you are my angel

En riktig träningsdag är det idag.
Började med hockeygym imorse, sen blev det då orientering. Efter att vi löpt på bra och fått fint flyt i kartkollandet så klarade vi banan på ungefär 1h och 15min, bra jobbat av oss där måste jag säga! Sen for jag, Karin, Emelie och Bea på skolan och tjuvåt, fastän vi egentligen inte fick, men ibland får man. Man får om man vill, som Andreas brukar säga! hehe
Efter en riktigt god pannkakslunch drog vi på TeamSportia där Bea och Emelie inhandlade nya löpardojjor, riktigt frääscha! Sen for vi på arenan och hade fys med Jocke, hopp och utfall och grejs i trapp plus lite bål, kommer resultera i träningsvärk imorgon känner jag.. Men det är bra, det ska kännas att man gjort något!
Har efter det hunnit kika lite på engelskaglosorna som vi har till nästa vecka, plus käkat middag och alldeles strax bär det av till Kempis för nästa träningspass!

Tjiing!


kära åsele!


i believe i can fly

Nyss sett på Idol, alldeles för många som var bra för att säga vem som ska vidare! Men jag tror nog ändå min röst faller på Alice, hon är gryyym..

Annars så har denna vilotisdag spenderats på skolan till klockan tre, inklusive körlektion, sen blev det stan. Klippte mig, tog bort typ mer än 5cm, och ändå syns det knappt? Aja, välbehövligt var det iaf, nu känns det mycket fräschare! Sen köpte vi en present till Therese som fyller år på fredag.. tihi =) sen inhandlade jag även ett par skor, tycker att dom är assnygga, men får ändå lite köpångest och vet inte om jag ska behålla dom eller inte..
Lägger upp bild på dom, så få ni ge mig råd, behålla eller inte?



Efter stan så blev det käk, tvättning, coop och sen ett besök hos MariaLindh som fyller 17år imorgon! Där bjöds det på fika, diverse godsaker.. Trevligt värre vare iaf! :)

Nu ska jag dra mig mot sängen och försöka sova riktigt tidigt, igår kunde jag inte somna utan låg vaken aslänge, så idag har jag varit som en gående zombie, huur trött som helst..
Imorgon väntar först HG med Micke, sen orientering som vi har hela dagen fast helst ska vara klara med på under en timme? (förstår inte riktigt, men bara att tuta och köra..) sen har vi fys med Jocke på arenan och sen is med laget!

if i could write you a song to make you fall in love

En riktigt dryg måndag, igen. Känns som att måndagar typ alltid är dryga nuförtiden, inte bara för att det är första dagen på veckan, utan för att själva dagen isig bara är såå dryg. Kom till skolan imorse, bara för att inse att man lika gärna kunde ha tagit sovmorgon. Vi skulle dra igång med en ny uppgift, men våran lärare var i princip bara där för att säga just det, för sen skulle hon iväg på möte. Så då sitter man där, i en datasal som vi förövrigt bara har tillgång till i typ 40 min (lektionerna tillsammans är på typ 2,5h...) med ett papper på den nya uppgiften och har ingen aning om hur man ska börja och ingen lärare att fråga. Då blir man bara så less att man har lust att gå och dö. Sen efter lunch har vi ledarskap, där jag efter typ 15min var klar med uppgiften vi skulle göra, så då sitter man bara och fördriver tiden vid typ facebook resten av dom 80minuterna lektionen var... Åh, dåligt less man var då....
Efter det blev det bussen ut till Kempis för hockeygym i en timme. Heltrötta ben och allmänt helsegt var det. Sen stannade jag och sis kvar på Kempis, gjorde lite engelska glosor och käkade medtagen middag (kött och potatissallad och beasås - rester från igår, MUMS!) och tog det lugnt en stund. Sen var det dags för träning igen. 80minuter med mycket skridskoåkning och sen väntade intervaller. Puuh, jobbigt var det men man mår så fantastiskt bra efteråt så det är värt det!
Sen kom vi hem och såg slutet av idol och fikade, sen har jag suttit vid datorn, pratat med mams och paps och nu väntar sängen. Vilodag imorgon, dock skola från 8-3.... Men lite andra roligheter ska nog hinnas med också.. :)


gone away are the golden days

Vinst 5-1, tre nya poäng, 6poäng totalt och fullpott i helgen! Greeeeat :)
Det var en riktigt rolig match idag, även om domaren sög. Fast det gjorde han igår också, så man visste ju vad som var att vänta. Det är inte så mycket att göra åt. Vi gjorde en grym första period och även om vi inte höll i det spelet hela vägen, så kändes det som att matchen var vår hela tiden :)

