stek på banan

helgen har bestått av golfgolf och golf. träningsläger i norrfällsviken, med strålande väder! blandat spel, men overall helt okej liksom. solen har som sagt stekt på ordentligt och man har fått lite nya fina kanter, fast dom gamla har inte suddats ut än heller... men det är sånt man får leva med som golfare.

annars så leker livet ganska bra, sista skolgrejorna i veckan, sen blir det sommarlov! sweet.

sen så är det ju också morsdag idag, så ni som glömt bort era mammor, fy skäms!

det var allt för mig denna söndag, hare!

au revoir

mamis dag

grattis mamma på födelsedagen :) tror det är första gången jag inte är hemma på din födelsedag, känns konstigt, men det är väl också en del av den här biten med att växa upp antar jag..

idag blev det sista testerna, prov i samhälls, gick bra tror jag (exakt samma frågor som indstuderingsuppg. värt??) sen lite träning, lyssnade på peter erlander som var här och ssnackade, sen blev det att titta på dom andra som sprang cooper.. fan, dom sprang på bra idag måste jag säga. men jag ville också springa! bajs, ja hatar att inte få va med,det suger totalt......

sen har jag också hunnit med att se ett antal sex and the city avsnitt med mathilda och malin, det är riktigt bra .:)

imorrn blire norrfällsviken och golf hela helgen! me like it!

au revoir

onsdag i blåsten

så har även denna onsdag kommit till sitt slut.
dagen har bestått av tester i morse, gjorde de som inte hälen tog illa vid sig av, dvs brutalbänk, frivändning, bänk och chins. klarade faktiskt 3 chins-stolt! även om det låter konstigt så va ja verkligen sugen på att springa beep idag alltså. hellre plåga sig som fan än att gå runt och ha ont och inte få va med. hatare...
efter det blev det skola som vanligt, hel dag idag faktiskt, var länge sen nu. golf efter det, träning i blåsten, höll allvarligt på att blåsa bort där ett tag. sjuka vindar!
skott och teknik på kempis följde därpå!
sen blev det valla, plugg inför samhällsprovet imorrn, vilket är typ det mest opluggade provet någonsin. men det får väl gå på nåt vänster ändå.
fick trevligt besök av john, zaar och berta :) blev lite pluggning och snack, riktigt trevligt :)

nu äre typ bara en skoldag kvar denna vecka, eftersom det bär av till norrfällsviken på fredag för träningsläger. känns riktigt chill måste jag säga.!

låten som spelas typ nonstop just nu; miley cirus - the climbb . grym låt!!

sängenn nu.. natti

au revoir

friluftsdag

jag gillar inte friluftsdagar, iallafall inte sånna som vi hade idag. vi gick och gick och gick. vi befann oss i skogen och det var varmt. det var bara rötter och stenar att gå på, så man var tvungen att titta ner i marken och kunde alltså inte heller titta på den fina utsikten. vi gick en omväg på väg tillbaka, trots bra tempo gick vi i nästan 3 timmar, där stor del av biten var uppför. allt var alltså enbart och endast jobbigt. det enda positiva var att dagen var kortare än en vanlig dag, det gillas.

annars sså hade vi golfträning senare, har bbörjat testa ut en ny driver, men än så länge har ingen klickat. mizunodrivern är fortfarande favorit, trots att den går lite för kort.
efter det körde vi ett stenhårt pass på gymmet på arenan med jocke. svetten sprutade hos alla deltagare, och jobbigt var det, men efteråt känns det super.

imorgon blir det fortsatta tester, så många som min dumma hälsena tillåter, idag var det inte alls bra..........

förövrigt så saknar jag therese, även om du är tillbaka i Sverige efter din utlandsresa, så blir det som ingen skillnad för mig. det suger. vi träffas alldeles för sällan......
saknar också anna, emma, maddde, ja typ åsele i sig också... tur att det snart är sommarlov!!

hmmm, måste bara tillägga att jag nyss fick en vattenballong på mitt fönster, nu kom en till också... tyckte jag såg bea, bagge och elin.....vilka busiga ungar!

nu blire sängen, god natt!

au revoir

24 maj

ännu en söndag har snart lagts till historien. tiden går så otroligt fort just nu, snart har man gått ett år på gymnasiet, tycker det var igår som man gick ut nian..

iaf, kom hem runt 4 i natt, riktigt dryg bilresa hem från köping, men med bra resultat därifrån så var det iaf med glada miner! karin kom 2a och jag 5a, helt okej liksom :) vädret var dessutom super! inspelsrundan på fredagen fick vi avbryta efter 13 hål för regn och åska, men tävlingsdagen (lördag/igår) var det strålande sol hela dagen! förbättrat på brännan, tischakanten är väldigt synlig just nu, men det får man helt enkelt leva med ;)
som sagt, formen verkar vara helt okej just nu, så det låter kanon att både vecke och puttom öppnar i veckan! träningsläger i norrfällsviken till helgen också, känns riktigt inspirerande ! :) får dock inte glömma stenklubban..;) haha

denna söndag har annars varit väldigt slö. klev upp runt 12, käkade frukost och tillbringade sen några timmar på balkongen och stekte! helt underbart! sen blev det ett kort besök på coop och sen tvättstugan. gjorde middag, sen kom jossa över och vi har bara sett tv och umgåtts, riktigt mys :)
nu väntar nya tester till veckan, får se hur mkt jag kan vara med på med den här hälsenan som krånglar, arrghhgh..

