solig onsdag!

yes, solen är framme igen! dock har det inte varit lika varmt idag som innan, men att solen lyser är helt klart ett STORT plus!

dagen började med att springa intervaller uppe på skyttis. spyisläge idag igen, men man pallade trycket. riktigt skönt efteråt, som vanligt!

annars har det inte hänt något utöver det vanliga, gjort matteprov och historiaredovisning. skulle ha gjort samhäll/natur redovisning också, men min medarbetare är sjuk, så vi fick skjuta på det tills nästa vecka.

för övrigt så har det ju också varit sista skoldagen för den här veckan! GRYMT skönt! har packat inför träningslägret ikväll, hoppas på sol hela helgen, men har garderat mig för andra förhållanden också.

jag kommer dock inte att ha någon tillgång till dator där nere, så det blir en tillfällig bloggpaus för min del. men jag är tillbaka igen på måndag!

ha det bra på valborg!

au revoir

regnig tisdag

imorse när man vaknade regnade det... blää.. och så hade cykeln stått ute, och var dyblöt, vi bestämde oss i sista sekund att vi skulle promenera till skolan. Sen som vi var fick vi dra på räsern och gick faktiskt på bara 9 minuter, starkt jobbat måste jag erkänna...! ;p

annars så har det vanlig en helt vanlig tisdag, skola, golf, sen lite plugg, hårfärgning och sen bara för en stund sedan, innebandy med golfkillarna. det var riktigt roligt! tacklingar och kyvspel var en stor del av spelet, men det var himla skoj ändå! en blånagel på köpet också....

annars så blir det att kliva upp och köra intervaller imorgon bitti. känns tungt just nu, speciellt mina fötter är möra, måste införskaffa nyya gympadojjor! men det är bara att bita ihop!

nu blire sängen!

au revoir

ny vecka!

veckan började med ett intervallpass imorse, känns grymt skönt efteråt, men de va spyisläge då..
efter bleev det teori, sen dagens enda lektion!
ikväll var det först golfmöte, sen ha jag fått bilderna från lagferren från elins kamera också, :)

förövrigt så hann jag klart samhäll/natur uppgiften igår, som höll på att döda mig,.  vilken lättnad säger jag bara...!

veckan blir förövrigt en kortis, mån-ons, för på torsdag bär det av till burvik på träningsläger med golfen! blir där tors-sön, det ska faktiskt bli riktigt roligt :)

det blev just 1-1 i hockeyn, inte bra...

solen har inte lyst idag, vilket gör att dagen har känts tyngre än på sistone.. vi får hoppas att solen kommer fram igen, och med den glädjen.



Laget säsongen 08/09!

au revoir

helgen

igår vare Lagfest! kanoners säger ja bara. ;)
det började med laserdome och spa på förmiddagen, sen mat och tillslut party!
allt är dokumenterat, en MASSA bilder blev tagna, ett urval finns på claramarkeby.bilddagboken.se, bara att kika ;)

dagen har spenderats med plugg och sen inte så myckett mer. jo en skön promenad ikväll med syster :) vädret här i övik är super just nu! solen skiner hela dagarna långa! vi steker på balkongen allihopa! :) hoppas verkligen det håller i sig! jag älskar det!

I thought I lost you somewhere , But you were never really ever there at all

au revoir





hallå våren!

solen har skinit hela långa dagen här i övik! we like it! :)
snart är det inte mycket kvar av skolan heller, sommarlovet står utanför dörren, eller nästan iallafall! :)

imorse sprang vi cooper. jag gillar det inte. långdistans är verkligen inte min grej, huvva.... dock fick jag väl en helt okej tid, man ska inte klaga allt för mycket.
men nu är iallafall testerna över för den här gången, det tackar vi för.
i övrigt har dagen bestått av lite skola, golf och PLUGGPLUGGPLUGG.. hela kvällen lång. den här uppgiften kommer att ta kål på mig, det är hur mycket jobb som helst.......

imorgon är det i alla fall fredag, morgonen inleds med nationella i engelska, skrivning, sen är det musikprov, spelning och sång, lite nervös, men det är bara till att göra sitt bästa så får man se hur långt det räcker.

snart är det alltså efterlängtad helg, med lagfest dessutom, så det ser vi absolut fram emot! :)

au revoir

onsdag

ännu en onsdag var härmed avklarad.
så också en hel del fystester till.
sprang beep idag, klarade till nivå 10.3, helt okej nöjd med det, så de känns bra:)
imorrn är det dags för cooper, sen är fystesterna färdiga för den här gången.

annars så har det varit mest plugg idag, måste bli färdig med "en hållbar tätort" innan veckan den här veckan tar slut, lite smått panikkänsla, men det löser sig. blir till att jobba hemma, men man får väl kanske skylla sig själv för att man ska vara så ambitiös jämt.?

annars flyter tillvaron på rätt fint, man lever och mår..!

hare bra!

au revoir

 

tisdag

dagarna flyter på ganska bra nu när man väl är här.
denna tisdag har varit precis som de flesta andra tisdagarna, skola och golf
snart ska vi till linkan, hon fyllde år i lördags, 21!, så det blir fika där :) grattis i efterskott btw.!

ska också se om man kan fixa luft i däcken på cykeln, så man får börja cykla nångång!

