dan före dan

Dan före dopparedan. 
Idag har vi gjort dom sista förberedelserna, så det allra mesta är i ordning inför morgondagen! 

Imorgon så blir det först lite fika och julklappsutdelning här hos mig och andré tillsammans med hans familj som kommer hit från Vilhelmina. Sen spenderar vi i vanlig ordning resten av dagen hos pappa, hela familjen. Ska bli så mysigt! 

Ikväll åt vi middag och myste hos mamma. Alla fyra barn, mamma, pappa också andré och johanna. Riktigt mysigt det också, och gott såklart! 

Nu har jag och andré faktiskt redan krupit ner under täcket och ser på tv, riktigt lyxigt med tv i sängen! Ska bli skönt att sova tidigt så man tar sig upp i tid imorgon :) 

Fick iaf avsluta det här årets matcher med två vinster mot Luleå, skönt med bra avslut och bara hoppas det fortsätter efter jul också! 

Nä, nu ska jag mysa med min kärlek. 
God jul på er! 




😍


Bästa julgodiset, mammas hemmagjorda daim 😍😍

en mörk torsdag med perfekt avslut

Ligger i soffan med huvudet i knät på min kärlek. Kunde inte ha tänkt mig en bättre torsdagskväll! 
Ute regnar det och har gjort så hela dagen. Det har seriöst inte varit ljust ute idag, överhuvudtaget. Man vill verkligen bara kura ihop sig inomhus och inte behöva kliva utanför dörren. Men det går ju inte såklart. 

Har iallafall hunnit med både plugg och träning idag. Och så handlat, tvättat och lagat mat. Effektiv och bra dag som nu avslutas i soffan med bästa möjliga sällskap! 
Träningen gick bra, skönt tryck och kroppen känns riktigt mör nu efteråt! Glömde säga förra veckan att jag slog till med nytt PB i chins igen, 8st är jag uppe i nu! Tangerade det idag, gött! Kul när man får göra framsteg :) 

Nä, nu ska jag mysa på här. Hoppas ni får en mysig torsdagkväll! 

den där värken i rumpan

Träningsvärk från dagens gympass har redan börjat smyga sig på, ordentligt. Tog gött med andra ord! Blir dock intressant att se om man tar sig upp ur sängen imorgon.. Aja, bara ladda för ett nytt pass istället!😃💪👊

insikter

17 december. Det innebär en vecka kvar till julafton och två veckor kvar till nyår. Två veckor kvar av det här året. Av 2013. Det känns helt sjukt. Det slog mig först idag, att det snart är nytt år. Att vi nu börjar göra saker "för sista gången det här året". Jag har nog inte riktigt tagit in det. Hängt med på att tiden gått så fort. Jag har snart genomfört första terminen på universitetet. Förutom tentorna i januari är det bara en lektion kvar, labb imorgon eftermiddag. Galet!! Jag tyckte nyss det var höst och allt drog igång. 

Den här tisdagen började iallafall under täcket i soffan framför julkalendern. Så mysigt och bra start på dagen! Annars hade vi sista fysiklektionen och sen gjorde jag och karin klart biologirapporten och skickade in den. Skönt! Och sen blev det sista kuddträningen innan jul. Eller ja, för det här året. Ni ser, det går liksom inte in. 
Kvällen har jag spenderat i soffan. Har inte mycket att göra, och inget jag känner för att titta på på tv heller. Väntar nog bara in tvätten och sen går jag och lägger mig! 

Hade ingen bild att lägga upp, så jag kör på en av mina favoriter istället. Massa kärlek till alla fina brudar på den här bilden. Ni är grymma allihop och jag längtar sjukt mycket till juldan då vi får ses igen!!❤️❤️❤️❤️

sista veckan!

