sista dagen i maj

Orkar typ inte blogga nu under helgerna, så det blir liksom alltid ett litet uppehåll över varje helg, men det funkar ju det med.

Iallafall så var det ju som sagt inventering i fredags. Dygnet blir väldigt konstigt när man är uppe sådär tidigt har jag märkt. När man tycker att typ halva dagen har gått, då är klockan typ 10, himlarns konstigt. I vilket fall så började det helt okej, fick skoavdelningen så det var chill. Men sen blev det lite jobbigare saker, men man överlevde ju det också. Efter det blev det engelskaredovisning och sen hemfärd. Kom hem redan runt 2, så det var riktigt najs :)
Chillade fram till träningen, vilken jag klev av för att jag kände mig väldigt sliten, och när jag kom hem visade det sig att jag hade feber, så det förklarade ju saken. Blev bara lugnt resten av kvällen och tidigt i säng. Sov hela 12 timmar innan jag vaknade och febern försvann med dessa timmar. Skönt!
Lördagen tillbringades sedan med Therese och Anna, tog det mest bara lugnt, med bland annat gofika på Kronan och annat mys :)
Sen blev det söndag och matchdag! Jag och Karin körde halva vägen var upp till Storuman och det gick faktiskt riktigt bra :) Sen var det då match, vilken vi tillslut vann med 2-0! Grymt skönt var det! Jag fick också smälla dit en balja, så det var inte helt fel :) Emelie gjorde andra målet.
Efter matchen så blev det rycket, eftersom vi skulle hem till bussen. Så igårkväll var vi tillbaka här i Övik igen.

Idag var det först HGfys imorse, sen 2 lektioner - kickoffen börjar faktiskt arta sig, fantastiskt! Sen blev det käk och så innan träningen. Spybacken var det idag och jobbigt vare! Men det går nog seriöst inte att bli jobbigare än backen vi körde förra veckan, helt seriöst det var det jobbigaste jag någonsin gjort. Men som sagt, bara namnet spybacken säger ju en hel del också..

Nu ska jag nog börja gå och lägga mig faktiskt. Imorgon väntar vandring ute nånstans jag vet inte var. Men eftersom solen och värmen har börjat hitta tillbaka kan det nog bli en ganska skön dag, hoppas på det iaf!


simply the best

Hinderbanan var jobbigare än jobbigast, nästan. Kanske ganska mycket beroende på den väldiga träningsvärken i benen sen hoppen igår, det bidrog iallafall. 
Vädergudarna verkar också vara på cykelhumör nu om dagarna, eftersom det har varit uppehåll varje gång vi cyklat tilll och från Kempis, men regn därimellan. Konstigt ändå.    

Anna Bergendahl har just sjungit i Eurovision. Hon var faktiskt bra. Men det är ändå svårt att säga om det kommer räcka till final, man vet ju aldrig hur dom andra länderna röstar. Vi får väl se.

Imorgon står klockan på 04.40, känns som att man borde försöka få i sig så bra frukost som möjligt så att man inte dör under inventeringen, så då måste man upp i tid. Vilket gör att det enda som återstår nu, är sängen!

regnig thuuursday

Alltså vad är det som händer med vädret? Under 10 grader och regn hela dagen, jag som trodde att sommaren var på väg, men tji fick jag liksom..
Idag har det inte hänt mycket, sovmorgon, film på svenskan och typ en halvers ledarskapslektion ungefär. Plus lite golf ute på Vecke, var nästan en månad sedan. Tur man är ambitiös och håller igång..?

Imorrn skulle vi egentligen haft sovmorgon till typ 12, men nu är det inventering på Stadium med start 05.30, tack för att vi slapp sovmorgonen! Eller??? Aja, bara att pallra sig upp.
Annars så bär det av hemåt ihelgen igen imorrn, träning och match och så som väntar!

Nej, ska nog ta och göra mig färdig för träningen, hinderbanan väntar!


26 maj

Känns nästan som om man redan gått på sommarlov. Men bara nästan.
Gårdagen innehöll en lektion, eller ja, beror på om man kan kalla den för lektion. Utvärdering var det iaf på religionen. Så den kursen är helt avklarad, och även naturen som tog slut idag. Psykologin är avslutad sedan länge, matten också. Så det är bara svenskan där vi ser på film, ledarskap där vi planerar kick-offen, engelskan vilken slutar efter redovisningen på fredag och idrotten som vi har kvar just nu. Ganska chill om man säger så. 
Så nu om dagarna är det bara någon enstaka lektion, träning och slappa som gäller. Men jag klagar inte!

