you're my sun when the rain is falling, you're the moon when the night comes, you're the air that i'm breathing, you're the one that makes me believe in destiny

Så var det än en gång måndag. Och även den sista oktober. Imorgon går vi alltså in i november månad. Och i helgen så ställde vi om klockorna till vintertid. Nu väntar bara minusgraderna och nederbörd i form av snö istället för regn, så att det kan bli vinter på riktigt.

Sitter som ni märker här, trots att det är måndag och träning just nu. Alltså ingen träning för min del. Har fortfarande denna konstanta huvudvärk och det är verkligen slitsamt. Har fått en läkartid på onsdag, så jag hoppas på att få några svar då iaf.
Jobbet idag gick inte alls. Det går inte att koncentrera sig och ringa och sälja med den här huvudvärken. Försökte kämpa, men det gav inget resultat. Så jag blir nog hemma imorgon. Ingen mening att gå dit och plåga sig, det ger som inget. Men jag gillar det inte. Känner mig så vek. Blä.

Så i övrigt har det inte alls hänt mycket idag. Har verkligen en guldklimp till syster som fixade middagen medan jag låg och sov i soffan. Tur jag har henne.

Kanske ska dra lite snabbt om helgen också kom jag på. Fick ju tillslut med oss 2 poäng hem totalt, efter en straffseger med 3-2 över Linköping och förlust med 5-3 mot Segeltorp. Allt som allt är vi ändå nöjda med dom två poängen! Och som vanligt så var det i övrigt en supermysig helg med brudarna :)

Annars så längtar jag bara till fredag. För fredag innebär hemfärd till Åsele och att jag får träffa mitt hjärta igen. Dessutom väntar också andra trevligheter. Håller nästan på att längta ihjäl mig faktiskt. Så den här veckan kan gärna få gå fort. Extremt fort till och med.


weheartit

we're the perfect two

Sen vill jag bara säga att jag saknar världens finaste hur mycket som helst. Visste faktiskt inte att det gick att sakna någon så mycket som jag gör, men tydligen så är det möjligt. När vi inte är tillsammans så känns det verkligen som att en del av mig saknas. You complete me.


i just want to see your face

Jag tänkte också passa på att köra en dagens outfit bild, mest bara för att jag vill visa den nya koftan som jag köpte förra veckan. Den är hur mysig som helst. I like it alot :)
Ljuset och kvalitén är inte den bästa, men that's life!

don't know if i could ever be without you, cause boy you complete me and in time i know that we'll both see that we're all we need

Fredag. Oj så underbart. Fredag är nog kanske ändå den bästa dagen på veckan.
Har varit en bra dag på jobbet idag. Inte överdrivet märkvärdig resultatmässigt, men bra på många andra sätt. Bra stämning. Mycket skratt. Roligt helt enkelt. Sådana dagar som man uppskattar så otroligt mycket.
Förutom jobbet har jag verkligen inte gjort mycket. Packat trunken på hallen och packat väskan inför helgen samt handlat lite är nog allt. Jo, en pn i soffan har det ju också blivit.

Ikväll blir det bara hemmamys här i läggan. Tända ljus, massa frukt och idol såklart. Uppladdning inför helgens båda matcher.

Imorgon bär det då av söderut, destination Linköping. Flyget går 08.00 från Kallax flygplats, dvs vi åker buss härifrån hallen 06.30. Blir upp tidigt imorgon med andra ord. 14.30 är det nedsläpp i Linköping. Sen åker vi upp till Stockholm efter matchen och övernattar där. På söndag är det nämligen Segeltorp på tur, matchstart 13.00. Sen går flyget hem 18.00 på söndag så vi är hemma relativt tidigt på söndag. Skönt. Men först och främst ska vi ju förhoppningsvis ha med oss ett par poäng hem, såklart!

Hoppas helt klart på mer sånt här i helgen!







can you here me calling, calling for you?

Torsdag. 27 oktober. Snart slut på den här månaden. Skönt. Den har känts evighetslång.

Jobbat som vanligt. Lite slitsamt då jag har haft både ont i halsen och huvudet hela dan. Känner mig inte så särskilt pigg alls. Sov drygt en timme då jag kom hem i eftermiddag, helt däckad. Ska ändå pröva träna ikväll och se hur det känns. Är bara så sjukt jävla less på det här nu..

