du och jag under täcket, baby

Tillbaka i Piteå och verkligheten.
Haft en underbar helg hemma, som väntat.
Fredagskvällen på ishallen var helt fantastisk. Underbart härlig. Fick träffa massa folk, sången gick bra och Åsele vann matchen, så det var helt klart kanonbra.
Lördagen innehöll fotbollsträning, mer hockeytittande samt en underbart skön och lugn hemmakväll med världens bästa pojke.
Igår hann vi inte med mer än en liten sovmorgon och sen bar det av upp hit igen. Träning igår kväll och nu är det ny match och jobbvecka igen.

Så nu blir det väl bara lite soffläge och käk innan det är dags för fys och isträning!

can you lie next to her and confess your love?

Torsdag. Oj, nu är det nära. Brraaa.

Gårdagskvällen med brudarna blev som vanligt bra, maten blev god också så det var ju tur!
Dagen har hittills bara bestått av jobb, möte med jobbet om lite förändringar och sånt, en snabb handling, packning inför helgen samt käk. Om en stund bär det av på hallen för fys och is. Sen så är det verkligen snart fredag. Underbart.

Imorgon jobbar vi fram till elva, sen sätter vi oss i bilen mot underbara Åsele. Kan säga redan nu att jag inte kommer att blogga något under helgen, jag kommer definitivt att ha betydligt bättre saker för mig. Så jag säger väl trevlig helg redan nu, och på återseende till veckan! :)


weheartit


when i feel your arms around me, i'm home

Onsdag. Halva veckan avklarad snart. Bra. Mycket bra.
Idag har jag hittills hunnit jobba, träna, städa och tvätta. Snart ska vi börja laga mat då brudarna kommer på middag. Kan inte låta bli att känna sig sådär lite duktig, som har hunnit med så mycket idag. hehe

Annars har jag väl inte så mycket att berätta. Dog typ igår på träningen. Totalt jävla slut blev jag. Känner att jag fortfarande inte är tillbaka efter min sjukdom. Men det kanske hade varit för mycket begärt. Bara att köra på så mycket det går. Ett steg i taget liksom.

Annars är det ju bara en kväll, en dag, två nätter och i princip en bilresa kvar tills jag får träffa min älskling. Behöver väl egentligen inte säga att jag saknar han och längtar efter han, det kanske blir tjatigt. Men det är ju just det jag gör. Mer än allt annat.



weheartit

i'm loving you with my whole heart

Tisdag. Ny vecka.
Helgen nere i Övik var både bra och dålig. Resultatmässigt var den dålig, men i övrigt var den mest bra. Fick träffa dom finaste modoflickorna, min far, min mor och min käraste. Plus två gamla klasskamrater. Fick ju dessutom återse fina övik och tillbringa mycket tid med alla härliga brudar i laget. Så ja, som ni hör, det var en bra helg.

Nu har två arbetsdagar avverkats av den här veckan och jag längtar nå fruktansvärt tills på fredag. Då bilar jag och syster hem till Åsele. Helgen kommer innehålla massa roliga saker, men framförallt får jag ju tillbringa några dagar tillsammans med världens finaste kille. Det viktigaste av allt. Så snälla vecka, eller dagar fram tills dess, gå fort. Tack på förhand.



weheartit

i never thought that you would be the one to hold my heart, but you came around and you knocked me off the ground from the start

Mestadals så tycker jag bara om vintern. Men idag har det varit en riktigt trist vinterdag vädermässigt. Ett par minusgrader och snöoväder med snö som driver fram och tillbaka i blåsten. Inte kul. Bara sådär så man vill kura ihop sig inomhus och helst inte gå ut alls.
Så, denna trista vintertorsdag började med jobb och sedan åkte jag hem, kröp i min onepiece, ner under täcket och sov i 1,5h. behövligt? Oja. Sen dess har jag bara ätit och diskat och om en knapp timme bär det av till hallen för fys och is. Känns skönt med träning. Har ju inte haft någon isträning sen i måndags och det känns som jättelänge sedan. haha