I övrigt har jag inte så mycket att berätta, ikväll är det bara chill, tv och dator som gäller och mest troligt en riktigt tidig kväll, imorrn drar en ny hockeyvecka igång!


I'll just keep fighting, 
hoping that times will get better

if i could, i'd unturn the hands of time

Det blev vinst med 3-1 - Gött!! :) Var väl ingen supermatch av oss direkt, men vi kämpade hem 3 pinnar och det är alltid skönt att vinna i premiären! Imorgon väntar Segeltorp, regerande mästarna, som förövrigt torskade efter straffar mot Munksund idag, ska bli spännande..

Efter matchen blev det gokäk, kött, potatissallad och beasås.. Mumma =) sen for jag ut och övningskörde lite med fikusen. Mamma har nyligen köpt en Ford Focus, men jag kallar den för fikusen :) Efter det har vi sett film; När Harry mötte Sally och dippat gurka och morötter i vitlöksdipp, plus lite vindruvor och cashewnötter, hihi goottt! :)

Nu ska jag gå och sova och ladda om för ny match imorrn! 



Sometimes i wish i could get it all out 


where do i go from here?

Ute regnar det och är riktigt pissväder, men idag vankas det seriepremiär! wiiie
Nu ska jag gå och fixa matchkäk - dvs makaroner och köttbullar! fast ett stekt ägg får nog slinka ner också.
TAGGA!!


Lets go!!


i wanted you to stay here, holding me

Har spenderat kvällen med att grina sönder framför The last song , sjukt bra film - se den!


there's many things i wish i didn't do

Har haft ett par riktigt busy days, därför jag inte hunnit uppdatera.
Tisdag: Körlektion, skola, match! Vi lirade i Nordingrå mot AIK Härnösand u15/u16, vilken slutade med vinst 3-0! :) Bra genrep inför seriepremiären på lördag!
Onsdag: Vilodag. Skola, tvätt, plugg och j18 match!
Torsdag: Skola heeela långa dagen, plugg och träning!

Ja, det var en kort sammanfattning av vad som hänt. Några små detaljer också;
Bestämt oss för projektarbete - det blir ett arbete om fobier med inriktning på höjdrädsla, för att den avslutande finishen blir ett fallskärmshopp till våren! Känns grymt spännande, fattar inte hur jag ska våga, men det ska jag! Ska bli aasskoj iaf! :)
Har klarat även Fas Fordon, så nu är alla faser avklarade! Är dock 8 veckor tills vi fyller år, vilket känns lite dryygt. Men det får alltså bli repetition och sådant fram tills dess, ska nog funka det med!
Seriepremiär på lördag! Det är bara till att hoppas att man får spela, skulle va grymt kul!

Nej nu blir det sängen, HG 08.00 tomorrow!


Sakna dom bästa brudarna....!


with you by my side i no longer fear

Måndag, ny vecka.
Började med att fara på skolan där efter 8. Dock så har vi ingen lärare för Anna är inte där - dåligt less man blir - IGEN. Det är ju liksom inte första gången det händer heller... Tycker att så ofta som hon är borta borde hon fan ha ett system att hon meddelar när hon inte kommer, så vi slipper komma dit i onödan jämt, skulle ju liksom vara värt med sovmorgon istället! For i vilket fall som helst upp på valla då vi märkte att hon inte skulle komma, såg en film och sov i en timme, väärt!
Efter lunchen blev det typ en timmes ledarskap och fika (våra muffins blev väldigt uppskattade! tihi :)) och sen tog vi bussen ut på kempis och friåkte ett tag. Sen blev det hem igen, coop, käk och snart blir det kempis och träning. Bara 50min idag, skönt! Imorrn ska vi till Nordingrå och spela träningsmatch mot Härnösands u16 - skoj! :)

