i could die for you baby, but you won't do the same

Den här torsdagen har varit en bra dag. Sista dagen i mars. Aldrig mer kommer det bli mars 2011. Lite deprimerande när man börjar tänka sådär. Tror jag slutar direkt därför.

Har iallafall gått i skolan från åtta till halv fyra, inte varje dag kan jag lova!! Har fått riktigt mycket gjort, effektivitet kallas det.
Körde sen ett gympass på skolan, inte igår kan jag tala om! Efter det har jag tvättat, käkat och hjälpt Berta och Masse med lite plugg. Sen dagens viktigaste, såklart, Lule-Skellefte!! Såg matchen hos Appe med mycket fina brudar.
Drog kanske årets största blondiekommentar, dock tänker jag inte skriva ut den här, vore lite pinsamt.. hehe

Annars så räcker det väl med att säga SKELLEFTEÅ AIK I MITT HJÄRTA!! Fyy faan så skönt, 33års väntan är över, vi är i final!! UNDERBAAAAAAAAART!

Imorgon kommer Therese och Anna hit, och spenderar helgen med oss. Kommer bli hur mysigt som helst!

Så nu kan jag definitivt gå och sova med ett leende på läpparna och med en längtan till morgondagen!


KÄRLEK!


when you say nothing at all...

Onsdag. Är fruktansvärt dagavill. Ingenting stämmer riktigt. Kanske för att alla träningstider är hullerombuller, brukar vara det som styr upp och gör att man har koll på dagarna. Aja, bara att börja vänja sig, då det med största sannolikhet kommer vara såhär ett par veckor framöver.

Annars så började dagen med ett ovanligt roligt hockeygym, riktigt kul var det! Spel hela träningen, i massa olika former, det gillas!
Skola som vanligt, och sen fys hos Jocke. Körde eget, improviserat progam, inte lika kul, men det funkar ju.
Lite plugg och käk och sen J20 match. Den slutade tillslut med förlust för Modo, 3-2, avgörande målet för Djurgårn kom i sista minuten. Tråkigt, men det var en bra match!
Alaget förlorade också, efter straffar, och nu har de inte längre saken i egna händer. Det luktar allsvenskan långa vägar, och jag kan inte påstå att jag gillare....

Annars så var nog dagens roligaste att våran bluff blev synad, och när en visste tog det inte lång tid förrän resten gjorde det också... Oooops .. hehe

NU, mot sängen....


längtar till sommmar!!!
(bjussar på bilden...)

one word from you, means more than thousands from anyone else

Another tuesday to it's end.
Vanlig skoldag, ingenting intressant att berätta.
Skulle bli lite av en pluggdag, men vad blev det av det? Det blev inget av, helt enkelt.

Blev heller ingen träning ikväll, utan istället Skellefteå-Luleå framför tvn i soffan med Ida och Karin. Inte helt fel det heller. Speciellt inte när Skellefteå vann och nu leder semifinalserien med 3-2, underbart är ordet!

Nej, nu blir det sängen, imorgon är det onsdag och halva veckan är gjord. Skönt. Längtar till helgen då bästa kommer hit!


weheartit

i'll go crazy if i can't get next to you

Måndag då.
Kom hem 6 imorse efter en enormt lång bussresa.
Gick och lade mig och sov till strax efter 11, skönt.
Åkte ner och såg Modo-Skellefteå j18. Torsk för Modo och nu är även deras säsong över. U16 förlorade också sin SM-final ihelgen. Känns inte som Modos säsong iår. Fattas väl bara att alaget åker ur Elitserien, det vore verkligen pricken över iet.

En ljusglimt i mörkret däremot, är att Skellefteå har kvitterat till 2-2 i semifinalspelet mot Luleå. SAIK i mitt hjärta!


