Why did you have to wait, to find me?

Onsdag. Solen fortsätter skina och även idag är en bra dag. Sånna dagar gillas, då det mesta känns bra, även om det inte är på grund av någon särskild anledning!
Har hittills jobbat och varit hos sjukgymnasten för min eftermiddagspn! Skämt och sido, för behandling av hälsenan samt akupunktur, powernapen är ju bara en bonus ;) hehe
Sitter just nu och chillar, karin har typ fixat all tvätt och pappa städade lägenheten innan idag, så jag kan verkligen säga att jag lever i lyx! Senare ikväll kommer brudsen på middag :)

Igår när jag hade lite att göra satte jag mig och läste igenom gamla blogginlägg, typ från ifjol vid den här tiden, ganska kul faktiskt! Man glömmer så himla fort! Såhär i efterhand så får man också ett annat perspektiv på saker, och ibland så längtar jag tillbaka till det liv man hade då, fastän man i det läget längtade till något helt annat. Det är ganska tokigt faktiskt, hur dålig man är på att leva i nuet och njuta av det man har för stunden. Alltid finns det något mer eller något annat som man önskar sig. Och än hur många gånger man säger åt sig själv att bli bättre på det, så lär man sig aldrig. Aldrig riktigt helt och hållet iallafall. Men å andra sidan är det väl också bra, man ska inte nöja sig med för lite heller, man ska ha mål att sträva efter i livet också! Oj, nu känner jag att jag svävade iväg lite från ämnet. I vilket fall, så är jag ganska glad att jag har bloggen och skriver i den. Det är ganska kul såhär efteråt att kunna titta tillbaka på sitt liv och sina tankar som man hade då.

Annars så tänkte jag faktiskt bjuda på en bild på hur jag ser ut idag (hör och häpna, jag bjuder på en bild!! Har inte varit mycket av den varan på slutet, i know..) men i vilket fall, mest för att jag kände mig sådär lite vårig idag, och det passade bra med både vädret och mitt humör idag :) förövrigt så gillar jag mina nya örhängen som jag har på mig, röda fjädrar! :)


;)

Måste bara säga, det här var helt okej ;) hehe


i'm not gonna miss you anymore

Tisdag. Solen skiner. Det är helt underbart härligt ute. Skulle mest av allt bara vilja gå ut och gå och njuuuuta av det härliga vädret. Men kan man det? Nej. För då har man en jävla hälsena som förstör allt. Suucckkk. Menmen, inte så mycket att göra åt det. Jag älskar i vilket fall vädret. Våren är påväg. Uuunderbart!

Jobbet idag gick ganska riktigt dåligt, men jag orkar inte bry mig så mycket om det. En sväng förbi biblioteket och även ica, sen hem. Ett nytt handtag har gått sönder på våran bil, nu på förardörren. Kanske inte direkt det smidigaste, men andré har iaf beställt ett nytt och förhoppningsvis hinner det komma innan han åker upp hit på fredag så han kan fixa det när han kommer hit! Tur man har en handyman, det säger jag ju ;)

Nu ska vi göra lite käk, så det är klart lagom i tid till 90210 ;) sen blir det träning ikväll som vanligt!

Förövrigt vill jag bara säga välkommen hem till Sverige världens bästa Therese, i miss u!

you're amazing, just the way you are

Måndag. Ny vecka. Ny arbetsvecka. Ny träningsvecka. Ny matchvecka. Den sista matchveckan av serien, innan slutspelet står för dörren. Snart är den här säsongen över. Galet.
Har jobbat som vanligt idag, och sen varit och handlat. Pappa är ju kvar och stannar resten av den här veckan, så det är mysigt!
Ser just nu på 92010, sen är det käk som gäller innan träningen. Vilken förövrigt har blivit flyttad till 20-21 istället för vår vanliga tid, 21.15-22.15. Underbart. Det gjorde ungefär hela min dag.

breathe in, breathe out

Söndagsmys i onepiecen i soffan, en helt okej avslutning på den här helgen!
Blev torsk idag med 4-1. Finns väl inte så mycket att säga, dom var bättre än oss helt enkelt.
For och kikade på lite J20 hockey efter våran match, inget skönlir direkt, men ett bra tidsfördriv sådär en söndagseftermiddag, och sen är det ju alltid kul att titta på hockey!

Annars så börjar ju en ny vecka imorgon. Och det är jättebra, av en anledning. På fredag kommer mitt hjärta hit, och jag längtar, hur mycket som helst.


why do you still give me that feeling in my stomach?

