in bed!

Precis krupit ner i sängen, oj så skönt! Frågan är bara om jag kommer att ta mig upp ur den imorgon? Var nämligen på gymmet idag, efter återigen 3veckors uppehåll, och körde ben/axlar. Och trots rätt rejält lätta vikter så hade jag klara problem att ta mig upp för trappen nu 🙈 gruvar mig nästan för morgondagen! Haha 
I vilket fall var det såklart underbart att få träna igen. Bara svårt att hålla igen och inte köra på i full fart på en gång, vill ju verkligen inte få nåt fler återfall och bli sjuk igen. Men det är sjuuukt svårt att inte få köra på som jag vill, då kroppen faktiskt känns pigg! Menmen, jag ska försöka hålla mig i skinnet 😜 

Har iaf jobbat 7-16.30 idag, imorgon är det 7-13 som gäller sen ledig onsdag och torsdag. Fredag väntar kvällsjobb. Sen är det lördag och som jag längtar tills dess! Då är det Lycksele, bo på hotell, spamys, middag, show och party som gäller med bästa brudarna!! 😁💃 wiiie 

Ja, mer orkar jag inte skriva just nu. Ska ta å dejta John Blund och hoppas att han tar lite av min träningsvärk med sig så jag kan gå imorgon åtminstone 😉😜 

Godnatt! 😘 




Grekland och lite update

Här har visst veckorna flugit förbi sedan sist. Är åter på hemmaplan och har hunnit jobba två dagar. Direkt tillbaka till vardagen och jag måste ändå erkänna att det känns helt okej. Helt okej bra alltså!

Förra veckan var det alltså semester. Grekland, Rhodos, Ixia. Vädret var toppen, lite blåsigt men i övrigt hur bra som helst. Hotellet jättefint, maten super osv. Smolken i bägaren var att jag blev sjuk. Halsen såklart. Igen. Ett par dagar halvt sängliggandes drog ju helt klart ner helheltsbetyget, men jag tänker komma ihåg allt som var bra och ta med mig det! :) 

Var iallafall på lassa i måndags när vi kommit hem för att kolla upp halsen ordentligt (träffade en läkare i Grekland och fick penicillin där men ville ändå kolla upp det i Sverige). Och då visade det sig att det var en ny halsböld. Jag har dock inte alls mått lika dåligt nu som jag gjorde förra gången, men det var nog för att penicillinet tog bättre och snabbare nu. I vilket fall så innebär det här att jag nu kommer få operera bort halsmandlarna. Och förhoppningsvis slippa mer problem! Det blir väl nångång framöver, vi märker ju. 

Det blev ett långt inlägg det här, men ja tänkte avsluta med lite bilder från Grekland iaf :) kör inte alltför många på en gång, då har jag lite jag kan lägga upp eftersom istället eftersom jag är så dålig på att bjuda på bilder annars ;) 








Har inte så jättemånga, då jag nästan bara tog bilder med systemkameran och dom bilderna är på datorn. Men jag börjar såhär, så kommer mer eftersom :) 

september!

Vi har nu klivit in i september månad. Temperaturen på morgnarna är snart nere på nollan och det är en helt annan luft ute. Men det känns okej ändå. Hårbandet och vantarna åker på. Man får klä sig mer. Men det är liksom bara att gilla läget. Idag har solen varit framme stora delar av dagen och det går liksom inte att bli glad av det. Jag har haft en helt underbar sommar, trots omständigheterna, och kan därför inte säga annat än att jag är redo för hösten och allt som hör den till!

Jobbade idag fram till 11, nu är jag ledig tre dagar för att sedan jobba ett par timmar på lördag fm. Sen är det semester! På söndagmorgon flyger vi till varmare breddgrader och oj så härligt det ska bli! Längtar så mycket och ska verkligen njuta till fullo där! 

Innan dess väntar då ett par lediga dagar, träning, lite ärenden och plock och fix är det som gäller. 

Puss på er! 

I brist på bilder så bjuder jag på en från pdol ☺️

RSS 2.0