annars vill jag inte tilllägga så mycket mer, förutom en liten tänkvärd grej som jag läste nånstans;
var inte rädd för motstånd,
kom ihåg,
det är i motvind och inte medvind som en drake stiger


au revoir

back to normal

japp, så var första skoldagen gjord efter lovet. det känns som om det var flera veckor sen man var i skolan, men egentligen är det bara drygt en. konstigt, ibland kan man verkligen bli förvirrad av tiden.

i vilket fall så var det en vanlig lugn måndag, med träning och en lektion, nästan som vanligt iaf. vi körde ju fystester imorse, men bara dom "lugna" delarna, det vill säga styrkedelarna. vi har fortfarande bip och cooper kvar, plus en del annat, så än är stormen inte över.
annars så har dagen tillbringats med plugg för det mesta, håller på med mördaruppgiften inom natur/samhälls.. den ska va färdig innan den här veckan är slut och jag kan väl säga att man får göra det mesta själv i gruppen. fast tur jag har karin, vi hjälps åt, lärarna får skylla sig själva om dom får två väldigt lika inlämningar, när vi inte fick vara i samma grupp. det känns dock som dagens timmar gav resultat, vilket är en lättnad!.  
vi var också ute och sprang en sväng, skönt, nnu kan man sova gott i natt!

ett sämre besked idag, var dock att golfträningslägret har blivit tidigarelagt en vecka, till nästa helg, vilket betyder att vi inte får fara hem och fira valborg.. det känns skit just nu, hade längtat till det. men det är bara att bita i det sura, när vi väl är där blir det ju roligt, men just nu är det tungt.

idag har vi också varit duktiga nog att gå in på en körskola och boka tid för den här kursen man måste ta innan man får börja övningsköra! så det blir om ungefär tre veckor, alla andra innan det var redan fullbokade. så snart, snart får vi börja köra! efterlängtat!!

they say time change things, but actually you have to change them yourself

au revoir

övik

så var man tillbaka i övik igen. skönt på ett vis, tillbaka till verkligheten och vardagen, men samtidigt jobbigt. det har varit så otroligt skönt  att vara hemma och bara göra ingenting alls.! men just nu har man ju livet och skolan här, så det är bara att kämpa på.

gårdagen var riktigt rolig! dagen tillbringades med att sitta ute i solen och läsa, men det var kallt!
kvällen blev först film med brudarna, sen drog vi ut på byn. fick ett roligt samtal från min bror som ville att vi skulle komma på fest hos krille. vi drog dit, där det mycket riktigt var fest. mycket folk, fylla och underhållande skulle man kunna sammanfatta det, med några små missöden på köpet. haha.. efter ett bra tag drog vi därifrån, mötte upp himla trevligt folk på samhälle och efter en stunds pratande och skrattande i kylan, drog vi hem till oskar. där var det varmt och skönt och vi lyssnade på musik, pratade och åt upp typ halva hans skafferi :) hihi (liten överdrift men ändå). sen for vi och drog raggen runt byn med andreas, innan han skjussade hem oss :)

idag har jag inte gjort någon nytta över huvud taget. vi packade ihop våra grejor, slappade framför tvn och sen gickk bilen tillbaka hit till övik. mamma skjussade :) :) nu ska jag försöka göra lite matte, sen blire tidigt i säng ikväll, ladda inför fystester imorrn! WIIE, not..........

au revoir

hemma igen

jahapp, nu var man hemma i åsele igen! skönt på ett vis, men samtidigt inte. har haft en helt underbart skön vecka! men lovet börjar närma sig sitt slut och snart bär det av till verkligheten igen. fystester till veckan, längtar INTE...

ska ladda upp lite bilder och så nu, skriver mer om veckan senare..!

au revoir

söndag

idag började viloveckan. känns konstigt på ett vis att inte göra något alls, men skönt på samma gång. måste dock tänka på allt man stoppar i sig nu, annars kommer man rulla fram innan veckan är slut.

dagen i övrigt har spenderats med en del packning, men i övrigt ingenting alls. kvällen tillbringades hos therese :)

imorrn bär det som sagt av uppåt fjället. ska bli skönt att bara få  ta det lungt och vara ute, ta igen sig helt enkelt!

ha en bra vecka allesammans,!

au revoir



bjuder på en bild från förra årets fjällfarande!

 (bjuder på en bild från förra årets fjällfarande..)

gaah

jag fattar verkligen ingenting av det här med bloggdesign..!
en massa siffror och bokstäver är det enda jag ser, men kanske också vore en fördel om man visste hur man ville ha det?

märker också att jag verkligen är helt ohajj på det här med datorer! kan verkligen ingenting!

det ser alltså ganska tungt ut med en snygg design för tillfället, men jag får väl överleva så länge, får fråga nån om hjälp senare..

au revoir

en till bloggare i världen

Välkommen till min blogg kanske man ska säga.
Nu har alltså även jag hamnat här, i bloggträsket, vi får väl se hur det utvecklar sig.
Ska försöka att uppdatera så ofta jag kan och hinner.. Ni märker väl.

Befinner mig iallafall i Åsele just nu. Påsklov! Grymt härligt, och det kunde knappast ha kommit lägligare.Var allmänt less på allt och alla, så det känns skönt att få komma ifrån ett tag.
På måndag bär det av upp till fjället, så början på mitt bloggande kanske inte får den rättvisa starten den borde få, men skit samma.

Det får räcka för den här gången, kan ju inte öppna för hårt!

På återseende!

Au revoir


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0