3 pinnar mot Leksand efter seger 6-3, och nu är slutspelsplatsen helt säkrad, underbart!! Det firar vi genom en kväll i soffan och uppladdning för ny match, Brynäs på menyn imorgon!

Trevlig lördagkväll! :)

sometimes the sun shines brighter than before

Fredag. Åh underbara fredag. Så grymt härligt med helg!

Sitter just nu i soffan, fredagsmys med pappa och syster som gäller. Underbart! Om en liten stund börjar the voice och sedan har vi hyrt en film - "bridesmaids". Har velat se den länge, men inte tagit mig för, så jag hoppas den är bra!

Dagen har annars bestått av jobb, åkte sen på hallen och cyklade, ut till sjukgymnasten för omtejpning av min fot/häl inför helgen, for sen en sväng på stan med syster. Köpte lite nya trosor på HM och Gina, blev sen en oplanerad pratstund på Nodo med brudarna vilket var väldigt trevligt :) sen stutligen lite reashopping på Ur&Penn, kom hem med 3par örhängen, en ring och ett armband, totalt 100spänn! Åkte på coop och handlade och sen Hemmakväll och hyrde film. Gomiddag och sen nu soffläge då. En bra fredag, precis som den ska vara :) Förutom att jag saknar mitt hjärta alldeles jättesupermycket. Som vanligt.

Imorgon är det Leksand hemma i LF som står på menyn, 15.30 är klockslaget. Laddddaaaa!

Annars så, trevlig helg på er!

it's coming over you, it's coming over me

Torsdag. 23 februari. Dagarna flyter på. Solen har precis tittat fram. Det är endast några minusgrader och jag känner att idag är en ganska bra dag.

Gårdagskvällen var som vanligt jättebra, god mat, tårta, prat och mys. Gick hem glad. Glad över att ha fått träffa och lära känna sånna bra brudar :)

Idag har jag jobbat som vanligt, och sen varit hos sjukgymnasten. Bara akupunktur på schemat idag, vilket även innebär en eftermiddagspowernap, inte mig emot ;)
Kom hem för en liten stund sedan och nu blir det bara soffhäng fram till middagen, självklart med en timme avsatt för 90210! Ikväll är det träning som vanligt och jag är laddad!

Imorgon kommer papi upp hit och stannar mest troligt ända tills nästa helg, ska bli mysigt att ha han här :) han är förövrigt nere i övik ikväll och ser på modo-skellefteå, inte alls avundsjuk, nejdå....

Nämen, allt för nu. Tjingeling!

because a girl like you is impossible to find, impossible to find

Onsdag. Ledig dag. Vilken hittills har bestått av jobb, städ och tvätt. Ikväll är det middag med brudarna som vanligt. Inga nyheter eller ovanligheter, men en bra dag likväl :)

Idag är det ju också Emme's födelsedag, så jag vill ju bara gratulera såklart! 21år, inte illa pinkat! ;)

Nu ska jag sätta mig och titta på lite tatueringar, har nämligen bestämt att det är dags för en ny sådan! Vet ungefär vad det kommer bli, men inte riktigt exakt. Så det blir denna onsdags fortsatta göra.. :) Och sen 90210 ofcourse!

oh I swear to ya, i'll be there for ya

Tisdag. Sitter just med kvällsfikat - macka, smoothie, naturella cashewnötter och en mogen mango. Mummmaa.
Dagen i övrigt har väl varit ganska mycket som vanligt. Har varit hos sjukgymnasten och fått behandling, både för min hälsena och akupunktur. Jobbat som vanligt. Tränat ikväll. Ja, inget utöver det vanliga.
Nu ska jag ta och äta den här supergoda mangon som ligger och väntar på mig, sen blir det nog en tidig kväll. Fast först ett samtal till min finaste, och extremt saknade, pojke.

Godkväll!

it's always better when we're together

Måndag. Helgen är över och en ny vecka har börjat.
Några snabba ord om helgen då. Efter kanske århundradets segaste första period mot Linköping i lördags spelade vi upp oss i andra och tredje, men det räckte ändå inte hela vägen utan slutade i förlust, 3-1. Resa upp till 08-landet och uppladdning inför söndagen. Dit kom vi råtaggade och tog även med oss 3 pinnar efter vinst, 3-1. Otroligt, underbart skönt. Glädjeyra efter matchen. Efter att AIK också slagit Leksand lite senare så är vi nu till 99% klara för slutspel. I teorin finns en chans att Leksand ska gå om oss, men den teorin ska vi krossa redan på lördag då Leksand kommer hit för match.
Såå, det var väl helgen ungefär.