Solen började just skina ute, den har ju gömt sig dom senaste dagarna och värmen också, men förhoppningsvis är båda påväg tillbaka.

Annars så, om man bortser från att skolan nästan är slut, så känns det verkligen som att det snart är sommar. Ute grönskar det för fullt, det är ljust typ hela nätterna och datumen på mjölken börjar vara framstämplade till juni, då känns det verkligen nära. Underbart!

Hade förövrigt yoga imorse på hockeygym. Inte så värst ansträngande egentligen, men det var behövligt att få slappna av i kroppen och köra ett mindre hårt pass, för jag känner mig faktiskt ganska sliten i kroppen just nu av all träning.  

Snart är det gympa, brännboll mot HIL-arna, bara seger som räknas!

heello my friend

Jag vet att jag inte har uppdaterat på ett par dagar, men som ursäkt har jag faktiskt att jag inte har suttit vid datorn på heela helgen, inte på riktigt sen i fredags förmiddag faktiskt. Har varit ganska skönt att inte sitta vid dumburken på ett par dagar, vilat upp sig från den liksom. Eller nåt sånt.

I alla fall så har helgen bestått av chill, träning, mat, mys, ledarmöte inför fotbollsskolan - ska bli kul!, övningskörning och fotbollsmatch igår! Matchen vann vi med 4-0 mot Vilhelmina, kunde dock blivit betydligt fler mål, men vi fick in 4 iaf, och vann matchen så det är huvudsaken! :)

Dagen började med fys på skolan imorse, innan det blev 2 lektioner och sen hem. Chill ett tag innan träningen vilken bestod av backintervaller, döden! Fyyyy va jobbigt säger jag bara! Mjölksyra upp över öronen kan jag lova! Men vi överlevde dessa också. Dock har vi nya på schemat imorrn bitti uppe på skyttis, samma mördarintervaller som förra veckan... Bara att bita ihop och få det gjort, underbart skönt efteråt!

Annars så tror jag inte att jag har så mycket mer att säga. Är typ 2,5 vecka kvar i skolan, ungefär. Har bara en kortredovisning på naturen på onsdag och sen engelskaredovisning på fredag kvar, sen är nog allt klart vad jag vet! Känns underbart skönt, men ändå lite drygt att gå i skolan när man inte har något att göra. Men det är bara att köra på, tror att dom här veckorna kommer att gå grymt fort ändå, så det är nog ingen större fara.

Nu ska jag lägga mig och läsa, sen ska jag sova, är dödens trött!


också var det den här rubriken

Fotbollsuppvärmningen innan hinderbanan ikväll höll hög klass, det måste erkännas. Mycket hög klass. Speciellt räddningarna på mållinjen och alla passningar som träffade allt för många smalben innan bollen kom dit den skulle. Men ack så många skratt!

Men så var iaf denna barmarksträningsvecka (gud vilket långt ord!) över. Nu är det bara fotbollsträning imorrn och match på söndag kvar av träningsveckan. 

Sitter just nu och tittar på Kanada-Ryssland på tvn. Härlig hockey måste jag säga! Betydligt mycket sevärdare än Sverige-Danmark innan idag, snacka om seeeghockey det var. Men Sverige vann och det var huvudsaken, hoppas bara på bättre spel i semin mot Tjeckien, vore roligt med en final!

Annars imorrn så väntar sovmorgon, sen 2 eller 3 lektioner innan det bär av hemåt Åsele med Calle. Tydligen ska det vara riktigt dåligt väder hemma i helgen, det gillas inte... Hoppas dom har fel, mycket fel!  

schteeek

ÄLSKARÄLSKARÄLSKAR VÄDRET! Måste bara börja med att säga det!!