Helgen bestod av träning och matchtittande på lördagen, först en stund på j20 och sen alaget såklart. Vinst i båda matcherna och alaget såg faktiskt riktigt bra ut, iaf i 2 perioder! Det känns riktigt roligt att hockeyn har börjat på riktigt nu, tycker verkligen om att se på hockey, i princip vilka som än spelar! Sen blev det bara film och mys med papps på kvällen =) Igår lirade vi träningsmatch mot Ösk u16, vilken slutade med torsk 6-4, även fast vi var mycket bättre, speciellt från början! Menmen, så är det, det gäller att göra flest mål och orka hålla ihop hela matchen och det gjorde inte vi, för många individuella misstag och för mycket slarv..

Sen var det ju valet igår också, vilket slutade med seger för alliansen och att SD kom in i riksdagen. Förstår inte hur man kan rösta på SD, dom har så otroligt konstiga värderingar. Dom fick tom med fler röster än vänsterpartiet.. Vad är det som händer? Aja, vi märker väl vad som händer, så länge inget av blocken samarbetar med dom så har dom ju dock inte så mycket att säga till om, hoppas det förblir så!

Nej, nu är det träningsdags, hörees!


du får göra som du vill

Träningen igår var inte bra, långt ifrån. Men det var väl egentligen upplagt för det, så ingen orkade riktigt bry sig.

Den här fredagen började med sovmorgon, då vi ställt in hockeygym pga av den sena träningen igår. Hade en lektion där resterande valfrågesredovisningarna var, innan vi käkade lunch. Grekiska färsbiffar, ris och tzatsiki, riktigt mumsigt! :) Sen blev det skoljoggen, vilken jag och Karin powerwalkade runt på ganska precis en timme (7km). Jag hade gärna velat löpa, men valde att avstå eftersom jag fortfarande är ganska förkyld. Efter detta slutade vi, sköönt! Kom hem och tog en lång dusch, gjorde några ärenden och sen blev det bakning - kladdkakemuffins - MUMS! Dom är till fikat på klassrådet på måndag, förhoppningsvis blev dom goda och klassen blir nöjda! hehe
Sen har vi också städat och lagat mat och sen inte hunnit så mycket mer faktiskt. Om ca 20min tänkte vi ta bussen ner på arenan och kika på j-20 som har match =) sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, vi får se helt enkelt!

Trevlig helg!

jag gav aldrig upp dig när du försvann

Regn, regn och åter regn. I princip hela den här veckan har det regnat, riktigt tråkigt är det. Det blir så mörkt och dystert. Just nu längtar jag efter vintern, för min del skulle det helst få vara sommar eller vinter. Visserligen är våren och hösten väldigt vackra i färger och sådär, men vädret under dessa årtider är jag inte mycket för.
I vilket fall så är träningen ikväll 21.00-22.20, helt idiotiskt att ha träning så sent! men vad gör man?
Idag har det varit full skoldag, från 8 till 3. Riktigt lång har den känts. Röstade i skolvalet och hade första projektarbetes timmen. Ungefär det intressanta som hänt. Har dock ingen aning om vad projektarbetet ska bestå av. Det konstiga är att det finns miljoner saker att välja mellan att göra, och ändå är det så svårt att komma på vad man ska göra, kanske är det stora urvalet som är problemet?

Aja, nu måste jag gå så inte Jossa behöver vänta!

Haaaj

i wish i could die, lying in your arms

Känner mig fortfarande sådär halvrisig, har lite ont i halsen och huvudet, men benen känns pigga, så har hunnit med att träna 2 pass, ska fara på det tredje om en liten stund.

