i just wanna know your name

Torsdag och min lediga dag denna vecka. Har verkligen inte gjort mycket nytta idag, men det är så himla skönt att inte behöva göra så mycket heller. Bara kunna va ledig och njuta en dag. Tog sovmorgon till 9 imorse, sen gick jag ut på en liten promenad innan frukosten. Sen har jag bara ätit lunch, varit hos pappa och sen har jag även varit och hälsat på farmor en sväng. Ska snart fixa käk tillsammans med pappa, tacos står på menyn idag. Mumma! Sen blir det ett pass på gymmet ikväll tillsammans med sis innan det blir fika och lite Skilda Världar hos mami. Helt klart en bra ledigdag!


tänkte bara säga att jag har världens bästa mamma!
och att jag saknar värmen...

who's gonna save the world tonight?

Befinner mig i soffan i morgonrocken, nyduschad och har precis fikat. Njuter av att ha en liten stund kvar innan sängen är ett måste.
Ännu en jobb och träningsdag är avklarad. En lite smått kaotisk dag på jobbet, men det gick bra med allt tillslut ändå. Sen ett tufft pass på gymmet ikväll. Kroppen var helt slut och skakis efteråt, men känslan är ju så jävulskt skön ändå. Underbart.

Ja, så rolig var jag idag. Har inte så mycket annat att säga. Det har regnat nästan precis hela dagen. Ja och det gjorde ju inlägget mycket roligare? Fail där.....

Nu ger jag upp, godnatt!


mami och syster framför en superläcker fontän i turkiet. ja det passade ju väldigt bra till det här inlägget!

you can bring your girlfriend and meet me at the hotelroom

Ligger i sängen och tänkte att jag kunde skriva några rader från mobilen. En lång arbetsdag är gjord, var grymt jobbigt att kliva upp imorse, men dagen i övrigt gick fort, hade mycket att göra och det gillas! Åt sedan en mycket god fiskmiddag hos min mamma och sprang efter det ett jobbigt intervallpass med min träningskompis aka syster. Mycket skönt efteråt, såklart. Dock var det helt fruktansvärt mycket mygg och andra diverse äckliga sommarplågor på lappvallen, så det var ju tur man skulle springa och inte stå still!
Efter löpningen blev det fika och mys med sis, innan jag gick in i duschen och sen vidare hit till sängen. Nu ska jag alldeles strax stänga ögonen, imorgon väntar en likadan dag, jobb och träning!
Godnatt!

Bilden är från helgen i Piteå. Karin och Emme på Emmes balkong. Fina flickor!


24juni

Här har det varit stiltje ett tag, men jag har inte haft tid för bloggen senaste veckan!
Helgen i Piteå blev bra, riktigt bra. Ett par hårda träningspass med brudarna i laget och sen utgång på lördagkväll tillsammans med Emme och Sara, som förutom regnet som förstörde slutet, var riktigt kul!
Veckan har bestått av jobb och träning. Eller iaf till i torsdags. Sen har det ju faktiskt varit midsommar i helgen! En helg som har inneburit två heldagar på folkracebanan, först i Åsele fredag och sen Vilhelmina lördag. Vädret har varit helt underbart, vilket förstås innebär att moi har bränt sig, som vanligt. Ni som känner mig vet att det inte är första gången. Men jag har lite svårt att lära mig det där. Min kära far brukar säga att jag är alldeles för tjurig och bänn. Och ja, han har nog lite rätt i det kanske..
Fredagskväll bjöd på festligheter också. Började med grillmiddag hos therese och fredrik, var ju underbart väder så vi satt ute på balkongen och åt, fantastiskt härligt! Resten av kvällen spenderades sen hos knibbe med diverse folk, många var vi iaf. Kvällen var lite upp och ner, men innan slutet så måste jag väl ändå säga att det blev helt okej. Tack vare att man har underbara vänner omkring sig!

Gårdagskvällen blev bara lugn, soffmys med min baby, var rätt slut på efter en lång dag på banan i Vilhelmina och inte alltför många timmars sömn natten innan. Slutade med att jag däckade i soffan och andré bar mig till sängen där jag sov vidare till typ 12 idag! Haha

Idag har jag tränat, handlat och tvättat. Dagen har gått fort och ikväll blir det tidig kväll. En tuff jobb och träningsvecka väntar. 6dagars jobb, jobbar mån-ons och sen fre-sön. Så ikväll blir det batteriladdning i soffan som gäller!

På återseende!

Bilderna är från middan i fredags, grillat kött med potatissallad & sallad och sen jordgubbar, glass och chokladsås till efterrätt :) också gogrogg såklart ;)


I'm never gonna win this game without you

Ligger i soffan i morgonrocken å ba myser med min baby, det händer ju inte alltför ofta att vi är hemma samtidigt en kväll, så det gäller att ta vara på det.
Idag har fjärde dagen av fotbollsskolan avklarats, i regn. Mindre kul, men det funkar ju ändå. Jobbigast är det ju för oss ledare som inte gör något, ungarna som springer omkring hela tiden bryr sig ju inte så mycket! Haha
Efter avslutad dag så blev det intervaller för egen del, jobbigt, men skönt efteråt, som vanligt!