Gårdagskvällen blev förövrigt kanonbra, som vanligt. Maten blev god och vi satt och pratade och skrattade i flera timmar, alltid lika mysigt :)

Annars så tänkte jag bara slänga iväg ett grattis till världens bästa farmor som fyller 86år idag! :)


weheartit

come around to me

Onsdag. Dimman ligger tät över Piteå. Man ser knappt längre än 50meter bort. Om ens det. Är som lite dystert.
En ny dag på jobbet är avklarad. Gick riktigt trögt först, men lossnade sista timmen så allt som allt blev det ändå helt okej tillslut.

Har inte hunnit med så mycket mer än idag. Håller på att tvätta och sen kommer brudarna på middag också, det är ju onsdag och träningsledig dag så :) mys!

Annars så tänkte jag bara visa mina nya jeans som jag köpte förra veckan. Hur sköna som helst. I love them :)


if i lay here, would you lay with me and just forget the world?

Skönt med tidig träning. Sitter här nyduschad och tänker faktiskt snart krypa ner i sängen. Och prata med världens finaste. Såklart. 

En vanlig tisdag har flytit på i rätt högt tempo. Jobb. Kvittera ut nyckeln till motorvärmarn. Friåkning. Handla. Laga mat. Träning. Hem, duscha och fika. Och nu sitter jag här då.

Dagens ilandsproblem - jag fetskar mig när jag rakade benen. Det blödde utav bara fan. Och vi hade bara två plåster i lägenheten. Och nu är dom slut.

Annars så verkar den här huvudvärken jag har typ ha blivit kronisk eller nåt. Inga tabletter hjälper, det bara fortsätter att dunka, hela tiden. Det är faktiskt riktigt jobbigt.

Nej, det var nog allt.

Godnatt.


weheartit


you're everything i need and more

Måndag. Ny vecka. Har verkligen varit måndagstrött idag. Gick som halvtrögt på jobbet också. Plus att jag har haft en fin huvudvärk hela dagen på det. Inte den bästa av dagar, som ni kanske märker.
När dagen ändå va sådär halvlagomdålig, så passade vi på att städa undan här i lägenheten. Skönt att ha det bortgjort.
Resten av eftermiddan har bara tillbringats i soffan. Snart ska vi nog göra oss nån mat innan det blir ytterligare soffhäng innan träningen. Kanske blir en liten pn också, är långt ifrån omöjligt.

Miss you


weheartit

!

Blev visst ändrade planer för kvällen. Blir filmmys hos Emme med hon, Joss och Brallan istället! Inte helt fel det heller :)

you are my light in the dark

Söndagkväll. Helgen är snart slut. Vilket är både positivt och negativt. Positivt därför att en vecka har gått, vilket innebär inte fullt två veckor tills jag får träffa mitt hjärta igen. Negativt därför att mamma har åkt hem och helgen faktiskt snart är slut, vilket betyder upp och arbeta imorgon igen.

Ny match idag då. Vi gick för tre poäng, och tre poäng fick vi! Eller vi förtjänade dom såklart. Riktigt skönt i vilket fall. 3-0 tillslut. Underbart! Nu har vi också gått om Leksand och ligger därmed på slutspelsplats. Fantastiskt, där ska vi stanna!

Ikväll har vi bara hemmamys, jag och sis. Skönt det med. Ligger i soffan och blandar lite tv med dator och bok sådär. Laddar upp för en ny jobb och matchvecka helt enkelt!

Sen så tänkte jag bara tillägga att jag saknar mitt hjärta helt fruktansvärt galet mycket.. Så ni vet liksom.


weheartit

you are not a part of my happiness, you are my happiness

Lördag. Gamedag. One point fick vi med oss. Borde varit tre. Men pucken ska ju in också. Tydligen är det ett stort problem för oss just nu. Men en poäng är bättre än noll. Imorgon ska det dock bli fler. Ormsta ska vi bara krossa. Så är det.

Just nu ser vi på My sisters keeper. Har också sett en film vi hyrde tidigare. Och käkat en massa godis. Ibland så får man. Det är ju trots allt lördag.

Förövrigt så kom det några snöflingor blandat med regnet idag. Fast dom va små. Nästan så man inte märkte dom. Tycker dom kan bli fler. Och större. Nu.


Annars så tänkte jag bara säga att jag har världens bästa mamma och att dom här dagarna har varit underbara.



you make me happy

Fredag. Helg. Oj så underbart härligt!

Mindre bra dag på jobbet idag, men allt som allt så har den här veckan varit riktigt bra, så jag är nöjd.

