i keep on ducking and nothing helps, i can't stop missing you

Another week has gone. Har haft fullt upp i veckan, därför har bloggandet fått stå på sidan.
I vilket fall så har det varit en ganska bra vecka. En ganska vanlig vecka också för den delen.
Skola, träning, plugg, mat osv, precis som vanligt.
Igår hade vi match mot Munksund, vilken slutade med vinst 10-3! Grymt bra, även om spelet varierade så är vinst huvudsaken, och 10 baljor är inte tokigt det heller!
Innan matchen gick vi på stan med mami, shoppade lite grann och åt tacobuffé, riktigt mys! :) eftersom Björn Shifs har varit i stan ihelgen så var det galet mycket folk på stan, kändes typ som julhandlingshysteri eller något, fast det är 2månader för tidigt.. Galet iaf..
Efter matchen så blev det hem för att göra sig i ordning, sen var det dags för middag med laget på restaurang Safari, mycket god mat och super mys var det! Efter käket drog vi vidare till Beggan för lite lagferre, vilken innehöll talangjakt, singstar, tjo och tjim, vilken senare avslutades på Max, riktigt trevligt var det iaf! Talangjakten var en höjdare också måste jag säga, alla bjöd på sig själva och det blev måånga skratt! :) tack för en superkväll brudar!!<3

Denna söndag har det då inte hänt så speciellt jättemycket, jag och sis gick en sväng ner på stan och kikade runt, inhandlade 2par örhängen, men inget mer. Sen har vi pluggat och tagit det lugnt. Lagade pasta carbonara till middag, riktigt mumsigt =)
Är dock riktigt förkyld, snorig och ont i halsen och allmänt hängig. Får se hur det känns imorgon, vill verkligen inte missa träningen.... Blir nog riktigt tidigt i säng ikväll och hoppas på att jag sover bort det!


En av bilderna från gårdagen, snodd av bella =)
Orkar inte ladda upp fler bilder nu, kanske kommer senare i veckan =)

i don't want to wake up lonely

Tillbaka i Övik efter en underbar helg hemma i Åsele!
Fredagkväll blev det Idol och filmmys med brudarna =)
Igår var vi på ishallen och kika på a-pojkarna som hade matchx2, sen var jag, Karin och Therese och simma&basta, sen på kvällen blev det film, mys och prat med bästabrudarna!
Idag sov vi länge, hälsade på farmor, körde lite bil, umgicks med Therese och Madde och sen blev det bussen tillbaka hit till stan.
Tack brudar för en super helg, ni är guldvärda allihop! <3

Ska gå och se lite tv nu innan det blir sängen. Imorgon drar ännu en skol och träningsvecka igång igen.

På återseende!


BÄSTA!! (+Madde (: )


there's so much joy in life, we just have to open our eyes and see it

Fredag och en av dom roligaste dagarna på länge, helt klart!
Bara för ett tag sedan kom vi nämligen hem från halkbanan. Sjukt roligt och otroligt många skratt! En helt grymt bra känsla var det att få pröva på att köra själv också, utan någon annan i bilen, längtar tills det blir min vardag!

Senare, om närmare bestämt ungefär 2,5 timme så går bussen hem till Åsele, är hemma där vid kvart över 7 ungefär. Det känns underbart att få komma hem, även om det bara blir typ 2 dagar, men att få tänka på något annat och träffa alla vänner ska bli guld värt!

Nej, nu tror jag att jag ska försöka ta tag i lite plugg innan det bär av hemåt. 
Ihelgen ska jag verkligen bara försöka koppla bort tankarna och ta vara på tiden, vila upp mig och ba må, så ha en bra helg, för det tänker jag ha!


i just don't know

they say that sometimes you write what you can't say, but right now, even that won't work

it's been a long night

6 points, helgens resultat. Inget vidare spel någon av matcherna, men det är en styrka att gå vinnare även ur sämre matcher!

Annars så har helgen bestått av hockeyspelande, hockeytittande (alaget vann igår igen!), käkat god mat, umgåtts med far och mor och bara myst! Ikväll har det dock också blivit lite pluggande som ett avbrott från helgstämningen och som en påminnelse som att vardagen finns där också..

Den kommande veckan blir det riktig hårdträning eftersom vi är matchlediga nästa helg. Det blir också en kort skolvecka, då vi är komplediga på torsdag för kickoffen och fredag ska jag och Karin vara lediga av annan orsak, berättar senare ;) Så det blir en tredagars skolvecka och sen förhoppningsvis och mest troligt hemfärd på fredag. Ska bli underbart skönt att få komma hem till Åsele igen, det var väldigt länge sedan nu, och få träffa alla vänner som jag saknar alldeles för mycket....

