sittandes på bussen

Sådär, nu sitter jag på bussen. Hunnit med frukost, promenad, packning, lunch och ett indoor-walking pass med hanna ljungberg idag. Skönt att ha fått svettas lite (läs mycket!!) innan några timmar sittandes på bussen. 
Ovant att åka buss är det också. Blir ju inte så mycket sånt när man har egen bil, är ju mycket bekvämare att ta den! ;p ja, förutom allt bussåkande man hunnit med genom hockeyn, men det är ju liksom en annan sak! 

Aja, i vilket fall så om allt går som det ska så befinner jag mig hemma i Åsele om ca 2h och 20min, underbart! 

Om det blir dåligt med uppdatering annars i helgen, så passar jag på att önska er en trevlig halloweenhelg! 

onsdag eftermiddag

Ligger i soffan och tar en liten eftermiddagsbreak. Har städat, pluggat och gått en promenad hittills idag. Återstår att plugga lite mer och sen fara på träning, löpning och is. 
Gårdagen var en vanlig tisdag, skola, plugg och träning x2. 
Imorgon åker jag hem till bästa Åsele. Underbart!  




livet liksom flyter på

Ännu en helg har passerat och det är återigen måndagkväll. Karin for iväg till sin pojke här efter träningen, så jag är ensam hemma. Tur jag snart ska fara hem till min pojke, saknar han himla mycket. 

Helgen har varit lång, och innehållit både det ena och det andra. Fredagsträning som vanligt, sen en heldag med högskoleprov på lördagen. Påfrestande och rätt jobbigt, men otroligt skönt känns det att ha gjort det! Kändes helt okej, så får vi se på resultatet om typ fyra veckor exakt hur okej! 
Efter det kom mamma hit, vi åt gomidda och hampus var även här. Kvällen avslutades med soffmys med bästa mami! 
Gårdagen var lång och bra. Började med ett träningspass på morgonen, vilket följdes upp av ett par timmar på stan. Lite shopping, fika och allmänt mys. Fick med mig ett par svarta jeans och en stickad tröja hem! Har fått lite dille på stickade tröjor, har många nu.. Men det är ju så mysigt! ;) 
Sen blev det middagsbjudning även denna dag, nu med anton och johanna på besök, kul! Och jäääävulskt gott ;) 
Sen fick jag mig ett besök hos frisören, där både klipp och färg av utväxt stod på menyn. Skönt och behövligt! Tur man har privat frisör ;) är riktigt nöjd :) 
Lite soffmys på det och sen blev det sängen :) så mysigt och ha världens bästa mamma här!

Måndag idag och den har sett ut som de flesta andra måndagarna. Morgonprommis, plugg, gym, plugg, isträning. En liten eftermiddagspn också, typ dagens bästa! 

Så, nu ska jag slå en signal till min man, innan det är sovdags. Godnatt! :) 

Gårdagens gojävlamiddag.


Dagens kvällsfika!

torsdag

Torsdagkväll och jag har krupit ner under täcket redan, tänkte läsa några sidor i väntan på att min man ska ringa för det vanliga kvällssamtalet och godnattpussen. 
Torsdagkväll alltså, redan fredag imorgon! Herregud, dagarna går verkligen fort och nu är det bara en vecka kvar innan vi lämnar oktober för november. 

Idag har det varit en riktig pluggdag, suttit många timmar med kemin, är bara 1,5 vecka kvar till tenta, så man kan väl kalla det tentaplugg då! Då det dessutom varit vilodag från träning idag, så har det endast blivit några kortare promenader, plus ett besök på Ica Maxi. 
Till middag slog vi på stort och slängde ihop baconinlindade, ostfyllda kycklingfiléer med sötpotatismos till. Riktigt mumma! 
Trots tråkigheter som plugg, så har det varit en riktig systerdag idag, väldigt mysigt! Har verkligen världens bästa syster❤️ 

Veckan i övrigt har varit som vanligt, skola, plugg, träning, äta, sova. Inget särskilt. Förutom vädret som slagit om helt?! Snö på tisdagkväll och sen har det varit riktigt varmt både igår och idag, varmt som i 10+, varmare än på länge, typ flera veckor! Väldigt mystiskt. 

Tror jag avrundar där, slänger upp diverse bilder som vanligt!
Godnatt!

Standard på torsdagar- bananpannkakor till lunch! 



