torsdag

så är den här skolveckan slut, nästan iaf. imorgon blir det bara en lektion, sen blir det hemfärd! underbart!

gårdagen var verkligen mördaronsdagen, hockeygym, skola, träning + mördarintervaller, att man dessutom hade rejäl träningsvärk från hoppen i tisdags gjorde väl inte direkt saken bättre... men ack så skönt efteråt!
imorse såg jag matchen, sverige-slovakien, förlust.. hade liksom inte tänkt tanken att dom skulle förlora, men ja.. riktigt jävla tråkigt!! efter det blev det skola, sen fys på arenan, nu blir det käk och sen träningsmatch mot 95orna - skoj!

imorrn blir det som sagt hemfärd, första gången sen jullovet! åker med calle, så man slipper ta bussen, kung! blir hemma hela helgen, spellediga som vi är ska vi också vila upp oss ordentligt, känner att det är behövligt!

annars så har ju sverige tagit 2 till medaljer i OS, silver till sprintstafetten (anna haag & charlotte kalla) och guld till herrstafetten (richardsson, olsson, södergren & hellgren) ! GRYMT! hellner är typ stjärnan just nu, vilken kille...

annars så har den här veckan varit otroligt kall! tror knappt termometern varit under 20 minus, förrän idag, galet ändå! dock så har solen skinit idag, riktigt fint har det varit :)

nej, käk nu!

au revoir
 


veckoslut

så var det söndag igen, en snabb sammanfattning om helgen;

matchen igår mot västerås slutade med vinst, 7-1, blev endast några inhopp för min del.
kvällen blev helt okej, inte den roligaste någonsin och inte årets händelse, men den funkade. det blev många skratt iaf och vissa utstyrslar var riktigt bra, tror dock renbergs tolkning av peter e var bäst! klockren!

matchen idag med junisarna mot luleå vann vi med 7-2, 2 mål för egen del, vilket inte så vanligt förekommande, men ack lika roligt varje gång! dagen i övrigt har varit rätt slapp, gjort klart sista plugget jag hade att göra så nu blir det nog tvn resten av kvällen..

annars så har sverige dragit in 2 medaljer till i os, guld (markus hellner) och brons (johan olsson) i skidåkning igår/inatt! såg största delen av loppet och det var riktigt spännande på slutet, hellner hade dock en grym spurt som avgjorde! :)
imorgon bitti spelar sverige mot finland klockan 6, så det blir att kika på det innan hockeygym..:)

det var nog allt..

au revoir


rubrik? onödigt och jobbigt påhitt....

nu var det länge sedan jag skrev, igen..
har faktiskt en ursäkt den här gången, en bra en. har faktiskt inte suttit vid datorn någonting den här veckan, förutom med plugg. all annan övrig tid, utöver skola,mat&träning, har nämligen gått till att läsa en helt fantastiskt bra bok! stephenie mayers (förf. till twilight-böckerna) nya bok genom dina ögon. fick bara ha den en vecka, för att den är helt ny, och den var 600sidor så det blev till att läsa hela tiden för att hinna! kan dock verkligen rekommendera den till alla ni som älskade twilight-böckerna, läs den här också!

i alla fall, så har det inte hänt så mycket utöver det vanliga den här veckan. skola och träning som vanligt och idag vankas västerås hemma och imorrn blir det luleå i fjällräven, med juniorerna. gillar inte att spela där, man dör ju typ av värmen, men det är bara att härda...

ikväll lär det dock bli årets händelse, os-fest i huset! taggar till tusen, kommer bli grymt känner jag!!

inte att förglömma, os är ju i full gång och sverige har tagit fyra medaljer hittills - Kalla, Guld! Ferry, Guld! Haag, Silver! och AnjaP, Brons!
och såklart hoppas vi på fler.. :)

nej, nu match!

au revoir


14 februari

alla hjärtans dag, äh det behövs inga övriga kommentarer.

igår åkte vi till sundsvall på snabbvisit, slutade med seger, 3-2! riktigt skönt, med tanke på att vårat lag verkligen var juniorer igår, jag&karin äldst i laget, det säger väl allt..
damerna vann också mot segeltorp, grymt! + att damkronorna vann öppningsmatchen i OS mot schweiz, segerns dag alltså!

denna söndag har tillbringats på valla, storstädning av lägenheten, vilket var behövligt, det blev superfräscht och snart ska jag krypa ner i min nybäddade säng, alltid lika mysigt!
annars så var jag och syster ute på en långprommis i det superfina vädret, underbart skönt! det känns faktiskt som att våren är på väg, och vi välkomnar den!
har också fått lite plugg gjort, också nödvändigt, så nu kan jag gå och lägga mig med gott samvete.

imorrn börjar en ny vecka, nya tag..

the weepies - world spins madly on

au revoir

sjuk

jahapp, så har jag varit sjuk för första gången det här året också.
mindre kul kan jag lova, skönt att vara frisk nu.
tränade ikväll för första gången sen i söndags och det kändes riktigt bra för att ha varit efter sjukdom, positivt!

i övrigt har jag ingenting roligt att berätta, kanske beror på att jag legat hemma på valla mest hela tiden?....
kul inlägg!

nej, tror jag ska ta och hoppa i säng nu

au revoir

rubrik?

Så var ännu en vecka avklarad och imorgon bär det av söderut igen. Denna helg är resmålet Linköping, två tuffa matcher, där vi förhoppningsvis tar hem 6 poäng! Ska bli riktigt skoj!

Annars så har jag inte så mycket att berätta, gjorde bort 2 prov och en muntlig diskussion igår, tror allt gick ganska bra.

Träningarna den här veckan har dock inte gått bra, benen känns som två timmerstockar som helst inte borde röra på sig och huvudet hänger inte riktigt med heller.. Humöret har typ varit i botten också..
Men det ska bli ändring på det nu, fokus framåt, mungiporna uppåt, full fart och positiva tankar. Det får bli min godnattsaga, så godnatt!

au revoir

göteborg!

så är vi tillbaka i övik igen efter en lång, men mycket rolig helg i göteborg! sex sköna poäng tog vi med oss hem! underbart!
bussen anlände till kempis klockan 05.30 imorse, så när man kom hem på valla blev det några timmars behövlig sömn. för även om man sover på bussen så är inte sömnen den bästa.. man hittar en skön ställning i typ 10minuter, sen måste man byta innan man får ryggskott eller benen domnar bort totalt, men inte ska vi klaga...

dagen har varit riktigt slö, innehållit lite plugg, handling och OTH-tittande, plus ett trevligt besök i huset där det bjöds på födelsedagsfika! mums! :)

måste också visa mitt fynd som jag hittade när vi var på outlet nere i göteborg, ett par nikeskor för 225kr, ordinarie pris 900, det är vad jag kallar värt!



nej, ska gå och plugga lite till och sen se lite mer OTH, går inte att få för mycket av det...

au revoir

RSS 2.0