i bussen!

Här har det varit lite dålig aktivitet dom senaste dagarna. Har iallafall haft en kanonbra vecka. Mamma kom ju som sagt i tisdagskväll, så det blev en riktig myskväll med gofika, surr och paketöppning. Hur bra som helst! Det följdes upp av en dag på stan i onsdags, med lunch och shopping. Nu börjar dom flesta julklapparna vara i ordning! Sen åkte vi hem och städade och gjorde julfint i läggan. 
Lagom till det att mamma skulle åka hem, kom andré istället. Perfekt då vi ändå var ledig från skolan i torsdags också. Så himla mysigt att få ha han här hos mig ett par dagar. Blir verkligen bortskämd, har världens underbaraste kille! 
Igår kom även pappa ner! 
Nu är det då lördag och matchdags igen. Sitter i skrivande stund i bussen påväg ner till Övik. 16.00 är det nedsläpp mot Modo, och då är det krig som gäller! 
Ikväll blir det nog bara mys och så även i morgon. Underbara helg! 

(Det får bli ett bildlöst inlägg då det inte funkar så bra att lägga upp bilder utan wifi..)

söndagkväll

Ännu en helg är till ända. Har sett på Johan Falk men när det blev nyheter kände jag att det var mer värt att gå och lägga sig istället. 
Gårdagen- en bussresa tur och retur upp till Luleå. Match däremellan som slutade med 7-0 seger för våran del. 4 (1+3) poäng blev det för egen del. Kul! Pga av lite strul med bussen kom vi dock inte hem förrän typ 12, så imorse blev det sovmorgon till 10, skönt! En lugn dag, en sväng ut till strömpilen för ett besök på Maxi samt lite julklappsinköp, sen såg vi på munksund på livearena. Ett 55mins svettigt indoorwalking innan jag fixade ihop pasta och köttfärssås till middag, sen en kväll i soffan samtidigt som jag tvättat. Känner mig dock sjukt trött, så det ska bli skönt att sova nu. Imorgon går vi in i sista veckan i november!



En härlig morgonprommis innan frukost igår. 

Chokladbananpannkakor till lunch idag


Köttfärssås till middag samt maaaassa rester!

Också fick kvällen och helgen avslutas med avokadomousse och hallon! 

a fridaynight on my own

Fredagskvällen är här. Eller rättare sagt så har den snart passerat. Den har i vilket fall för ovanlighetens skulle spenderats helt och hållet i soffan, då vi sent om sider fick veta att träningen blivit inställd pga cupspel. Tråkigt, men inget att göra något åt. Blev en lugn kväll framför idol istället, inte helt fel det heller.
Har haft en kanonbra vecka. Min kärlek kom ju i söndags och åkte inte hem förrän igårmorse, så jag har varit riktigt bortskämd i veckan. Så utöver skola och träning så har veckan innehållit massa mys. Önskar man fick ha det så jämt. Få somna och vakna upp varje dag bredvid den man älskar, det är verkligen något man uppskattar när man inte får göra det jämt! 
Så såklart blev det väldigt tomt igår när han åkte hem igen. Men som tur är så har jag ju min sambo, bästa vän och syster som gör mitt liv otroligt bra ändå! :) 

Imorgon bär det av norrut mot Norrbotten. Destination Luleå. Matchdags alltså. Pucksläpp 16.00, avfärd 10.30. Vilket innebär sovmorgon (halleluja!) och ändå kommer vi inte hem såvärst sent. Vilken lyx! 

Nu ska jag bara invänta omröstningen i idol, sen ska jag krypa ner under täcket och göra kväll. 
Godnatt! 
Bjuder på en härlig sommarbild. Bruna. Fräkniga. Blonda. Glada. Kärlek. 