(weheartit)


sometimes it just don't work out as we wanted it to

Helgen är över. Helgen med stort H. Helgen som skulle bli så fantastiskt bra. Helgen som skulle bli den bästa någonsin.
Dock så blev det inte som vi tänkt. Och det ord som jag skulle tro bäst kan beskriva känslan är tomhet. En enorm tomhet.  
Vi hade allt i egna händer, men kunde inte förvalta det. Vad det beror på, går att fundera och reflektera över. Jag väljer att göra ingetdera. Det är ett enkelt faktum, det är enkelt att se. Vi var inte bäst när det gällde. Svårare än så är det inte ibland.


what are words, if we really don't mean them when we say them?

Sitter just nu hos Emelie och ser på hockey. AIK-Färjestad på tvn. Inte den match jag helst velat se, men hockey är ju hockey! Skellefteå leder förövrigt med 2-1 mot Luleå efter 1 period, bara vinst som gäller idag!
Annars har det varit en helt vanligt torsdag idag. Skola, träning, käk. Men egentligen mest laddning inför helgen. För imorgon drar det igång. Bussresa ner till Norrköping, start 06.15. Träning där imorgonkväll och sen på lördag är det allvar. Årets hittills viktigaste match. Vinna eller försvinna. Final eller bronsmatch. Det finns bara ett.
På återseende, mest troligt efter helgen!


RÖDA LAGET!! Det är nu det gäller!

God it's so beautiful when the boy smiles

Onsdag. Halva veckan slut. Halva sista veckan av säsongen är över. Galet konstigt det känns.

Dagen började med en underbar sovmorgon, följd av plugg i läggan, innan vi drog ner på skolan. Fisklunch, geografi, svenska. Ner på arenan, fys. Direkt ut till Kempis, käk av medhavd middag (matlåda) innan träningen. Förövrigt kanske århundradets, eller åtminstone säsongens, kortaste (snabbaste) träning. Den började dock riktigt dåligt med att jag inte ens kunde stå på skridskorna, dom ba for överallt. Fick bli omslipning dirr, vilket gjorde att första kvarten av träningen tillbringades i båset och sen sprang resten av träningen iväg på en gång kändes det som.
Efter träningen åkte vi direkt till arenan för kvällens match mot Växsjö. Kanske säsongens tråkigaste match. Inte bara kanske heller. Vi drog efter 2 perioder, höll på att somna sittandes. Inte okej. 
Modo vann tillslut efter sudden, vilket var väldigt viktigt. Dom ligger dock fortfarande 3a i tabellen, och då bara två första lagen får spela i Elitserien nästa år, kan ni ju räkna ut resten själva. Det är 6 ruggigt viktiga matcher kvar helt enkelt.. 

Nu ska jag krypa ner i sängen. godnatt!


i can't keep my mind off of you

En bra dag tisdag med tre lektioner i skolan, en sväng på stan, goooofödelsedagsfika hos bästa Emma Nordin, ett besök i läggan av frisör Erika Grahm och hockey sm-semifinal på tvn, slutade piss med torsk för Skellefteå mot Lule efter förlängning.
Därmed säger jag godnatt och drar täcket över huvet!

i wish i could break free from you

Måndag.
Solen skiner över Övik. Iallafall emellanåt.
Dagen har varit som en vanlig måndag, en bra dag. Skola från 8-14, inget att klaga på.
Har även hunnit med en liten stunds pluggande här hemma också. Egentligen inget akut, men det känns som att det inte skadar att försöka göra bort lite nu, medan man har tid och innan allt kommer bli tokstressigt där på sluttampen. Det är nämligen inte många veckor kvar nu, inte många veckor alls....

Alldeles strax drar vi ut till Kempis, maatch!!
Är riktigt taggad, ska bli grymt kul att få lira med röööda brudarna, även om det bara är en träningsmatch!

Tjingeling!!


(old picturee!!!)

only you can make my life worth living

Söndag.
En bra söndag.
En bra helg.
Massvis med hockey, inte alltid man har tid att titta på hockey nuförtiden. Snarare nästan aldrig. Men roligt är det! 

