24 maj

ännu en söndag har snart lagts till historien. tiden går så otroligt fort just nu, snart har man gått ett år på gymnasiet, tycker det var igår som man gick ut nian..

iaf, kom hem runt 4 i natt, riktigt dryg bilresa hem från köping, men med bra resultat därifrån så var det iaf med glada miner! karin kom 2a och jag 5a, helt okej liksom :) vädret var dessutom super! inspelsrundan på fredagen fick vi avbryta efter 13 hål för regn och åska, men tävlingsdagen (lördag/igår) var det strålande sol hela dagen! förbättrat på brännan, tischakanten är väldigt synlig just nu, men det får man helt enkelt leva med ;)
som sagt, formen verkar vara helt okej just nu, så det låter kanon att både vecke och puttom öppnar i veckan! träningsläger i norrfällsviken till helgen också, känns riktigt inspirerande ! :) får dock inte glömma stenklubban..;) haha

denna söndag har annars varit väldigt slö. klev upp runt 12, käkade frukost och tillbringade sen några timmar på balkongen och stekte! helt underbart! sen blev det ett kort besök på coop och sen tvättstugan. gjorde middag, sen kom jossa över och vi har bara sett tv och umgåtts, riktigt mys :)
nu väntar nya tester till veckan, får se hur mkt jag kan vara med på med den här hälsenan som krånglar, arrghhgh..

i vilket fall, ha en fortsatt trevlig söndagkväll, för mig blir det sängen nu!

bild från förra året, men ja bju..!

au revoir

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0