give me everything tonight

Hemma på lunch. Har haft byakörning nu på förmiddagen. Första gången jag var ute på den svängen, lyckades ju iallafall hitta rätt. Tur de.
Fortsätter nu jobba till klockan fem, sen blir det middag hos mamma innan jag ska testa fara en sväng på gymmet! Sista dagen på penicillinet idag och det är ju bara 5 veckor sedan jag senast besökte ett gym, så det känns ju absolut inte jobbigt... Men aja, man måste ju börja nånstans..!

Annars så är det ju också marknadsvecka nuu! Galet!


tell me everything will be okey

Hemma efter en dag i Vilhelmina. Åkte upp och firade mormor som fyller 92år imorgon! Blev gomat och sen tårta på det, inte helt fel!

Gårdagen bjöd förövrigt på gomiddag som vi åt ute, sommarkänsla om något! Annars så va kvällen brraa!

Ska snart ta mig något att äta, sen tror jag det blir en liten prommis och sen får vi se om kvällen har något i övrigt att erbjuda. Imorgon blir det iallafall jobb, även fast jag skulle vara ledig. Men tydligen behövdes det folk, så då ställer man ju upp.


so put your hearts in the air

Gårdagskvällen var mycket bra. September va bra, vädret va bra, sällskapet va bra. Helt klart riktigt bra!

Idag vaknade jag pigg och alert, typ det bästa med att vara nykter och chaufför! Har hunnit sätta upp nätet till jordgubbslandet, så nu ska förhoppningsvis inga fåglar komma åt gubbarna när dom blir röda! Sen åkte jag och Karin ut till Stamsjön. Men när vi kom dit började det regna, dålig tajming! Vi trotsade dock regnet och tog oss ett dopp ändå, va faktiskt riktigt skönt i vattnet! Desto kallare när vi kom upp på land...

Nu ska jag kila in i duschen faktiskt, på återseende!



Eftersom det inte funkar att ladda upp nya bilder, får det bli en ur arkivet!
SOMMAR<3


the party's in my head

Gårdagskvällen bjöd på ett kvällsdopp ute på Stamsjön. Dock inte för egen del, men jag agerade papparazzi medan hårdingarna badade. Kan inte påstå att jag kände något direkt sug efter att hoppa i själv, va ganska nöjd där jag stod stabilt på stranden. hehe

Idag tog jag en otroligt skön sovmorgon. Efter en liten frukost tog jag en skön prommis på egen hand. Kroppen börjar faktiskt kännas piggare och piggare, och det kan jag lova, är en underbar känsla!
Nu har vi käkat lunch och ska strax bege oss ut till Stamsjön. Kommer helt klart bli framsidessolning idag, baksidorna har fått så det räcker och blir över för ett par veckor framöver som det känns just nu..

Och ikväll drar vi ett härligt gäng iväg till Ström, åh härliga sommar!

Skulle för ovanlighetens skull bjuda på en bild, men det ville sig inte, så det blir som vanligt ett tråktextinlägg..


så kan det gå

Okej, min rumpa brinner, på riktigt. Det gör fan ont att sitta ner..


baby it's burning, burning

Det brinner i rumpan. Jag har bränt mig. Orutinerat. Har tillbringat 3,5 underbara timmar på Stamsjön. Strålande sol men med en alldeles perfekt bris som tog bort alla flyg. Helt otroligt perfekt. Men som sagt, jag tillbringade nog lite för lång stund liggandes på mage och det får jag sota för. Men det är smällar man får ta helt enkelt!

Annars så har jag faktiskt 5 lediga dagar framför mig nu. Skönt! Bara att hoppas att det fina vädret håller i sig, det blir ju som en liten minisemester! En minisemester som inte heller börjar helt tokigt, för imorgon drar vi en hel minibuss full iväg till Strömsund för att titta på September! Ska bli grymt skoj! Jag ska köra, eftersom jag ändå inte kan dricka då jag varit så sjuk och dessutom går på penicillin, men det blir nog roligt ändå!

walking down the street

Blev ingen bikini efter jobbet, men väl en mycket skön stund på studsmattan hos Therese som resulterade i att båda somnade ;)
Gick en liten promenad med mamma efter middagen och sen har jag spenderat kvällen med Therese. Vi började med att äta glass, mycket glass! haha.. pratade och bara myste på altan :) fick även besök av Emma en stund! Men sedan fick vi lite ätitförmycketglassångest så vi tog cyklarna och for och hälsade på Fredrik en sväng på åmv, är så underbart härligt ute, helt fantastiskt skönt! can't say other than that i lööwe it!

Imorgon väntar jobb 7-12, sen hoppas jag på att det blir en tripp till Stamsjön, vore inte helt fel!

Nu väntar sängen, godnatt!

sol, vind och vatten

Tänkte slänga in ett litet lunchinlägg. Sov lite halvt om halvt i natt, men var ändå rätt så pigg imorse och det klagar jag inte över.

Annars så skiner solen, det är varmt som tusan och jag slutar om endast två timmar!! Så därför säger jag nu hej städning = svett, men som förhoppningsvis belönas med att bikinin åker på senare!

Tjing!

om jag lyssnar när du pratar

Hallå där. Det var längesen. Kan man lugnt säga. Mycket har hänt sen sist. Eller lite. Beror på hur man ser på saken. Juni har iallafall kommit och gått och vi är härmed inne på juli månad. Jag hänger inte med alls. Nästa vecka är marknan. Det känns helt stört.
Annars så är jag inne på min andra penicillinkur för tillfället. Bara tre dagar efter att jag ätit klart den första blev jag lika dålig igen, så det var bara börja om. Halsfluss iallafall andra gången, inte vidare roligt kan jag lova. Jag har därför varit sjukanmäld nästan mer än jag hunnit jobba. Känns inte bra. Men nu är jag påväg mot friskare håll igen och den här gången hoppas jag att det blir för en låång tid framöver. Imorgon ska jag åter till arbetet och det känns bra!

I och med att jag nu verkligen hoppas och tror på en normal tillvaro utanför sängen och soffan framöver, som förhoppningsvis snart också innebär träning igen, ska jag ta tag i mitt bloggande också hade jag tänkt. Vi ser väl hur det går!


RSS 2.0