lörddaaagg!

Solen skiner, det är lördag, jag har jobbat färdigt och käkat lunch och ska snart dra iväg på gymmet en sväng.
Gårdagskvällen erbjöd mat hos pappa och sen bara mys i soffan med min baby. En väldigt bra fredagskväll!

Annars så är nog det här sista inlägget på en dryg vecka, för imorgonbitti 10.00 går flyget till Turkiet! UNDERBART.

Ha en trevlig helg och vecka!

Tjing

nobody's gonna tell me i can't

Fredag, underbara fredag.
Har ganska nyss ätit lunch och ska snart bege mig iväg på affärn för att handla inför middagen.
Har även hunnit med en morgonprommis, tvättat lite samt packat det mesta inför resan. Plus invigt våran balkong, även om det var väldigt sparsamt med sol idag.

Igår var en helt underbart härlig dag. Började med att tvätta pappas bil, sen blev det handling, lunch, stek i solen och sen gymmet. Lyxade sedan med en isglass innan jag duschade, lagade mat och for och jobbade kväll. Efter jag jobbat klart for jag till André på verkstan och hjälpte han lite där också. Att sedan kunna cykla hem i t-shirt klockan 10 på kvällen, det var grymt skönt!

Måste bara säga att när jag klev ut igårmorse, då var det som att man var någon annanstans helt plötsligt. Det var alldeles varmt i luften, solen sken och det kändes verkligen som sommar. UNDERBART. Verkligen helt underbart.

Nej, nu ska jag ta och röra på röven.
Ha en bra fredag!

i will give you everything i have

Sitter i soffan och ska snart bege mig i säng. Har ätit en tallrik med mango&kiwi. Unnade mig även en bit mörk choklad. Mummma.

Morgonprommis, frukost, handla, fixat med ansökningsblanketter till facket, ätit lunch, hälsat på farmor, gymmat & sprungit intervaller, gjort middag och ätit den, varit på möte inför fotbollsskolan samt hunnit träffa Therese & Emma och surrat med dom en stund. Ja, det är så min onsdag har sett ut. Fick även ett sms om att passen har kommit. Så mamma ska hämta dom i Vilhelmina på fredag. Kom ju i god tid, jag menar 3 dagar innan avresa är ju hur lugnt som helst ;) hehe.....

Annars så tittade ju solen fram i eftermiddag. Och hur underbart var inte det? Typ hur underbart som helst! Har som sagt att jag hoppas på att få stoppa undan vinterjackan när vi kommer hem från resan (vi är då inne i juni månad....) men vem vet, nu kanske jag inte behöver använda den dom här sista dagarna heller. Hoppashoppas! haha

Nej, nu ska jag gå och sussa. Min baby kom ganska nyss hem från Lycksele, så nu har jag sällskap också :)

Godnatt!

do you kiss on the first date? 'cause i do, 'cause i do

Sitter i soffan med min baby, i varsin morgonrock. Mysigt.
Blev inte en ledigdag idag om jag trodde. Blev istället roddintervaller på förmiddagen och jobb 13-21. Skönt att få jobba igen. Skönt att träna. Dock jävulskt jobbigt såklart. Men skönt efteråt.
Jobbdagen har gått rätt fort faktiskt. Och det är ju alltid ett plus!

Och vädret, ja det bara fortsätter att vara precis lika tråkigt hela tiden. När är det dags för sommaren att komma? Tycker dom här vädermänniskorna säger nästan varenda dag att det ska bli fint och soligt och varmare osv, men ändå så fortsätter det att vara kallt och regnigt.. Ska verkligen bli helt underbart att få komma bort till värmen en vecka!

Nej, nu ska jag börja he mig i säng tror jag. Natti!

the sun is shining and the world is smiling

Måndag. Ny vecka. Och därmed också bara 6dagar tills vi åker till Turkiet, underbart!

Helgens mest intressanta är att jag och sis drog till Skellefteå i lördags. Spenderade dagen och kvällen tillsammans med Carro och Camilla och senare även Svea! Supermysigt att få träffa dom igen, inte så ofta vi kan ses allihopa :) Det blev iallafall grillat till middag och så party och utgång på Björn Rosenström. Allt som allt så var det en bra dag och kväll, framförallt många plus till sällskapet såklart :)
Igår åkte vi hem och sedan blev det en promenad och sen mat och mys hos mami. En bra söndag!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket intressant, tränat som vanligt. Krattat ute hos pappa, handlat och lagat mat. Typ. Maten blev iallafall väldigt god, uppstekt rödig och potatis. Mummmaaa.

