helg!

vaknade imorse och när jag kollade ut genom fönstret så var det faktiskt frost på backen! ingen snö, men dock ett steg i rätt riktning, temperaturen har sjunkit ner under 0-strecket och verkar faktiskt stanna där också!
gick ut på en uppfriskande promenad och nu har mamma och pappa kommit, mys!

helgen kommer att bestå av en hel massa hockeytittande. tack vare min fot så blir det inget spel för egen del.
idag börjar det med j-20 match, som spelas på kempis(!), sen blir det DJ-match, sen dam-match och tillslut a-lags match, ganska dumt egentligen att alla matcher ligger på samma dag, men för mig gör det inget, eftersom jag inte ska spela, så är det bara kul att få se en massa hockey!
imorrn är det bara damerna som har match, returmöte mot leksand.

ikväll får jag träffa therese och anna också, dom ska se a-lagsmatchen!
det känns som att den här helgen kommer att bli kanon!! :)


jag vill att det ska se ut såhär igen!!



au revoir

hallå torsdag

ännu en trött dag, konstigt vad trött jag är hela tiden? kanske beror på det otroligt TRISTA vädret, det går inte annat än att klaga på det.., ingen gillar det, det är synd bara att vi inte kan göra nåt åt saken..blää

annars så har dagen bestått av skola, teori med robert om skador och sen lite golfträning på det. känns otroligt omotiverat med golf just nu, på alla möjliga vis, men det är bara att kämpa såhär i början, man har ju igen det senare..

snart blir det iväg på träning, först lite fys sen ska jag försöka gå på is, får se vad foten säger. hoppas det går bra!

annars vill jag bara skicka iväg en tanke till min kära farfar, som ligger på sjukhuset med en bruten lårbenshals, stackarn! tycker så otroligt synd om han, hoppas bara att allt löser sig bra, han börjar ju bli till åren nu...

au revoir


onsdagen

träning, skola med 2prov och röntgen, så har min dag sett ut hittills.
proven gick väl sådär, matten vi håller på med nu är svår, det är jobbigt.. engelskan var dock lätt.. ;p röntgen gick bra visade det sig, inget trasigt, det var ju tur det! så nu är det bara att köra, så fort smärtan är överkomlig, alltså inte riktigt än.. därför blir det cykelintervaller ikväll, wihoooo,?!.....  i vilket fall så fick jag märka av att ett tyst väntrum på ett sjukhus inte gör det lätt för en trötter att hålla sig vaken.. usch, satt typ och halvsov hela timmen jag väntade..;p

annars så är vädret så otroligt TRÅKIGT! hatar verkligen att det regnar i november, det är ju till och med snart december! vad är det som händer? det ska vara vitt ute nu!!!

nu kurrar det i magen, tror jag ska gå och börja laga lite mat, blodpuddig står på schemat, MUMS! :)

au revoir


öviken

tillbaka i stan efter ett par riktigt sköna dagar hemma.
egentligen hände inget speciellt, såg alagshockey, spenderade tid med nära och kära och bara tog igen sig, behövligt! så fort man är hemma, känner man hur mycket man faktiskt saknar sina vänner hemma.. ni vet vilka ni är och ni betyder otroligt mycket!

iallafall så skulle jag gå på is för första gången på en vecka imorse på hg, det gick typ 5min, sen höll inte foten. helvetesjävlaskitfot, måste kolla upp den nu, sen får vi se vad det blir. hoppashoppashoppas INTE att det är nåt fel, är det bara ont, då få jag fan härda!!

skolan flyter på, känns riktigt skönt att vi typ redan är färdiga med dom uppgifter som ska in den här veckan och nästa, så man slipper sistaminutenstressen, riktigt najjs.

nu blirre tvvn..

au revoir

homeee

är hemma i åsele över helgen. eller rättare sagt så blev det halva veckan, onsdag kom vi hem, tack vare den där svininfluensasprutan, för sjuka blev vi, både jag och siss. helt sjukt irriterande.....
i vilket fall så var det helt okej skönt att komma hem också, det klagar vi absolut inte på och några extra dagar skadar ju faktiskt inte. :)

min fot krånglar fortfarande, efter skottet på matchen, det gillas inte.. hoppas det ordnar till sig fortast, annars blir jag ledsen....

i övrigt sitter jag och lyssnar på julmusik och längtar mer och mer efter julen. dock så uteblir snön ute och det är ett STORT minus.. gillas verkligen inte.. hmfrrfgrff...
när jag läste världens bästa Carros blogg blev jag typ sentimental också, tänk va allt va lätt när man var liten.. men aja, nu är vi inte det längre, och det är bara att kämpa på, även när det är tungt...

det här blev ett konstigt och förvirrat inlägg utan någon som helst logik. men sånna kanske måste få komma ibland också. nu ska jag gå upp och kolla på Astrids jul, Karin har rotat bland gamla godingar.. Mys!! :)

au revoir

en speciell dag

jomen visst håller ni väl koll på vilken dag det är! för det är ju inte vilken dag som helst, det är min och min kära systers födelsedag! för exakt 17 år sedan föddes två små sparvlar, som kom att bli 2 hockeylirare, vem kunde tro det? ;) haha

i vilket fall så är jag imponerad av min täta uppdatering, väldigt imponerad. kanske beror det på att det är en sådan fantatisk dag idag? :)

dagen har hittills varit bra, förutom att det regnar.. det är inte okej att det regnar i november! nu ska det komma snöö juuu!

annars så blire inte heller någon is för mig ikväll, tack vare att jag fick ett skott på foten i förrgår, och svullnaden har inte gått ner än och foten är jätteöm, så det finns inte en chans att jag får i den i skridskon. känns jättepissigt, men får köra office istället, lär bli cykelintervaller, jippi! (nnooot?)

annars så tog jag svinsprutan imorse också (på sin födelsedag-inte okej egentligen!!) men jag överlevde och det var inte så farligt som alla velat intala mig! hoppas jag iaf!

annars så är ju som fällman lite rolig också, tro inte på allt hon skriver! HHAHA

au revoir

hallå igen

återigen ett blogguppehåll, men det var väl iof inte oväntat. skulle kunna skylla på att jag inte haft tid, men å andra sidan så är det ju fult att ljuga. för tiden har faktiskt funnits, men orken har däremot verkligen inte velat infinna sig, så därför har bloggen blivit lidande, som vanligt!

i alla fall så spelade vi "årets match" (som vår kära religionslärare har sagt, och tjatat om i flera veckor) idag. damhg, mot lärarna. en svidande förlust för oss, när deras sista mål kom när det var 19 sek kvar av tiden.. men vi biter ihop och sväljer stoltheten. eller? njaa..

i övrigt så blir det en liten tripp till umeå imorrn, för att spela 3 matcher. regionsuttagning. och förstås så befinner man sig i toppform också, efter att ha tränat 2 ggr den här veckan, eftersom man varit sjuk, toppen! dessutom så är jag utelämnad och övergiven av mina övriga modokompisar, så jag spelar ensam i den norra delen av regionen, tack för den!

i vilket fall så blev det förstås ett ganska långt inlägg, som vanligt, eftersom det dröjer så länge mellan varje, att det blir ganska mycket att skriva om.
men på återseeende, så får vi väl se hur länge det dröjer till nästa gång! :P

au revoir

RSS 2.0