Skellefteå är också klara för semi, hur underbart är inte det?! Att det dessutom blir mot Luleå som kämpade sig tillbaka idag i sista och avgörande kvartsfinalen, det är ju bara kanon! Ett riktigt hett norrlandsderby i SM-semifinal, det är ju fantastiskt! Bara Skellefteå vinner och går till final vill säga.. ;) hehe 

Imorgon är första dagen på allra sista veckan av den här säsongen och det är med blandade känslor jag inleder den. Blandade känslor för vad hela den här säsongen fört med sig, och blandade känslor inför den ovissa framtiden. Men alla osäkerhetskänslor får stå åt sidan den här veckan, för nu är det fullt fokus på helgen och jag får ta tag i resten senare..

Imorgon väntar förövrigt också träningsmatch mot MODOs 96or, ska bli grymt kul att spela match igen! Och dessutom känns det bra med ett litet genrep inför kommande matcher...

På återseende!


(weheartit)

you can tell me all your thoughts

Lördagmorgon. Eller okej, vissa kanske skulle säga förmiddag. Men jag säger morgon iaf.
Solen skiner ute. Jag vaknade 35minuter innan klockan ringde, och kände mig pigg och ville kliva upp. Kors i taket!! Det har väl inte hänt på, ja jag vet inte hur länge. Skönt kan jag lova att det var iaf!

En snabb uppdatering på vad som hänt de senaste dagarna.
Torsdag, MODO vann första kvalseriematchen på hemmaplan mot Örebro. Dock ingen övertygande seger som ger något lugn inför framtiden..
Fredag. Träning på morgon, inget hockeygym utan lagträning. Troligtvis den jobbigaste fredagsmorgonträningen, om inte någonsin, så på vääldigt länge, men rolig var den också! Sen följde en väldigt kort skoldag och sen blev det stan ett tag. Inga nya inköp dock. 
For lite senare på Coop med Emelie, innan vi gick hem till henne och gjorde våfflor, riktigt mumsiga! Chill och prat, innan vi åkte ner på arenan och såg MODOs första match i U16 sm-kvartsfinalspelet, som slutade med torsk för MODO efter straffar. (det verkar vara något med MODO överlag och straffar som inte går ihop!?)
Drog på Hemmakväll och köpte lite godis och sen åkte vi hem och såg film hos Emelie. "The bank job" hette den, bra film fast det vissa stunder var svårt att hänga med! 
Sen hann jag somna i soffan innan kvällen var slut och det var dags att gå hem och sova. Riktigt mysig kväll iaf! :)

Idag blir det hockey för hela slanten. Kommer åka mellan Kempis där det är u15 cup, Åsele har ett lag med - Team45 (Åsele/Storuman/Vilhelmina) och arenan där det är fortsatta matcher i u16 sm. Sen får vi se om dagen har något övrigt att erbjuda också, den som lever får se!

Ha en bra dag!

i know it hurts

Onsdag. Halva veckan snart över. Mer än halva skolveckan över. Dagarna bara flyger förbi.

Hockeygym is och sedan fys på arenan. Lunch på skolan. Chill. Svenska på 6pers. Så var skoldagen på ett ungefär. Sen drog jag och sis på schtään ett tag. Innte vanligt alls för att vara en onsdag. Aldrig hänt förut snarare, skulle jag tippa. Kom till och med hem med ett par påsar. Ännu mer otippat. Blev en svart kavaj på HM, jag har velat ha en kavaj länge nu och då jag dessutom hade 20% rabatt kunde det inte bli bättre! Sen blev det också ett flätat skärp på HM, mörkbrunt, och en tshirt/tunika från Gina, "gammelljusrosa" - vet inte riktigt hur jag ska beskriva färgen, menja, hoppas ni förstår!
Är väldigt nöjd med mina inköp.. :)
Nu saknas bara ett par riktigt snygga skor, det är det som står högst på önskelistan just nu! Klackar, åååh.. Vill och hoppas verkligen att jag hittar ett par som både är sköna och snygga snaaart!

Annars så är det senträning ikväll som vanligt, men det innebär att vi hinner på arenan och titta en period på j20 matchen först, kul!