Måndagkväll och helgen är förbi. En supermysig helg verkligen! Igår var det full aktivitet hela dagen, vi hann med pepparkaksbak +lite julgodis, shopping, mysfika hos moster, middag, besök hos anton& johanna och sen avslutade jag och mamma kvällen i soffan, först med "Så ska det låta" och sen sista Johan Falk-filmen. Så mysigt att ha världens bästa mamma här! 







Bästa julgodiset- hemmagjord daim!!

Måndag idag då, och sista veckan innan julledighet är här! Började dagen med fysikdugga, vilket gick bra! Skönt det, och att ha den bortgjord! 
Föreläsning på eftermiddagen och sen träning ikväll. Kvällen avslutades med fika i soffan och mys med bästa sis❤️
Riskaka med mandelsmör och banan. Och avokado-chokladmousse med hallon. MÖMS! 

Sova nu och ladda inför en av de sista skoldagarna imorgon! Godnatt! 

lördag!

Lördagkväll och jag myser i soffan med mor och syster. Massor med tända ljus och förutom att det är värdelöst på tvn så är mysstämningen på topp! 

Förövrigt så gjorde jag nåt spontant (ovanligt för att va mig!!) igår och tog en buss hem bara för att spendera kvällen och natten hemma. Hann först umgås en stund och äta middag med min pappa och bror. Sen fick jag se lucia i kyrkan, inget är som lucia i kyrkan hemma- så mysigt och dom var så duktiga! Sen hann jag även få träffa och krama världens bästa Therese, välbehövligt! Fyrverkerierna fick jag också se, många år sedan sist så det var kul! Och sen, såklart, så hann jag mysa och kramas massor med min underbara pojke. Så det var helt klart några otroligt fina och värdefulla timmar jag fick hemma. Nu längtar jag något enormt tills om bara lite drygt en vecka då vi åker hem på julledighet! 

Idag åkte jag tillbaka med mamma hit till Umeå. En timme på stan (där det var sjuuukt mycket folk) blev det innan vi var nöjda. Sen har vi pysslat lite här i lägenheten, gjorde en underbar plocksallad till middag och sen har mamma färgat utväxten både på mig och Karin. Och så mys i massor nu ikväll! 



Nu blir det strax sängen, imorgon börjar vi dagen med att baka pepparkakor! 

Nyblondie!

2 veckor till julafton

Jag brukar verkligen aldrig ha svårt att somna. Visst finns det undantag, men dom är få. Och när jag har svårt att sova, handlar det oftast om att det tar 15-20min istället för att jag somnat direkt huvudet landat på kudden. 
Igår var därför en väldigt konstig kväll. Jag hade lagt mig och släckt lampan ganska exakt samma tid som idag. Men det gick inte att somna, stört omöjligt! Minst två timmar låg jag och filosoferade om allt möjligt. Och det, det är en enormt lång tid för mig. 
Trodde därför att jag skulle vara jättetrött idag, men det har gått otroligt bra! Kanske för att jag har varit igång hela dagen, men kanske också för att jag sovit så pass mycket på sista tiden att jag klarar mig! 

Började iaf dagen med att mysa ner mig i soffan under täcket med bästa syster och se julkalendern. Så mysigt! Sen blev det frukost och skola som vanligt fram till lunch. Sen var vi lediga från lektioner i eftermiddag, så då blev det lite plugg hemma innan vi helstädade lägenheten. Så fräscht med nystädat!👌
Middag och lite soffhäng innan träning. Kvällen har jag sedan spenderat i min ensamhet. Tog en lång varm dusch, suttit i soffan med datorn och långsurrat med mamsen. En helt okej tisdagskväll! 
Och nu har jag alltså lagt mig, fått avsluta dagen med ett samtal med min kärlek och nu hoppas jag att John Blund tar med mig till drömmarnas land! Godnatt! :) 



9 december

Återigen måndag och ny vecka. 9 december. Anna-dagen. Grattis till alla Annor där ute och grattis till mig själv! Hehe 

