var du än befinner dig, har du en famn för mig?

Torsdag och endast en arbetsdag kvar av veckan. Oj så skönt.
Som vanligt är det ganska dött här under veckorna, men jag hinner helt enkelt inte titta in och skriva oftare!

I vilket fall så har dagarna rullat på som vanligt den här veckan. Jobb, mat, träning och sömn. Igår var vi och såg hockey. Idag har vi ingen isträning pga match i hallen, så då blev det ett pass på gymmet med karin efter jobbet istället. Och jag säger då det, grymt va kul det va! Det var nog länge sedan jag tyckte att det var så roligt att träna. Underbart. När vi kom hem så fixade jag mat medan karin duschade, plockade även undan allt och diskade och så, skönt att få bidra litegrann här hemma för en gångs skull!
Så nu har jag duschat, hoppat i min onepiece och lagt mig i soffan framför tvn. Så skönt!
Imorgon kommer bästa mamma upp så det blir mys för fulla muggar hela helgen. Helt perfekt! :)


Du är den finaste jag vet

Another week has passed by. En vecka fylld av jobb och träning. Säger då bara det, jag har världens bästa syster. Skulle aldrig klara mig utan henne.
Något särskilt intressant inträffade väl inte direkt under veckan, inte vad jag kan komma på iallafall.
Fredag direkt efter jobbet åkte jag och syster ner till Skellefteå, derby SAIK-Luleå. Alltid kul med hockey. Särskilt derbyn. Bra match, tråkigt bara att Skellefteå förlorade. Det bästa av allt var såklart att jag fick träffa mitt hjärta. Oj så skönt det var att få krama och pussa han. Det absolut bästa. Det jobbiga är bara att helgen går så fruktansvärt fort. Alldeles för fort. Och nu är det alldeles för länge tills vi ses igen. Blä.
Helgen i övrigt har innehållit ännu mera hockey såklart. Brynäs igår och Leksand idag. En poäng igår, 20sekunder från 3p. Dock 3p idag, så det var desto skönare! Slutspelsplatsen är så gott som helt i hamn, och det känns grymt skönt!
Gårdagskvällen bestod av soffmys, film och karra. Bäste.
Kvällen idag har jag spenderat hos emme med girlsen. Skräckfilm, som vanligt. Inte min favorit, men vad gör man inte! Hoppas bara jag kan sova inatt...! Hehe

I veckan väntar jobb som vanligt, plus träning. Imorgon ska jag träffa en syv också, så det blir spännande. Börja fundera lite mer konkret på framtiden.
Nästa helg är vi matchlediga, och då kommer världens bästa mamma hit. Ska bli så mysigt!

Nej, nu ska vi börja bege oss hemåt. Sweet dreams!


du och jag, hand i hand

Träd, träd och träd. Vårt avlånga land består av väldigt många träd. Det finns dock även ett par orter och städer däremellan. Bland annat Sundsvall, som vi snart kommer passera. Vi har nu åkt ungefär 4timmar av denna underbara bussresa. Vilket betyder att vi har ungefär minst 6timmar kvar. Fantastiskt.
Resan känns däremot lite lättare genom den fina segern vi tog idag. Helt klart mycket, mycket härligt. Och en fin revansch från gårdagen.
Annars från helgen då. Ja, vi har ju hunnit se två hotell. Ätit god mat. Mycket goda frukostar. Sett Skellefteå spöa HV71. Och spelat hockey då, såklart.
I veckan väntar jobb som vanligt. Jag hade en ofantlig tur, som faktiskt inte börjar förrän 12.30 imorgon. Väldigt vältajmat måste jag säga. Träningar ska ju också hinnas med, eftersom det väntas två nya matcher till helgen. Då kommer även världens bästa pappa och världens underbaraste pojkvän upp till Piteå. Längtar som bara den.

Nu ska jag, jaa.. Fortsätta detta intressanta bussåkande. Hoppas ni har en bra söndagskväll, på ett skönare ställe än i en buss!

Tjing!


i guess i will wait for shooting stars, in this painful dark

Hej hallå. Sitter just nu på bussen påväg söderut, destination Gävle. Har precis passerat övik och kroppen känns lite sådär lagom öm. Har inte ännu kommit till det där stadiet då man får byta ställning konstant för att inte kroppen ska bryta ihop.
I vilket fall, veckan som gått. Jobbat som vanligt, måndag till torsdag. Lite upp och ner, men fick avsluta med en mycket bra dag igår så det var positivt. Den känslan tar jag med mig till nästa vecka!
Annars så har både jag och sis varit halvsjuka i veckan, så blev endast träning igår. Hade både lite feber och lite halsont i början av veckan, men nu har det gått över och jag känner mig laddad inför helgens matcher.

I övrigt har det varit en vanlig vecka, har gått till jobbet på morgnarna då jag inte börjat förrän 9, och det kan jag lugnt konstatera, att även om man inte går nåt pw-tempo och försöker att inte klä sig alltför mycket så lökar man djävulen ändå när man kommer fram. Även igår, då termometern visade -27. Det är hopplöst! Menmen, det är ju skönt och uppiggande iaf. Man får överleva lökningen ;)

Det egentligen mest intressanta är att en resa är inbokad, i slutet på maj, med mycket fina vänner. Och denna resa tar oss utanför Sveriges gränser, till något varmt underbart ställe. Destinationen var bestämd, men kan komma att ändras. Återkommer mer när det är klart! Känns iallafall helt underbart och jag vet att det kommer att bli sjukt kul, längtar redan som tusan!!