(weheartit) 

i want to be the one who catches all your tears

Kom på att jag glömde berätta om matchen mot lärarna.
Vi vann, 3-2.
Finns inte så mycket mer att berätta.
Skönt att det var sista lärarmatchen jag behöver spela.
Aldrig mer.
Usch.

tear up and start again

Utbildningsmässan var som jag hoppats både intressant och även inspirationsgivande. Känns nog ändå som att jag ska hitta något i slutändan som jag kommer trivas med och tycka om att arbeta med. Problemet är bara att det finns så otroligt många intressanta inriktningar att välja bland, hur ska man kunna välja bara en?! 
Kommer ju, som jag sagt tidigare, inte läsa vidare direkt till hösten. Vill få lite distans och perspektiv på saker, och även ny studiemotivation! Men annars så är det nog faktiskt mest juristprogrammet, advokat, som lockar just nu. Känns som att det skulle vara ett otroligt intressant och roligt arbete! Men även någon inriktning inom ekonomi är intressant, till exempel civilekonom. Men sen har jag fortfarande inte riktigt kommit ifrån att polisyrket verkar spännande och detsamma gäller journalist... Sjukgymnast låter inte heller helt fel...
 
Ja, som sagt, jag är långtifrån säker på min sak och därför är det nog bra med ett eller ett par års uppehåll för att fundera ut vad jag verkligen vill.
Är därför också fortfarande väldigt sugen på att sticka iväg som aupair i USA ett år. Det lockar lika mycket varje gång man pratar om det, skulle vara en otroligt rolig erfarenhet och upplevelse! 

Lyssnade på en föreläsning idag av en man som hette Ingmar Andersson, faktiskt riktigt bra. Han pratade om framtidsfobi, och jag skulle nog kunna erkänna att jag lider av sådan. Fobi över att behöva bestämma sin framtid, bestämma vad man ska göra resten av livet. Tror därför att jag fortsätter som tidigare, dvs skjuter på det till.. framtiden...


(weheartit)

i will love you forever

Måndag. Skola. Back to reality.
Har varit en väldigt lugn dag i skolan idag. Skönt.
Finns faktiskt ingenting intressant att berätta.

Imorgon däremot är det utbildningsmässa hela dagen. Massor med högskolor, folkhögskolor, universitet m.m. kommer och informerar alla treor. Ska bli riktigt intressant, även fast jag inte tänkt läsa vidare till hösten. Men det finns alltid möjlighet att få lite inspiration, och det är ju aldrig fel.
På eftermiddagen ska vi också spela match mot lärarna, alla hockeygym tjejer. Är inte speciellt taggad, men vad gör man? Bara att köra på och försöka ha roligt ändå.

Nu ska jag lägga mig och läsa innan det bär av till Kempis för is och fys.

Tjao!

(weheartit)

you know i want you

Tillbaka i Övik igen. Lovet är slut. Imorgon börjar skolan igen. Känns jobbigt. Men samtidigt, ju fortare dagarna går, ju närmare kommer sommaren!

Har iallafall haft tre helt underbara dagar i Åsele. Åkt skidor på älven i det fantastiska vädret, grillat ute, myst och ba umgåtts med bästa! Skulle inte velat haft det på annat vis!

Färden hit tillbaka till Övik var jobbig, på det viset att jag tyckte det var skitjobbigt attt köra. Kändes som att bilen skulle slira i varje kurva, som att det skulle släppa igen. Spände mig och hade småont i magen hela tiden, men fram kom vi, utan dikeskörning den här gången. Tack och lov för det!

Så förutom den plumpen i protokollet, så skulle jag också vilja sammanfatta detta lov som kanonbra!! :)

Nu ska jag se dagens avsnitt av Solsidan och sedan börja krypa ner i sängen och ladda för skola..

Tjiing!

lucky to be alive

Åsele. Hem, ljuva hem. Underbart stavas det.