Imorgon är det fredag, vilket innebär helg, efter jobbet alltså. Skönt, nanting. På lördag åker vi söderut till Övik för dubbla matcher mot MODO. Spännande. Roligt. Nervöst. Har trots allt inte varit i stan sedan studenten och inte träffat alla modobrudar sedan dess heller. Men ska bli kul att få träffa alla iallafall. Särskilt Frida! :) Dessutom kommer pappa och André ner och tittar på lördag och åtminstone mamma kommer på söndag. Så egentligen kan det ju inte bli bättre. Längtar.



weheartit

even if you can not hear my voice, i'll be standing right beside you dear

Onsdag.
Igår åkte min baby hem och jag önskar att jag kunde säga att det var skönt med mer plats i sängen, men dessvärre så blev det bara tomt. Men jag har haft ett par underbara dagar med han här, så egentligen så ska jag väl inte klaga.

Idag efter jobbet gjorde jag en synundersökning, bara för att kolla ifall det är ett synfel som är orsaken till min huvudvärk. Men som jag trodde så såg jag bra, så nu kan vi även avskriva det. Precis som allt annat.. Om bara huvudvärken ville försvinna så skulle det ju vara toppen.

Ikväll väntar middag med brudarna, Joss som bjuder för dagen! Fram tills dess väntar bara chilltime, lite Oth och sådär.. :)


weheartit

baby you make my world a better place

Igår kom min älskling upp. Det gjorde min dag, min vecka. Ja just nu, så gjorde det allt. Han stannar tills på tisdag och just nu är jag bara lycklig. Vill dessutom säga, tack för 6 underbara månader, du är bäst! Jag älskar dig.




i can't get you off my mind, i miss you all the time

Fredag den trettonde. Påstådd otursdag. Det har inte varit det än så länge för mig iaf. Får gärna fortsätta att inte vara det heller.
Imorgon drar serien igång igen efter juluppehållet. Var inte tänkt att jag skulle spela eftersom jag typ bara tränat på riktigt i en vecka, men nu blir det nog så att jag gör comeback ändå. Känns riktigt kul. Är ju trots allt typ två och en halv månad sedan jag senast spelade match. Det vill säga elva veckor. 77 dagar. Ja ni förstår. Det är typ en evighet sedan. Så om ni håller en tumme eller så, vore det uppskattat. Vi har ju dessutom viktiga poäng att hämta ihelgen. Väldigt viktiga poäng. Så håll en tumme för laget åtminstone!

Nu ska jag fortsätta den här sköna fredagskvällen framför tvn med min älskade mor och syster och fortsätta ladda för morgondagen.


baby you light up my world like nobody else

Tisdag.
Har egentligen inte så mycket att dela med mig av.
Det går upp och ner.
Bergochdalbana.
Ibland känns det bra.
Ibland vet jag varken ut eller in.


something new

Måndag 9 januari 2012. Dagen då det hände. Dagen då jag blev med... IPHONE :) haha
Inhandlade alltså en Iphone 4s idag. Riktigt nöjd. Sitter och pillar för fullt. Är mycket att lära sig, väldigt mycket. Men kul är det. Helt otroligt att jag äntligen har köpt en iphone. Har ju inte bara funderat på det i typ ett år utan att ha kommit mig för. Men nu äntligen. Och med tanke på att min kära syster gjorde detsamma idag, så misstänker jag att det kommer att vara extremt sociala flickor här i lägenheten framöver. haha!
Har även inhandlat en ny bh idag. Var i stort behov av en till och lyckades faktiskt hitta en på rea. Inte för att den var direkt billig för det. Åh, önskar jag kunde köpa H&M behåar, fatta hur många fina man skulle kunna få för en som jag köper?! suck...

Nej nu ska jag fortsätta pilla på min iphone, mycket kvar att utforska!

sometimes you wonder if this fight is worthwhile

Tänkte visa lite bilder, börjar med två av alla julklappar;

Smyckesträd av mamma

Och sen Thomas Sabo armbandet från André :)


Sen tänkte jag bara visa inköpen från igår då;

Ett svart och ett vitt baslinne från Gina


Bomullspaddar, en tuperingskam & hårnålar, Åhléns


Svart långkofta från H&M


Rosa handväska, Accent


Och slutligen då skorna, köpta på Scorett!

i don't know where i'm going, what i want

Sitter med färg i håret och tittar på gladiatorerna. Blir lite smått nostalgisk då man ser det programmet. Dom sa i början av programmet att det var åtta år sedan gladiatorerna sändes senast. Galet va åren går egentligen. Minns alla otaliga fredagskvällar tillsammans med Carro som först spenderades på badhuset och sedan Gladiatorerna efteråt med gofika. Minnen, helt klart!