Bröt av mitt gamla vanliga mönster med att berätta om dagen med ett litet tankeinlägg där innan. Men det kommer ett inlägg om dagen också.
Började med en uppskattad sovmorgon, innan det bar av till stället som visade sig heta Skommarhamn (är nästan helt säker). Det var verkligen underbart vackert där ute! Vilken utsikt och vilket läge! Fantastiskt, underbart vackert och härligt!
Iaf så började vi med att käka lunch, pannkakor, sylt och grädde serverades ute i solen. MUMS!
Sen så hade vi planerat en femkamp för barnen, så vi körde igång den och efter lite småkaos så gick det tillslut vägen och alla grenar genomfördes av alla barn. Tror faktiskt att dom hade ganska kul allihopa, så det var ju bra! Nu var klockan typ halv 1, så då hade vi inte mycket mer att göra, så vi fick åka hem, hur chill va inte det?! Så eftermiddagen har ägnats åt schtek på balkongen, lite tennis, lite bollattjning och en isglass.

Nu ska jag gå och se hockey, sen blir det käk innan cykeln och jag drar ut till kempis för hinderbana.

Tror jag ska sluta med au revoir i slutet av varje inlägg. Börjar bli lite smått less på det, plus att jag vill kunna avsluta ett inlägg helt plötsligt ibland också. Typ såhär


skrämmande tanke, egentligen

I samband med nätmobbningen vi hade igår, kom vi in på det här med hur officiell man är på nätet. Om man tänker efter så är det egentligen ganska skrämmande. Vem som helst kan hitta min blogg och läsa om mitt liv, vad jag gör och titta på bilderna som jag lägger upp. Nu är ju inte jag speciellt populär, och inte som dom här bloggarna som har typ 30000 läsare per dag, men ändå. Jag har ju ingen aning om vem som läser. Jag skulle därför, och för att det är roligt, gärna uppskatta om ni som läser nångång ville slänga in en kommentar, bara sådär, inga krav, men om ni känner för det liksom!
Samma sak med hur officiell man är, gäller det ju om man tänker på typ hitta.se och eniro, vem som helst kan kolla upp vilket nummer jag har, och vars jag bor. Skrämmande tanke egentligen, men ändå så vill, och kan, man ju nästan inte göra så mycket åt det. Man vill ju liksom vara kontaktbar för dom människor som faktiskt vill nå en, och i det stora hela så är det ju mest vettiga människor där ute. Men ändå, en ganska skrämmande tanke om man tänker efter..

onsdag+bilder

Började som sagt dagen med mördarintervaller. Och det var verkligen mördarintervaller med stort M. Men som sagt, den sköna känslan efteråt tackar man ju ändå inte nej till.
Efter detta blev det skola, som dock bara innehöll nätmobbning, film och diskussion. Filmen borde nog uppdateras kan jag tycka, men det är ändå ett ämne som det faktiskt är bra att dom tar upp, speciellt efter det som hände i Bjästa.
Iaf så fortsatte dagen med lite stekning på balkongen, eftersom det fina vädret håller i sig, innan det blev käk och sen träning. Skott/teknik och hopp var det idag.

Sen ikväll i övrigt har jag inte gjort mycket alls av värde, bara suttit vid datorn och tvn. Har dock varit duktig och fotat mina inköp från igår, så jag tänkte dela med mig, får bju på mig själv också då! ;P

Imorrn ska vi ut till nånting som ligger utanför nånting som heter Nötbolandet (?) med en klass från Domsjö, hoppas på bra väder så kan nog dagen bli ganska chill! :)

Bilder nudå som sagt..

    
Gladiatorskor, Nordlanders skor 


Hårspännen, H&M


Svart klänning, H&M


Grönt linne, H&M


T-shirt/tunika, H&M


Linne, H&M

För att se kläderna som Karin köpte, och där jag fick agera modell, kan ni kika in på hennes blogg- karinmarkeby.blogg.se

au revoir


inte en helt vanlig tisdag

Nej, för idag har jag varit på stan nästan hela dagen lång.
Dagen började dock med en snabbtvättning, sen bar det av till stan. Shoppade ganska mycket faktiskt. Blev tillslut ett par gladiatiorsandaler, en klänning, 2 linnen, en t-shirt och en skjorta. Har jag tid och lust nångång framöver kanske jag fotar och lägger upp, vi får väl se.
Det har varit precis lika varmt, soligt och härligt idag som dom senaste dagarna, så vi lyxade till och med till det med en mjukglass på en parkbänk nere på stan, riiikigt najs! :)
Annars så drog vi en liten cykeltur ut till Arnäs Köpcenter också, där Karin inhandlade ett par gladiatorskor, dock blev det riktigt svettigt innan vi var tillbaka, helt sjukt varmt det är ute alltså!
Annars så har dagen också innehållit träning, styrka stod på schemat idag.

