I'm so happy I'm so glad that i've got you

Har haft en otroligt bra kväll hos finaste Lisa. God mat och massa surr och skratt med bästa brudarna. Helt klart välbehövligt. Tack för att ni finns!


i don't wanna be anyone other than me

Det blir liksom inlägg såhär en gång i veckan numera. Jag hinner inte mer. Eller snarare så väljer jag inte att prioritera den lilla tid jag har mellan jobbet och träningen på att blogga helt enkelt.

I vilket fall. Ligger återigen här i sängen på en söndagskväll. Kort sammanfattning av veckan, jobb och träning ofc, sen även sista matchen i grundserien (någonsin?) där vi slog till och vann över Modo! Underbart härligt, riktig glädje :)
Sen kom det bästa på veckan, helgen såklart. Och då var det dags för lagfest/födelsedagsfest aka fjortisfeeezt. Hehe. I vilket fall, alla var supertaggade och det var riktigt jävla kul. Även om det spårade en del. För vissa iaf. Och vi grisade ner nåt så fruktansvärt. Och att man helt klart mådde som man förtjänade igår. Men då är det ju en riktigt bra fest också. Kul var det iallafall som sagt.
Det bästa när vi klev upp igår, var att det var lördag. Vilket gjorde helgen så mycket längre. Det sämsta var, att jag mådde riktigt skit och vi skulle iväg och steka palt. Dåligt styrt där. Fast frisk luft och solsken var ganska najs ändå, så efter bara nån timme så var jag fit for fight igen. Tur var väl det.
Efter paltstekandet och ätandet, åkte vi på hallen och såg hockey med Agnes. Seger och målkalas blev det där.
Kvällen spenderades med gomat, hockey, film och fruktsallad med bästa brudarna. Myspys liksom.
Idag tog vi sovmorgon och vaknade till strålande sol, underbart. Man kan ju liksom inte bli annat än glad. Käkade frukost framför vinterstudion, gick ut på en långprommis i det fantastiskt sköna vädret innan det blev lunch framför tvn där vi såg Sverige ta två vm-silver! Sen har vi städat, handlat, lagat mat och fixat matlådor. Och tränat såklart, fys plus is. Avslutade sedan kvällen med fika framför Så ska det låta. Sammanfattningsvis en riktigt bra söndag. Och en riktigt bra helg.

Nu känner jag att det här blev ett riktigt långt inlägg. Men nu ska jag avsluta och släcka lampan. Den nya veckan börjar tidigt imorgonbitti, uppstigning 06.15 för jobbstart 07.15. Puh, helt klart dags att sova.

Tack för ihelgen alla fina brudar! Nattiii
Puss


i am the one and only

En underbar helg har kommit till sitt slut. Och ännu en vecka är därmed också över.
I fredags kom pappa och André upp. Underbart att få krypa in i mitt hjärtas famn igen. Kvällen spenderade vi på dejt. En äkta "dinner and a movie date". Mat och bio med andra ord. Så himla mysigt. Lördagen blev det tacosmys och mello i soffan med lite gotta. Ja, därinnan hann vi ju spela match också såklart. Såsom idag. Ingen höjdarhelg den här gången. Men det är ju inte hela världen. Idag hann vi iallafall mysa en liten stund innan dom var tvungna att packa ihop och bege sig hemåt. Lika jobbigt varje gång. Men nu är det inte länge kvar. Bara kämpa. Mycket roligt som kommer hända framöver!

Men det är som ändå konstigt. Hur tomt det kan bli. Hur stor min lilla säng kan kännas helt plötsligt. Hur man för en stund känner sig helt komplett, för att det sen saknas en bit där igen. Men jag är ändå väldigt lyckligt lottad. Jag har en underbar syster/bästa vän som jag delar allt med. Och jag har en fantastisk pojkvän som jag blir mer och mer kär i hela tiden. Och sen har jag den bästa familj man kan få och otroliga vänner som jag är så glad över att ha. Jag har det bra. Jag har det fantastiskt bra.

Med dom orden avslutar jag den här dagen. Nu ska jag slå en signal till min kärlek, och sedan stänga mina gröna för att ladda för ännu en ny vecka.

Godnatt!


up there, somewhere

Sitter just för tillfället på planet, i luften någonstans mellan Stockholm och Luleå. Lyssnar på Melissa Horn i lurarna. Ganska coolt ändå, dagens teknik.

Helgen är snart över, och därmed också säsongens sista bortaturné, i grundserien iallafall. En turné som inneburit 5 nya, underbart härliga införskaffade poäng. 3st igår mot torpet efter utskåpning, 8-1. Och idag 2p efter straffseger mot AIK. Inte så mycket skönlir, men ack så sköna poäng. Och det är ju alltid så sjukt härligt att vinna mot Gnaget, det går inte att förbise.
Att det här var sista bortamatcherna känns lite overkligt. Tror inte riktigt jag hängt med. Tiden går så fort. Snart är säsongen över. Slut. Bäst att passa på att njuta nu den sista tiden.

Otroligt skönt att vi fick ett tidigt flyg hem. Så inte klockan är mitt i natten när vi kommer hem. Snarare typ inte sent alls, om allt flyter på som det ska. Sweetness, så att säga.

Imorgon är det återigen dags för jobb, som vanligt. Ännu en ny jobb och träningsvecka står för dörren. Och till helgen kommer papi och min kärlek upp. Längtar redan tills slutet på veckan. Innan den ens börjat.

Vill bara säga tack, alla underbara brudar i laget. Ni är fan bäst, allihop. Bästa laget. MSSK.


another day goes by again

Äntligen lördag. Det brukar ju vara fredag man säger så, men eftersom jag inte gjorde det igår, så säger jag det idag istället!
Ligger just nu på Scandic Järva nere i Stockholm. Inväntar lunch. Dagen började 04.50 imorse, lite tidigare än jag normalt sett börjar en lördag.
Klockan 15.00 är det nedsläpp i Segeltorpshallen, håll tummarna!


you mean everything to me

Måndag igen. Och den underbara helgen som just varit har lagts till historien. En fantastiskt bra helg. Jag har iallafall världens bästa mamma och syster, det lovar jag er.
Vi har lagat mat, bakat, shoppat,
gått promenader, ätit god mat, fikat gofika och haft filmmys i soffan. Lördagkväll gick vi också på piterevyn som var fantastiskt bra och bjöd på väldigt många skratt.
Sen så har vi så såklart bara njutit och umgåtts. Bättre kunde nog inte helgen ha varit faktiskt!

Nu är det som sagt måndag igen. Träning idag och imorgon, sen är det match onsdag. Träning torsdag och sen match lördag och söndag nere i Sthlm. Och så jobb hela dagarna som vanligt också såklart! Blir en hektisk vecka, men förhoppningsvis rolig såklart!

Bjuder på lite bilder från helgen, dock hamnar alla bara efter varandra då jag bloggar från mobilen, men det får ni stå ut med :)


RSS 2.0