say those words like there's nothing else

Onsdag. Solen skiner. Ska faktiskt passa på att gå ut en sväng nu innan det är dags att börja med middagen. Brudarna kommer nämligen hit, sista onsdagsmiddagen. Känns lite sorgligt faktiskt. I vilket fall så bjuder jag och sis, ska slå till med trerätters! Inget märkvärdigt, men förhoppningsvis blir det gott iaf!

Såå, ut i solen då :)

why start a fire when it's all worth saving

Tisdag. Sista veckan här i Piteå rullar vidare.
Det blev som lite halvknepigt att avsluta säsongen med en match. I vanliga fall så brukar man ju träna åtminstone en vecka till på is efter att matcherna tagit slut, men inte iår. Dom stängde av isen direkt när vi förlorat i söndags, så snart är isen helt borta i LF. Lite tomt faktiskt.
Idag har det väl inte hänt alltför mycket. Sov ganska länge, åkte sen och tränade på hallen - rehab + cykel. Skönt var det! Käkade lunch, va ute och gick en sväng, åkte på Sportringen och köpte ett par löpartights och hälsade på Lisa. Käkat middag och snart ska vi iväg och se bio med brudarna. "The Hunger Games" blir det! Kul att göra något annat, och samtidigt passa på att umgås med tjejerna :)

säsongen 11/12

26mars2012. Så var ännu en hockeysäsong över. En säsong som pendlat upp och ner på många sätt. När jag tänker tillbaka på säsongen med det perspektiv som jag hunnit få på det knappa dygn som gått sedan säsongen tog slut, så måste jag ändå säga att jag är nöjd över hur allt blev. Det har varit en annorlunda säsong på många sätt. Framförallt så har jag flyttat till en ny stad, bytt klubb och fått nya lagkamrater. Och angående det, så måste jag säga att jag aldrig har, en enda sekund, ångrat att jag tog beslutet att flytta till Piteå och dra på mig Munksundströjan. Den här säsongen kunde aldrig ha blivit bättre i något annat lag.
I mitten på säsongen blev jag sjuk och missade många matcher. Jag kände inte heller den riktiga glädjen med hockeyn. Men jag blev frisk, kämpade mig tillbaka och fick spela sista delen av säsongen och det är något som jag är otroligt glad över att jag gjorde. Tack vare alla underbara brudar i laget, så hittade jag också tillbaka glädjen i hockey. En större glädje än jag känt på mycket länge. Och det är jag otroligt tacksam över.
Som lag så har vi utvecklats mycket mer än jag, eller kanske någon annan, trodde att vi skulle göra. Vi började säsongen med att bli nollade, match efter match. Men vi gav oss aldrig. Och vi utvecklades, och tillslut nådde vi vårt mål - slutspel. Och väl där, så kan allt hända. Vilket vi också visade. Vi slog ut AIK i två raka matcher i kvartsfinalen. Vi slog svenskt publikrekord och spöade seriesegrarna Brynäs i första semifinalen. Vilken också är en match jag nog aldrig kommer att glömma. Vilken stämning. Vilken känsla. Det kan nog bäst beskrivas med ett enda ord - magiskt. Att vi sedan också kämpade och krigade och skakade Brynäs i två matcher till på bortaplan, visar bara vilken inställning vi har, och vilket underbart lag vi är. Att det sedan inte räckte hela vägen, kan jag nu såhär med lite perspektiv på saken säga, gör inte så mycket. Visst hade det varit helt fantastiskt att få spela SM-final mot Modo. Men vi kan sluta med flaggan i topp ändå. Vi kan och vi SKA vara stolta över oss själva. För vi har gjort en fantastisk säsong. Och om det här nu blir min sista säsong i min hockeykarriär, så är jag glad och stolt över att ha fått spela den här. I MSSK. I Piteå. I det bästa laget.

you're my inspiration

Sitter just nu i bussen påväg hem. En lång resa har vi framför oss, trots att vi redan lagt en del av den bakom oss. Passerar snart Härnösand, och det har mörknat ute. I mitt huvud snurrar många tankar. Många olika känslor brottas om att ta plats. Just nu vet jag inte om jag kan skriva ner i ord hur det känns. Den här hockeysäsongen fick sitt slut idag. En hockeykärriär kanske tog slut idag. Min hockeykärriär. Som sagt, många tankar, många känslor. Men just nu varken orkar eller vill jag reda ut dom. Just nu kan dom få vara i sitt kaos. Återkommer mest troligt imorgon. Kanske med en sammanfattning av säsongen. Av det här kapitlet av mitt liv. Då har jag hunnit smälta det lite. Hunnit sortera. Hunnit tänka efter. Hunnit känna efter. Men just för tillfället låter jag det vara som det är. Jag skjuter det på morgondagen.