Nej, nu ska jag väl snart börja dra mig isäng, ny skolvecka imorgon.


Home sweet home


who says i can't get stoned?

Denna fredagskväll tillbringas i tv-soffan, just nu är det idol som står på schemat. Tror seriöst att jag gått och blivit kär också, Daniel - vilken pärla... Fast Olle är ju inte helt fel han heller. ;)
Senare blir det nog en film skulle jag tro, mami är här så det är bara mys som gäller =)

Dagen i övrigt har varit som de allra flesta fredagar, hoppade dock över HG imorse pga huvudvärk men annars så har det varit skola och träning.

Ihelgen är det matchdags igen, Stockholm gånger två är på besök. Imorgon möter vi Ormsta och på söndag AIK. Imorgonkväll blir det också alags match, Modo-Södertälje!

Det är första stundentfesten ikväll, Insparken. Hade varit sjukt roligt att vara på den, men eftersom vi har match imorrn så går det ju inte. Dessutom är jag ju ändå inte 18, så hade ändå inte kommit in på krogen.. Men det ska nog hinnas med en del fester senare också, än är det ju ett par månader kvar till studenten! ;)

Nej, nu ska jag slänga mig ner i soffan igen, ha en trevlig fredagskväll!

there's nothing more to say

Tröttens dag. Har verkligen varit enormt trött idag, ett under att jag inte somnade när vi satt och såg på film i eftermiddags. Det var det ju dock andra som gjorde... hehe

Annars så hade jag då körlektion imorse, i spöregn och kastvindar. Seriöst, var typ tvungen att kramphålla om ratten, för de blåste så mycket så det kändes som att bilen skulle åka av vägen annars, galet. Sen blev det skola, har en hel del just nu, för ovanlighetensskull så lyckas dom ju alltid få till så att allting ska vara inlämnat typ exakt samtidigt(!?) Sen blev det plugg - filmtittning hos Bea, sen käk och sen träning. Benen var väl inte dom allra piggaste då den här dagen skulle kunna sammanfattas med ett ord - TRÄNINGSVÄRK. Helt sjukt, i hela kroppen! Det är Jockes fys de, men det är så det ska vara, man känner ju att man lever iaf!

Imorgon är det fredag, vilket innebär helg - underbart! Imorgonkväll kommer mami och på lördag kommer papi - mys! :)

Nej nu blir det sängen, natti!


Nu får vintern gärna komma tycker jag, är inget stort fan av regn och höstrusk, snö och kyla skare va!

it ain't easy to say goodbye

Hade tänkt att skriva lite om vad som hänt de senaste dagarna, men klockan tickar iväg och jag känner hur sängen skriker på mig..
Snabbt kan jag bara säga såhär, 6points i helgen - MODODAM<3, 6-0 Modo-Frölunda igår - SWEET :) i övrigt, skola, träningträningträning, plugg, livet går som på rutin just nu, och det är skönt, så slipper man tänka allt för mycket..

Körlektion 08.05 imorgon, sen skola till kl 15.

Godnatt!



talking about a revolution

Sitter hemma i läggan och inväntar idol. Det är j20 match på arenan, men jag är helt slut och har en huvudvärk som vägrar släppa, så jag stannade hemma för att ladda för helgen istället.

De senaste dagarna har bara rullat på som vanligt, skola och träning. Igår var det alagsmatch på arenan, derby Modo-Timrå. Riktigt bra drag på läktarn och spännande match även om hockeyn i sig inte var den allra bästa. Slutade tillslut med Timråvinst efter straffar och efter att matchen svängt både hit och dit. Men alltid roligt att få se hockey, det gillas!

Annars så bär det av ner mot Leksand imorgon bitti, tidigt som attans. Kl 16.00 är det nedsläpp, första bortamatchen för säsongen, ska bli skoj! Sedan på söndag 14.00 är det Brynäs i Gävle som står för motståndet. Ska bli skoj att dra igång med bortatripperna också, även om det är jobbigt att kliva upp på resdagen. Det är alltid roligt att dra iväg på resor tillsammans med brudarna, bara att hoppas på att det blir bra results också =)

Sen får jag ju inte glömma bort att det är en riktigt viktig dag idag också, papps fyller år så stort grattis Pappa! <3 Meeen, kanske viktigast av allt, VÄRLDENS BÄSTA THERESE fyller 17år idag också!! STOOORT GRATTIS igen gumman, saknar dig jättejättemycket! <3<3


Världens bästa vän, finns ingen bättre! <3

Oj, nu börjar idol, ciaao! 

RSS 2.0