Imorgon är det sista dagen, men jag och karin slutar lite tidigare för att ta bilen och åka upp till Piteå. Där väntar en helg på havsbadet tillsammans med mssk, kommer nog bli bra!


always close to the end

Jobbat klart, vilket innebär att jag ligger halvt utslagen i soffan med en dunkande huvudvärk. En sån här dag tar på krafterna, det är en sak som är säkert. Men roligt har det ju varit också, såklart!

Om en liten stund ska jag iväg till mamma och äta middag. Sen väntar två timmars jobb på hemtjänsten, innan jag ska träffa Therese en sväng. Har inte träffat henne sedan innan jag for till Turkiet, vilket är typ 2,5 vecka sedan, och det är alldeles på tok för länge sedan! Så det ska nog bli en bra kväll det här!


Solen skiner och livet är liksom rätt bra just nu

Skriver ett litet inlägg såhär från mobilen innan jag drar iväg på fotbollsskolan. Har varit på gymmet och kört dagens träningspass redan. Man är väl inte som piggast och starkast direkt på morgonen, det tar ju som en stund att komma igång, men det känns grymt skönt att ha gjort bort det iaf!

Det känns dessutom helt okej att solen skiner, himlen är blå och nästan molnfri och man ska få spendera dagen utomhus med ett gäng härliga ungar på en fotbollsplan. Ja, det känns faktiskt mer än helt okej!


godmorgon världen, vilken underbar dag!

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men har liksom inte haft tid för bloggen, inte orkat ta mig tid.
Aja, ny vecka och jobb på fotbollsskolan är det som står på schemat just nu. Gruvade mig lite innan det drog igång, men det försvann nästan direkt då vi börjat. Nu känns det bara roligt, och ungarna är ju så himla härliga! Så nu är två av fem dagar avklarade.

Slutet av förra veckan bestod mestadels av jobb och träning, men även lite mys med film och karra osv. Bra dagar!

Idag när jag cyklade hem efter fotbollsskolan och efter att också ha sprungit dagens intervaller så fick jag världens sommarkänslor, och värsta lyckokänslorna också. Allt kändes bara så bra. Då började jag sjunga på Jimmy Jansson's "Godmorgon världen". Orden "Vilken underbar dag" stämde liksom bara så himla bra överens med hur det kändes just då.

Sen måste jag bara tipsa om dagens roligaste. Många har säkert sett det redan, då det är lagt upp massa på facebook. Men seriöst, det tåls att se igen. Så jävla skön gumma alltså!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14964136.ab

Sjukt roligt!



det här var också två ganska roliga bilder, fast från turkiet då som ni kanske förstår!
vill ni se fler bilder än jag lyckas lägga upp här, så har karin lagt upp ett helt album på sin facebook, där kan ni ju gå in och kika! :)

jag är en jävel på kärlek

Jag är hemma igen och jag lever!
Hade en helt undebar vecka i Marmaris, Turkiet, som helst av allt aldrig skulle ha tagit slut. Vi hade kanonbra väder hela veckan, strålande sol och varmt som tusan. Vi solade i massor, läste böcker, åt mängder av god mat, gick promenader längs den fina strandpromenaden, gymade ett par gånger, tog massvis med kort, tog ett turkiskt bad (hamam) med massage m.m, handlade lite diverse saker, åkte något som kallades för flyfish (kommer bilder framöver) och mycket mer. Kan som sagt sammanfattas som en helt underbar och fantastisk vecka!

Tänkte först lägga upp en massa bilder, men så ångrade jag mig. Mest för att jag är lat, men sen också för att istället dra ut lite på det. Lägga upp bilder eftersom, framförallt eftersom jag är så dålig på att lägga upp bilder annars!

Dom här tre första dagarna på hemmaplan har inte varit så speciellt spännande. Måndag blev väldigt lugn, då man var rätt slut på efter resan hem. Men körde ett pass på gymmet iallafall som resulterade i grym träningsvärk! Igår blev jag väckt och inringd på jobb, så det var bara att springa upp ur sängen och iväg. Nästan iaf. Så jag jobbade halvdag, åt lunch, sprang intervaller, tvättade, lagade mat och sen var jag även med andré en sväng på verkstan innan det blev soffläge. Idag tog jag riktig sovmorgon, ända till 11. Var riktigt välbehövligt kan jag lova! Sen var jag ett par timmar på hembygdsområdet och kollade på lite nationaldagsfirande, blandat sol och regn. Hade gärnat skippat regnet! Sen blev det ett gympass, käk hos pappa och sen var jag iväg och lirade lite boll med ett par grabbar. Roligt att göra nåt annat för ovanlighetens skull! :) Nu ligger jag här i soffan, ströser lite på en film på 3an som jag inte riktigt engagerat mig i så noga än. Kanske ska göra det nu, när pausen är slut vill säga.

Imorgon väntar intervallträning på förmiddagen och sen kvällsjobb, blir nog bra!


Promenad första dagen för att kolla in omgivningarna lite!

RSS 2.0