i'm lying in my bed, thoughts running through my head

Har genomfört allra första jobbdagen. 7-17. Nervöst till en början, men det gick över. Roligt var det ändå. Kommer bli bra det här, det tror jag. Känner dock att jag fortfarande inte är helt pigg, är verkligen helt slut nu. Somnade i soffan efter maten och kommer garanterat att somna snabbt ikväll igen. Imorgon däremot väntar jobb 13-21, så då kan jag sova länge, skönt!


Kommer med största sannolikhet att bli mycket studentbilder nu ett tag framöver, men det är sånt som får tålas helt enkelt.

keep smiling

Nu när jag är på bättringsvägen har jag upptäckt att det faktiskt finns något positivt med att vara sjuk. Faktiskt! Och det är att man inte tänker så mycket. Så alla gånger man önskar att man bara kunde koppla bort och sluta tänka, jaa då är det bara att skaffa sig 40graders feber och ligga helt utslagen ett par dagar, så kan man iallafall skjuta på problemen och tankarna. Dagens tips!
Dock måste jag inflika att de negativa konsekvenserna nog ändå överväger...


i look back at those days and remember them with you

Studenten är över. Har inte riktigt förstått det än. Känns overkligt. Men jag kan lova att det var fantastiskt roliga dagar. Grymma dagar med underbara människor. Människor varav vissa jag kanske aldrig kommer träffa igen. Människor som jag träffat varenda dag i tre år. Människor som utgjort en stor del av mitt liv de här tre åren. Som jag haft fantastiskt roligt med. Som jag skapat många minnen tillsammans med. Men som sången går. Det är över nu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig. För så är det.

Dock så gav det roliga också sina efterdyningar. Har spenderat de tre senaste dygnen i princip helt utslagen i antingen sängen eller soffan. Feber och fruktansvärt ont i halsen. 39,4 på lördagen och 40,4 igår. Sov nästan 18 timmar i sträck från igår eftermiddag när jag kom hem till Åsele tills imorse, så jag hade faktiskt bara 38 imorse. Men efter ännu en dag i soffan så har faktiskt febern sjukit ytterliggare och halsen börjar ge med sig lite också. Så jag ska nog snart krypa ner i sängen och hoppas att det är ännu bättre tills imorgon.  

Har en sisådär kanske 700 bilder på kameran bara från studentdagen och dom 2 sista studentfesterna, så jag kan lova att jag inte direkt längtade efter att börja sortera, men nu snart ska det finnas ett fint album på min facebook med bilder från studentdagen till att börja med, så det är bara att springa dit och kika!

Börjar med att bjuda på en bild på den bästa klassen, SpIL3! Kärlek!


1 dag kvar

Tänkte ge ifrån mig ett litet levnadstecken såhär bara. Studentveckan är i fortsatt högsta hugg, solen skiner, livet leker. 48timmars igår var galet. Ikväll ska vi pynta flaket. Imorgon tar vi studenten. Det känns helt sjukt jävla galet. Bara så ni vet.

om sanningen ska fram. vill du ligga med mig då?

Solen skiner. Det är tre dagar tills vi tar studenten. Kan inte säga annat än att jag njuuter. Har tillbringat dagen mestadels i solen, men också avslutningsfika hos Robert med alla 92 brudar och även en sväng på minigolfbanan med ett avbrott för en glass. Sweet life. Så mycket annat finns det nog inte att säga.


Snodde en bild av Emma från 9dagars

lets do it tonight

Studentvecka. 4 dagar tills den stora dagen. Jag förstår inte. Det är så overkligt. Tänkte bara passa på att säga det.


i really don't understand you

Inte så bra uppdatering. I know. Men skitsamma. Ibland så orka man ba inte.

Befinner mig fortfarande i Åsele å ba måå. Igår var det dock typ storm. På riktigt. Inget skämt. Vet inte hur många träd som blåst omkull här. Galet. Faktiskt. Helt stört. 
Idag är det däremot lugnet efter stormen. Skönt. Solen har dessutom tittat fram. Man kan nästan börja känna att det faktiskt är juni. Men bara nästan. Halsduken och vantarna är fortfarande på. 

För övrigt så kan jag bara meddela för den som undrar vad som händer på facebook, att det inte är jag som skriver på min logg. Jag har haft besök. Bara så ni vet. 

Nu ska jag göra nåt mer vettigt. Typ lägga mig i soffan och titta på tennis. Mycket nyttigt.  

i'll be there

Onsdagskvällen blev grym. Fantastiskt bra med underbara människor. Solen kom fram och vi spenderade kvällen först ute på Valla och sedan nere på Olles. Helbra helt enkelt.
Igår bar det av hemåt och det blev mysmiddag hos Therese, träning och sen filmmys!

För inte så länge sedan kom vi hem från Vilhelmina, varit och tittat på balen, framförallt Emma, hon var superfin! :)
Snart ska ja dra upp och hämta hem käk från pizzan, dock ingen pizza, men en pasta, mums! Ikväll blir det bad och bastu på brandstation med bra folk, sweet.

Hörs!

för vi ska ta studeenten, fyfan va vi är bra!

Hemkommen från mösspåtagningen. Galet. Roligt. Skrik och sång. Åh, det är bara nio dagar tills vi tar studenten!

Nu ska jag vila en stund och ladda batterierna inför kvällens festligheter. Vissa har ju dragit igång på allvar redan, men jag tar det lugnt och väntar ett tag till. Känner att kvällen är ju låång!


RSS 2.0