Idag är det som sagt måndag, och en ny matchvecka har börjat. Har spenderat dom vanliga timmarna på jobbet och sen handlat, tagit det lugnt och käkat middag. Om en timme ungefär drar vi iväg på hallen för måndagens vanliga senträning. Men det känns okej. Faktiskt. För en gångs skull.

Annars så är det bara drygt en vecka kvar av den här månaden. Sen är februari finito. Skönnt. Är verkligen sugen på vår nu. Vi gick ut i shorts igår efter matchen. Vilken känsla. Det känns definitivt bra att det snart är mars.

Sen kan jag också säga att nästa vecka, äntligen, så får jag träffa min älskling igen. Även fast det är 11dagar kvar, så är det ändå nästa vecka. Det ger hopp. Saknar han, hur mycket som helst.

friday, i'm inlove

Fredag. Finväder. Helg. Åh, så underbart.
Sitter just för tillfället i soffan och tjuväter lite fredagsgodis. Mummmmaa.
Idag är en rätt så bra dag. Mår betydligt bättre än igår, som var en riktig skitdag. Har jobbat som vanligt, packat trunken inför morgondagen, handlat lite frukt och godis för ikväll och varit ute på en promenad i det undebara vädret tillsammans med min kära syster. Ikväll blir det en riktig systerkväll, känns hur mysigt som helst.

Imorgon 06.30 går bussen från LF upp till Kallax för att sedan ta flyget ner till Arlanda. Därefter fortsätter vi med buss ner till Linköping och matchdags 14.30. Idag känner jag mig faktiskt laddad för att åka och spela match, trots att jag bara tränat en gång den här veckan, så det känns ju positivt. På söndag 13.00 tar vi oss an Segeltorp i huvudstaden. Bara 5 matcher kvar nu innan ett förhoppningsvis väntande slutspel. Kommer bli spännande det här. Ni kan ju som vanligt hålla en tumme eller två för oss om ni vill! :)

Nu ska jag gå in i duschen och sen blir det fortsatt mys med världens bästa syster :)


weheartit

Trevlig helg!

i'm head over heals for you baby

Onsdag. Vaknade imorse, precis som tidigare dagar denna vecka, med en fruktansvärd huvudvärk direkt väckarklockan ringde, så jag bestämde mig faktiskt för att inte gå till jobbet idag. Så har tillbringat hela dagen hemma tillsammans med min kära sjukling till syster. Lite kvalitetstid tillsammans som faktiskt inte är så dumt. Även om det hade varit bättre om det hade varit av någon annan orsak än att vi är sjuka, men ändå. Har ju världens bästa syster!



Nu ska jag fortsätta soffhänget och se 90210, ikväll är det middag hos Sara som gäller. Kan va bra att komma sig ut lite och göra något annat än att bara ligga i soffan!

Annars så är det sju underbara månader tillsammans med hjärtat idag, kärlek <3

i'm so happy, i'm so glad that i've met you

Tisdag. 14 februari. Alla hjärtans dag.
Hade skrivit om dagen, men allt försvann och jag orkar inte skriva om det med tanke på att det var totalt ointressant. En vanlig tisdag, precis som alla andra. Ungefär lika jävlig huvudvärk som igår, men ikväll tänker jag försöka träna ändå. Det är ju viktiga matcher till helgen så det känns som att man bör försöka köra på så gott det går.

Annars så har jag med hjälp av min mor fixat en liten grej till min älskling som han får när han kommer hem ikväll från Umeå. Han har ju nämligen varit och klarat lastbilskortet idag, han är ju bäst min man! :)

Nej nu blir det till att börja fixa lite käk, se lite 90210 och sen iväg på träning!



svar

som svar på din kommentar svea, så fungerade inte styckesindelningen hur jag än gjorde, allt blev bara en klump ändå, jag brukar faktiskt använda mig av styckesindelning you knoow.. ;)

