det knastrar så skönt, under mina skor

Kallt.
Det är riktigt jäkla kallt ute.
Imorse var det -23 och bitande kallt. Visst det går bra att vara ute ändå om man klär på sig ordentligt, men kinderna är ju svåra att klä på så det blir dom som får ta smällen. Stackars kinderna..

Nämen, idag är det den 14december, vilket innebär 10dagar till julafton, galet! Inhandlade dom allraallra sista julklapparna idag, så nu inväntar vi bara beställningarna så att alla går att färdigställa så är det fixat! Det är riktigt mysigt att handla julklappar tycker jag, visst att det går en hel del pengar, men det är det värt. Att få tänka ut vad var och en ska ha, och sen gå i dom julpyntade affärerna med julmusik i högtalarna, det ger riktig julkänsla. Sen är det ju bara att hoppas att alla blir nöjda och glada, då är det pricken över iet!

Dagen annars har varit en vanlig tisdag, förutom ett extra prov efter skolan, vilket gjorde att vi gick från 8 till 4, det är inte varje dag man gör det inte! Dock är det ju bara ett par dagar kvar i skolan, vilket gör att det går lätt att härda sånna här dagar =)

Nej, nu ska jag se om hotmailen vill samarbeta med mig, så jag kan ta fram mitt historiaarbete och jobba vidare på det, det är det allra sista som ska in innan jul!


snart bär det av hem igen!


what am i supposed to do, when the best part of me was always you?

bloggtorka som hette duga, men lack of inspiration är orsaken..

I vilket fall, idag är det tredje advent! Herregud vad tiden springer fram..
Dagen har spenderats med att göra lite ärenden, bland annat inhandla sista julklapparna, sen har alla julklappar som är klara slagits in, vi har tvättat, lagat mat, handlat, och tagit det lugnt. Snart skickas en beställning på 100bilder iväg, hade ett studenterbjudande om 100fria bilder, bara betala frakten, så tänkte passa på att framkalla lite bilder från 2010 =)

Annars så tog vi tre viktiga och extremt sköna poäng uppe i Piteå igår, kunde inte ha avslutat höstomgången på bättre sätt, riktig glädje i laget var det! Det är förövrigt allmänt kaos i laget annnars, så det passar nog egentligen väldigt bra med ett juluppehåll just nu...

Nej, nu kanske jag ändå ska ta och försöka titta lite på den där historiauppgiften, även om det känns riktigt jobbigt...


<3


saknar brudarna, tur vi ses snart igen! <3


RSS 2.0