everything's gonna be alright

En bra dag på jobbet. Fick sälj på första samtalet och sen flöt det på ganska bra. Skönt. Helt klart.

Har då även varit till sjukgymnasten idag. Han trodde på en blandning av höftböjarn och ljumskmuskulaturen. Så jag fick ett gummiband, övningar till det och lite andra rörlighetsövningar som jag ska göra nu framöver. Och sen ska jag då känna efter hur det känns. Men jag kan ju bara säga som så att jag ska ha jävligt ont för att inte spela i helgen, det lovar jag. Men ska börja lite lätt på träningen ikväll och sen ser vi hur det går då. Bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa!

Gårdagskvällen var då iallafall väldigt bra. God mat, kanonbra sällskap, prat och skratt. Snabbt fördrivna timmar, helt klart en väldigt bra träningsledig kväll!

Just nu ser vi lite på Idol som vi missade igår, sen bär det av till hallen för träning. Ikväll kommer världens bästa och stannar hela helgen, kan ju knappt bli bättre!


all i really want is you

Idag är det verkligen höst på riktigt. Bara ett par plusgrader ute på morgonen, så man måste ta halsduk och vantar när man ska cykla till jobbet. Men nu i eftermiddag så skiner solen sådär som den gör på hösten och det är jättehärligt ute.

En vanlig dag på jobbet då. Gick lite bättre idag, så det var ju skönt. Även om det gick trögt på slutet. Men så är det, upp och ner!
Har sedan också hunnit städa och håller på att tvätta. Träningsledigt idag, så då blir det lite annat som hinns med. Om en timme ungefär bär det av till Joss för middag, inte helt fel såhär en onsdag mitt i veckan!

Annars så fick jag ingen tid hos sjukgymnasten idag, utan ska dit imorgon istället. Men det blir nog bra. Vilar ju hela dagen idag, så det är ju bara att hoppas att det är rätt medicin. Vi tror på det!


i wish nothing but the best for youu

Har nyss sett idol. Det är verkligen tjejernas år i år. Dom är så sjukt duktiga, allihop. Egentligen är det knappt någon kille som kan mäta sig med tjejerna. Lite tråkigt att det ändå ska va lika många killar som tjejer i fredagsfinalerna, när dom egentligen inte håller samma klass som tjejerna. Men så är det.

Tisdag annars då. Började med att vakna upp till typ storm. Blåste galet mycket och spöregnade ute, skönt. Not. Då dessutom strömmen gick så var det väl bara pricken över iet. For iallafall på jobbet och tillbringade ett par timmar där. Lyckades inte så bra idag, men tjänade lite pengar iaf. Gick desto bättre för Karin, hon drog in nästan tre gånger så mycket pengar som jag idag, så det är bara att köra på imorgon så man inte hamnar alltför långt efter. haha!
Efter ett par timmars jobb drog vi på hallen. Karin körde i gymmet, jag cyklade och körde lite rehab. Har nämligen ont i en ljumske, klev av träningen igår och tränade inte på is ikväll heller. Kanske får komma till en sjukgymnast imorgon, hoppashoppas. Sen tror och hoppas jag verkligen inte att det är något allvarligt, men vi ser väl.

Har hjälpt Frida med en engelskauppgift också och fan, det va ju roligt. Saknar skolan emellanåt, det måste jag erkänna. Hur tokigt det än kan låta. Men så är det faktiskt.




together through life

i miss you, all the time

Det har varit en bra helg. Trots allt. Trots två förluster. Eller en riktig jävla skitmatch där vi knappt va på isen och en helt okej match. Men två förluster vilket som. Men ändå. Det är ju bara början. Och oj så roligt det är att spela match. Nästan hela tiden iallafall. Åtminstone när man inte totalt lackar ur på sig själv för att man är så jävla dålig. Då är det inte så överdrivet roligt.
Men i vilket fall. I övrigt en väldigt bra helg. Många skratt. Särskilt när kvällsfika skulle intas i ett lite övertrött tillstånd. Resterande gäster undrade nog va det va för fel på oss. Men äsch, den bju vi på! Det blev även lite skrik när ett helt gäng tjejer skulle se skräckis i en mörk buss. Lite mysigt ändå. Fast läskigt, som sagt. Men det är ett gäng väldigt fina brudar det här, det är iallafall en sak som är absolut säker!
Klockan 3 i natt återvände vi till Pite igen och halv 4 låg jag i min säng. Klev upp 7.15 för första riktiga dagen på jobbet, har varit rätt så lagomt trött idag. Oj så skönt jag kommer att sova inatt.