don't tell me if i'm dying, 'cause i don't wanna know

Måndag. Ny vecka och tillbaka i Piteå. Har haft en helt underbar helg. Som vanligt när jag får vara med mitt hjärta så mår jag som bäst. Då är jag hel, helt enkelt. I vilket fall, kom hem till Åsele runt halv 6 på tordagskvällen, hann träffa min älskling i ungefär en halvtimme innan han skulle iväg på övning. Då gick jag istället till min kära mor och åt middag och myste med henne ett par timmar. Sen åkte jag och hjärtat till min fina pappa och drack kaffe och surrade ett tag (okej, jag drack inte kaffe - men dom gjorde..) Sen åkte vi hem och bara myste, helt klart efterlängtat! Fredag började med sovmorgon tillsammans med underbaraste, sen åkte vi och gymmade. Sen blev det dusch, käk och packning innan vi drog iväg till Vilhelmina. Väl där drog vi och handlade och sen blev det gomidda, bara jag, André och Charlene, mys! Sen blev det till å fixa sig, innan vi drog till Micke och senare vidare till hotellet. Blev en ganska lugn kväll, men trevligt ändå :) Lördag klev vi upp nångång efter 10, käkade frukost, klädde på oss och for och hämtade skotern. Åkte till OK och mötte upp några vänner till andré vid 11 och sen for vi ut. Va ute och körde, grillade och hade det allmänt underbart i ett par timmar. Tillslut blev vi dock rätt frusna och åkte hem. For förbi en sväng hos min söta mormor och hälsade på. Sen åkte vi hem och tog ett långt, underbart skönt bad så att man tillslut fick upp värmen i kroppen igen. Käkade sedan återigen gomiddag innan det var dags att göra sig i ordning igen. Gick först till Jocke, sedan till nån kille som hette Jörgen som hade fest. Där det visade sig vara jag och 9 killar, kul.. haha Sen vidare på nån annan fest och slutligen till hotellet. Va jättemycket folk där, dansade och hade faktiskt riktigt kul! Igår gatt jag kliva upp redan vid 10, då min buss upp hit till piteå gick 10.55. Va gode sliten, det kan jag säga. Men egentligen en perfekt dag att åka buss i 7 timmar på, då jag sov bort nästan hela resan. Träningen igårkväll behöver jag väl egentligen inte säga så mycket om. Tur det var fler än jag som kände sviter av lördagen. hehe Dagen har inte varit speciellt bra. Har haft en fruktansvärd huvudvärk hela dagen, varit yr och smått illamående. Åkte hem tidigare från jobbet och la mig och sov i tre timmar. Blev ingen träning ikväll heller för min del, är ruggigt sliten. Blir en tidig kväll ikväll och förhoppningsvis är man en ny människa imorgon. Imorgon är det förövrigt alla hjärtans dag. För en gångs skull så skulle man ju kunnat haft någon att fira dagen med, men min kärlek är ju ändå alldeles för långt bort, så vad spelar den dagen för roll? Aja, det blev ett enormt långt inlägg det här känner jag, och bara en massa text. Men aja. Nu ska jag typ, käka lite mango och bara fortsätta soffläget resten av den här kvällen. Bye.

Hold on to that feeling, yeah

Tänkte prova på att blogga från mobilen! Sitter just nu på bussen påväg hem till Åsele, första stoppet blir i Skellefteå där jag ska byta buss till Lycksele och sen därifrån till Åsele då! Har åkt ganska precis en timme snart och ska vara hemma 17.30 så det är inte så farligt dryg resa iaf.

Gårdagen var späckad, med jobb, träning, städ, tvätt och slutligen middag med brudarna. Men det var en bra dag och framförallt kvällen var toppen, som vanligt! :)
Men nu är jag som sagt påväg hem för att tillbringa helgen mestadels i Vilhelmina tillsammans med världens bästa kille :) men jag är i Åsele först ikväll och imorgon förmiddag så jag hinner träffa min kära mor och far lite också :)

Nej men det var nog allt. Har kommit till Skellefteå nu, så väntar på att nästa buss ska gå, det är drygt 10min tills dess. Tror bestämt att jag ska sova ett tag nu, är trött plus att det är ett perfekt busstidsfördriv! :) haha

Tjing!


cause its you i'm thinking of, its you i'm thinking of

Tisdag. Ännu en dag till ända. Skönnnt.
Träningen ikväll innehöll mycket mjölksyra, men det kan ju va skönt det med. Eller inte just för stunden, men efteråt.

Det mest intressanta för dagen är att jag har varit hos en sjukgymnast för att kolla upp min hälsena. Och den var ju inte riktigt som den skulle. Så nu är behandling påbörjad, ska dit en gång i veckan för stötvågsbehandling (be mig inte förklara, men det gjorde iallafall ont, kändes ungefär som när man tattuerar sig). Nu ett tag framöver så blir det heller ingen löpning eller hopp eller liknande, och helst inga promenader heller. Tråkigt, men jag hoppas verkligen att den ska bli bra så fort som möjligt så det är ju bara att lyda. Jag menar, snart börjar ju fotbollssäsongen, då måste man ju vara fit for fight!

Nej, nu ska jag faktiskt krypa ner under täcket och ringa min pojke. Det bästa annars är ju att jag snart får träffa han. Åh, som jag längtar.

are you gonna run, til you can't anymore?