i'm feeling great, i'm feeling awesome

Torsdag. 22mars. Gameday. Men inte vilken gameday som helst. Utan the gameday. Semifinal. Mot Brynäs. 19.00. LF Arena. Behöver inte säga så mycket mer. Håll en tumme för oss. Ikväll gäller det. Nu kör vi!

you and me

Tänkte bara passa på att lägga upp en bild på hur jag sett ut idag, eftersom jag hade på mig min nya tröja från cubus och dessutom min nya klocka, även om den inte syns så bra på bilden. I vilket fall så gillar jag båda, very much :)


för det var du som fick min fallskärm att vecklas ut

Onsdag!

Gårdagen började tidigt. Upp kl7 för att tvätta. Det gäller att ha lite självdisiplin när man är arbetslös! hehe
Sen blev det bakning för fulla muggar, bakade två långpannor som ska till försäljning på matchen imorgon, samt en kladdkaka. Fick dagens lärdom när vi åkte för att handla en snabbis runt 11. "Då lär det ju vara hur lugnt som helst, knappast nå mycket folk som handlar då, så det kommer gå fort!" Tji fick vi. Först kunde vi knappt få en parkering och sen var det milslånga köer till kassorna. Och hela affärn var typ full av pensionärer. Haha, det var helt stört.
I vilket fall så blev det även en sväng på hallen för att köra rehab för min del. Träning som vanligt igårkväll och efter det så for vi till Emme och såg två sista perioderna av MODO-SAIK. Och såg SAIK avancera till semifinal, sweet! :)

Idag blev det också tidig uppstigning, eftersom vi inte hann tvätta klart allt igår så gjorde vi klart idag. Sedan åkte vi till jobbet (fd.) och bjöd på kladdkaka och grädde och surrade massa. Var där i ca 1,5h och det var lika trevligt som vanligt :) kladdkakan blev supergod och gick åt direkt!
Sen har vi varit på hallen och kört rehab, gått på stan där jag faktiskt köpte en silverklocka på Guldfynd. Eller jag hade presentkort där som jag fått från mormor, så det var perfekt :) Sen delade vi ut lite reklam om matchen imorgon och sen har det bara chillats i läggan.
Ikväll är det träning som vanligt. Sista träningen inför semifinalen. GALET. Men kul ska det bli. Helt fantastiskt roligt! :)

Nu ska jag gå och fixa lite käk.
Tjing!

remember me tonight, when you're asleep

Måndag. Och ännu en slutspelsvecka har börjat. Underbart!

Efter ett par timmar i Sthlm city igår så fick jag iallafall med mig en tröja, ett linne och två par trosor från Gina :) alltid kul att kunna passa på och shoppa lite när man väl är i storstan, det händer ju inte så ofta!
Sen så åkte vi vidare till Arlanda, hängde där, käkade och klev tillsist ombord på planet. Väl hemma så hade klockan hunnit springa iväg rätt så mycket, tror den var över halv ett innan jag lagt mig i sängen och jag var då iallafall sjukt trött. Det blev en enormt lång dag, en väldigt lång helg också för den delen. Men rolig såklart!!

Imorse tog vi sovmorgon, Karin väckte mig typ kvart över tio (smart som man är så glömde jag ställa väckarn-tur man har syster!) sen käkade vi frukost och for iväg på stan en sväng. Shoppade faktiskt ännu lite mer idag, haha. En t-shirt på Gina och en tröja på Cubus :) Får se om jag är hurtig nog att lägga upp bilder senare i veckan, lovar dock inget!
Sen käkade vi lunch, for iväg på hallen och friåkte lite och sen körde jag rehab i gymmet. Nu jävlar ska min hälsena bli bra, så jag kan börja springa och spela fotboll!
En sväng förbi affärn och sen middag. Snart bär det av på hallen för träning.

Som jag berättat tidigare så jobbar vi ju alltså inget mer just nu, vilket innebär att dagarna kommer att fyllas av lite andra saker. Men det handlar ju inte om alltför många dagar, så det ska nog lösa sig.