❤️

helgen

En lång och helt underbar helg har passerat. Den började till viss del redan på torsdag eftermiddag då min kärlek knackade på dörren. Åh, så underbart att få kramas igen. 
På fredag eftermiddag fick vi ytterligare besök, då pappa anlände. Så vi har trängts här alla fyra hela helgen, men det har bara varit mysigt! 
Vi har ätit gott, både nyttigt och onyttigt. Gått på stan och tränat. På lördagkväll hade jag och hjärtat dejt och gick ut och åt. Vi hade även tänkt gå på bio, men det fanns ingenting vi ville se, så vi myste hemma i soffan istället- minst lika bra!
Igår hade vi hemmapremiär, Clemensnäs kom på besök och vi vann med 5-1. Pappa for sedan hem och Karin for iväg till sin pojke, vilket gjorde att jag fick avsluta kvällen och helgen på bästa sätt med massa mys tillsammans med min pojke. Fick dessutom vakna upp och kramas med han ännu mer imorse, då han inte åkte hem förrän idag. Lycklig, det är vad han gör mig!❤️ 

Efter plugg, gym och matlagning är det nu dags för isträning. 

Hoppas ni haft en fin helg! 










15 oktober


Här ligger jag just nu. I sängen under täcke och fleecefilt. Med ett leende på läpparna efter att just ha avslutat dagen med ett samtal med han som gör mig sådär lycklig. 

Halva oktober har nu gått, och november närmar sig med stormsteg. Förstår inte var dagarna tar vägen, det går så jäkla fort! 

De här två dagarna har som vanligt bestått av skola, träning, plugg, mat, sova osv. Inget nytt. 
FAST, idag körde jag båda träningspassen fullt ut och det kändes bra i min axel! Har haft problem med den nu i ett par veckor, ganska precis en månad, men idag körde jag helt och hållet. Sååå skönt! Hoppas verkligen det håller i sig! Smärta, rehab och att aldrig kunna köra fullt ut är verkligen saker jag föredrar att leva utan. Så håll alla tummar för att det så förblir! 

Nu ska jag släcka lampan och göra john blund sällskap. Godnatt! 

Kvällsfika igår

Middag idag! 

en finfin helg

Söndagkväll och ännu en dag, helg och vecka närmar sig sitt slut. 
Gårdagen bjöd på seriepremiär som sagt. En match som trots förlust bara medförde positiva känslor. Glädje över att fortfarande hålla på med den här sporten. För det är ju så fantastiskt kul! 
Dagen fortsatte och avslutades sedan med världens finaste vänner. Ett par underbara timmar med massor av surr och skratt. Värdefulla timmar, med värdefulla vänner. All kärlek till er ❤️ 

Den här söndagen har jag spenderat i lugn och ro. Två längre promenader, mat och lite plugg. Och nu är det soffmys för mig själv som gäller resten av kvällen. 

Hoppas ni får en mysig söndagkväll! 



you came in like a wrecking ball

Sitter i soffan och njuter av att det är fredag. Lyssnar på Wrecking Ball, cover av Eli Lieb. Har sett lite idol men även sett Zlatan skjuta Sverige till VM-playoff. Fantastiskt. Hur glad man kan bli trots att engagemangsnivån inte direkt är något att prata om. Konstigt egentligen. Men är man svensk så är man. Det är nog så enkelt egentligen. 

Gårdagen var en underbar dag. Efter sju träningspass på den här veckans tre inledande dagar så behövde både kropp och knopp vila. Två härliga promenader i ett underbart höstväder, lite plugg, ärenden osv. Och en kväll i soffan med chillmusik. Tog mig även för och beställde hem lite bilder från i somras. En riktigt bra vilodag. 

Imorse flög jag upp ur sängen. Om det berodde på att jag var pigg, att det var fredag eller helt enkelt på att jag var riktigt kissnödig, det låter vi vara osagt. 
Skola, lunch och gym följdes av en supermysig fikadejt med finaste Emma. Middag och sen hockeyträning. Sista innan seriepremiär imorgon. Känner mig faktiskt redan lite nervös. Men kul ska det bli, som tusan! 

Ska nog börja göra mig i ordning för sängen nu. Ringa min man och surra lite innan det är dags att slå igen mina gröna. Ladda för en rolig morgondag! 

Ha en underbar helg! 





Godmorgon fredag!




en grå tisdag

Efter en ny godnattpuss genom cyberrymden, ligger jag nu återigen i sängen under mitt täcke och min tjocka fleecefilt. Ännu en dag är till ända. En dag som har gått i regnet och ruskets tecken. Verkligen en kontrast mot gårdagen som var så underbart härlig, med sol och höstens alla fina färger. 
En fin avslutning på dagen blev det dock då vår fina storebror Hugo var på besök ett par timmar här i kväll. Väldigt mysigt! 