Tog helg redan kl 12 och for på schtaan med mami. Började med lunch, bakad potatis med skagenröra, mums! Vidare så blev det då lite shopping. Ett par jeans från Veromoda (dom jag hittade igår), ett par örhängen från ur&penn, ett par solglasögon från guldfynd, samt en kofta från H&M blev det tillslut som följde med mig hem! Är allt som allt nöjd med mina fynd, speciellt då dom tre första va på rea :)

Nu ligger jag här i soffan och väntar på att maten ska bli färdig, flygande jacob serveras det här ikväll, mummmaa. Sen efter middan tänkte vi gå ut på en liten prommis och ikväll blir det idolmys såklart! :)

Trevlig helg allesammans! =)


världens bästa mami! <3

living just to find emotions, hiding somewere in the night

Sitter och väntar på middag. Mamma är ju här, så då blir man bortskämd. Verkligen inte helt fel. Snarare helt underbart.
Ny bra dag på jobbet. Nytt säljrekord. Det går som bra nu. I like it.
En snabb sväng på stan med mamma. Kollade in ett par riktigt fräna jeans på VeroModa som jag lade undan tills imorgon. Måste fundera lite på saken. Har ju precis inhandlat ett par nya jeans nämligen. Och har ju ett antal par sen förut också. Så egentligen behöver jag ju inga nya. Men dom va ju himla fina. Hm, tåls att fundera på. Helt klart.

Höll för övrigt på att bli påbackad imorse på parkeringen här nere. Det var nog bara centimeter ifrån. Puh. Lite läskigt vare, usch.

Ikväll ska jag träna. Första gången på en vecka. Vi ser väl hur det går!

Nej, nu va tydligen maten klar.

Tjing!

sudda bort dom som hugger dig i ryggen när du vänder dig om

Onsdag. Halva veckan gjord. Ännu en bra arbetsdag. Nytt säljrekord faktiskt. Fick riktigt bra flyt idag. Då blir det som roligt.
Efter jobbet kom då mamma. Så vi åkte ut på ÖB, Willys och Dollarstore och handlade lite. Inte så ofta man orkar fara dit ut. Fick med lite allt möjligt smått och gott hem därifrån. Sen har vi ätit middag och nu håller vi på att tvätta samtidigt som vi softar i soffan. Ikväll ska vi fara på hallen och kika på alaget som har match, Pite-Löven, blir nog en rolig match tror jag!

Det var nog det mest intressanta för tillfället. Åter till tvättstugan.

Tjing!


weheartit

you had me with hello

hallå lipsill. one tree hill kan verkligen få tårarna att rinna. inget skämt.

ute stormar det. regnar. blåser. hurvens. därför känns det inte helt tokigt att avsluta den här gråa, trista tisdagen med att krypa ner under täcket och läsa innan jag såklart ska prata med min fining. det känns snarare riktigt okej faktiskt.

imorgon kommer förövrigt mamma och stannar resten av veckan. ska bli otroligt mysigt!  




you turned my whole world around, now there's you and only you

Sätter mig och ska skriva. Ser bara hur tomt det är framför mig. Känner bara att jag inte har något intressant att dela med mig. Men jag gör väl ett försök ändå. Är fortsatt halvkrasslig så blir ingen träning idag heller. Suck. Med stort fett jävla s. Jag kommer bli tokig om det här fortsätter. Helt jävla galen kommer jag bli. Och deprimerad. Och allt annat möjligt skit man kan tänka sig. Blä.
Två arbetsdagar av denna vecka gjorda iaf. Gick bra idag med. Fast det började så trögt så jag trodde jag skulle gå hem med noll kronor i fickan idag. Typ halva dan hade gått innan jag gjort min första affär. Inte okej. Fast det blev ju helt okej innan slutet. Så jag ska väl inte klaga.

Hittade också min bankdosa som var totalt spårlöst försvunnen igår. Letade igenom typ hela lägenheten, men kunde inte hitta den. Trodde den va long lost gone. Men idag så va den helt plötsligt där den skulle. Antingen så va ja helt värdelös på att leta igår, eller så hade nån hustomte gömt den för mig. Tror på det senare. hehe

Det var väl ungefär det mest intressanta jag hade att komma med i nuläget. Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och fortsätta mitt fantastiskt underhållande liv med att slå igång ett avsnitt OTH, kärlek.

i miss you, all the time

weheartit

why is there, that everytime we seem to have everything, we still search for something more?