Hemresan igår var dock inte den roligaste. Kanske snarare den jobbigaste någonsin. Eller inte bara kanske. Den var det. Lyckades nämligen med bedriften att köra i diket. Det låter helt sjukt, jag förstår det inte riktigt faktiskt. Men det hände. Det har hänt. Det går bara inte riktigt in.
Jag körde iaf, vi hade hunnit ungefär halvvägs hem, hade ca 7 mil kvar. Då händer det. En högerkurva. Till en början bara en lätt sladd. Försök till att parera - mer sladd, fast åt andra hållet. Försökte parera den också - vilket ledde till kastsladd rakt in i snövallen, snurr runt och ner i diket. Som tur var hade vi änglavakt, och varken vi eller bilen blev skadade, förutom att vi blev väldigt skärrade förstås.
Vi fick sedan vänta i dryga 1,5h innan bärgarn kom och drog upp oss och vi sedan kunde köra hem. Under tiden hann det passera säkert över 30 bilar, varav alla utom 1 stannade. Blev faktiskt lite varm i hjärtat över att det finns så många snälla människor där ute. Alla stannade och frågade om vi var okej, om det fanns något de kunde göra osv. Det var till och med ett par sjyssta grabbar som försökte dra upp oss, även om det misslyckades. Men det är tanken som räknas.

Vi kom alltså hem tillslut, efter många om och men. Och det är fantastiskt skönt. 
Kan dock inte påstå att jag längtar till resan tillbaka till Övik på söndag. Snarare mindre än någonsin faktiskt. 


you're always gone too long

Solen skiner ute. Och här inne sitter jag. Inte okej egentligen.

Har kört dagens första pass, fys hos Jocke på arenan. Puh, jobbigt vare. 
Annars så är det sista dagen på jobbighetsveckan idag. Hela kroppen värker. Ska bli underbart att få vila ett par dagar. Välbehövligt.

Om typ 1,5h drar vi till Kempis för ett till fyspass och sedan is. 80 fantastiska, fruktansvärda minuter på isen är det som gäller idag.

Sen tänkte vi faktiskt lyxa på med en Max, drive-in att ta med på hemfärden. Det borde vi faktiskt nästan vara värda.

Sen är det bara 15mil, tills vi anländer till Åsele, fabulous!

i was falling deep, deep inlove with you

Ännu ett mördarpass är avklarat, även om dagens bara varade i 50min så var jag helt slut efteråt. Kämpade mig dock ändå igenom korta intervaller på cykel efteråt också. Känns grymt bra när dom är gjorda, som vanligt. Har dock sjuk träningsvärk i hela kroppen, men det känns ju att man lever iaf!

Snart ska jag slänga mig ner i soffan och se på en film och bara slöa.
Imorgon efter träningen bär det av hem till kära Åsele, underbart!


(weheartit)


it feels like i'm caught in the middle

Skellefteå AIK in my heart. David Rundblad, i'm inlove. Magic number 7!

Efter mördarträning och döjobbiga intervaller igårmorse bar det igår eftermiddag iväg norrut, destination Skellefteå. Anlände i god tid, lyckades lokalisera oss fram till restaurang Mamma Mia. Ida beställde det berömda Calskrovet, tror dock inte att det var någon 10poängare direkt. Galet var det iaf.
Sen lyckades vi också leta oss fram till Skellefteå Kraft Arena (ångrar mig såhär idag, när man själv sitter bakom ratten, att man inte ägnade mer uppmärksamhet åt vart man åkte när man var yngre...)
Matchen var lite framskjuten, men drog såsmåningom igång. Spännande var ordet. Nervöst. Härligt. Underbart. Fantastiskt. Det svartgula hjärtat klappade i takt med klacken. 4-3 seger efter förlängning blev slutresultatet. Grymt!

Sedan hemfärd i mörkret. Gick bra att köra. Stannade en sväng på en Shellmack i Umeå. Där kom dagens enda plump. En glashal trottoarkant+Clurris=KVADD. Aj.. Vi fick dock rätt roligt åt det, ibland så lyckas man ju.
Återvände till Övik och Valla runt halv 2 --> sängen!