Imorrn börjar dagen med intervaller uppe på skyttis, känner att det kommer att bli riktigt jobbigt.. Men kommer nog överleva det också!

Nej, nu är det sängen som väntar!

Natti,

au revoir

solen skiner idag!

Sitter och lyssnar på Tomas Ledin och får sommarnostalgi. Ute är det typ huur varmt som helst, och det är alldeles uunderbart!! :)

Fredagen blev trevlig den också, efter träningen blev det Oskar där diverse folk befann sig och det var helt okej :)
Lördag blev det körning, krattning, grillning, Therese&Emma - kubb, brännboll med Oskar, Jon och Anna, och tillslut fruktsallad och filmmys :)
Igår blev det körning och efter det lite stek ute i solen, innan det bar av till Vännäs för match mot Vännäs/Spöland. Det var riktigt varmt och dom var bra, men vi fick med oss en poäng tillslut (välförtjänt eller inte, skit samma!). Ett par blåmärken rikare har jag också blivit, men det är sånt man får ta!
Efter lite drygt 2 timmar på busstationen i Umeå, kom vi tillslut fram till läggan strax före 12.

Idag har solen skinit i princip konstant hela dagen och hur underbart härligt är inte det?
Började dagen med roddintervaller, innan det blev en sväng ner på stan. Sen orkade jag och Karin inte med elevrådsmötet och inte svenskan heller, eftersom vi är färdiga med uppgiften där, så istället cyklade vi upp på valla och satte oss på balkongen och stekte. Ett tag visade termometern 34 grader, helt sjukt varmt! Lyckades somna typ en timme på balkongen, vilket visade sig resultera i att jag bränt mig på ett mindre bekvämt ställe.. Sporttoppen skavde som tusan kan jag meddela iaf..

Just nu sitter jag iaf här och mår gött efter att ha avklarat dagens intervallpass, veckebacken 8 gånger, joobbigt!! Men det är värt det efteråt, helt klart!
När vi kom hem satte vi oss på balkongen med en smoothie i handen och bara njöt av värmen och lugnet, bättre kan man nästan inte må!

Imorgon är man då ledig, eftersom resten av klassen har nationella i matteB och man själv har gjort det redan, he he. Så det blir en sväng ner på stan och chill i solen skulle jag tänka mig - Gött!! :)

Hörs!

au revoir


sommaren är påväg!!

Sitter inne, lite halvt blöt och lyssnar på Melissa Horn just nu. Ute vräker regnet ner, och jag hann bli en aningens blöt eftersom vi var ute och krattade när det började ösa ner. Men annars så måste jag säga att det känns som att det är sommar ute! Galet varmt trots att solen inte ens är framme! Det är till och med varmt fast det regnar, hur härligt är inte det? :)

Gårdagen var en riktigt bra dag :)
Började med lite övningskörning, sen for jag, Karin, Therese och Anna på Lappvallen och lirade lite boll, tränade skott och sådär, behövligt! Sen blev det lite krattning, innan middagen skulle förberedas. På menyn stod grillat! MUMSMUMSMUMS!! Vi grillade kyckling och fläskfilé och till detta serverades potatissallad, klyftpotatis, tsatziki, hjortronsås, bearnaisesås samt grönsaker. Till efterrätt blev det grillade bananer med glass och chokladsås. GRYMT gott vare, alltihop! Kvällens grillare var C.Markeby, vilket säger det mesta ;) Vi satt ute och åt och pratade och det var underbart härligt och sommarkänslorna går inte att förneka!
Efter maten lattjade jag och Karin lite boll på gårn, innan det blev Therese, Anna, Agnes, Oskar, Jon och Emil. Vi började med att hyra film, vilken ingen av oss såg på, utan istället blev det så att vi såg sista perioden av hockeyn och spelade lite kort på Oskars altan. Sen vid typ 11 gick vi ut och spelade brännboll i mörkret, när vi spelade sista gången så såg ingen av oss bollen överhuvudtaget, utan man fick köra på känsla och försöka höra var bollen landade och sen springa i den riktningen ;P Galet kul hade vi dock! Mångaaaa skratt :)
Efter det for vi hem till Oskar och spelade lite kort och tittade i gamla skolkataloger, innan det blev hem och sängen.

