just so you know

Tänkte såhär i bloggtorkan bara tala om att det ju trots allt är en ganska viktig dag imorgon. Nämligen den 17november. Och det vet väl alla vad det innebär? Att jag och min kära syster fyller 19år. Fattar ni? 19år. Wosch. Man börjar fan bli gammal. Åldersnoja? Okej, kanske lite för tidigt. Men ändå.
Åker iallafall upp till Piteå imorgon för att fira den här dagen tillsammans med min bättre hälft. Går ju inte att göra på annat sätt. Det är ju liksom så det ska vara. Tillsammans.

Nej, nu ska jag ta och njuta av den här sista kvällen som 18åring. Och det ska jag göra tillsammans med världens bästa kille. Bara så ni vet!

Tjing!

when i leave, a part of me will always stay with you


there is no me without you. så enkelt är det.

baby you're all that i want

Sitter och funderar på hur tusan jag ska inleda det här blogginlägget. Ser bara en tom vit sida framför mig, redo att fyllas. Med något intressant hade man ju kunnat hoppas. Men det är ju som lite halvdåligt med den varan just för tillfället. Vi gör såhär istället.

Torsdag 3 november. (Det är ju alltid en början.)
En snabb sammanfattning av dagen. När jag tänker efter skulle den visserligen inte bli lång oavsett om jag försöker, eftersom jag inte gjort mycket idag.
I vilket fall. Sovit länge. Käkat frukost. Gått en promenad. Packat. Sovit lite mera. Ätit middag. Sett One tree hill. Duschat. Och nu gör jag ett tappert försök att få denna fantastiska dag att verka spännande och intressant. Eller okej. Jag försöker inte ens.

Apropå att packa. Ibland kan det vara jobbigt. Och drygt. Och allmänt ja, bara jobbigt. Men inte idag. Idag var det roligt. Det bästa på dagen nästan. Bara för att en packad och klar väska + torsdagkväll, innebär att det är fredag och hemfärd imorgon. Och det är allt som räknas just nu.

Något mer att tillägga? Hm, nej jag tror inte det.
Eller jo, förresten. Kom på att jag glömde berätta vad som damp ner här i brevinkastet igår. Nämligen OTH säsong 8!! Wiiie! Så det är helt klart vad som kommer att ses här framöver.. :)

Se på tusan. Det visade sig att jag visst kunde fylla den där tomma sidan ändå. Om det däremot var med något intressant, det är mer tveksamt. Därför ska jag sluta nu, innan jag bara gör saken ännu värre.


weheartit

sometimes it's just not that easy to see the reason to why things happen

Sitter i soffan och myser framför bonde söker fru med en smoothie, naturella cashewnötter och apelisiner. Ännu en dag i huvudvärkens tecken har snart passerat. Var till läkarn imorse, men gick därifrån lika ovetandes som jag kom. Hon ställde massa frågor, klämde och kände och sen fick jag lämna lite prover. Så nu är det bara att vänta på svaren från proverna och se om de ger något. Det återstår att se helt enkelt.
Resten av dagen har jag mest sovit och läst. Sen Karin kom hem har vi dock också städat av här i lägenheten och tvättat. Eller sista tvätten är i maskin just nu.

Mer intressant än så har dagen inte varit.


weheartit

i'll carry you home

Tisdag. Finns egentligen inte så mycket att säga om dagen. Har liksom faktiskt inte gjort ett skit. Sov till halv tolv. Klev inte upp ur sängen förrän 12. Va ut på en kort promenad. Va hur härligt som helst ute, soligt och fint. Men det blir inte så härligt när huvudvärken vägrar ge med sig. Så blev bara en kortis. Tog en lång och skön dusch sen. Ätit och sett lite Ensam mamma söker från igår. Det är ungefär vad jag har gjort. Ska iväg på hallen senare och ha "kvartssamtal" med tränarna. Annars har jag inte planerat något alls för resten av den här dagen.

Håller annars på att fixa lite med musik till bilen. För hemresan på fredag såklart. Åh, jag längtar så mycket så jag tror jag spricker snart.


weheartit

RSS 2.0