Annars så fick vi också veta kvartsfinalmotståndare idag, det blir Brynäs, dom valde oss. Inte så oväntat. Kommer bli tufft, men roligt! Och det börjar på torsdag kl19 - LF Arena!

happiness

Tänkte slänga in ett inlägg såhär från telefonen. Sitter just nu på bussen påväg in till Sthlm city. Och då förstår ni vad det innebär va? Exakt, vinst igår och avancemang till semifinal!!! Fyfaan, det kan nog ha varit det mest underbara, fantastiska, grymt sköna jag varit med om på mycket länge! Ren och skär glädje, det kan jag lova er! Det satt dock långt inne även den här matchen, i förlängningen avgjorde vi denna gången. Vilken pärs. Och som sagt, vilken glädje.
Eftersom dom bokat planet i förväg, har vi alltså en heldag i Sthlm idag som vi ska förbruka. Hittills har vi tagit sovmorgon, käkat hotellfrukost i lugn och ro, suttit och surrat en massa, och sen stått och bollat utanför hallen i väntan på bussen. Nu väntar alltså ett par timmar på stan innan vi åker till Arlanda för att ta flyget hem!
Igårkväll firade vi med att bada i bubbelpoolen, basta och käka karra. Underbart! ;)

Nej, nu ska vi göra Sthlm osäkert! ;)
Tjing!


to fallow your feelings and just enjoying the day

SEGER! Underbart att få säga det, såhär efter gårdagens match. Över 700 personer hade tagit sig till LF för att stötta oss, och det var självklart fantastiskt roligt. Vilken stämning det blev, helt klart inte vad man är van vid! Så det kändes självfallet otroligt roligt att få visa alla som kommit också att det var värt det, och att kunna gå ur drabbningen som segrare efter straffar med 3-2, det var en helt underbar känsla. Nu är vi en seger närmare en semifinal. Tidigt imorgonbitti åker vi söderut mot Stockholm för kvartsfinal 2, nedsläpp 17.00, Ritorp.

Idag har jag inte gjort alltför mycket. Tog sovmorgon, käkade frukost och gick sedan ut en sväng i det underbara vädret. Plockade sedan ihop lite saker som jag skickade iväg med pappa, han kom hit igår för att se matchen men åkte vidare till Umeå idag. Har sen varit förbi på ett besök på arbetsförmedlingen och sen på hallen för att packa trunken inför morgondagen.
Ikväll blir det nog lite mys med brudarna bara, uppladdning inför morgondagen och sådär! :)

Annars så får jag väl önska en trevlig helg!

Ps. Håll gärna en extra tumme för oss imorgon såklart! :)

don't worry, be happy

Torsdag. 15mars. The big day is here. Om ganska precis 3timmar släpps pucken i LF Arena. MSSK-AIK, kvartsfinal 1. Galet. Har nog faktiskt inte riktigt förstått att det är så nära nu, för jag har inte hunnit börja bli nervös ännu. Men det kommer. Garanterat kommer det komma. Men kul ska det iallafall bli. Sjukt roligt.

Sista dagen på jobbet idag också. Som sagt, blandade känslor. Kommer sakna folket där, men inte direkt själva jobbet i sig. Men som tur är finns ju människorna kvar, även om man inte längre jobbar där! I vilket fall så bjöd Anki på smörgåstårta för att vi ska sluta och det blev allmänt också lite kramkalas när vi skulle gå..

Imorse när jag klev upp och tittade ut, fick jag en smärre chock. Flera minusgrader och mindre snöstorm. PANG bara så försvann ju vårkänslorna lika snabbt som en sten sjunker i vatten. Suck liksom. Meeen, när vi slutat jobba och skulle fara hem, så var himlen blå och solen sken och det var varmare igen. Så det fick bli en liten kort prommis innan middagen, det gjorde definitivt så att humöret steg, toppen!

Annars så är det 8månader idag tillsammans med min älskling, massa kärlek till dig!

Nu är det inte länge kvar tills det är dags att åka iväg på hallen. Som vanligt så hoppas jag ni håller en tumme extra för oss ikväll, vi ska göra allt vi kan och lite till för att vinna!

because tonight will be the night that i will fall for you, over again, don't make me change my mind

Onsdag. 14 mars. Nu har jag den där känslan i kroppen att dagarna bara flyger iväg. Vars försvinner tiden liksom? Bra fråga. Inget bra svar. Det är bara att försöka hänga med helt enkelt.

