bilder

hej, igen kanske jag ska säga. återigen blev det ett uppehåll trots att jag verkligen skulle försöka hinna blogga.. men den här gången var det inte bara mitt eget fel, vi hade nämligen inget internet i några dagar hemma, så något har jag faktiskt att skylla på. sen så har tävlingarna dragit igång igen, så nu är det fullt upp ett tag. försöker väl uppdatera om jag hinner.

för att kompensera för den dåliga uppdateringen så tänkte jag ladda upp lite bilder, det kommer både från mormors 90årskalas för 1 1/2 vecka sedan och från diggiloo som var i lycksele i söndags!

mormors 90årskalas

MORMOR!                      






diggiloo





ett urval av alla tagna bilder blev det. !

på återseende
au revoir




kortis

sitter hos therese just nu.
helgen har varit helt underbar. tänker skriva mer senare och även lägga upp lite bilder, problemet är att internet hemma inte fungerar just nu. återkommer när vi är back on track igen.

hejsålänge

hey

regnet försvann, men så också solen och värmen? iaf för igår och idag, tyvärr verkar det som om det blir mer regn nu framöver. inge kul alls..

igår hände inte mycket förutom att vi hade ett kort besök av kusin jimmy och hans familj. seriöst, jag tror vi har klart sötaste kusinbarnen någonsin! får träffa dom igen på fredag, roligtroligt :)

 

gårdagskvällen tillbringades med anna&therese, alltid lika mys :)

 

idag har jag spelat golf, klippt mig, tränat och kört bil. nu är therese här också, hon sitter och fixar på karins bloggdesign, får se om karin kommer sig för och börjar blogga eller inte, ska bli spännande att se. hehe

 

på återseende.

au revoir

 


regn

regnregnregn. det är ungefär vad den här dagen har bestått av hittills. även om man vet att det behövs, så är det förjävla tråkigt måste jag säga. finns typ inget man kan göra. eller jo-köra bil! fast jag suger, men man kanske inte kan räkna med allt för mycket dom första gångerna man kör. förhoppningsvis lär man ju sig och blir bättre, det får tiden utvisa.

annars så har jag inte så mycket mer att säga, för den här gången.

på återseende!

au revoir

bloggdesign

tänkte att jag ska försöka ta tag i bloggandet nu. verkligen försöka också. annars blir det så att varje gång jag skriver, med större och större mellanrum, så blir det längre och längre inlägg. det blir ganska drygt att läsa, och jobbigt att skriva, vilket gör att jag inte orkar därför heller. skärpning alltså.

som ni ser så har jag fått en bloggdesign! wow, måste jag säga. det tog sin lilla tid, men tack vare bästa therese så är det nu gjort! kan inte påstå att jag gjorde alltför mycket nytta. hehe

annars så befinner vi oss i åsele just nu, hela den här veckan och nästa, känns skönt. dock en massa som ska göras hela tiden, inte många lediga stunder.

snabb sammanfattning av tävlingarna den senaste dryga veckan:
- yz i sollefteå gick riktigt skit.
- seriespelet i östersund/storsjöbygden gick riktigt bra, laget ligger tvåa inför sista omgången!
- skandiatour i bollnäs, gick bra, kom 4a och karin 3a!
dessutom har jag nu sänkt mig till 9.0 i handicap, stolt singelhandicapare allstå!
 
siiter och ser wimbledonfinalen just nu, federer-roddick. riktigt spännande faktiskt. jag, som många andra trodde nog att det skulle bli en tämligen enkel seger för federer, men roddick har spelat riktigt bra och federer spelat lite knackigt. utgången är verkligen oviss.

nu ska jag ta och göra någon nytta men jag lovar att det inte ska dröja lika länge innan jag återkommer nästa gång.

au revoir

RSS 2.0