Sammantaget en väldigt bra dag!!



KÄRLEK!
______________________________________________________________________________________________

Kravlade oss upp imorse halv 9, åkte och körde ett rejält fyspass hos Jocke nere på arenan.
Käkat lunch och sen bara chillat. Ska lägga mig och se skidskytte nu och bara ta det lugnt innan träningen.

Tjing!

just breathe

Träningen avklarad. Fys och is. Vi körde hårt ikväll. Det var skönt. Svetten rann. Nu är jag alldeles slut i både kropp och huvud. Ska alldeles strax krypa ner i min nybäddade säng, och sova in en ny dag, underbart!

 
Heading towards a brighter future

coniuncti fortes

Kom på att jag inte publicerat någon bild på tatueringen, som jag faktiskt lovat, så här kommer en!

Starka tillsammans


all i need is a little time

Sportlov. Kan inte annat än älskare. Skönt är ordet.
Dock så har jag och sis varit riktigt duktiga idag, inte alls slöat bort dagen. Har städat precis hela lägenheten, tvättat, renbäddat, handlat och gått på en promenad i det underbara vädret.
Såå, nu är alla måsten bortgjorda, och för att vara helt ärlig, så känns det förjävlabra.

Imorgon händer det något roligt. Nämligen så ska jag, Karin, Ida och Johanna dra en roadtrip upp till Skellefteå och se SAIK-Linköping, första slutspelsmatchen. Vi bestämde oss bara tvärt och sen bokade vi biljetter, ska bli grymt kul!

Annars så blir jag kvar här i Övik tills på torsdagkväll, då bär det av hem till underbara Åsele, för att spendera helgen där.

Ska bara försöka njuta av det underbara vädret, sova och träna den här veckan, så känns som att det kan bli ett fantastiskt bra lov!

Nu, off to Kempis



Kan ju inte påstå att det skulle varit helt fel att vara i fjället sådana här dagar dock!
Kittelfjäll, påsk 09!!

i promise you, i'm always there

New gameday. Samma motståndare. För övrigt också sista seriematchen innan slutspelet, galet.

Har varit ute på en långprommis i det underbara vädret tillsammans med bästa syster, underbart!
Nu blir det snart käk och ladda för match!

Tjing!


suck

modotorsk = hej hallå kvalserien

skellefteå tar bara 2 poäng = förlorar seriesegern till HV genom målskillnad

vilken jävla skitkväll...........

home is whenever i'm with you

Gameday, MODO - Munksund.
Seger, 10-0. Fantastiskt! Själv lyckades jag med 1+1, alltid kul att få göra poäng och dessutom var det riktigt roligt att spela idag! :)
Nu är vi klara för semifinal, slipper spela kvart!

Annars så fortsätter solen att skina ute och jag har fått riktig vårkänsla, så underbart härligt! Dock så blåser det riktigt kyligt emellanåt, så man får passa sig så att man inte går och blir förkyld.. Men våren är välkommen, mycket välkommen!

Nej, nu ska jag bänka mig i soffan, melodifestival och film. Papi är på besök, myys! :)


(weheartit)


maybe i've just had enough

Fredag. Sportlov. Har faktiskt inte ens reflekterat över att vi har sportlov. Dom senaste veckorna har gått så fort så jag har nästan inte hängt med på att vi har lov nu. Men när jag tänker efter, så känns det himla bra. Grymt bra faktiskt.

Sitter här och ska snart krypa ner i sängen. Har käkat massa godis ikväll, så nu har jag ont i magen. Inte kul. Däremot så har jag också sett "I rymden finns inga känslor" med Karin och Frida. Det var kuligare. Mycket kul faktiskt. En riktigt bra film. Rolig. Men inte jobbighetsrolig, utan alldeles lagom rolig. Rolig så man skrattar, men inte skäms och tycker att det blir pinsamt. Bra film helt enkelt, rekommenderas starkt för er som inte sett den!