Dagen hittills har bestått av körning, lunch och krattning, vilken då blev avbruten av regnet. 
Senare ska jag på spinning och sen blir det fotbollsträning, sen får jag se vad kvällen har att erbjuda! :)

Nej, nu har det slutat att regna, så jag tror att jag ska gå ut och fortsätta krattningen..

Hörs! 

thursdayyy.. skojas, de är ju onsdag!

Home sweet home. Var dock hemma alldeles nyligen, bara 3 dagar sen, så det känns knappt som om jag hunnit varit borta. Men jag klagar inte. När säsongen väl är igång under hösten, vintern och en bit in på våren så blir det ju inte så många hemfärder, det är väldigt många veckor mellan varje tillfälle, så då vänjer man sig liksom med att aldrig vara hemma och man tänker inte så mycket på det för att man ändå har fullt upp. Men nu när säsongen är slut så har hemfärderna blivit fler, är hemma nästan varje helg. Då känns det konstigt bara man är borta 2 veckor i rad, då börjar man redan längta hem. Hmm, konstigt det där..

I vilket fall så är jag alltså hemma i Åsele igen som ni kanske redan förstått. Åkte hem via Umeå idag, för ovanlighetens skull, men det var för att mamma var där. Så jag och Karin tog bussen upp dit och sen åt vi på stan, varefter det bar av hemåt. Jag och Karin körde halva vägen var och det gick riktigt hyfsat! Ingen dog och vi höll oss på vägen vill säga. hehe..
Annars så har dagen bestått av träning, körde intervaller imorse plus ikväll när jag kom hem, och en lektion vilken bestod av engelskanationella, muntliga delen. Gick helt okej, blev lite svammel som vanligt, men nu är det över och det känns väldigt bra! 

Nu är det alltså helg i 4 dagar framöver, och det tackar vi för! Vet inte riktigt vad som kommer att hända, men det blir nog bra oavsett :)

Nu ska jag dra mig mot sängen, godnatt!

au revoir 

tankar

Har just sett klart Sverige-Frankrike i hockeyVM, blev tillslut svensk vinst med 3-2, men det var inte speciellt övertygande. Men bra att dom vann iaf, och sen är det bara att hoppas på att dom skärper till sig i fortsättningen.

Framtiden, vilken jobbig innebörd det ordet har alltså. Jag vet att jag har ett år kvar i skolan, men vad händer efter det då? Skola? Utbildning? Jobb? Hockey? Jag vet att jag inte behöver komma på nu vad jag vill göra, men vips så har året gått också står man där utan den blekaste aning om vad som ska hända därefter. Har i alla fall börjat fundera lite smått, börjat kolla lite olika broschyrer med utbildningar och diverse, men just nu känner jag inget som lockar direkt jättemycket. Förhoppningsvis kommer det väl något som känns lockande så småningom, men jag hoppas att det inte dröjer allt för länge.

Aja, slut på sånt där jobbigt funderande, nu väntar sängen och imorrn blir det hemfärd!

Just nu är det Melissa Horn som strömmar ut ur högtalarna hos mig, älskar hennes musik och framförallt texterna. Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd? Hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?

au revoir

nytt försök

Ja, eftersom det laggade igår så blir det en kortis om gårdagen nu istället.
Började som jag redan sagt med tester på morgonen, styrketesterna och jag är faktiskt nöjd, gick liksom helt okej :) Är också nöjd att testerna är över för den här gången, nu behöver vi inte göra om dom förrän till hösten - SKÖNT :)
Dagen fortsatte med 2lektioner, sen blev det käk och sen träning-intervaller, 800meters. Puuh, sjukt jobbigt vare, men ack så skönt efteråt kan jag lova! Speciellt också efter cykel fram och tillbaka till Kempis. Resten av kvällen tillbringades framför datorn, med blandat plugg och annat. Är nu helt klar med naturuppsatsen, blev 13 sidor om ätstörningar med inriktning på anorexi, blev lite onödigt mycket egentligen, men det var så intressant att det helt enkelt inte gick att sålla bort mer! 

