you are what i need

Torsdag och min lediga dag är snart slut. Har inte gjort alltför mycket idag, men det är ganska skönt det med. Tog först en rejäl sovmorgon med min baby imorse, tror inte vi tog oss upp ur sängen förrän halv 12 eller nåt. Det är bara så himla skönt att för en gångs skull kunna ligga och dra sig och inte känna brådska för nåt! Har sedan bara ätit lunch, packat, tränat, ätit middag och sen hjälpt andré att packa. Har även hunnit hälsa på både mamma och pappa en sväng. Ska snart börja bege mig i säng, imorgon väntar jobb 7-12 innan jag och sis drar norrut, destination Piteååå. Ska bli sjukt roligt. Hoppas bara vädret är med oss! På söndag någongång återvänder vi då hem hit till Åsele och sen på måndag åker jag och andré upp till fjälls några dagar. Är nämligen ledig mån-ons också, så det blir som en minisemester. Är även hans sista semestervecka nästa vecka, så det blir kul att hinna göra nånting tillsammans iaf! Finns ju därför också en risk att det inte blir någon uppdatering här på ett tag då med andra ord, särskilt som inte blogg.se-appen inte vill fungera. Men vet ni vad, jag tror ni överlever! ;) hehe, skämt och sido!

Nu ska jag mysa med min kärlek. Ha det!


jag vill öppna din dörr, och ge dig varje dag igen

Har jobbat min åttonde dag och imorgon är jag ledig. Sitter i soffan hos Therese, och det står kladdkakemuffins i ugnen som snart är redo att ätas. Ikväll kommer min älskling hem och ute skiner solen. (iof regnade det typ nyss, men ändå) Jag jobbar bara fredag förmiddag, sen är det PDOL. Efter fredag förmiddag har jag även drygt 5 dagars ledighet. Åh, livet är ändå ganska så fint just nu måste jag säga!
Puss!

jag är lyckligare nu

Önskar att jag hade kunnat komma med ett spektakulärt intressant och spännande inlägg. Men jag måste tyvärr göra er besvikna. Det kommer inget sådant.
Har jobbat som vanligt idag, 7-17. Har varit en ovanligt hektisk dag idag, framförallt för att vara helg. Men tiden går ju åtminstone fortare då, så jag klagar inte!
Nu har jag avverkat 5 av 8 dagar. Så endast 25 timmars jobb kvar. Fan, det kommer nog gå det här ändå! ;)

Skulle träna idag direkt jag slutat jobba. For på gymmet, värmde upp och började köra men avbröt ganska snabbt. Har haft ont i halsen och huvudet under dan, och kände direkt att kroppen inte kändes pigg när jag började träna. Så vilar idag och håller alla tummar för att jag kan träna imorgon istället!

Nu ska jag njuta av kvällen; lägga mig i soffan och se tv och läsa en bok och sen ska jag sova tiidigt. Fan, va skönt.


daddy, i've fallen for a monster

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Men mycket har hänt på sistone och jag kan inte ens komma ihåg sista gången jag satt vid en dator. Det var nog sist jag skrev. Och blogg.se funkar ju inte på telefonen, så ja, då blir det såhär.

Sen senast så har ju i alla fall Åsele Marknad 2012 hunnit passera. Och ja, den var grym. Hann verkligen uppleva marknan i år så mycket mer än jag gjort de senaste åren. Hann med flera utgångar, äta mycket mat, handla diverse nödvändiga och onödiga saker, umgås med massa trevligt folk. Ja, helt enkelt så innehöll årets marknad allt en marknad ska innehålla. Det enda minuset var vädret som inte var det bästa, men sånt får man väl ha överseende med. Men jag måste nog ändå säga, att det nästan är tur att marknan inte är mer än en gång om året, man är rätt så sliten efteråt ;)

Efter marknan så har jag även hunnit varit en dag upp till fjället och kikat lite med pappa och andré. Efter det har jag jobbat, fyra dagar i rad. Vilket är fyra av åtta dagar i rad. Ganska tungt och slitsamt, men det blev så för att jag ska kunna vara ledig nästa helg och åka upp till Piteå för PDOL. Så det är det värt. Och som sagt, jag har ju redan gjort bort hälften, så det går ju framåt!

Och just det ja, jag har även hunnit fira 1år tillsammans med världens finaste kille! Kärlek till dig, mitt hjärta.

Ikväll blir det bara till att ta det lugnt. Tror det blir en film och lite godis med pappa och Karin. Min sambo har ju nämligen övergettt mig och åkt upp till fjället en vecka. Men å andra sidan jobbar jag ju varenda dag, heldagarn, så det var ju ganska passande. Men sen blir det bara tidig kväll, börjar ju sju imorgon igen så!