i vilket fall, ha en fortsatt trevlig söndagkväll, för mig blir det sängen nu!

bild från förra året, men ja bju..!

au revoir

golf!!

idag är vi lediga, imorrn också för del delen! underbart!
dagen har tillbringats på puttom, slagit och slagit och slagit. öm i händerna nu, men slagen sitter! känns bra inför tävlingen på lördag.
iaf så drar vi neråt Sverige imorrn, ända till Köping, en sisodär 55 mil ungefär.. drygt! tävling på lördag, ser ut som om det ska bli regn, men vi håller alla tummar vi har och hoppas att gudarna är med oss och låter det vara uppehåll!

annars så är vädret riktigt fint här i Övik just nu, och vi hoppas verkligen det håller i sig!
snart är det sommmmarlov, wiiie!!

there is always gonna be another mountain to climb

au revoir

chilllll

idag har vi inte haft en enda lektion!
dom andra i klassen hade nationella i matteA, men det slipper jag göra, så då hade man sovmorgon istället. trodde iaf att det skulle va en lektion idag, men då ringde bea och sa att samhällen va inställd (någon förvånad?) och så hade man inga lektioner på hela dan! istället har dagen bestått av plugg och sen ett pass på gymmet. äntligen är iaf matteprovet klart, tog en evighet känns det som, och engelskan är nästan färdig, så nu känns det som om alllt är under kontroll.

snart bär det av till golfbanan för träning, sen till arenan för ett pass med jocke!

dagens låt  Miley Cyrus - The Climbb

au revoir

söndag

jag ber om ursäkt för min totala brist på bloggande nu på sistonde, ska försöka skärpa mig.
en liten uppdatering för vad som hänt de senaste dagarna iaf.

torsdagkväll tog jag och syster iaf handledarkursen, så när vi fått alla papper godkända, så får vi äntligen börja övningsköra. det är på tiden kan jag lova. efter kursen åkte vi hem till åsele med mami och papi. drog skolken fredag alltså, och fick en tredagars helg, skönt!
dom tre dagarna har som vanligt gått fort, men egentligen har vi gjort just ingenting. vi har varit och slått på rangen på åseles golfbana som faktiskt ser ovanligt grön ut för att vara (citat Petter) "ända uppe i alperna". sen har vi hjälpt till lite hemma, krattat gården och sådär. lite plugg har också hunnits med.
annars så har det varit strålande väder nästan hela helgen, uppemot 25grader i solen! vi åt en fantastiskt god middag ute i lördags och det kändes som om det skulle vara högsommar! me like it! den övriga tiden har tillbringats med att sitta i solen och läsa. är inne på tredje Stieg Larsson boken nu "Luftslottet som sprängdes", har läst böckerna förut, men dom är jävulskt bra ändå! helt klart läsvärda!

imorgon börjar alltså en ny vecka igen, men bara 3 dagar! helt värt faktiskt, lång helg igen! wiie.

nu blir det sängen och tillbaka till boken.........

au revoir

nationella

förlåt för dålig uppdatering, har bara inte orkat skriva. var aldrig iväg till sthlm på tävlingen ihelgen, sjuk. åkte hem istället, var behövligt att bli lite ompysslad.

imorse var det i alla fall nationella i matte B.. var faktiskt lite nervös, men det gick nog bra ändå . satt nästan 4 timmar, hade ont i rumpan efteråt.
eftermiddan fick man automatiskt ledigt, stort plus!
cyklade dock bara hem för att plugga, vilken ledighet....

ikväll blir det först vecke för lite golfträning och sen arenan för fys med jocke :) blir nog helbra skulle jag tro.

nu, tillbaka till plugget.

au revoir


resa igen

imorrn bär det av ner till stockholm, igen.
första skandia omgången på lördag, blir lite nervös när jag tänker på det, men förhoppningsvis går det bra! inget regn, om gudarna vill oss väl.

förövrigt har denna torsdag gått fort, nationella imorse och sedan lite korta lektioner och slut! mami är här över kvällen och det är super! har saknat henne!

see me as i really am


au revoir


.

onsdag igen.
ingen träning för mig imorse, sov istället. får dock typ ångest över att jag inte tränar. känner mig så jävla lat. men förhoppningsvis blir det bättre så jag kan köra på till veckan igen.

annars så fick vi sluta tidigare idag, typ 1 istället för halv 4, riktigt värt! efter skolan blev det golf på vecke. regn blandat med uppehåll var vädret. vi gick korthålsbanan med lite olika varianter. riktigt trevligt, med en hel del skratt, vilket jag behövde. känns ändå ganska bra inför helgen, om det nu ordnar sig med allt, vilket jag verkligen hoppas på. har dock blivit en hel del jobb med det, ännu en stressfaktor...

känner att sängen lockar, redan, men måste fixa färdigt svenskan först, usch å blä....

au revoir

back in town

orkade inte blogga igår, får bli ett inlägg idag istället.

träningslägret i burvik var i alla fall kung! orkar inte skriva speciellt detaljerat, men vädret var super, spelet varierande men mestadels riktigt bra faktiskt, och sällskapet kanoners! vill tillbaka ner till värmen, det gröna gräset, golfbanan och allt som var så skönt där nere, utan tanke på skola och annat vanligt liv. här regnar det och är allmänt bajs......

i övigt, så rullar det på, kan lungt påstå att jag mått bättre, men man lever ju. ska inte klaga i onödan. fast, lite måste jag få klaga, eftersom det är typ skit just nu.

keep holding on

au revoir


RSS 2.0