Första dagen på jobbet då. Jaa, det var väl en första dag helt enkelt. Har tjänat mina första pengar där och det klagar man ju verkligen inte på. Förhoppningsvis blir det väl lite större summor framöver, men jag är nöjd även över det lilla. Det är ju liksom mer än man får som arbetslös iaf!

Annars så är det ju också sista veckan i september. Skönt säger jag. Skönt att den här skitmånaden är slut. Inte för att det har varit en dålig månad så, men september överlag är liksom ba en riktigt tråkig månad. NU kan det bli vinter tycker jag, så att det går över till oktober är ju liksom en bra början!


Snart kommer det förhoppningsvis en ny bild, med samma tjejer fast i nya tröjor!

there's always a reason to smile. you're mine

Regn. Regn. Regn. Undra hur mycket regn det finns egentligen?
Inatt så vaknade jag av att det regnade så sjukt mycket. Det smattrade alltså så hårt på rutan att jag vaknade mitt i natten. Och jag är inte lättväckt. När jag väl sover, så sover jag. Men nu så vaknade jag. Och hade typ svårt att somna om för att det levde om så mycket. Då regnar det fan mycket, det kan jag tala om!

Men den här torsdagen har ändå varit en bra dag. För jag tror nämligen att vi har skaffat jobb. Eller alltså, vi har liksom gjort det. Telefonförsäljare på Telemäklarna. Kanske inte världens mest fancy jobb direkt, men förhoppningsvis kommer det ge lite pengar iaf och dessutom verkar det otroligt nog vara rätt så roligt. Och dom som jobbar där verkar också himla härliga. Hade väl som mest introduktionsdag idag, då dom berättade hur allt går till och sådär, så vi kör igång mer på riktigt på måndag. Hade gärna kört igång redan imorgon, men då vi åker på match är det ju inte möjligt. Men det känns kul att det rör på sig iaf, kul att få något att göra på dagarna! Ska bli spännande att se hur det går!

Så mycket annat har som inte hänt idag, ska snart dra iväg på träning. Sista passet innan seriepremiär.. Shiiiet. Helt galet. Men ska bli kul att få dra på sig matchtröjan och köra igen, på riktigt!

Imorgon åker vi iväg 10.00 med buss, mot Gävle. På lördag möter vi Brynäs kl 12 och på söndag står Leksand för motståndet, också kl 12. Därmed så kommer det nog inte bli någon uppdatering under helgen, utan jag återkommer på måndag!

Ha en bra helg! (Och håll tummarna för oss! ;))


weheartit

i would go through all this pain, take a bullet straight through my brain. i would die for you baby. but would you do the same?

Av nån konstig anledning har jag hela dan haft torsdag idag. Fast det är ju bara onsdag. Knasigt.

Har iallafall hunnit friåka en stund med Brallan, Joss, Emme och Rebban och sen även kört ett pass i gymmet. Lite tråkigt att köra helt själv, men det går ju. Ganska skönt ändå att dra på riktigt hög musik i lurarna när man cyklar fram och tillbaka till hallen iaf. Lite jobbigare när man blir stående i en korsning i väntan på att det ska sluta komma bilar och regnet börjar ösa ner. Men å andra sidan, ingen har ju dött av lite regn.