Ibland blir jag så less så jag vill bara sparka och skrika. Rakt ut så alla tittar och undrar vad som är fel.
Men istället så hamnar det inuti. Trycks tillbaka. Det är lättast. Det är mycket lättare så. Så slipper alla undra.


(weheartit)


you're on my heart just like a tattoo

Ännu en torsdag. Fast inte som alla andra. FÖr idag har jag nämligen tatuerat mig!! Hör och häpna, i know. Kanske inte det mest väntade, förutom för dom som visste om det förstås. Resterande blev, rätt chockade faktiskt. Lite småkul.
Skrev iaf Coniuncti Fortes i nacken, vilket betyder Starka tillsammans. Jag och syster gjorde likadana, en twiintattoo :) är riktigt nöjd! publicerar en bild någon dag framöver då jag tagit en vettig.. :)

Nu - sängen!

i wish you could just come and kiss me

har varit en riktigt jobbig dag idag. eller egentligen rolig, men den blev jobbig också. hockeygym imorse först då, gick rätt bra, men sen var det massa krångel och galen stress för att först jaga fram trunkar och sen också få med 9 trunkar till arenan (vi skulle ha hockey med klassen och vi skulle ta grejor till tjejerna) och ändå hinna till skolan innan klockan 10 för att ha prov. (vi slutade hockeygym typ 5 - 10 över 9..) vi fick tillslut med alla grejer, men kom sent till provet. Provet gick förövrigt sådär, var faktiskt ovanligt svårt för att vara ett Bettanprov... Aja, godkänt blir det ju iaf..
Efter provet, lunch och sen ner på arenan. Hade riktigt roligt först när vi skulle få på tjejerna utrustningen (man tänker verkligen inte på att det är så mycket som ska på när spelar, man tar ju liksom ba på sig grejerna.) och sen också på isen. Dock blev vissa lite för seriösa på slutet....
Efter vi lirat klart körde vi fys.
Sen kom problemet att få alla trunkar tillbaka på Kempis. Det var bara våran bil kvar, så vi skulle alltså få 9 trunkar till Kempis i vår lilla Seat Toledo... Blev tillslut så att jag och Karin drog en sväng först, med 6 (!!!!) trunkar i bilen, sen fick vi åka tillbaka till arenan, hämta upp Emelie, Tilda och Carro och åka ut en sväng till till Kempis med resterande trunkar och klubbor. Suck, hann bli riktigt less och irriterad innan vi kommit hem... 

Dagens övriga utropstecken, är att vi nästankrockade 2 gånger! Först nästan med en snödriva nere vid arenan, det var så slaskigt att det typ inte gick att svänga (okej jag kanske körde lite för fort...) men jag fick stå på bromsen och lyckades stanna typ 1 dm från snödrivan då hjulen inte svängde när vägen gjorde det.. haha
Nästa gång var uppe på Varvet efter att vi lämnat av Carro, kommer mot en korsning (högerregel) och det kommer en bil i full fart från vänster å ba kör, de va en himla tur att ja hade så pass låg fart att jag hann bromsa, annars hade de blivit KROCK... Usch, han få riktig hjärtklappning där....

Nej, nu ska jag se söndagens avsnitt av Solsidan innan det bär av till Kempis (IGEEN!!!!!) för träning 20.15-21.35....

 
(weheartit)


it's time for me to face this on my own

Tisdag.

Vanlig tisdag. Full skoldag. Pluggar för fullt inför geografiprovet imorgon, men snart ger jag mig.

Annars så har jag inget intressant att berätta om dagen. Lyckades starta brandlarmet när vi skulle laga mat, kunde inte annat än skratta åt det. Ibland misslyckas man helt enkelt.

Annars så går det riktigt tungt för Modo ikväll, dom ligger under med 3-0 inför tredje perioden borta mot Frölunda, denna viktiga 6 poängsmatch........
Skellefteå ligger också under, med 2-1 hemma mot Färjestad inför tredje perren, men det är ju liksom inte liv eller död för dom, som det är för modo.... Usch...

Nej, back to the geographybook...


RSS 2.0