Nu är det bara att invänta nästa stopp här på resan genom vårt vintriga land. Höga kusten och lunch väntar om ett tag. Ska bli gött med lite käk i magen :)


live while we're young

En helg. Två matcher. Två segrar. Två underbart härliga segrar. 6poäng.
Matlagning. Filmmys. Världens bästa pappa på besök.
Nu smoothie och massa frukt framför Så Ska Det Låta, tillsammans med världens bästa syster. Det får avsluta en väldigt bra helg.

2012

Så var det då dags. Såhär elva dagar in på det nya året. Egentligen kanske det enligt normer är för sent för det. Men det skiter jag i. Så, jag ska då alltså försöka mig på en liten kort sammanfattning av det gågna året. Vi ser väl vad det blir helt enkelt.
 
2012, ett år som gick otroligt fort.
Avslutade första hockeysäsongen här uppe i Piteå, en säsong som också var tänkt som en avslutande säsong i min hockeykarriär, men som ni vet så blev det inte riktigt som planerat. I vilket fall, säsongen avslutades med ett slutspel där vi mot alla förväntningar gick till semifinal. Och därmed också fick uppleva den häftigaste matchen i karriären, semifinal 1 mot Brynäs hemma inför 1700personer på läktaren. Nytt publikrekord i Riksserien och en helt fantastisk stämning i hallen. Magiskt.
En väldigt svängig säsong för egen del tog sedan slut och allt som allt så måste jag sammanfatta den som väldigt lärorik med ett mycket bra slut.
Den följande våren innebar en hemflytt och därmed också att jag blev sambo med min fina pojkvän. Fotbollssäsongen, där vi föregående sommar klivit upp i division tre, började och även avslutades. Deppigt till en början, men ganska snabbt insåg man ändå att det var det bästa beslutet.
Istället blev det en utlandsresa tillsammans med syster och mor. En helt fantastiskt underbar vecka i Turkiet. Längtar redan till nästa gång man får ta flyget över landsgränsen.
Jag gjorde även en dramatisk förändring (väldigt världsomvälvande givetvis). Jag pratar alltså om att jag blev blond. Från nästan svart, bestämde jag att det var dags. Fast det är klart, det var inte utan jobb och till en början var jag dessutom väldigt röd/orangeaktig i håret också. Men det var en rolig förändring iaf!
Våren och framförallt sommaren innebar mycket jobb, framförallt på hemtjänsten. Eftersom jag inte heller helt kunde bestämma mig för om hockeykarriären var slut eller inte, så körde jag på med barmarksträning.
Sommaren innehöll såklart även annat, umgänge med nära och kära, Åsele Marknad, PDOL och ett par dagar uppe i fjället med mycket fiske tillsammans med André är väl det jag framförallt kommer ihåg.
Innan sommaren mötte sitt slut var jag då också tvungen att ta ett beslut. Hockey eller inte. Piteå eller inte. Ett par veckor på prov och sedan hade jag bestämt mig, det blev hockey och Piteå ett år till. Efter den första månaden här som arbetslös och hockeyspelande hemmafru till min kära syster, så fick även jag ett jobb, på Telefonbanken Swedbank. Ett jobb som jag dessutom trivts väldigt bra med.
Hösten i övrigt var lite upp och ner. Jag åkte på en skada i foten/hälen som gjorde att jag fick spendera två veckor på kryckor och sedan rehaba ett bra tag. En skada som fortfarande inte är riktigt bra, om än på rätt väg. Hockeymässigt var det också väldigt upp och ner, vinster och förluster, bra spel och dåligt.
I mitten av december bar det av hemåt Åsele för 2,5vecka på hemmaplan.Just innan julledigheten fick jag även ett erbjudande på mitt jobb, om ett tre månaders långt vikariat på heltid. Efter lite fundering så valde jag att tacka ja. Veckorna på hemmaplan erbjöd underbara dagar där jag bara njöt av ledigheten, njöt av att få umgås med nära och kära och såklart även njöt av julen och allt som hör där till.
2012 avslutades och 2013 skålades in i Vilhelmina tillsammans med min kärlek och hans vänner (även mina nya bekantskaper!)
 
2012, ännu ett år som läggs till historien. Ett år där mycket hänt och där dagarna gått otroligt fort. Jag har blivit äldre (glömde skriva, jag fyllde ju nämligen de åtrovärda 20 i november!!) och klokare (förhoppningsvis?). Ett år av upp och nedgångar och många lärdomar. Men nu känner jag ändå att jag är redo för ett nytt år, som förhoppningsvis kommer innehålla mycket glädje och kärlek och många spännande händelser. Fast det är klart, det beror ju på oss. Det är ett oskrivet blad, redo att skrivas. Så det är bara att fatta pennan! Välkommen 2013!

RSS 2.0