Träningen igår var väl ingen höjdare, men den genomfördes ju iaf. Nu är det bara två isträningar kvar innan seriepremiär.. Galet! Men skoj!
Det var däremot inte så kul att cykla hem ensam i mörkret efter träningen. Speciellt då jag lämnade cykellyset hemma i lägenheten. Tror nog inte jag cyklat så fort nångång. Riktigt läskigt var det, framförallt på dom mindre gatorna där det inte va några gatlysen tända. Jag är lite fjantig, i know. But i can't help it.


weheartit


i never really cared until i met you

Regnet upphörde. Solen försöker tappert tränga fram genom molnen. Därför så tog vi en paus i OTH-tittandet, snörade vi på oss skorna och gick ut och gick en sväng. Och det var helt underbart ute, tycker jag. Sådär friskt och fräscht som det nästan bara är när det precis har regnat. Och luften är sådär underbar så man önskar att man kunde andas hur mycket som helst. Andas lite mer än man egentligen behöver, bara för att det helt plötsligt känns så fantastiskt skönt att bara andas.


if i could reach the stars, i'll give them all to you

Och regnet det bara öser ner. Usch, va trist det är. Fast på ett sätt ändå mysigt. Iallafall när man kan krypa ner under en filt i soffan och bara ta det lugnt.
Imorse ringde iallafall klockan 07.00. Idiotiskt kan ju tyckas när man är arbetslös. Men hockeygym med grabbarna stod på schemat. Riktigt skoj faktiskt. Kul å få köra med killar ibland också, blir som lite annorlunda. Men bra träning! Och faktiskt så kändes det riktigt bra att få ställa klockan så tidigt. Kanske låter jättekonstigt, men det känns som bra när man vet att man ska upp och faktiskt göra något. Det blir som lättare att kliva upp då.

Nej, nu tror jag det är dags att ta och fixa sig lite lunch. Såg en tub med risgrynsgröt i kylen, kändes lockande.. hihi


weheartit

you're the one that i want

Så var det söndagkväll och den här helgen är över. Och tomt är det. Väldigt tomt. Som om något fattas. Något saknas. Och det gör det ju också. Eller snarare någon.

Egentligen har vi inte gjort alltför mycket dom här dagarna. Igår åkte vi ner till Skellefteå för att se SAIK-Timrå, en riktig skitmatch som SAIK torskade, så ingen höjdare där.. Men det var mysigt ändå att göra en roadtrip! Sen har vi gått lite på stan, sett två skitfilmer, käkat massa godis och myst. Sovit länge och bara mått. Mått sådär bra som man gör när man får vara med världens bästa.

Fast förresten, vi har ju haft match idag också. Träningsmatch, mot grabbarna igen. Slutade med vinst, 6-0, den här gången. Lite tråkigt att det inte riktigt blev någon match av det hela, men alltid kul att lira ändå. Roligt att serien drar igång nästa helg, efterlängtat!

Nu, kura ihop sig under en filt och slå igång lite OTH..


the best part of me was always you

Solen skiner här i Piteå. Fantastiskt. Eller inte hela tiden, men emellanåt. Men i vilket fall. Det var verkligen inte igår som den tittade fram sist. Härligt är ordet!

Har precis tagit en dusch efter en timmes prommis tillsammans med sis i det sköna vädret. Gick en liten annan väg idag, det är faktiskt lite roligt att se sig om lite här i Piteå, och man märker att det är inte så himla stort ändå. Faktiskt snarare alldeles lagom stort.

Ett ställe som däremot är på gränsen för stort är Lule. Där har vi nämligen också hunnit med att vara en sväng idag. Vi åkte upp imorse för att träffa våran jobbcoach som har sitt kontor där, dock en helt ovärd resa. Men ändå som mysigt på nåt sätt. Att göra något. Åka nånstans där man typ aldrig varit förut. Virra runt lite innan man hittar rätt. Köra fel, vända, fråga sig fram. Och tillslut hitta rätt. En erfarenhet rikare liksom.

Nej, nu ska jag ta och göra nån nytta i väntan på pappa och André.

Trevlig helg!


if we were perfect, we wouldn't be humans

Chad Michael Murray, aka Lucas Scott i första säsongen av One Three Hill. MUMS säger jag bara. Damn, he's hot! Vet inte för vilken gång i ordningen som vi ser första säsongen, men det är långt ifrån första om vi säger så. Men det spelar ingen roll, det är lika bra varje gång!