Dagen i övrigt har varit väldigt lik dom flesta tisdagarna. Skola, plugg hemmavid, träning x2, tvätt osv. Inget märkvärdigt smådär! 

Godnatt på er!

Dom här gamla godingarna kan man iaf lita på, dom håller mig alltid sällskap när jag ska sova!☺️


helgen

En underbar helg är förbi. Ligger nu i min lilla 120cm säng och den känns bara alldeles för stor. Det borde ligga nån här bredvid mig och fylla ut all den här platsen.. 
Efter att ha fått säga godnatt bredvid varandra och fått en riktig godnattpuss 12 kvällar i rad så känns ett telefonsamtal och en puss genom cyberrymden ganska visset i jämförelse. Det bara är så. 

Helgen annars bjöd på träningsmatch mot killar- grymt kul med match! Att vi sen vann också, gjorde ju inte saken sämre ;) sen har det mest bara varit mys, god mat, gott fika osv. Har fått umgås med mina två favoritmänniskor, så det har verkligen varit en toppenhelg. Dessutom kom mamma hit igår och spenderade kvällen och natten här, ännu mera mys! 

Idag klev vi dessutom in i årets första matchvecka. Seriepremiär på lördag, Modo borta, ska bli såå kul! 

Bjuder på lite blandade bilder! 








Godnatt! 

love



äntligen fredag

Välkommen helg! Underbara fredag. Haft en riktigt bra dag. 
Började med skola och dugga (typ litet prov eller vad man ska kalla det) och sen vanlig lektion. Lunch, gym och sedan ett par lugna timmar. Fredagstacos och sen hockeyträning som var riktigt kul! Kvällen avslutas nu i soffan med pollykladdkaka (som vi gjorde i eftermiddag) och glass, tillsammans med mina två sambos, perfekt sällskap. Riktigt jävla mumma vare med kladdis också!  Har dessutom ätit två kanelbullar idag, det är ju faktiskt kanelbullensdag. Så det har varit en riktig fikadag, men vafan sånna dagar får man också ha ibland! Gött har det då varit! 
Nu tror jag det snart blir sängen här i huset, och jag fortsätter njuta av att ha sällskap! 





Hoppas ni får en mysig helg! 

ledig dag=nyttiggöras dag

Världens bästa sis under morgonpromenaden idag :)

Torsdag och som vanligt är vi lediga från skola och gemensamma träningar. Dock innebär inte det någon slödag. Har hunnit med både städ, tvätt, handling, matlagning, träning och plugg. Och ändå är kvällen nu fri till att göra vad som än behagas, underbart! Även om det mest troligt inte kommer hända något särskilt ikväll så är det liksom bara själva grejen att ha gjort bort alla måsten som är så skönt! 

Ligger just nu i sängen och tittar på min alldeles egna handyman som gör ett tappert försök att fixa till våran garderob som är sned. Eller dörrarna rättare sagt. Men det går inte så bra, men så är den ju inköpt på jysk också, så vad hade man förväntat sig... 

Blir också otroligt bortskämd av att få krypa ner med min kärlek nu varje kväll. Kommer bli tomt när han åker hem igen i slutet på veckan.. 

Nu ska jag bara njuta av kvällen, hoppas ni gör detsamma! 

Dagens lunch- världens bästa bananpannkakor. Så fruktansvärt gott! Serverat med Kesella Citrus, blåbär&hallon och toppat med massa riven kokos! 

Dagens middag- fetaostbiffar gjorda på älgfärs, serverade med sötpotatismos, tzatziki och sallad. Muuuumma!

Har verkligen varit en god matdag idag, bara massa gott som hamnat i magen :) 

hemma-helg

Ligger i soffan, under en filt iklädd min onepiece och suger på en halstablett. Vaknade imorse med halsont, så träningen idag var inte ens att tänka på. Så jäkla trist! Det enda som minskar deppheten litegrann är att jag har grymt skön träningsvärk i benen från gårdagens gympass. Och förstås, att jag har bästa möjliga sällskap, i och med att min fina pojkvän är här hos mig hela veckan! 

Helgen på hemmaplan skulle väl kunna sammanfattas med sorg, glädje, kärlek. Träffat min underbara familj och fina vänner. Dessutom träffat stora delar av min släkt som jag nästan aldrig träffar annars och även stora delar av Andrés familj och släkt. Inte heller varje dag det händer, så det var kul! Blev som en enda stor "träffa släkten helg". 

Ikväll blir det bara soffmys med min kärlek, och kanske även min kära syster, och kurera till tusen så halsontet försvinner så fort som möjligt! 








RSS 2.0