lyckligt födelsedagsbarn

Det här med att fylla år, det är ju egentligen något som blir mindre märkvärdigt med åren. Men samtidigt så har jag med åren fått lära mig hur bra dagen kan vara av andra orsaker. Tack vare alla underbara människor som man har omkring sig. 
Jag hade iallafall en toppenbra födelsedag igår. Fick massor med fina grattishälsningar. Fick vinna matchen med 5-1 tillsammans med ett gäng superhärliga brudar. Och sedan fick jag avsluta kvällen tillsammans med världens bästa kille. Som överraskade mig fullständigt och var här, hos mig, när jag kom hem. Med röda rosor och paket. Och nybakad kaka. Men framförallt, han var här. Det var det absolut bästa som kunde hända. Att få avsluta min tjugoförsta födelsedag i armarna på min kärlek. Jag kunde inte ha drömt eller önskat något annat. Jag fick somna igårkväll som världens lyckligaste tjej❤️ 

lördagsmys och snart 21

Efter en mycket mysig (och god) kväll tillsammans med min syster med pojkvän, har jag faktiskt redan krupit ner under täcket. Hur illa det än kan låta, såhär en lördagkväll. Men å andra sidan börjar jag ju bli gammal, 21 jordvarv imorgon. Herregud vad tiden går fort. 
Kvällen bestod iallafall av trerättersmiddag, vi skippade dock förrätten och körde dubbla efterrätter istället. Hehe. Sen en massa surr, skratt och mys. En bra avslutande kväll, som 20åring. 
Annars så har jag idag spelat beach volleyboll. För första gången i mitt liv. I tre timmar. Och det känns nu. I både fötter och underarmar. Har redan börjat få blåmärken. Men kul var det! Riktigt roligt! Helt klart något man skulle gjort fler gånger! 
Hunnit med lite soffmys och ett ispass har jag också gjort idag. Så det borde va okej att sova nu. Eller? 

Imorgon drar vi iallafall norrut. Inte så långt dock, men åtminstone till Skellefteå. Där väntas match mot Clemensnäs 14.30. I Skelleftekraftarena. Inte tokigt! Bara att spela hem en seger så blir ju födelsedagen perfekt! 

Det förresten, är ytterligare en bra orsak till varför jag får sova nu. 

Så därför säger jag godnatt. För sista gången som 20åring. Imorgon är det en gammtant på 21 som vaknar upp. Konstigt det där egentligen. Hur man helt plötsligt blir en annan siffra gammal, över en natt. 




onsdag!

När klockan ringde imorse, efter tio timmars sömn, kände jag mig faktiskt utvilad. Underbara, fantastiska känsla. Om du bara ville infinna dig oftare! Har dom senaste dagarna, trots rätt bra med sömn, varit som en klubbad säl när klockan ringt. Och det är ju så jobbigt. Så imorse var en välsignad morgon, verkligen. 

Det har annars varit en rätt bra onsdag måste jag säga. Ledig från skola, men produktiv ändå. Började med en morgonprommis. Frukosten följdes sedan upp med handling och sen städ av hela lägenheten. Och det, det är också helt underbart - efteråt vill säga ;) rent och fräscht, det är ju så härligt. 
Bananpannkakslunch blev sedan uppladdningen för veckans första gympass. Brukar i vanliga fall hunnit med två gympass redan när onsdagen är kommen, men med nytt schema och dubbelt så mycket plugg så får det bli lite ändringar. Har därför gått ner till 2 gympass nu i veckan, istället för 3. Men det funkar ju det med! Körde iallafall ett härligt, tungt och svettigt ben/bröst/biceps pass! 
Eftermiddagen bjöd sedan på lite härligt soffhäng, litelite plugg och knäckebrödsbak. Middag och sedan isträning. Och kvällsfika såklart- kesokvarg toppat med granola och så nybakat knäckebröd med smör och vitlöksost. Muuuumms. 
En bra onsdag helt enkelt. Men så har jag ju fått spendera den med världens bästa sis❤️

Nu inväntar jag bara kvällssamtalet från min kärlek, innan det är dags att avrunda dagen. Torsdag imorgon och sen fredag och helg! Galet vad fort det går.

Sov gott på er!




saknad

Började sjunga på en sång som vi alltid sjöng när vi åkte till mormor när vi var små, och kom på att det idag är två månader sedan min älskade lilla mormor lämnade jorden. Fina, lilla, söta, rara mormor. Hoppas du har det bra i himlen, vi saknar dig jättemycket❤️ 

helgen

Återigen är söndagskvällen här. 
Egentligen har jag inte så mycket emot måndagar och starten på en ny vecka, men sånna här gånger då jag har fått spendera helgen med min kärlek vill jag bara inte att helgen nånsin ska ta slut. Är lika jobbigt varje gång att säga hejdå, speciellt som idag då jag heller inte vet när vi ses nästa gång, att det kanske dröjer flera veckor. Det suger, riktigt hårt. 