Somnade i soffan. Igen. Tror min kära syster ställde en klocka åt mig innan hon for på träningen. Hörde inte ens när hon for. Men eftersom jag inte ställt någon klocka själv, så måste det varit hon. Och tur det. Annars hade jag nog sovit betydligt längre. Är ju själv inte på nån träning, som ni märker. Är fortfarande småfebrig, så vilar idag igen. Förstår inte vad det är för fel. Kan det inte bara gå över nångång?

En bra dag på jobbet förövrigt. Säljrekord för min egen del. Alltid kul. Något positivt iaf. Kanske det enda just nu. Så känns det. Fast middagen va också positiv. Riktigt jävla god va den. Uppstekta rotfruktspannkakor som mamma skickat med. Det kanske inte låter så märkvärdigt. Men jag lovar. Det är fan kärlek på hög nivå. Så tack mamma, för att du fortfarande föder mig, trots att jag snart är 19år gammal. (Förövrigt bara en månad kvar idag som 18åring!) Du är en ängel! :)

Nej, nåt mer roligt hade jag nog inte att komma med idag. Blir en tidig kväll och återigen att hoppas på att jag är frisk imorgon.

i wish you were here right now

weheartit

i never thought i'll find someone like you

Tillbaka i Norrbotten, Pite, lägenheten.

Åsele var sig likt. Lika bra som vanligt. Fast helgen gick för fort, alldeles för fort. Man hinner inte med allt man vill när man bara är hemma 2 dagar. Sen är det förjävla jobbigt att åka iväg igen också. Va jobbigare idag än det varit på länge, väldigt länge. Att jag sen inte kan träna på grund av feber gör ju inte saken bättre. Sitta här ensam i lägenheten suger. Riktigt hårt.

Sen så saknar jag världens bästa redan. Alldeles sådär jättemycket..


weheartit



all i have is you, it is all that i'm dreaming of

Torsdag. Sista arbetsdagen för veckan gjord. Även den bästa. Gick riktigt bra idag. Var även sista arbetsdagen för den här löneperioden. Blir en rätt fin peng ändå på dom här tre veckornas halvtidsarbete. Klagar definitivt inte.

Gårdagskvällen hos Emme blev såklart superbra. Tacopaj och till efterrätt bananasplit. Mumsigt värre! Och sen massa prat och skratt som vanligt. Dessutom har vi nu styrt ihop en lagfest till novemberuppehållet. Kommer bli grymt tror jag. Eller det kommer det helt klart bli. Längtar faktiskt lite redan.

Imorgon så styr vi kosan inåt landet. Mot underbaraste Åsele. Vi åker nog rätt tidigt så vi är hemma till lunchtid. Imorgonkväll blir det avslutning med fotbollslaget. Ska bli superkul att träffa alla brudar igen, va ju ett tag sen nu! Sen kommer resten av helgen mest troligt bara att innehålla massvis med mys med alla dom bästa.

Ikväll smäller det förövrigt. Första norrlandsderbyt. SAIK-Lule. Såklart ska dom svartgula vinna. Det finns ju inget annat.

Nej, nu kurrar magen. Ska gå och koka lite ris och värma på kycklingfiléer som mamma skickat med upp. Och sen ösa på med lite sötsursås. Det kallas god torsdagsmiddag. På hög nivå.

Kommer mest troligt inte att bli någon vidare uppdatering nu när jag är hemma. Finns ju liksom bättre saker att ha för sig då än att sitta vid datorn. Återkommer nog på söndag, när jag är uppe här igen.

Så, ha en trevlig helg allesammans!


snart få ja träffa denna pärla igen också, wiie! hihi

you're all i want. you're all i need.

Onsdag. Tvättat och städat. Och jobbat såklart. Gick bra idag med. Skönt det.
Ska snart iväg till Emme på middag och mys med brudarna. Typ det allra bästa med onsdagar. Helt klart.
Sov 9timmar inatt, så är ändå betydligt piggare idag, även om jag inte är helt hundra fräsch. Vi promenerade från och till jobbet idag. Riktigt härligt faktiskt. Och inte så himla kallt. Iallafall inte med långkalsonger, mössa, halsduk, vantar och en extra kofta. Plus täckjackan då. Haha

Nu är det bara en arbetsdag kvar av den här veckan. Sen är det helg. Och helg innebär Åsele. Och Åsele innebär att träffa alla människor som jag tycker mest om här i världen. Kan det bli bättre? Nej precis. Det kan det inte. Så då förstår ni att jag längtar. Som jag längtar. Hur mycket som helst.