Dagen har annars inte erbjudit något intressant, överhuvudtaget. Har handlat, bakat, gått en promenad. Tagit en pn här på eftermiddan i soffan och utöver det inte gjort ett skit. Faktiskt. Men ja, dagen har ju förflutit ändå. Är lite halvkrasslig, så skippade gymmet idag, men tänker träna ikväll ändå. Känns liksom helt jävla värdelöst bara att sitta hemma själv hela kvällen. Dessutom går ju tiden lite fortare när man gör något, vilket innebär att det snabbare blir fredag. Och som jag har längtat till fredag!


yummi

the best part of the day, is when i get to talk to you

Another day has gone by. Nästan iaf. Och det är ju bra. Himla bra faktiskt. Så att det kan bli fredag nångång. Så att jag får träffa André nångång. Det är alldeles för länge sen nu. Och jag saknar han alldeles sådär jättemycket.

Den här onsdagen har annars utnyttjats till fullo. Eller ja, för att vara en dag i vårat arbetslösa liv iaf. Har hunnit städa hela lägenheten, tvättat flera tvättar, tränat och ätit. Plus såklart också tagit det lugnt, läst, sett tv osv. Så en ganska nyttig dag helt enkelt!  

Annars så var det kanske roligaste idag, då en av bönderna i "Bonde söker fru" på speeddejtingen frågade en av tjejerna om hon, trots att hon inte ville ha egna barn, var intresserad av att "träna på att göra barn..." HAHA, bra fråga första gången man träffar en människa, i tv dessutom... ;)


i can't wait to look into your eyes and kiss you again

Hemkommen från träning. Nyduschad. Sitter och fikar framför Idol.
Vi tog cykeln till träningen idag. Har ju inte regnat på hela dagen så inte tänkte vi att det skulle regna. Men ack så fel vi fick. Det spöregnade när vi skulle cykla hem. Kan bara säga att vi va genomblöta innan vi ens hade kommit hundra meter från hallen. Det gick knappt att titta framåt för vi hade regnet rakt i ögonen hela vägen. Men hem tog vi oss ju. Och det kan ju knappast bli skönare än att ställa sig i en varm dusch när man är genomblöt av både svett och regn!

Dagen har inte varit så märkvärdig. Har träffat en studievägledare. Funderar på att kanske läsa några strökurser, mest för att fylla ut tiden och ha något att göra. Kan ju vara ganska roligt också, om man hittar några intressanta kurser. Ska kika lite mer på det där sen, utforska utbudet lite!

Annars så har jag också inhandlat tröjan, precis som jag berättade igår. Här kommer därför en bild på den, hur mysig som helst, love it!


come on baby, let it snow

Igår när jag var på träningen fick jag värsta, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara, men jag kände liksom hur hela kroppen bara helt plötsligt fick värsta längtan efter vinter. Längtan efter vakna på morgonen och se hur det är alldeles vitt ute. Längtan efter att se på termometern att det är massa minusgrader ute, känna chocken när man går ut och kylan slår emot en. Längtan efter att få ta på sig långkalsonger och tjocksockar, tjocka halsdukar och vantar. Mysa in sig i tjocka tröjor och byxor. Kura ihop sig under filtar och tända massa ljus när det är alldeles mörkt ute. Åh, jag längtar verkligen till allt som har med vintern att göra!


if i had my way, then surely you would be closer, i need you closer

Deppväder. Verkligen. Grått, trist, regn. Usch.

Helgen var däremot inte grå, trist och deppig. Helgen var bra, rolig, jobbig. Fylld av skratt och träning, men också god mat, bubbelbad och umgänge tillsammans med ett gäng väldigt bra brudar. Helgen gav tillbaka lite motivation och glädje. En värdefull helg, helt klart.