Idag på skolan var det valdebatt i aulan. Tror seriöst det var nästan fullsatt, trodde inte att det skulle vara så stor intresse bland eleverna, men det var det iaf. Och intressant var det också! Det var då inbjudna personer, en från varje parti och två av skolans lärare ställde frågor åt en person i taget, och sen fick de andra kommentera också. Sen kom det emellanåt in sms-frågor från eleverna i publiken också. Som sagt, jag tycker att det var väldigt intressant och lärorikt. Speciellt eftersom jag inte är så insatt sedan förut, så kändes det bra och jag fick en ganska tydlig bild av vad de olika partierna tycker i olika frågor. Så mycket vet jag då iaf, jag är inte höger, inte överhuvudtaget! Dom har så konstiga värderingar och sådär, sen att tjejen från moderaterna var typ asforcerad, hysterisk och allmänt halvknäpp var väl inte direkt till deras fördel! Dock är jag inte riktigt säker på vilket parti jag skulle röstat på, om jag varit 18 när valet genomförs. Men både miljöpartiet, vänstern och sossarna har vettiga åsikter, även feministiskt initiativ, även om dom inte var med på debatten idag. Det viktigaste är iaf, enligt mig, att det blir en rödgrön regering.

Nogpratat om politiken, dagen i övrigt har väl inte innehållit något direkt intressant och värt att berätta, så jag tror jag avrundar här istället och drar iväg på träning!

i'm a little bit lost without you

Vaknade med känningar i halsen, men tränade i vilket fall. Först fys med Jocke imorse, sen fys före träningen - löpning+hopp, och sen is. Kroppen och benen känns pigga, men som sagt halsen är skarp och sådär, så jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det. Får se hur jag känner imorrn bitti och ifall jag har nån feber och så. Har tre pass imorgon, först hg, sen fys med Jocke på eftermiddan och sen is på kvällen. Jag vill verkligen träna, har återfått suget som inte fanns där för några veckor sedan, så det skulle kännas piss om jag skulle bli sjuk nu...

Iaf, dagen i övrigt har innehållit körlektion, fasträning (fas C är nu också avklarad!), 2 lektioner, middag samt träning ikväll då. Man börjar verkligen komma in i rutinerna nu igen; träning, skola, käk, träning, sova och plugg ibland. Kanske låter tråkigt, inrutat och utan variation, men jag kan bara säga att jag älskar det!


old picture, but this is who i am

Noone asks the question why

Vilodag idag, behövligt efter helgen. Dock kan man väl inte påstå att det varit en lugn dag för det. Började med samhällskunskap 8.20 imorse, efter det klassråd och historia, sen lunch. Efter lunch ledarskap där utvärderingen av kick-offen har börjat, inte direkt det roligaste man gör, sen efter det engelskaC. Slutade inte förrän 15.30, och då kom vi på att vi nog aldrig gått så länge någon dag på hela gymnasiet faktiskt. Konstigt men sant. Haha. När vi kom hem på valla slängde vi i två maskiner tvätt, sen blev det coop. Väl tillbaka därifrån blev det ut med tvätten, in i tumlarn och torkskåpet och in med två nya maskiner. Sen blev det käk. Tunnpannkakor stekta av moi, som smakade super! Efter det blev det ett besök i tvättstugan igen, sen plugg - engelska och samhällskunskap, fram till klockan 8. Först efter det har jag bara tagit det lugnt och suttit vid datorn. Så faktiskt, trots att det är vilodag, så har jag då varit igång i 12timmar ganska i sträck. Man kan ha fullt upp utan träning ibland också.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite i körkortsboken, imorgon är det stadskörning som står på kalendern på körlektionen, spännande!
Fast allra först fys på arenan 08.00 med JockeB - sweet!


kick-off, ullas

Ett par riktigt hektiska, men ack så roliga dagar är över.
Började med kick-off torsdag och fredag. Den innehöll många skratt och även om allt inte gick riktigt enligt planerna så tycker jag att den blev riktigt lyckad! Dock kändes det att man hade gått på högvarv i över ett dygn i sträck, då man återvände till lägenheten på fredageftermiddag, ganska trött och sliten om jag säger så..
I vilket fall som helst så var det bara att ladda om, för nu var det dags för Ullas Cup! Löven stod för motståndet i första matchen på fredagskvällen, vilken slutade med seger, 10-0. Detta följdes upp med seger över Ormsta/DE, 3-0, vinst mot ModoDamJun med 6-2 igår på dagen, samt vinst över Sundsvall med 6-0 igårkväll. Imorse stod Munksund för motståndet, en match som slutade med vinst för vår del med 3-0. Efter dessa 5 segrar var vi såklart klara för final, vilken vi också stod som segrare i efter 6-0 mot Munksund och sammanlagt blev det alltså seger i Ullas Cup 2010 för ModoDam! :D Riktigt roligt måste jag säga, även om vi var förhandsfavoritet och i princip borde vinna, så är det ändå alltid roligt att göra det! Spelet var väl kanske inte alltid på topp, trots de relativt stora vinstsiffrorna i nästan alla matcher, men huvudsaken att vi vann och spelet blev bättre och bättre tycker jag =)