Sjukgymnasten tidigt imorse. En vanlig dag på jobbet. Delat ut lite reklam om the big game imorgon. Käkat. Det är ungefär vad den här onsdagen har bestått av hittills. Om en liten stund bär det av till hallen för träning. Ingenting utöver det vanliga vill säga.

Ikväll är det match numero 3 mellan SAIK och MODO. Bara att hålla tummarna för ännu en svartgul vinst! :)


happy days goes towards a happy ending

Tisdag och soffhäng står på schemat just för tillfället.

Gårdagskvällen innehöll god mat, trevligt sällskap och SAIK-vinst, så det kunde ju knappast ha blivit bättre!

Dagen hittills har bara bestått av jobb och annars är det träning som vanligt ikväll som gäller. Näst sista träningen innan första kvartsfinalen, galet!

Annars så har jag väl inte så mycket att berätta om just nu. Dagarna flyter på som vanligt, vi går mot slutspelet med raska kliv. Snart är säsongen över. Vilket också innebär att flytten hem till Åsele också närmar sig med stormsteg. När exakt det blir, är ju oklart än eftersom vi inte vet hur långt vi tar oss i slutspelet! Vad som däremot är klart redan är att torsdag är sista dagen på jobbet. Efter det är jag inte längre telefonförsäljare på Telemäklarna. Faktiskt lite blandade känslor angående det just nu måste jag erkänna. Men det kommer bli bra.



every teardrop is a waterfall

Måndag. Ute skiner solen och det blåser stormvindar. När jag skulle köra ut till sjukgymnasten i eftermiddags så var jag tvungen att verkligen gripa stenhårt om ratten med båda händerna och ändå krängde bilen i sidled hela tiden. Det är sjukt vad det blåser alltså!

Dagen har hittills bestått av jobb, sjukgymnasten, iväg på hallen och cykla en sväng, affärn, diskat bort ett mindre diskberg från helgen och nu ska vi iväg igen. Har nämligen blivit bortbjudna på middag hos Anki, lyx!

Så därmed får jag väl bara önska trevlig kväll, också håller vi såklart en extra tumme för att det blir SAIK vinst ikväll! ;)

Tjing!

i'll be there for you

Söndag. Slut på en underbar helg och en fantastiskt bra vecka. Min kärlek har åkt hem så nu är det tomt. Alldeles för tomt. Men nio underbara dagar har jag fått haft han här och det har varit hur bra som helst. Nu är det dock inte länge kvar tills jag får vara med han hela tiden. Åh, som jag längtar.

Helgen har innehållit mycket mys, sovmornar, god mat, film, melodifestivalen, SAIK-vinst igår, skidskyttetittande idag. Har väl egentligen inte gjort alltför mycket faktiskt, men jag har fått umgås med två av mina absoluta favoriter, vilket har gjort det till en kanon helg.

Imorgon är det måndag och ny vecka. Men inte vilken vecka som helst, utan slutspelsvecka. På torsdag smäller det, årets viktigaste match. Kvartsfinal 1 mot AIK. Spännande. Roligt. Nervöst. Ja, dom flesta känslorna kommer nog att komma fram då. Fram tills dess är det maximal uppladdning som gäller. Med start nu!


they don't really care about us

Fredag. Helg. Woonderbart.
Sitter just nu och ser på the voice tillsammans med världens bästa syster och världens bästa kille. Onepiecen är på. Mysstämningen är på topp. En fredagskväll i dess bästa form.
Dagen har bestått av jobb, lunch med min baby, sjukgymnasten, gymmet, affärn, tacosmiddag, dusch och sen soffmys nu. En bra fredag i Piteå med dom bästa jag har.

Imorgon tar vi bilen ner till Skellefteå för SM-kvartsfinal numero one. SAIK-MODO. Ska bli grymt kul! Annars så har vi väl inga speciella planer för helgen, mest bara njuta och umgås och ta vara på tiden :)

Något annat nytt som jag inte har berättat om är att jag fått ett nytt jobb hemma i Åsele. Dom har haft platser ute och sökt folk till brandkårn, så jag sökte tidigare i år. Tidigare i veckan fick jag reda på att jag blivit antagen. Och efter lite funderingar och sådär, så har jag bestämt mig för att tacka ja. Det känns otroligt roligt och spännande faktiskt :)

Nej, nu började the voice igen!
Trevlig helg!

we're soldiers

Torsdag.
Frukostmöte.
Jobb.
Tandläkarn.
Mys med världens bästa kille.
Mat.
Träning.
Kvällsfika.
Ja, det var väl ungefär dagen.