Helgen blev rätt lugn. Mys med bästa sis och bästa papps. Vinst i lördags mot Clemensnäs trots allt annat än bra spel. Men tre poäng är alltid tre poäng! Lugn lördagkväll i soffan och sen även en lugn söndag. Klart skönt, även om jag alltid måste förklara för mig själv först att jag faktiskt kan slappna av och bara ta det lugnt en hel dag. Annars vill kroppen gå på högvarv ändå och jag får svårt att slappna av, känslan av att "det är något jag borde göra!!" Finns liksom alltid där annars. Man behöver få ta det lugnt ibland, få samla energi. 

Måndag idag och allt annat än lugn dag! Först lektion 8.30-11.30 och sen en lång föreläsning på eftermiddan 13-16, tom strax efter. Va helt slut i huvudet då vi kom hem kan jag lova! Var därför skönt att fara och träna och låta hjärnan vila lite ;) 

Nu har jag dock lagt mig och ska ringa min man. Som jag förövrigt saknar, jättemycket. Längtar tills det är julledighet och jag får krama han varje dag! 

PS. Jag gjorde förresten nytt PB i chins i fredags igen, 7st!😃😃

Mys i soffan framför julkalendern❤️
Julklappsinslagning! 
Årets hockeybild. Jag och min bättre hälft❤️

godnatt från sängen

Torsdagkväll och jag har återigen intagit sängposition för att fortsätta inpumpningen av timmar på sömnkontot. För det verkar ha gett resultat, känner mig piggare och igår blev det både ett pass på gymmet och isträning. Idag är det dock vila som gäller, så kroppen får chansen att känna efter och återhämta sig. Och förhoppningsvis vara fit for fight för två pass imorgon igen! 

Ikväll på promenaden så gick det inte att låta bli att känna dom där riktiga december/julkänslorna. Snön knastrade sådär underbart under skorna, jag nynnade på en julsång och luften var sådär härligt frisk och kall. Det är ungefär bara 2,5 vecka kvar till julafton. Och räknar man bort imorgon, är det bara två skolveckor kvar innan ledigt. Wonderful! 

Nu ska jag stänga mina gröna och sova in fredagen och helg. Har tagit på mig mina långa pyjamasbyxor nu. Har kämpat in i det sista med mina sovshorts, men efter natten som var då jag halft frusit ihjäl, har jag nu fått ge efter. Så ikväll åkte dom på. Och jag känner hur skönt det är. Nu ska jag även ge efter för mina tunga ögonlock och välkomna sömnen. Godnatt! 



Bakade polkagrisbräck med mörk&ljus choklad, för första gången ikväll. Resultatet blev rätt misslyckat utseendemässigt, men förhoppningsvis går dom att äta ändå! 

december!

Vi har nu äntligen gått in i december månad. Denna mysiga vintermånad. Att få vakna upp första december, på första advent, till ett vitt, vackert landskap gjorde det hela ännu bättre. Att min kärlek dessutom låg bredvid mig var verkligen pricken över i. 
Vi har som sagt gjort julmysigt i läggan och idag slog vi in dom första julklapparna samtidigt som vi lyssnade på julmusik. Så mysigt! 

Mindre mysigt är att både jag och karin varit hängiga och fått hoppa över träningen både igår och idag. Riktigt tråkigt, men jag hoppas det blir kortvarigt så vi är back on track imorgon igen! Blev en riktigt tidig kväll igår och 10timmar in på sömnkontot, så tanken är att göra detsamma ikväll och hoppas att det hjälper i tillfrisknandet! 


glädje

En bra lördag.
Vinst tillsammans med ett underbart gäng brudar, med 2-1 efter straffar, mot Modo. Fantastiskt roligt. Riktig, pur glädje! 
Film och soffmys fick avrunda dagen och nu får jag krypa ner bredvid min kärlek. Det kan inte bli så mycket bättre! 

RSS 2.0