Efter matchen for jag, Karin och pappa och åt på Max, sen dess har jag bara tagit det lugnt, uppdaterat mig lite på vad som hänt i datorvärlden och snart ska jag sätta mig och se "Ensam mamma söker". 

Imorgon startar en ny vecka, dagarna och veckorna bara flyger förbi, tiden går otroligt fort! Imorgon börjar fjärde veckan på mitt sista år i gymnasiet, tycker det var nyss jag började första året..   

Nej, nu väntar tvn på mig, vi hörs!

just look forward, stop looking back

Sitter just nu och lyssnar på lite auditions från idol, man lyckas ju alltid missa när det går på tv eftersom vi tränar. Tur datorn finns!

I vilket fall så blev denna onsdag inte riktigt som jag trodde innan. Känns som det har varit ett enda flängande fram och tillbaka. Började med att det inte blev is på hg imorse, pga av den dåliga isen, så istället blev det fys med Jocke på arenan. Är alltid roligt att köra med honom, det finns liksom alltid en mening bakom varje övning man gör och det känns så bra! Iaf så efter fysen blev det samhällskunskap. Trodde vi, men Anna var sjuk idag också, så istället åkte jag, Karin och Ellen och handlade inför kick-offen imorgon, snabbt hade vi gjort av med över 1000kr, på typ bara mat, allting kostar verkligen! Efter det blev det att kolla dom allra sista detaljerna inför imorgon, och det känns faktiskt bra! (peppar, peppar....) men som det ser ut nu så har vi koll på det mesta, så det är bara att hoppas att det går någotsånär efter planeringen!
Efter det blev det svenska där vi ser filmen Matrix. Måste säga att det är riktigt jobbigt när man liksom inte riktigt fattar vad som händer, det är ju en övernaturlig film, men det är sjukt irriterande när man inte vet vad som är verkligt och inte och man hela tiden måste sitta och tänka för att förstå något överhuvudtaget. Menmen, det är bara att göra sitt bästa för att hänga med och hoppas att det går vägen.
Sen var det slut för dagen och det bar av upp till läggan. Lite engelskaplugg plus packning för morgondagen hanns med innan det blev käk, sen lite mer plugg och sen träning. Eftersom vi inte fick gå på is ikväll heller, så blev det fram med löpardojjorna. Intervaller runt fotbollsplanen och sen lite cirkelträning på det. Grymt jobbigt var det att löpa, benen var inte dåligt stumma på slutet, men så otroligt skönt efteråt så det finns inte!
Efter träningen har det bara varit fika och datorn, uppladdning för morgondagen!

Imorgon och fredag väntar alltså den (efterlängtade?!) kick-offen för SpIL2. Faktiskt så tycker jag att det ska bli roligt, hoppas bara att det blir det också!

i could really use a wish right now

EngelskaC, körlektion, ledarskap, geografi, svenska, lite plugg, tvätt, käk och träning. 9 ord som den här tisdagen har innehållit. Det har helt enkelt varit en helt vanlig tisdag. Eller nästan iaf. Bokade in riskettan, det gör man väl kanske inte varje dag. Sen tränade vi på sämstisever på träningen i modohallen, det hoppas jag vi inte behöver göra i fortsättningen! Det var blött nå jääävulskt kan jag lova, fötterna var lika blöta som när man lirat fotboll i blött gräs när det regnar, fast nu i skridskor efter träning på is inne i en ishall. Det säger väl egentligen det mesta.
Har inte så mycket mer att säga, ska börja göra mig iordning för sängen, imorgon väntar hockeygym, full skoldag, mest troligt fys på arenan, och sen träning på kempis. Bäst att ladda med sömn. Natti!