Nu ska jag gå till Therese. Ha en bra kväll! Tjing!

pump it up

Torsdag. Kristihimmelsfärsdag. Regn. Prommis med mor och syster. Planering inför resan. Intervallöpning i regnet. Tacosmys. Gjort gamla, inte längre använda jeans till snygga jeansshorts. Nu, kvartsfinal, Sverige-Tjeckien med papi och syster. Bra dag!

livet på en pinne. jaa, det är ju också en rubrik?

Onsdag. 16 maj. Dagarna rullar på. Tiden rullar på. Trivs rätt bra med tillvaron just nu. Kände bara att jag ville dela med mig av det.

Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt. Klev upp rätt tidigt, fastän jag varit ledig. Gick ut på en prommis. Käkade frukost och for sen på gymmet. Dusch, lunch och sen en trip till Vilhelmina. Orsaken till det är egentligen lite pinsam, men ett besök på polisstationen iallafall. Sen en snabbvisit hos Andrés mamma för att hämta ett par skor och sen även ett besök hos mormor, där vi även fick träffa morbor Sten och det var inte igår. Kul!
Hem, middag och sen har kvällen spenderats hos min mami. Ett flertar avsnitt Skilda Världar har hunnits med och lite fika på det såklart. Väldigt mysigt, som alltid!

Felicia, svar på din fråga ska du såklart få! Jag gick till Maryse, hon är väldigt bra tycker jag :)

Nu börjar det bli dags för sängen, känner mig riktigt trött. Godnatt!

Hade tänkt ladda upp nån bild, men hittade ingen som passade. Äsch, det får bli ett vanligt tråktextinlägg, som vanligt...

come on baby, come on baby

Sitter i min goa morgonrock och ser lite "älskling du har blivit en tjockis". Blev visst en jobbardag idag också. Dom ringde vid 11 och frågade om jag kunde jobba kväll så så blev det! Så jag har jobbat 13-21. Och imorgon blir det ännu mer jobb, 7-16.30. Blir bra!

Nä, roligare än så blev jag inte idag!

somebody that i used to know

Söndag kväll och den här jobbarhelgen är slut. Skönt. Är rätt så trött, framförallt i huvudet. Speciellt efter den här dagen. Det är jobbigt att gå delad tur, man börjar 7 på morgonen och slutar 9 på kvällen. Därimellan så är man ledig mellan halv tolv och halv fyra. Det blir som en lång dag. Hann dock köra ett konditionspass på gymmet samt äta go'maten hos mamma där mitt i dan.

Igårkväll var vi på brandstation och bastade och bubblade och såg hockey. Resterande i sällskapet förtärde även en del alkoholhaltiga drycker, men det blev inget sånt för mig eftersom jag skulle jobba idag. Blev även en rätt så tidig kväll för min del, men jag hann ha riktigt trevligt ändå! :)

Just nu är Therese påväg till Turkiet. Fan så najs! Men det innebär också att om exakt två veckor så befinner även jag mig därnere! Fy fan så skönt det ska bli. Helt underbart.

Ska nog snart dra mig i säng, är riktigt trött. Och imorgon får jag sova ut. Ååååh, så underbart fantastiskt skönt.

hey, i just met you, and this is crazy, but here's my number, so call me maybe

Fredag. Klev upp tidigt imorse, då jag bokat tvättid. Hade tänkt lägga mig igen, men kände mig rätt pigg så tog på mig lite kläder och gick ut på en liten prommis istället. Riktigt skönt var det ute! Sen käkade jag frukost i lugn och ro. Sen har jag städat, hela lägenheten. Grundligt. Tog sin tid, men skönt känns det såhär efteråt. Och fint blev det. Behövligt. Sen har jag käkat lunch och surrat lite med Karin. Ska snart dra iväg på gymmet och träna.

Helgen fick ändrade planer, då dom ringde och frågade om jag kunde jobba ihelgen. Hade egentligen tänkt följa André till Umeå imorgon, men det blir ju inte av då. Ska jobba 7-16.30 imorgon och delad tur på söndag. Men det känns bra, har ju bara jobbat en dag hittills den här veckan, så ska bli kul att få jobba mer. Så ikväll blir det nog inte så mycket heller. Käk först hos pappa, sen är det ju hockey ikväll såklart!