Förresten. En biparantes. Sverige vann igår mot Holland. Vad hände där? Jag fattar ingenting. Sen när vinner Sverige mot Holland? I fotboll? I ett EM-kval? Inte fan är det ofta iallafall. Extra kul därför. Speciellt då dom spelade riktigt rolig fotboll. Så nu blir det EM för Sveriges del. Fantastiskt roligt. Framförallt för den svenska fotbollen. Har ju inte direkt varit överflöd av framgång dom senaste åren. Så det behövs. Verkligen.


weheartit

i just don't wanna miss you tonight

Förresten. Dagens tips. Långkalsonger. Gud så härligt. Nu är dom på för att stanna resten av vintern.

i'll go wherever you will go

Ligger i soffan efter en pn. Ställde en klocka så jag inte skulle sova hur länge som helst. Känns som att jag skulle kunna gå och sova nu och sova tills imorgon. Men det brukar ju sluta i att man inte kan sova inatt. Inte värt risken. Ska i vilket fall som helst lägga mig tidigt ikväll ändå.

Ingen träning ikväll för min del. Vaknade imorse med en sprängande huvudvärk. Hade dessutom feber. Så jag ligger här i soffan, helt själv i lägenheten. Skönt på ett sätt. Men ändå inte. Lite ensamt. Saknar min prins. Som vanligt.
Har dock ändå varit på jobbet idag. Är ju inte direkt ett fysiskt ansträngande jobb. Även om ringandet kan ge huvudvärk. Men det överlever man. Gick rätt bra idag. Klagar inte.

Ute håller det på att mörkna. Det blir allt kallare på morgnarna och det känns att vi går mot vinter. Även om det är jobbigt att frysa, så gillar jag det. Längtar efter snö. Efter riktig kyla. Efter allt det mysiga som kommer med vintern. Ja, det gör jag.


weheartit

every moment spent with you is a moment I treasure

Borde kanske egentligen be om ursäkt för klagoinlägget tidigare. Men det tänker jag inte. För det va ganska skönt att få klaga av sig lite. Ibland måste man få göra det också. Vi säger att man måste få göra det iaf.

Blev tillslut en rätt bra arbetsdag idag, när systemet väl hade kommit igång igen. Och nu är det bara tre arbetsdagar kvar av den här veckan. Skönt.

En liten snabb sammanfattning av helgen. Snöplig förlust mot AIK med 5-4 efter en riktigt godkänd insats av oss. Domaren behöver vi inte nämna, mer än att han hade alltför stor roll i matchen. Men igår fick vi revansch, första segern och trepoängaren för säsongen när vi vann över Ormsta med 5-4. Borde inte ha blivit så jämt tillslut, då vi var bättre matchen igenom, men huvudsaken vi tog alla tre poängen! Riktigt skönt va det, verkligen!
I övrigt va det som vanligt en supermysig helg med brudarna och att flyga till matcherna är definitivt något jag kan vänja mig vid. hehe

Ikväll väntar träning, fys+is, som vanligt.
Nu väntar lite soffhäng innan middan.


weheartit


sometimes i just wish i could fly away

Sitter på jobbet och är allmänt lite småfrustrerad. Telias sida fungerar inte. Vilket gör att vi inte kan ringa. Och att ringa är ju liksom vårat jobb. Och kan vi inte jobba, så går det ju inte att tjäna några pengar. Vilket helt enkelt resulterar i frustration. Och irritation. Och att jag är jävligt less. Framförallt också eftersom jag är trött, fryser och helst av allt skulle vilja ligga under ett varmt täcke i min säng och sova just nu. Dessutom saknar jag min finaste så sjukt mycket så om jag bara hade kunnat, så hade jag tryckt fastspeed på hela den här veckan så att det hade varit fredag och jag hade varit hemma i Åsele hos han nu. 

Slut på klagosången. Hörde något om att systemet tydligen skulle funka nu, så det är väl bäst att återgå till arbetet. Skriver mer om helgen senare.  

just to hear your voice, take me through the day

Fredag. Helg. Underbart.

Ännu en jobbdag och därmed ännu en jobbvecka avklarad. Helt okej resultat, inget att klaga över.
Har inte gjort så mycket mer idag. Eller jo, försökt ragga röster åt Åsele. Tror faktiskt jag lyckats få ihop en del och jag såg att Åsele leder i röstningen igen, hoppas bara det räcker hela vägen! Vore ju grymt kul!