Saknar dom gamla tiderna....


busy weekend

Tillbaka i Övik efter en rolig och händelserik helg hemma i Åsele.

Körde tillbaka efter träningen i fredags och väl hemma blev det bara tv och dator innan sängen.
Lördag var det fullt upp hela dagen. Började med att vi for på invigningen av den nya, kommer inte ihåg vad det hette, men typ ungdomsgårds nånting som ska va på kansliet eller klubbstugan kanske den heter numera. I vilket fall så var det full fart där, ungarna sprang omkring och gjorde alla möjliga olika aktiviteter och lekar. Själv gick jag runt och pratade med folk, lyssnade på livemusik och gjorde en tipsslinga, vilken jag, Karin och pappa förövrigt spikade. Vi var dessutom dom enda som gjorde det, så det var lite pinsamt..
Efter detta blev det hem för att byta om för att sedan åka ut till golfbanan. Var väldigt länge sedan man var där. Det var nämligen dags för avslutning med fotbollslaget. Först blev det lite golf; rangen, lilla banan och puttning, där jag, Karin och Therese fick leka instruktörer. Många skratt blev det kan jag lova! Efter det blev det trerätters; fisksoppa och ett otroligt gott bröd till förrätt, dubbelmarinerad fläskfilé med stekt potatis/potatisgratäng och beasås&rödvinssås till huvudrätt och äppelkaka med vaniljsås till efterrätt. Allt smakade super! Till detta tillkom också mängder med skratt, sammantaget en MYCKET trevlig kväll, så tack alla brudar! :)
När vi kom hem från golfbanan blev det film med Therese och senare också Anna. Vi såg "The notebook", har velat se den jättelänge så det var kul att äntligen få göra det! Den var jättebra och jag lipade som en tok på slutet, man är ju för sentimental.. Men grymt bra var den, sevärd!
Söndag bjöd på fotbollsmatch, sista hemmamatchen för säsongen, och även sista matchen överhuvudtaget för mig och Karin, eftersom vi inte kan vara med till helgen.
Det kändes att det var över en månad sedan jag rört en boll sist, bollkontakten var inte riktigt som den skulle. Tillslut blev det seger med 6-0 och en helt godkänd insats av mig själv. Vi dominerade hela matchen och sett till målchanser borde vi egentligen ha vunnit med minst det dubbla! Men vinst blev det iaf, och ett riktigt skönt sätt att avsluta säsongen på! Så tack så jättemycket brudar för den här säsongen, det har varit kanonkul att spela fotboll igen och att få göra det med er!
Sen igårkväll var vi tillbaka här i Övik igen. 

Idag började vi 8.20, trodde vi. Men det visade sig att våran lärare som vi har ända fram till lunch på måndagar var sjuk, så vi hade ingen lektion förrän efter lunch, vilken då börjar 12.30. Inte dålig sovmorgon man hade fått om man vetat det, men det gjorde man juu inte! Inte dåligt less man blev.... menmen, inte mycket att göra åt.
Fördrev iaf tiden till lunch med diverse göromål, sen blev det ledarskap och sen slutade vi.
Det var då tänkt att vi skulle springa cooper, men Robert lät oss slippa eftersom vi redan sprungit en gång och dessutom ska springa en till gång med laget om någon vecka. Så istället blev det till att slutgöra dom övriga testerna. Dock hade jag bara beep kvar, så det blev rätt chill. Eller chill och chill, beep är ju långtifrån chill men ja.. Sprang iaf 11.4, så är riktigt nöjd! Känns också bra att ha alla tester gjorda för den här gången, bara en testomgång kvar på gymnasiet nu, galet!

Efter detta har jag inte gjort mycket nytta, eftersom vi var träningslediga ikväll. Har sett ett avsnitt BH (kärlek!) gjort en fas C, suttit vid datorn och mest bara tagit det lugnt. Skönt och behövligt med sådana kvällar också! Nu ska jag faktiskt lägga mig och läsa en stund och sen sova riktigt tidigt! Godnatt!

This fucking black cloud's still follow's me around

ibland känns allt bara så meningslöst....

halllååå

tjabba tjena fredag! vi gillarree!!