Dagen började med en underbar sovmorgon, varefter engelska stod på schemat. Har muntliga nationella i EngelskaB imorrn, känns lite smånervöst, men skönt att få det bortgjort. Efter det har vi bara en uppgift kvar i engelska, vi ska redovisa något inom våran egen kultur. Utan närmare detaljer kan jag säga att det kan bli väldigt spännande.. hehe 
Annars idag så har jag bara haft en till riktig lektion, religion, där vi såg en film om olika typer av ritualer, helt sjukt vad mycket galna ritualer det finns runt om i världen!
Sen blev det lite teori där vi börjat prata om vår mentala styrka och hur vi ska utveckla och träna den, känns som att det finns en hel del att jobba med.

Nu i eftermiddag har jag faktiskt stekt lite ute på balkongen, solen skiner ute och det är underbart skönt! Men nu är det dags att börja göra mat, sen bär det av ut till Kempis för träning, styrka.

Får se om jag skriver ikväll igen, känner mig väldigt inspirerad till bloggning just nu, så jag måste väl passa på. hehe

Nu, käk!

au revoir

OGILLA

Skrev ett jävla inlägg, åsså försvann det när jag publicera...........
Orkar inte skriva om det nu, skriver om dagen imorrn istället!

GODNATT!

det stavas SEGER!!

Så var seriepremiären avklarad, och som jag redan avslöjat så blev det seeger! 3-1 blev slutresultatet, efter två baljor av Linnea och en av Emelie :) dock höll det på att bli riktigt spännande där ett tag då dom kvitterade till 1-1 när det var 10min kvar av matchen, efter att domaren dömt frispark när 2 av deras spelare krockade.. Jag var inte ensam i vårat lag att bli LITE irriterad.. Men som tur var så tog vi oss i kragen och redde ut det hela med 2 snabba mål :) Var grymt skoj att spela, trots att knäna ömmar lite lagom nu efter ett par slängningar i gruset, men det är smällar man få ta liksom! ;)
Annars idag har det inte hänt så mycket, övningskört lite, man måste ju passa på att köra så mycket man kan, sen lite chill i solen också :)

Gårdagskvällen innehöll B&Js (MUMS), My sister's keeper, prat och sen en snabbis uppe på samhället för att kolla läget, mys! :)

Nu väntar en 3 dagars vecka, innan det blir sköön långhelg! Men först, sista testerna imorrn!

Nu, sängen! Godnatt!

au revoir

åsele

Befinner mig hemma i Åsele just nu.
Åkte hem igår eftermiddag med Calle, sen igårkväll blev det först fotbollsträning utomhus, vilket var sjukt länge sen, sen blev det film med Therese, Anna och Agnes :)
Dagen har spenderats med diverse aktiviteter, mestadels ute i det otroligt sköna vårvädret! Har krattat gården, suttit ute och solat, kört lite bil och spelat kubb med Therese och Anna. Dock visade det sig att dagens sämsta kubbspelare är undertecknad, efter 5 förluster av 5 spelade matcher. Inga övriga kommentarer är nödvändiga..
Träffade också Carro som också är hemma i helgen, lika roligt varje gång, hoppas det blir fler gånger i sommar också :) 
Sen blev det käk och nu ska vi iväg till Therese och Anna igen, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda!

Imorrn är det dags för seriepremiär, vilket också innebär den första riktiga fotbollsmatchen på 2,5 år (3 år sen en match på grus), undra hur detta ska sluta!

Ha en trevlig kväll!

au revoir


!

Kom på att jag glömde en sak, för snart en månad sen firade bloggen 1års dag! Tänk va tiden går ändå, vet att jag säger det hela tiden nästan, men det går inte att komma ifrån hur sant det är!

Oj, har blivit många inlägg nu på slutet ser jag, aja :)

Sängen nu!

there's not a star in heaven that we can't reach

Egentligen har jag inte så jättemycket att skriva om, men jag kände för att slänga in ett inlägg iallafall, bara för att liksom.
Svenska och ledarskap stod på schemat idag, och dom lektionerna var ganska snabbt avklarade, skönt. Fick också reda på att det blir ett högsta betyg i MaC - härligt!
Efter det beslutade jag och syster oss tillslut för att Thomas Trafikskola ska bli våran trafikskola, så vi gick och skrev in oss och hämtade ut teoriböckerna. Tanken är att vi ska börja läsa teorin så smått i sommar, för att det ska bli mindre plugg sen när vi är både mitt uppe i skolan och hockeysäsongen och sen då körlektioner och sånt på det. Blev lite smått sugen på körkort nu alltså, måste bara förtränga att det fortfarande är nästan 6,5 månader kvar tills vi är 18... :(
Efter detta stora framsteg i våra liv, he he, blev det lite tennis i det superfina vädret! Idag har det faktiskt känts som att sommaren är på väg, solen har lyst hela dagen och det har varit varmt och skönt :)
Efter det blev det gooomiddag, lax och potatissallad, gjort av moi! MUMS säger jag bara :)
Sen blev det barmarksträning och hinderbana stod på schemat idag. 3x6 blev det och galet jobbigt vare! Men ack så bra vi mår efteråt :)
Nu har det blivit chill ett tag, det är största fördelen med barmarksträningen, man kommer hem mycket tidigare på kvällarna, vilket är ett stort plus!
Nej, nu blir det några sidor i boken, sen sängen och uppladdning för nationella!

