i will kiss you, then i'll miss you

11,5h sömn, så laddade jag upp för denna fredag och med en förhoppning om att förkylningen som hoppade på mig igår skulle ha försvunnit i sömnen. Men dessvärre så fungerade det inte. Typiskt. Är snorig utav bara den och har gode bra huvudvärk. Som tur är har jag bara lite ont i halsen, så en ljusglimt i det hela iallafall. Får se hur det går att träna ikväll. Bara att kriga på.
Tycker iallafall att även jag kan ta helg nu med gott samvete, trots att jag är arbetslös. Har nämligen gjort en helstädning av lägenheten idag, så nu är den riktigt fräsch. Känns bra. Däremot har jag faktiskt inte varit utanför dörren ännu idag. Det har regnat och blåst hela dagen, och med min förkylning då så kändes det inte lockande att gå ut. Har frysit tillräckligt inomhus.
 
Ikväll är det iallafall träning som gäller som sagt, imorgon är det testdags på förmiddagen och internmatch på eftermiddagen. Samma upplägg ungefär på söndag också. Hoppas bara kroppen vill piggna på sig lite grand.
Sen så är även besök påväg hit i denna stund. Spontant och totalt oplanerat. Männen i mitt liv. Det vill säga min pappa och min kärlek. ;) Så dom spenderar helgen här och jag kunde ju inte bli gladare.
 
Nu ska jag gå och byta om innan vi ska dra iväg på hallen.
Lär nog inte blogga något mer heller i helgen. Så säger trevlig helg, vi ses till veckan!

no i won't let you go

Torsdag och snart har ännu en dag av mitt så väldigt spännande liv passerat. Började med att kliva upp tidigt och tvätta. För andra gången den här veckan, jag måste säga att jag nog ändå snart kvalificerar in som en äkta hemmafru. Sen gick jag ut på morgonprommis. Efter frukosten tog jag cykeln iväg till Karin på jobbet och hälsade på. Kul att träffa lite folk där, sen bjöd Anki på fika, så det var trevligt. Påväg hem gjorde jag några ärenden på stan samt ett snabbt besök på Ica. Efter lunch for jag, Karin, Emme och Joss iväg på en liten roadtrip. Såhär mitt i veckan. Mycket trevligt. Destinationen var satt till Skellefteå, och målet med resan att ta fler hål i öronen. Och mission accomplished. Om vi säger så. Det blev överhuvudtaget en väldigt bra trip, som även innehöll en stunds shopping (inte så mycket handlande men vi gick iaf runt och tittade), lite värkande röda öron samt en mycket god middag på en thairestaurang. Och såklart, inte att förglömma, den obligatoriska sovstunden i bilen påväg hem. Somnade innan vi ens kommit ut ur Skellefteå och vaknade när vi hade typ 200m kvar hem. Snabb resa, jajjemän.
Just nu sitter jag och sis nermysta i soffan med varsin dator, lyssnar på musik och har druckit te. Ska slå igång tvn och titta på lite friidrott om en stund, sen blir det en tidig kväll för mig. Känner mig inte riktigt kry, så ska kurera ikväll, sova mycket och hoppas att det går över tills imorgon.
Godkväll.
 
 

reach for the sky, keep your eye on the price

Höll på att skriva tisdag, innan jag kom på mig själv med att det är onsdag. Blir som inte så stor skillnad på dagarna när man går hemma och är arbetslös.
Dagen började jag iallafall med en morgonpromenad, sen åt jag frukost innan jag drog iväg på jobbcoachmässa. Var inte där så länge, visste redan vilka jag ville ha, så gick bara runt och pratade med några stycken innan jag var klar. Sen satte jag mig i biblioteket och läste tidningen. Dock inte PT, utan VF. Roligare att läsa om det som händer hemikring! Sen for jag förbi en sväng på stan och fixade en grej och sen cyklade jag hem. Därefter följde ett par timmars chillande, drack en kopp te och myste i soffan bara. Lunch och sen träning med sis på hallen. Nu har vi ätit middag och snart ska vi dra iväg på hallen för att se Pite Hockey spela träningsmatch mot Boden innan vi har träning 21.15. Ikväll väntas vi vara full trupp, så det ska bli spännande!
 
