up there, somewhere

Sitter just för tillfället på planet, i luften någonstans mellan Stockholm och Luleå. Lyssnar på Melissa Horn i lurarna. Ganska coolt ändå, dagens teknik.

Helgen är snart över, och därmed också säsongens sista bortaturné, i grundserien iallafall. En turné som inneburit 5 nya, underbart härliga införskaffade poäng. 3st igår mot torpet efter utskåpning, 8-1. Och idag 2p efter straffseger mot AIK. Inte så mycket skönlir, men ack så sköna poäng. Och det är ju alltid så sjukt härligt att vinna mot Gnaget, det går inte att förbise.
Att det här var sista bortamatcherna känns lite overkligt. Tror inte riktigt jag hängt med. Tiden går så fort. Snart är säsongen över. Slut. Bäst att passa på att njuta nu den sista tiden.

Otroligt skönt att vi fick ett tidigt flyg hem. Så inte klockan är mitt i natten när vi kommer hem. Snarare typ inte sent alls, om allt flyter på som det ska. Sweetness, så att säga.

Imorgon är det återigen dags för jobb, som vanligt. Ännu en ny jobb och träningsvecka står för dörren. Och till helgen kommer papi och min kärlek upp. Längtar redan tills slutet på veckan. Innan den ens börjat.

Vill bara säga tack, alla underbara brudar i laget. Ni är fan bäst, allihop. Bästa laget. MSSK.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0