Helgen har också gett andra glädjemoment, som dock utspelades i Storuman. Nämligen en serieseger för Åsele IK's Damlag! Helt fantastiskt, underbart roligt! Helt klart ett minne för livet, oavsett vad som händer i framtiden.

Den här gråa, trista dagen har innehållit två möten som, på ren svenska, inte gett ett skit. Så dom kan vi lämna där. Sen har ett par timmar fördrivits på stan, i brist på bättre göromål. Hittade en supermysig, jättefin tröja på teamsportia som jag tänker gå och inhandla imorgon. Passade perfekt då jag fick ett presentkort där i studentpresent, kommer bli kanon att mysa i den i vinter :) kanske kan knäppa en bild och slänga upp den imorgon då jag har den i min ägo.. hihi

Nu, iväg på hallen för träning!


Miss you


you are fucking perfect to me


the moment i met you, i forgot about everything i've been through

Regnet har nått Piteå.

Snart är ännu en dag i arbetslöshetens tecken över. Och egentligen har jag ingenting intressant att berätta. Har som inte gjort nästan nånting vettigt idag. Höll på att säga att man såklart ska få ha sånna dagar ibland också. Men det känns som att sånna dagar snarare läggs på hög nuförtiden..

I vilket fall så hade jag en mycket trevlig kväll igår. Blev bjuden på middag hos Sara, tillsammans med Emelie och Joss. God mat, prat och skratt, mycket trevligt kväll helt klart :)

Imorgon drar träningslägret igång. Ska faktiskt bli riktigt roligt, är taggad! Vi ha en träning imorgon, en isträning, en fys och internmatch på lördag och en fys, en is och match mot killar på söndag. Sen ska vi bo ute på Pite Havsbad och på lördag blir det även bad och middag med show, tror det kommer att bli riktigt roligt! :) Framförallt att få lära känna alla i laget lite mer, men såklart även få va mycket på is och såå :) kommer alltså inte bli någon uppdatering i helgen, kanske slänger in ett inlägg under morgondagen, om jag orkar! haha


Förlåt Therese, don't kill me.. PUSS :)


i hope you don't mind that i put down in words, how wonderful life is while you're in the world


i can see it in your eyes that you are listening

Tillbaka i Pite efter en sista helg i Åsele på väldigt länge. Blandade känslor, men det är ju bara att göra det bästa av situationen helt enkelt.

Matchen i lördags slutade med vinst, 4-1. Ingen kanonmatch för egen del, men skön avslutning på säsongen med en vinst iaf. Dock så kvarstår ju den allra sista, och viktigaste, matchen av alla på söndag, men då kan inte jag och Karin spela eftersom vi befinner oss här i Pite på träningsläger. Kommer bli nervöst att höra hur det går, håller ju allt som går att hålla för att det ska bli vinst och serieseger.....!!!

Resten av helgen kan jag bara säga var bra, mycket bra.


Just nu nästan stormar det ute. Blåser som tusan gör det. Men ändå är det som varmt i luften. Himla knepigt det där. Det är väldigt jobbigt när man ska cykla, hur man ska klä sig liksom. Man vill ju inte frysa när man är ute, men samtidigt så håller man ju på att löka sönder så fort man kliver in genom dörren. Ett riktigt dilemma. Ett i-landsproblem helt klart. hehe

Idag har vi förövrigt varit på jobbcoachmässa. Många intryck, mycket information, men tillslut fick vi oss iaf en jobbcoach och ett möte inbokat. Spännande att se vart det leder, helt klart. Men det känns bra att det händer något iaf!


bjussar på en bild från när vi var uppe i Andrés stuga i somras..

from nowhere you turned my life upside down

Sitter och laddar för match. Idag är det Vilhelmina som står för motståndet och seger är ett måste. Som vanligt! Känner att det börjar bli lite nervöst i magen faktiskt, men det är väl som det ska va!

Dom här dagarna på hemmaplan annars har det inte hänt alltför mycket intressant. Har mest umgåtts med bästa och det klagar jag ju inte på. Kan inte bli så mycket bättre faktiskt.



Nu äre ba krossa som gäll!

RSS 2.0