Nu är vi inte längre black and white. Just white ;)

for a smile, they can share the night

Torsdag. Solen skiner ute. Lite sommarkänsla börjar komma. Fastän det regnade hela dagen igår och även imorse. Men nu skiner solen och det är helt underbart ute. Och det är det som räknas.

Igår spenderade jag 5 hela timmar hos frisören. Hade nämligen fått för mig att prova nåt nytt med mitt hår. Så så blev det. Beställde tid i måndags och igår var jag där. Här kommer lite före och efter bilder;


FÖRE


EFTER
(Den andra bilden ville inte vända på sig, så den får va sådär.. Får ta fler bilder och visa en annan dag!)

Helt klart lite annorlunda. Kommer nog att ta ett tag att vänja sig. Men det känns kul med något nytt!

Idag har jag solat, först i solariet och sedan på mammas balkong. Underbart!

Nu ska jag förbi mamma en sväng, sen är det boxning som gäller!

!

Kom på att jag köpte en sak till, ett linne på Carlings. Men sen var det nog allt! :)


give me a call, i miss you, you know that i really do

Sitter i Umeå hos anton just nu. Benen och huvudet är rätt så slut på efter en hel dag på stan.
Har iallafall köpt en del grejor på stan idag. Köpte en jumpsuit på H&M, en t-shirt och ett linne på Monki och en hårtork och en plattång på Åhléns. Är nöjd över mina inköp. Hade tänkt köpa lite sommarkläder, och det hittade jag ju. Plattången och hårtorken var det 50% rabatt på, så det blev lite av ett impulsköp, men det kunde ju knappast ha blivit bättre. Så jag är nöjd.
Nu är det vila en stund till, få i oss lite middag och sen drar vi iväg på fotbollen. Matchen börjar 19.20, så det kommer bli sent innan vi är hemma. Och dessutom har jag fått jobb imorgon, 7-13. Puh, blir inte många timmars sömn, men det är ju självförvållat så man ska väl inte klaga!


it's hard to not give in 'cause you're no longer breathing

Sitter och ser Milan-Inter. Zlatan gjorde ett mycket fint mål tidigare som betydde 2-1 till Milan, nu är det dock kvitterat, 2-2.

Helgen är över. Har hunnit sova mycket, sett hockey, umgåtts med bra vänner, ätit god mat, tränat och även grejat här i lägenheten. Det har ju varit skitväder ute, snö och kallt och sådär, så har varit en innehelg. Men det kan ju vara bra det med! Även om man kan tycka att när det är maj så ska man få och vilja vara utomhus, menmen..

Imorgon blir det en heldag i Umeå. Åker redan på morgonen med mamma som ska jobba, så då passar jag och Karin på att gå på stan! Sen ska vi hälsa på våran bror, och sen kommer pappa efter middagen och då ska vi se UIK-Tyresö. Ska bli kul!

Nej, nu ska jag nog ta och pallra mig i säng. Godnatt!

so let's set the world on fire, we can burn brighter than the sun

Har verkligen dålig inspiration för bloggen just nu. Det är därför inläggen kommer med lite längre mellanrum än vanligt.

I vilket fall så var helgen i Piteå bra. Tester, middag och medaljutdelning med laget, lite film med några brudar och sådär. Största misstaget var att vi glömde nycklarna till lägenheten. Det löste sig genom en bevakningsfirma som kunde komma och låsa upp, dock hade det ju varit betydligt billigare att ta med nyckeln själv, men det är sånt som händer. Som tur var så hade vi ju iallafall extranyckeln kvar där, så när vi väl kommit in i lägenheten en gång så var det lugnt.

Annars så har Andrés födelsedag samt Valborg hunnit passerat. Valborg bestod av middag med ett par bra brudar samt lite festligheter. Jag tog det lugnt, men hade kul ändå!
Jag har även jobbat två dagar den här veckan. Hoppas ju såklart på att det blir fler dagar, men vi märker väl!

Förövrigt så körde vi det nya gympasset vi fått till barmarksträningen för första gången i måndags. Och seriöst, jag har nog aldrig haft sån fruktansvärd träningsvärk i hela mitt liv. Kunde knappt gå i tisdags, och igår var det knappt bättre. Idag börjar det släppa lite grand, som tur är. För imorgon är det dags att köra passet igen. Puh.. Men som man brukar säga, det ska ju kännas att man lever! ;)

Idag händer det väl inte alltför mycket spännande, har varit ute på en promenad och varit på gymmet och kört rehab. I eftermiddag ska jag följa farmor till tandläkaren och ikväll är det boxning som gäller.

RSS 2.0