Åsele imorrn!! :D

au revoir

hallå där

Så var drygt halva veckan avklarad och med dessa dagar diverse saker. Såsom lite tester, däribland rörlighet, 30m, harres, beep och cooper. Är väl ändå hyfsat nöjd med resultaten, även om det alltid kan vara lite bättre! Men har ju en sommars barmarksträning framför mig, så det borde gå!
Barmarken har också dragit igång, dock bara lite lätt än så länge eftersom det är tester den här veckan, men det ska nog bli jobbigt så det räcker och blir över framöver!
Har även avslutat MatteC kursen, gjorde sista provet idag, vilket gick bra, men tog sin tid - nästan 2 timmar satt jag! Känns bra, men ändå lite tråkigt. Tycker ju liksom om matte, så lite tomt känns det att det inte blir något mer nu..
Har också lämnat in sista religionsuppgiften, sekter, och är nästannästan klar med naturuppsatsen. På fredag förmiddag vankas det nationella i engelska, läs- och hörförståelse, och jag måste medge att jag känner mig lite nervös, det är trots allt dom svåraste delarna. Men det är bara att köra på och hoppas på det bästa!
Imorgon väntar veckans chillaste dag, börjar 09.50 och slutar 13.00 - det är så det ska va!
På fredag blir det hemfärd till kära Åsele, för på söndag väntas det seriepremiär! Ska bli kung! Dock missar vi lagavslutningen vilket är tråkigt, men det är bara att inse - man kan inte vara överallt.

Tror nog det var allt som hänt, händer och ska hända just nu.

Juust, måste bara tillägga att jag tror att våra grannar upstairs (ÄNTLIGEN) har börjat inse hur väl allt dom gör hörs hit ner, så dom kanske skärper sig lite framöver ;P

Nej, nu ska jag lägga mig och läsa några sidor i "Simmar-Emma; Min kamp mot bulimin". Väldigt rörande och läsvärd historia!

Natti!

au revoir


helgen

Så var Valborg 2010 över. Helgen spenderades som sagt nere i Älvkarleby på träningsläger.
En kort sammanfattning;
Fredagmorgon kvart i sex åkte vi iväg, vi kom fram, käka lunch, gick ut och lirade 18hål, sen blev det lite träning och sen sängen. Dock var det riktigt kallt, tappade nog känseln i fingrarna där ett tag, lite halvsvårt att hålla i klubban då, om man säger så...;P
Lördagmorgon strax före sju bar det iväg till banan, frukost och sen ut på banan. Efter 36hål, lunch, middag och lite ploj, blev det stugorna och sen sängen. Vädret var väldigt varierande med både starka vindar, rejäla regnskurar och sol.
Söndagmorgon (imorse) ringde klockan 05.00, då var det bara att traska sig upp, städa ur stugorna och sedan åka iväg till banan. Efter frukost och en något snabb uppvärmning blev det spel 18hål, första start 06.45 (vi var helt klart först ut, inget snack!) Sen blev det lunch, dusch och sen bar det av norrut igen. Ca 18.00 var vi hemma på kära Valla igen. Vädret idag har varit soligt men väldigt blåsigt.

Ja, som ni ser så kan man hinna mycket på tre dagar om man är effektiv. Något mer spännande har jag nog inte att berätta, i veckan blir det fystester plus att barmarksträningen drar igång.

Nu ska jag gå och göra en smoothie, sen blir det sängen!

Varför känns allt så förbannat motigt hela tiden? Jag vill hitta inspiration, motivation och glädje i det jag gör igen...

au revoir

RSS 2.0