Bjuder på en bild på mig själv med nyfixat hår, utväxten är som bortblåst! Har dessutom på mig mitt nya linne från H&M, även om det inte syns så bra på bilden!

i think it's time i see the world

Tisdag och ny vecka. Eller ja, den började ju igår.
Idag har jag hittills hunnit tvätta på morgonen, gått en lång morgonprommis, ätit frukost, städat iordning Karins garderober (som minst sagt var i stort behov av fixning - kaos!) vilket tog sin tid (fixade iordning min egen garderob igår och det gick betydligt fortare!) och sen har jag ätit lunch. Sitter nu och smälter maten för att sedan köra dagens träningspass, Micke's hoppass. Ikväll väntas brudkväll, tror vi skulle hyra film eller nåt sånt, det blir mys iaf! :)
 
Igår skulle jag nog vilja påstå att hösten kom på allvar. Det var svinkallt ute och regnade hela dagen i princip. Stormade nästan stundvis också. Det blev alldeles ruggigt inomhus. Ja, det kändes verkligen som att hösten gjort sitt intåg. Och nu väntar därmed den här kalla och tråkiga perioden, innan snön och den riktiga vintern kommer. Huvva. Blir mycket tjocka, gosiga tröjor och så nu framöver. Och såklart min underbara Onepice, den kommer bli flitigt använd nu framöver! :)
 
Nej, nu ska jag ut i rusket och träna. Tjing!
 
 

i was crazy about you all the time

Tillbaka i Piteå efter några underbara dagar hemma. Det finns ändå inget som är som hemma. Borta bra men hemma bäst. Så enkelt är det.
 
Fredagskvällen tillbringade jag med min kärlek, vi myste, käkade lite godis och såg Fast and Furious five (vet inte om den heter det egentligen, men film nummer fem av dom filmerna iaf), bra var den iallafall!
Igår tog vi sovmorgon och bara myste massa på förmiddagen. Sen vid halv tre åkte vi ut på flotten tillsammans med mamma och Thomas. Spenderade ett par timmar där och bara åkte runt, riktigt mysigt! Synd dock att det inte blev riktigt så fint väder som vi hade hoppats, men lite sol fick vi iallafall! Så vi åt middag och så där också, tre rätters- lyx! :) Dock så blev jag lite smått åk/sjösjuk ett tag, så det var mindre roligt, men det gick ju över som tur var. När vi sen hade kommit i land åkte jag och andré till brandstation och startade bastun och fyllde bubbelpoolen. Under tiden det fick stå till sig så hälsade jag på Therese en liten stund, blev inte så länge men det viktigaste var ju att vi hann träffas iaf :) sen for jag och andré tillbaka på brandstation och tillbringade ett par timmar där. Helt underbart härligt. Kvalitétstid på hög nivå, det kan jag lova. Sen blev det bara en stunds soffmys innan vi gick och la oss.
Idag hann vi inte med så mycket, packade ihop mina saker, åkte en sväng förbi både mor och far och åt sedan lunch innan jag tog bilen och åkte norrut igen. Väl framme här så hämtade jag bara upp Karin för att sedan åka på hallen och träna, is och sen fys i gymmet. Efter träningen blev det gomiddag och sen filmmys med världens bästa syster. En bra avslutning på en underbart bra helg. Förutom att jag redan saknar mitt hjärta som är alldeles för långt härifrån..
 
Nej nu blir det sängen, mina ögonlock har för länge sedan börjat kämpa om att få slå igen, så nu ska jag ge upp kampen och göra som dom vill.
 
Godnatt!
 
Kärlek. En massa jävla kärlek.

there comes a time when you don't know

En fredag i ledighetens tecken i underbara Åsele. Började dagen med en morgonprommis runt Åsele, halvkyligt men otroligt skönt! Sen blev det ett besök hos frissan som resulterade i att utväxten försvann samt lite nya fräscha slingor, nöjd! Sen åt jag en supergod lunch hos mamma tillsammans med med henne och Hugo! Madde är påväg hit nu så ska vi surra lite, sen blir det träning tillsammans med papi.

Gårdagskvällen innehöll bara en massa mys med mitt hjärta. Otroligt behövligt och efterlängtat. Vi gjorde tacos till middag, myste i soffan och tittade på tv. Bäste. Helt klart.

Nej men nu kom Madde precis. Ha en trevlig fredagkväll! :)

home sweet home

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men det tycks liksom alltid finnas något bättre att göra än att blogga för tillfället. Ska se om jag orkar göra något åt den saken, vi får se.

Just nu befinner jag mig iallafall på hemmaplan, i soffan i väntan på att matsmältningsprocessen ska göra sitt så att jag kan fara iväg och springa utan att dö av mjälltugg. Och med hemmaplan menar jag hemma som i Åsele, tog nämligen pärlan imorse och körde hem, alldels själv. Var helt klart tråkigare utan sällskap, men fram kom jag ju ändå! Så nu blir jag hemma fram till söndag, då jag åker norrut igen. Ska bli skönt att få tillbringa några dagar med framförallt min kärlek, men jag ska väl även hinna träffa några fina vänner och mina underbara päron. Fantastiskt bra ska det iallafall bli.