Imorgon är det matchdags igen. Flyg ner till Stockholm imorgon förmiddag, AIK står för motståndet 18.30 imorgonkväll. Sen sover vi över och 15.30 på söndag tar vi oss an Ormsta, innan vi flyger hem igen på söndagkväll. Känner att det är dags för oss att ta våra första poäng i helgen, det behövs! Håll tummarna! :)

Ikväll blir det Idol med Emelie och Joss, mys! :) Vars är inte bestämt ännu, men bra blir det helt klart i vilket fall :)

Ha en trevlig helg!



Bjuder på en ny hockeybild. Inte den vackraste, i know. Men iaf, the new me!

i was born to be somebody

Gårdagen var fullspäckad. En bra fullspäckad onsdag.
Jobbade först till 2 ungefär, en rätt bra dag på jobbet. Cyklade hem och tvättade och städade lite. Sen blev det matlagning, då det nämligen var min och Karins tur att bju brudarna på middag. Vi gjorde grekisk pytt och till efterrätt blev det "fuskcheesecake" och fruktsallad. Blev faktiskt riktigt gott alltihop, så är nästan lite småstolt :) hehe
Sedan blev det då middag och sen satt vi ba och surra i flera timmar. Tiden går så otroligt fort dom här onsdagarna när vi har middagar, roligt är det! Så strax före elva ungefär drog dom hemåt :) En gode trevlig kväll helt enkelt, om man nu ska dra in lite pitemål i det hela ;)

Dagen då. Jo men man ska väl inte klaga. Ett par timmar på jobbet, gick helt ok. Sen ett snabbpass på gymmet och nu soffläge. Träning ikväll som vanligt. Sen hem för att se hockeykväll. En vanlig torsdag helt enkelt. Livet rullar på.

Saknar dock min finaste..


weheartit

RÖSTA PÅ ÅSELE :)

Förresten så tänkte jag bara dra mitt strå till stacken, gå in och rösta på ÅSELE såklart! ;)

http://svt.se/2.33919/1.2553233/inlandshockeyfraga


when i'm with you, i feel complete

Vaknade imorse och visste knappt vars jag va. Fast jag va ju liksom i min egen säng. Precis som vanligt. Vars skulle jag annars va? Det är konstigt det där. När man är så borta att man knappt vet vars man är. Ska verkligen försöka lägga mig tidigare ikväll, har typ lite sömn som skulle behöva tas igen.

Träningen igår gick riktigt bra. Va pigg i benen och det flöt på himla bra. Träningen idag va precis tvärtom. Sjukt tunga ben och allmänt trögt gick det. Men så är det ibland. Vilodag imorgon. Välbehövligt.

En till dag på jobbet är då också avverkad. Gick inte riktigt lika bra som igår, men helt okej ändå. Fick iaf till dagens skratt på kontoret när jag fick snacka engelska med en kund. Kan bara säga att jag va inte bara lite ringrostig, för att vara mild på orden. Och sen, helt seriöst, inte fan har man ju ord som förlängning, bindningstid, abonnemang osvosv i det engelska ordförrådet direkt?! Speciellt inte när man blir tagen på sängen också och helt plötsligt ska tvärbyta språk. Huvva, pinsamt va ordet. Men som sagt, vi fick ju skratta en hel del iaf. Det kan ja bju på! ;)

Nej, nu ska jag se sporten och sen slå en signal till mitt hjärta, sen ska jag definitivt sova!

Godnatt!


weheartit

three hours away from you, is three hours to much

Helgen är över. Definitivt över när min finaste satte sig i bilen och åkte hem till Åsele igen i eftermiddag. Suck. Det är alldeles för tomt här redan. Men 4 underbara dagar fick jag ha han här, och det klagar jag ju absolut inte över.

Helgen i övrigt då. Ja, resultatmässigt blev det två förluster, igen. Och återigen gjorde vi också en bra och en dålig insats. Men förhoppningsvis är vi påväg in i det hela på riktigt nu, och förhoppningsvis kommer även resultaten att bli bättre. Nya tag nästa helg!

Ny dag, likamed ny vecka på jobbet också. En rätt bra dag faktiskt, så det är bara att hoppas att det flyter på i liknande stil resten av veckan också!

Nej, det får nog räcka för idag tror jag. Lite OTH nu, sen hallen!

Tjing!

_________________________________________________________________________

glömde visst publicera tidigare. nu blire iaf sängen!

Natti!

happy birthday

Tänkte bara slänga in ett grattis till världens bästa vän som fyller 18år idag! Så stort grattis! :)



Även grattis till min kära far som också fyller år idag.. :)

RSS 2.0