Ha en trevlig kväll!


we're gonna save the world tonight

Marknadsveckan är i full gång och det känns så jävla bra. Det ska bli en sjukt rolig vecka och jag är astaggad!

En snabb uppdatering av dom senaste dagarna. Fredag jobbade jag till 5, sen gjorde jag och andré gomiddag innan det blev en tur på motorcykeln, glass och jordgubbar hos pappa och slutligen en stund i soffan. Lördagmorgon drog vi iväg till Lycksele på folkrace, 2 dagars. Så lördag och söndag spenderades på folkracebanan i Lycksele, vilket resulterade i en andraplats för andré, kul! När vi kommit hem i söndags blev det tacopajmiddag hos mamma och helgen avslutades sedan med en myskväll i soffan med min baby. Igår städade och tvättade vi hela förmiddagen och sen åkte vi till Vilhelmina. Hann hälsa på Andrés mormor&morfar, Andrés pappa och så min egen mormor, som var anledningen till att vi åkte dit. Hon fyller nämligen 93år imorgon, men eftersom jag jobbade så grattade vi henne redan igår. Efter hemfärd och en snabb middag drog jag på gymmet och körde ett hårt pass. Dagen avslutades sedan i soffan framför Wallander med världens bästa kille.
Idag har jag handlat, sprungit och jobbat kväll.

Kommer mest troligt inte att uppdatera så väldigt mycket mer den här veckan. Men så här är det tänkt att resten av veckan ska se ut iaf; imorgon, jobb 7-17 och sen utgång! torsdag, sova och sen jobb 13-21. Fredag, jobb 7-17 och sen utång! Och sen är jag ledig lördag och söndag så då blir det marknadskik och såklart ännu mera utgång. Kommer som sagt bli så grymt kul. Hoppas bara vädret blir hyffsat så blir det så mycket roligare.

Nej, nu ska jag he mig i säng och ladda för jobb och massa roligheter.
Godnatt!!

i hela mitt liv har jag hört en sång, en vaggvisa du sjöng en gång

Torsdag. Ännu en jobbdag avklarad, bara en dag kvar av denna arbetsvecka, sen är det helg. Sköönntt.

Ute skiner solen och det är varmt och härligt. Det känns som att sommaren äntligen har kommit! Underbart är ordet! Bara att hoppas att det håller i sig ett bra tag framöver!

Nu ska jag fortsätta min eftermiddagenvila så att jag kan fara iväg och springa intervaller sen.

Tjing!


i'm just thinking of you, and the way you look tonight

Onsdag. Är väldigt dagavill den här veckan, det vill liksom inte riktigt gå ihop i mitt huvud vilken dag det är. Men det kanske blir så när man jobbat hela helgen och sen är ledig, det blir som fel helt enkelt.
I vilket fall så blev det bara en ledig dag, då jag blev inringd och fick jobba kväll igår. Dessutom är det kvällsturen idag också, så två kvällar i rad. Det känns också fel och bidrar till dagavillheten. Hm, undrar om det ens är ett ord? Aja, skit samma.
Så det har blivit förmiddagsträning nu både igår och idag. Skadan i rumpan känns bättre och bättre och idag kunde jag nästan köra för fullt i gymmet. Me like! Igårkväll blev det filmmys med far och syster, det var inte igår! Jordgubbar och glass och filmen "footloose". En bra film, inte världsbra, men bra :)

Har ganska nyss käkat lunch, mannagrynsgröt och ett stekt ägg, mummma, och snart ska jag dra iväg på jobbet.

Förövrigt så känns det lite mer som sommar nu, lite varmare och lite mer sol. Det gillas starkt. Speciellt då det bara är typ en vecka kvar till marknan! Åh, det ska bli så sjukt kul! Hoppas bara på grymt väder!

Annars så vill jag bara gratulera min älskling som klarade MC-kortet idag, samt världens bästa Anna som klarade körkortet idag! GRATTTIISS! :)


vi kan ta oss härifrån, om du vill

Måndag och jobbarhelgen är avklarad. Skönt. Hann förutom jobb ihelgen även med en trevlig stund hos Therese och Fredrik på lördagkväll samt en myskväll tillsammans med min baby igår. Behövligt. Det har varit väldigt regnigt och tråkigt väder hela helgen, så egentligen var det ju perfekt att jobba!

Idag på min lediga dag har jag inte gjort mycket vettigt alls. Tog sovmorgon, gick ut på en promenad, surrade en stund med mamma och syster. Sen har jag varit hos pappa, käkat lunch, hunnit sitta ute i solen ungefär en timme och läst lite bok. Nu har jag fixat käk och andré kom precis hem så vi ska sätta oss och äta nu. Ikväll blir det ett pass på gymmet, får se om min skadade rumpa vill köra ben eller om det blir ett överkropps/bålpass. Hopppas på det förstnämnda!


RSS 2.0