Något annat världsomvälvande spännande kan jag väl inte direkt dela med mig av. De senaste dagarna har flytit på i ganska samma stil som tidigare, även om vädret inte har varit riktigt lika fint som förra veckan. Har shoppat några nya klädesplagg och fortsatt att träna så att svetten sprutar. Det var väl ungefär det.

Nu ska jag masa mig ur soffan och ta cykeln till elljusspåret. Får se hur pigga benen är idag, såhär 6e träningsdan i rad, 10nde passet. Wish me luck!

solens strålar värmer utanpå, men når inte riktigt hela vägen in

De senaste dagarna har varit lika bra som tidigare, solen har skinit, vi har njutit och bara mått. Ätit gott och sett Skilda Världar. Läst bra böcker. Spenderat pengar på Ikea, och fått hem en del bra grejer. Tränat hårt och svettats i massor. Men nu är helgen slut och imorse åkte mami iväg. Blev allt lite tomt måste jag säga. Verkligheten tränger sig också på, men utan att låta några svar infinna sig.

Ikväll väntar träning som vanligt, först intervaller och sedan is, på favorittiden 21.15-22.15. Nu ska jag fördriva tiden fram tills att vi åker iväg på träningen med att göra, ja det vet jag inte riktigt. Det ser vi väl.

tell me how to get back to, back to summerparadise with you

Känner inte något direkt behov av att blogga just nu. Eller någon motivation till att ta mig tid att göra det. Har haft ett par underbara sommardagar här uppe i Piteå. Sommaren kom visst tillslut, så vi får väl dra den gamla klyschan bättre sent än aldrig. Både dagen och gårdagen har spenderats ute på Pite Havsbad. Legat i solen från runt halv elva, till runt halv 5, och det har varit helt underbart. Har däremot lyckats bränna mig (som vanligt, någon som är förvånad?!) och det är ju mindre skönt. Eller egentligen ser jag inte så bränd ut, utan det är mest så att jag är öm i skinnet. Så det är inte allra värst ändå. Hehe
Kom för en liten stund sedan tillbaka från en kvällsprommis med mami i den underbara kvällsluften och jag har precis duschat. Strax ska vi göra lite fika och sen ska vi se en film. Mys! :)
Imorgon tar vi bilen upp till Haparanda, så då ska det brännas lite caash. sweeet.

i'll be back


only time will tell

Nu var det ett tag sedan senast jag skrev och mycket har hunnit hända sedan dess. Efter mycket velande och många ångestfyllda timmar så blev det tillslut så att jag packade ner mina saker och följde min syster upp till Piteå, där jag också i skrivande stund befinner mig sedan igår eftermiddag. Jag valde att prova köra en hockeysäsong till. Hur det går, det återstår att se, men jag har åtminstone valt att göra ett försök. Så därmed är jag från och med nu även arbetslös, arbetssökande, på jakt efter nytt jobb. You name it. Inte speciellt kul, så jag hoppas att det löser sig fortast möjligt.

Denna dag har spenderats i solen, på gymmet, på arbetsförmedlingen, på cykeln samt här i läggan då. Strax bär det av iväg på hallen för kvällens träning, som startar på det underbara klockslaget av 21.15.

Nu skulle tydligen Emme komma och hämta oss, så därför är det dags för mig att pallra mig ur sängen. På återseende.

hold me, touch me, never let me go

Torsdag och back to reality efter ett par underbart härliga dagar uppe i Andrés stuga. Vädret har väl egentligen inte riktigt varit på topp, men inte allra värst heller. Vi har fiskat, vilket var otroligt roligt eftersom man fick så mycket fisk, haha! jag har då även lärt mig att kasta med kastspö, bättre sent än aldrig va? Sen har vi även ätit mycket god mat, skrattat och bara tagit det lugnt och myst tillsammans. Helt klart ett par väldigt värdefulla dagar tillsammans med världens finaste kille!
Dom här dagarna har också varit en bra återhämtning efter helgen, dvs PDOL. Hade ett par otroligt roliga dagar, fick träffa många människor, både nya bekantskaper som gamla. Känner mig dock rätt så mättad på alkohol för ett bra tag framöver, det blev liiite väl mycket där ibland.. (ni förstår säkert vad som hände då...)

I vilket fall så är dom här dagarna nu slut och det innebär som sagt att det är dags att återvända till verkligheten. Ska snart bege mig iväg på gymmet och se ifall kroppen vill jobba med mig trots att den här förkylningen verkar vägra att släppa taget.. Sedan väntar jobb, 13-21!  

RSS 2.0