Måndag. Slut på en grym helg. 6poäng tog vi med oss från huvudstaden, helt fantastiskt underbart!
Började med en 7-9 seger mot AIK på lördagskvällen, kanske den konstigaste matchen någonsin, allt hände nog den matchen, helt galet. Men en sjukt skön seger. Den följdes upp med en 5-3 seger igår mot Ormsta. Efter 4-0 i första perioden, så dog det av litegrand i andra och tredje, men ännu en otroligt skön och viktig seger!

Idag har jag dock varit både sliten och trött, kanske framförallt eftersom planet blev försenat igår så klockan hann rinna iväg rätt mycket innan vi väl var hemma. Jobb, handling, chilltime, käk och diskning är väl det jag gjort hittills idag. Alldeles snart bär det av iväg på hallen, is och fys står på schemat. Tidig träning idag, jämfört med den vanliga 21.15 tiden kunde inte ha kommit lägligare.

Annars så är det bara 3dygn ungefär tills jag befinner mig hemma i Åsele hos min kärlek. Kan ju bara säga att jag längtar mer än nåt annat.

can you lie next to her and give her your heart?

Fredag. Helg. Loooovvleeyy.
Dagen har hittills bestått av jobb, sen på hallen å cykla, handla och nu lite sofftime. Klockan 6 är det middagsdags med brudarna hos Emme, sweet!
Behöver väl inte egentligen nämna hur kallt det är, alla vet ju redan. Men nånstans mellan -30 och minus -35 är det iallafall. Idag har solen lyst också, och då är det ju ändå otroligt vackert ute. Men lite för kallt för att faktiskt vara ute, man är ganska glad att man får sitta inne hela dagarna och titta ut på det vackra vinterlandskapet som finns utanför fönstret.
Ringde iallafall bovärden idag också, så vaktmästarn var förbi och vädrade elementen och det var visst också så att ventilen som sitter ovanför fönstret var trasig, det är därför det blåser in så mycket. Så förhoppningsvis blir det fixat inom kort! Har dessutom bokat en tid till veckan hos en sjukgymnast för att kolla upp min hälsena som jag har haft problem med nu den senaste månaden, får se vad det ger. Känner mig iallafall duktig som har tagit tag i saker idag. Haha

Nu ska jag nog ta och packa väskan inför helgens äventyr innan vi beger oss till emmmee.

Håll tummarna för oss ihelgen! :)

tjingeling

sometimes it suddenly doesn't feel so bad

Torsdag.
Det är kallt ute. Typ riktigt kallt. Rättare sagt exakt -25,1 just nu. Och det värsta är, att ju kallare det är ute ju kallare blir det här inne i lägenheten. 19,3 just nu. BURR. Och det går inte att skruva på mer värme på elementen, eftersom dom styrs automatiskt. Dessutom är det nån typ av vädringssak ovanför ett av fönstren i vardagsrummet som inte har nåt "skydd" eller vad man ska säga (lite svårt att förklara) men i vilket fall så blåser det in luft utifrån rakt in rummet där hela tiden. Tror faktiskt att jag måste ta och ringa bovärden imorgon, för det här håller ju helt enkelt inte.
Bilen mår inte heller bra i den här kylan, speciellt inte när den står på jobbet hela dagarna utan motorvärmare. Växelspaken är som svårflörtad när man ska köra då, minst sagt. Dessutom lossnade glaset i vänstra sidobackspegeln imorse. Ska kolla med Stefan imorgon på jobbet om det går att fixa, annars har jag ju min handyman hemma i åsele som tur är!

Annars så vann Piteå igår mot Löven efter förlängning, rolig match och viktiga poäng!

Ikväll är det fys och is som gäller som vanligt. På lördag åker vi ner till Stockholm för match mot AIK lördagkväll och Ormsta på söndag. Två viktiga matcher och flera otroligt viktiga poäng att hämta!

Nu ska jag se färdigt 90210 färdigt och sen gå och göra lite käk!

du är allt jag någonsin velat ha

Hej. Hallå. Hejsan. Tjena. Tja. Tjo.
Visste inte riktigt hur jag skulle inleda inlägget, så det blev sådär.
1 februari. Januari slut och ny månad. Skönt. Nu går vi mot ljusare tider!
Även halva veckan avklarad, underbart.
Jobb, tvätt och en snabbstädning har hittills hunnits med idag. Har även provat lite kläder inför nästa helg - WWW som gäller då! Säger bara, tur man har en syster i samma storlek, perfekt med dubbelt så stor garderob emellanåt ;) hehe
Om en stund ska vi dra iväg på hallen för att kika på lite hockey, Piteå-Björklöven, viktig match!

Tjing!

RSS 2.0