Gårdagskvällen erbjöd supergod middag och sen bara mys med min kärlek. En toppenkväll helt klart.

Nu - hockeykväll!

i won't let you go

Snabbt om gårdagen. Jobbade till ett, sedan hämtade andré mig. Vi for på stan, han köpte en ny telefon, så nu är han också med iphone (kors i taket!!! ;) haha) sen fikade vi och sådär, mysigt va det iaf :) Sen var det ju träning igårkväll som vanligt.
Idag har jag jobbat som vanligt, städat och tvättat och varit till sjukgymnasten. Snart ska jag och hjärtat åka på affärn och handla lite till middagen. Blir en myskväll bara vi två ikväll. Karin far på middag med brudarna. Skulle gärna gjort det jag med, men det går ju inte att vara på två ställen samtidigt! Men en myskväll med min kärlek säger jag ju aldrig nej till :)

Imorgonbitti kl 7 ska jag och Karin på frukostmöte. Det är ju internationella kvinnodagen imorgon, och då skulle det va nåt möte med folk från hela stan som skulle samlas och damhockeyn var inbjuden. Så då var någon tvungen att komma dit och representera laget, så då ställer jag och Karin upp! (oväntat...)

Nej men hörreni, trevlig onsdagkväll på er!

you are the reason i wake up happy

Måndag. Åter till verkligheten och vardagen. En av de sista veckorna här i Norrbotten.
Helgen var bra. Mycket bra. Kanske ungefär bäst faktiskt.
Lördagens norrlandsderby slutade med vinst för SAIK, och då kan man ju inte bli annat än glad. Gårdagens match mot Modo slutade dock med förlust 5-4. Men vi kämpade bra, hela vägen. Fick själv både pyttsa och spela fram till ett mål, och det är ju inte varje dag, så det var iallafall kul. Fick sen träffa några gamla godingar, och det är alltid lika kul. En bra avslutning på serien ändå, allt som allt. Helgen avslutades i soffan framför Wallander med sis och hjärtat. Inte helt fel, verkligen inte!

Idag har det varit jobb som vanligt, lunchdate med min kärlek på stan. Handling och mys. Har ganska nyss käkat middag, och om ett tag bär det av för den sedvanliga senmåndagsträningen.


light up, light up

Fredag. Åh, underbara fredag. Just nu känns allt bara bra. Det är helg. Mitt hjärta har anlänt. Imorgon åker vi till Skellefteå för Norrlandsderby, SAIK-Lule. På söndag är det sista seriematchen mot Modo. Ja, just nu är allt bra.

what do you want from me? want do i want from you?

Torsdag. Vet ju att ordspråket egentligen lyder "sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne" idag är det snarare, "mulet och grått ute, mulet och grått i sinne". Rimmar inte så bra i ord, men väl i mitt humör. Gick skit på jobbet idag. Säljrekord, i botten alltså. Usch, ruggigt tungt. Ville ba gå å he mig nån annanstans, men det gjorde jag ju inte.
Åkte hem och såg på Uppdrag Granskning från igår. Dom gjorde reportage om borttagandet av ambulansen i Åsele. Och det gjorde ju inte direkt att man blev på bättre humör. Dom är ju fan totalt dum i huvudet, politikerna. Visst, man måste spara pengar. Men dom kan ju inte ha tänkt igenom det här?! Dom har ju inga svar heller! Och hur kan han stå och säga att akutbilen kommer göra att det blir en förbättring jämfört med en ambulans? Man bli ju så förbannad så man vill ba slå han med nåt hårt i skallen. Skulle va kul om dom råkade ut för något och fick se hur det fungerade med den fantastiska akutbilen. Då kanske dom fattar vad det är dom håller på med.

Så, nu fick jag ur mig lite aggressioner också. Usch. Det bara kokar i mig när jag tänker på det. Förbannad är en underdrift.

Gårdagskvällen blev dock trevlig, som vanligt. Lyckades helt okej med maten, och sällskapet var ju såklart så bra som det kunde bli!
Ikväll väntas träning igen, som vanligt. Känns skönt att få träna. Tänka på något annat. Få ur sig lite aggressioner och ilska.

Imorgon är det fredag. Och fredag innebär två saker. Först och främst, helg! Och sen, det viktigaste av allt, att mitt hjärta kommer upp till mig. Åh, som jag längtar!

RSS 2.0