte på hemtjänsten utan på dagis. Va riktigt roligt och mysigt att få va med barnen, gjorde inget alls att min lediga dag försvann! Dessutom har det varit strålande sol hela dagen och riktig sommarvärme, heeelt underbart!
Efter jobbet blev det någon timme i solen innan ett gympass, ben/mage stod på schemat idag. Gött! Är helt slut i benen, så kommer nog kännas imorgon. Ska bli skönt och välbehövligt med vilodag då!
Sen fredagstacos med pappa och Karin :) ett besök hos farmor och sen soffmys!

Veckan i övrigt har bestått av jobb och träning som vanligt. Och hockey såklart! En bra vecka :)

Bjuder på lite blandade bilder från veckan :)


hejåhå, ny vecka!

Måndagkväll och jag har lagt huvudet på kudden, oj så skönt att få sträcka ut kroppen!
Lite snabbt om helgen. Den började ju inte som planerat, då jag vaknade upp på fredagsmorgonen med jätteont i halsen. Efter många om och men bestämde jag mig ändå för att åka iväg, eftersom Magnus skulle med så slapp jag köra. Så i princip hela fredagen spenderade jag sedan på soffan i stugan, läste och sov. Men som tur var, så piggnade jag på mig redan till lördagen så jag också kunde vara med och snickra. Och det är vad vi har gjort hela helgen, byggt på bastun från morgon till kväll. Och fint blir det! Hade alldeles ont i handen när jag skulle lägga mig på grund av allt spikande! Men roligt var det!
Kom hem igen igårkväll efter ett middagsstopp hos svärmor påväg hem.

Idag började jag och karin med en morgonprommis innan det blev frukost och sen ett bröst/benpass på gymmet. Lunch, tvätt, handling och lite plock hemma innan jag käkade middag och for iväg och jobbade 17-21. Kom hem och fick lägga mig i soffan och se Biggest Loser med mitt hjärta.
Sen gick larmet och han stack iväg fort som attans, så nu ligger jag här ensam. Så var det med det myset...;)

Nä, nu tänker jag inte kämpa emot mina tunga ögonlock längre.. Godnatt! :)

Världens bästa, min bättre hälft❤


i need your love

Ligger i sängen och ska alldeles strax sova, är helt slut i både kropp och knopp så det ska bli fantastiskt skönt.
Idag har regnet öst ner, riktigt tråkigt och så deppigt. Gillar det inte. Har iallafall jobbat ikväll, men nu är jag ledig i tre dagar. Känns jättebra. Så imorgon efter att jag har tränat och ätit lunch åker jag upp till fjälls.
Gällande träningen så måste jag bara få säga att det är så otroligt roligt att träna just nu. Det går bra och jag känner mig stark. Men framförallt är det just så fantastiskt roligt. Jag älskar det verkligen, varenda pass!

I övrigt så hade jag fått önskemål om att visa hur mitt hår blev när jag hade klippt och fixat utväxten sist. Så här kommer en bild, både med hur det ser ut bakifrån och under liksom, men även framifrån utsläppt. Hoppas det duger! :)

Nu ska jag sussa, godnatt på er, och trevlig helg! :)


tillbaka i vardagen

Sitter just nu på mammas balkong och njuter i solen. Riktigt varmt är det faktiskt. Helt underbart.
Men jag hinner inte sitta så värst länge, för jag måste snart gå hem och ta hand om tvätten och även förbereda lite inför middagen. Sen ska jag nämligen jobba ikväll. En effektiv måndag, med tanke på att jag också har handlat och kört ett pass på gymmet redan!

Lite snabbt om resan. En helt underbar vecka hade vi. Solade, badade. Åt gott och bara njöt av att ha semester. Hur bra som helst hade vi det faktiskt. Kan säga att jag redan längtar till nästa resa, tur det bara är knappt en månad kvar! ;)

Helgen annars har varit lugn. Träning och mys har det väl mest varit. Skönt att få vara hemma igen också.

I veckan blir det jobb måndag till torsdag och sen åker jag till fjälls till helgen med André. Ska bli mys! Hoppas på fint väder bara.
Imorgon ska jag även få träffa Therese, känns bra då jag inte träffat henne sen innan resan! Finaste vän :)

Nej, men titta på solen några minuter till innan det är dags att göra nytta igen!


RSS 2.0