here i am, can't you see me

Tänkte bara titta in och önska god fortsättning.
Ungefär halva julledigheten har gått och jag lever och mår här på hemmaplan. Sover, äter och tränar och umgås med mina nära och kära. Njuter av tillvaron helt enkelt. Underbart.
Med tanke på den fantastiskt flitiga uppdateringen här, så är det väl lika bra att jag önskar ett gott nytt år redan nu! Får se om jag lyckas summera ihop en årsrapport från 2012, isånnafall kommer den någongång i början av det nya året. Fast jag lovar inget. Den som lever får se.

Hare gott!
Puss


du är välkommen hem, bara kom som du är

Dagarna bara flyger förbi. För det mesta ser de väldigt likadana ut, så det finns inte så mycket att skriva om. Jobbar, tränar, äter och sover. Förra helgen så var mitt hjärta här från torsdagskväll till tidigt måndagmorgon. Helt underbart. Vi gick på stan, (köpte massa), tränade, åt god mat, fikade, såg film och myste masssssaa. Hur bra som helst faktiskt.

Nu är det bara helgen plus måndag och tisdag kvar innan vi åker hemåt för en efterlängtad julledighet. Två veckor på hemmaplan, kommer bli helt underbart.

Ikväll blir det middag och filmmys med fina brudar. Helgen i övrigt kommer bestå av de sista julklappsinköpen och sen är det internmatch på söndag. I övrigt blir det bara att ta det lugnt och njuta av att det är helg!


ooh, i like your stile

Så var sista matcherna för det här året bortgjorda. Känns konstigt. Tiden går så fort. Och att redan kunna börja säga att man gör saker för sista gången för det här året, det känns galet. Vart försvinner egentligen dagarna? Ibland är det bara skönt att tiden går fort. När man liksom väntar på något lite längre fram. Men ibland får jag nästan lite smått panik. Det känns som att jag skulle vilja gripa tag i tiden och få den att gå lite långsammare. Så att man hänger med. Hinner leva just nu. Allt som oftast är man så inne i det som komma skall, att man nästan glömmer bort att leva just nu också. Njuta av det man har för stunden. Rätt som det är så har stunden passerat förbi och då går den inte att få tillbaka.
Därför ska jag just nu njuta av min underbart sköna, renbäddade säng. Som för övrigt gör mina ögonlock så tunga att jag tänker ge efter för frestelsen att stänga dom. Nu.


RSS 2.0