Har iallafall haft en helt underbar helg. Igår spelade vi match mot Modo, blev förlust med 4-1, men trots det en riktigt bra match från våran sida! Kvällen bjöd sedan på middag ute (en dag för tidig farsdagsmiddag), med pappa, André, Karin och Hampus. Riktigt mysigt! Blev sedan kladdkakefika hos oss innan kvällen avslutades med soffmys. Har annars mest myst i massor, kramats och bara njutit av att få vara med delar av min underbara familj. Jag säger då det återigen, jag är så lyckligt lottad❤️ 

Nu ska jag däremot göra kväll tidigt. Imorgon väntar första måndagen med skola, heldag dessutom. Har ju tidigare varit hellediga måndagar, så det blir nåt nytt! Bäst att ladda med mycket sömn! Önskar dock att jag hade fått krypa ihop i min älskades armar, men man kan inte få allt här i livet.. Bara att bita ihop. 

Godnatt på er! 


Åt risgrynsgröt till lunch idag, fick julkänslor 🎅

tack för att ni finns ♥

Igårkväll när jag låg i sängen och skulle sova, kom jag på mig själv med att känna mig så nöjd. Nöjd och lycklig. Lycklig av att ha så fantastiskt fina människor runt omkring mig. Jag skulle inte vilja byta ut en enda. Ni har alla en plats i mitt hjärta och jag vill bara säga TACK för att ni är ni och för att jag får ha er i mitt liv. Jag hoppas ni vet vilka ni är! All kärlek till er! ♥
 
 

torsdagkväll i soffan

Har slängt ner mig i soffan under en filt för resten av kvällen. Är rätt slut i huvudet efter en heldag på skolan med nya kursstarter. Vi tentade ju som sagt av kemin i tisdags (gick bra tror jag!) och idag startade nya kurser, biologi och fysik. Kommer helt klart att bli en omställning att läsa på heltid nu, med två kurser samtidigt, men det ska nog gå bra det med! Med planering så går det mesta :)
 
Igår var det alltså en helt ledig dag från allt som har med skola att göra, underbart! Fick dessutom spendera den med mitt hjärta som kom hit över dagen tillsammans med sin pappa. Hur bra som helst! Fick några underbara timmar med massa mys. Avslutade sedan dagen med löpintervaller och ispass.
 
Efter tentan i tisdags så blev det förresten firande med ett gympass som förde med sig ett nytt PB i chins för min del, 6st! Mitt gamla rekord var tre år gammalt, så det kändes verkligen skönt och på tiden att få slå det!
 
Nu ska jag slå på tvn och se lyxfällan.
Imorgon är det skola på förmiddagen som gäller, sen kommer pappa och andré hit och stannar över helgen. Längtar!
 
 

helgen å så

Ligger i sängen och har just pratat klart med min kära. Tänker sova tidigt och ladda inför mitt livs första tenta imorgon. Spännande och lite nervöst, men det ska nog gå bra hoppas jag. Ni kan ju hålla tummarna om ni känner för de :) 

Är iallafall tillbaka i stan efter ett par underbara dagar hemma i Åsele. Har fått mysa i massor med min kärlek, träffat, umgåtts och myst med båda mina fina föräldrar, hälsat på min goa farmor och även hunnit surra, mysa och skratta ett par timmar med världens bästa vän, otroligt mycket värt! 
Helt enkelt haft en fantastiskt fin helg och samlat ihop massor med energi och kärlek❤️ 

Dagen idag har bestått av regn och rusk. Två träningspass, sista förberedelserna inför morgondagen och lite soffhäng, ungefär så har dagen sett ut. 

Nu ska jag sussa, bjuder på lite bilder från helgen, dock mest matbilder, men det får ni leva med ;) haha

Godnatt! :) 


Supergod lunch på Emma's i fredags med mitt hjärta


Gomiddag hos mamma i lördags 
Våffelfika hos mamma igår
Gofika igårkväll

Gojävlakvällsfika ikväll :) 

RSS 2.0