Började med hockeygym imorse, var riktigt sjukt jävla trött, höll knappt på att reagera på väckarklockan, men upp kom jag. 6 plus målvakt stod på isen, och träningen blev därefter, men man var ju iaf piggare när man for därifrån än innan iaf, alltid ett plus! Efter det blev det samhällskunskap och sen lunch. Sen väntade nästan 2timmars ledarskap. Sista planeringen för kickoffen nästa vecka är i full gång, och det är ett allmänt kaos. Fast igår och idag har vi ändå lyckats ta oss framåt, så det känns faktiskt ändå helt okej. Dock kom det fram lite aggressioner också, haha säger jag bara!
Efter skolan har jag inte gjort mycket alls, packat ner det som ska med hem över helgen och annars bara tagit det lugnt.
Nu ska jag börja göra en fas C, sen blir det Joker för käk, sen träning,

Tjing!!

yeeey

Och årets vinnare av SpILikanen (också kallad SpILkampen) är... SPIL3!! WIhoo! Viktigt! Efter två år med sistaplaceringar var det helt enkelt dags för en seger!
Dock var det inte direkt stark trupp vi ställde upp med. 12 tappra kämpar, 5 killar och 7 tjejer, slogs mot tvåorna och ettorna och tillslut stod vi där som vinnare.
En kort info om hur tävlingarna går till. Det handlar då om friidrott, och det är Sp1a, SpIL2 och SpIL3 som tävlar. Grenarna är höjdhopp, längdhopp, 100m, kula, spjut, 800m och stafett; 4x100m. Under själva tävlingarna tävlar killarna för sig och tjejerna för sig, men sedan slås resultaten ihop klassvis. I varje gren tävlar då 2 tjejer från varje klass, och samma för killarna, förutom i stafetten där det är 4st från varje klass då. 
På grund av vårat ringa antal klassmedlemmar blev alltså varje person tvugna att ställa upp i flera grenar. Själv tävlade jag i höjdhopp, 800m samt sprang startsträckan i stafetten. Tilläggas bör att jag suger i speciellt höjdhopp. I vilket fall så lyckades jag ändå ta hem en tredjeplats i just höjdhoppet, där jag klarade höjden 1.20 innan det blev för högt. Är ändå nöjd med det, även fast det låter fjantigt lågt! I 800m blev det seger för min del, trots att jag höll på att förlora spurten. Är verkligen ingen spurtare. Och i stafetten blev det en överlägsen seger för SpIL3-tjejerna, grymt!
Sammantaget så tycker jag att vi gjorde en grym insats, och var väl värda segern av SpILikanen 2010!

Ikväll, eller snarare om ca en halvtimme tänkte vi cykla ner på arenan och kika på j-20s match mot Timrå, alltid roligt att se hockey =)
Annars så är det ju fredag imorgon, vilket också innebär hemfärd till käraste Åsele! :)


september is here again

Så är september månad här. Hösten har kommit på riktigt. Nog för att den varit här ett tag nu, men ändå, september är liksom höst på riktigt.
Jag hoppas för egen del att september blir som en nystart för mig. Augusti har varit en riktigt tung månad, men nu hoppas jag att det vänder!

Denna första september 2010 började med hockeygym imorse med Micke, var riktigt bra fart och skoj! Efter det blev det skola, 3 lektioner vilka alla var ganska chill. Efter det blev det hem till läggan, lite engelska glosor, körkortsteori, käk och chill innan det bar av till träning. 13 tappra tjejer plus målvakter stod på isen ikväll, kvalitén och farten var väl kanske inte den allra bästa, spec inte om man jämför med gårdagen, men det ska ju vara sånna träningar också.

Annars så skrev jag ju lite snabbt igår om att vi fått en ny roomie. Har inte hunnit bekanta mig med henne riktigt än, hon har mest hållit sig på sitt rum och vi har knappt varit hemma, men det ska nog bli bra det med. Känns lite ovant att ha någon fler i lägenheten nu när vi varit ensamma så pass länge, men man vänjer sig nog ganska snart igen!

Imorgon väntar vilodag (förutom ett litet 800meterslopp på spilikanen, men det räknas inte som träning!) så det känns riktigt skönt. Börjar dessutom med en liten sovis, underbart!

RSS 2.0