I vilket fall så har då dagen spenderats i Luleå. En del shopping blev det trots allt, även fast jag inte ens behövde nåt. Varför blir det alltid då? Fick iallafall med mig en handväska, två baslinnen, en kofta och ett par skor hem. Allt utom skorna va på rea, så det var ändå helt okej. Lite typiskt mig också, gick in i väskbutiken helt bestämd på att jag skulle köpa en svart handväska (om jag hittade någon jag gillade) som jag velat ha länge, men det slutade med att jag lämnade butiken med en rosa. Blir man förvånad? Typ inte.. haha
Är annars nöjd med mina inköp för dagen. Ska se om jag kanske kan fota och lägga upp nån dag framöver!
Efter shoppingen for vi och hälsade på våra gamla grannar Max och Vivianne, ha inte träffat dom på över 10 år, men det var roligt. Åt en supergod räkmacka där till middag och fick dessutom se hockey, Modo-Luleå på tv. Viktiga poäng för Modo!

Nu ska jag se färdigt Gladiatorerna och sen ska jag skölja ur färgen, hejdå röd hårbotten!

why can't these feelings inside of me just go away?

Trettondan. Fredag. Fast det känns som lördag. Fastän det också typ är en söndag. Hm, ibland blir det komplicerat..
Sitter i soffan i min onepiece och myser tillsammans med syster och mor. Ikväll blir det bara soffmys framför tvn, hyrt en film har vi också gjort.
Idag har varit en seg dag, mest beroende på en väldigt tuff natt. Mest rent psykiskt. Herregud så spännande match det var. Hade en riktigt dålig magkänsla, trodde faktiskt inte att det skulle gå hela vägen. Men det gjorde det. JVM-GULD. Stort. Riktigt stort.
Med tanke på att matchen inte var slut förrän 5 så har man varit rätt så seg idag, både i huvud och kropp. Tog oss inte utanför lägenheten förrän efter 3. Blev en sväng ut på Jysk för inhandling av en spegel som ska in i lägenheten där hemma. Tog sedan en promenad till Coop och tillbaka. Skönt att få röra lite på kroppen iallafall, och behövligt.
Jo just, mamma färgade mitt hår idag också. Tänkte faktiskt göra nåt nytt och färga rött. Har tänkt på det ett tag men inte tagit mig för, men nu äntligen köpte jag färg igår och idag gjorde vi det. Men det blev ju bara fail. Det blev inte det minsta rött i själva håret, det såg lika svart/mörkbrunt ut som vanligt, förutom hårbotten och utväxten som blev alldeles röd. Lyckat. Så nu har jag köpt en ny hårfärg, den vanliga svartbruna som jag brukar köra på, så imorgon blir det ny färgning. Är nog bara att inse att det nog kräver lite mer jobb om jag ska få en annan färg än den jag har just nu, det är inte så lätt att gå från jättemörk till något annat. Får se om det blir nångång i framtiden, trivs ju faktiskt ganska bra annars med den färg jag har!

Imorgon tänker vi dra en roadtrip till Luleå, lite mellandagsrea och allmänt mys sådär. Blir nog great.

Trevlig fredagkväll och på återseende!

2011, en återblick

Tänkte följa trenden just nu. Att sammanfatta det gångna året vill säga. Några dagar sent kanske, men går ju inte att göra så mycket åt nu.

2011 var, när jag tänker efter, ett väldigt händelserikt år, på många sätt. Det var ett år som egentligen innehöll det mesta.
Det började med ett par sista månader på en tredje och sista säsong med det röda laget. En säsong som det var tänkt att vi skulle gå hela vägen, men som slutade i ett plattfall.
Våren fortsatte med dom sista månaderna av mitt tredje och sista år på gymnasiet. Ett par månader som stundvis var riktigt kämpiga, jobbiga och slitsamma. Men när man fick lön för mödan, så kunde gymnasietiden avslutas med ett par underbara veckor tillsammans världens bästa spil3. Beslut togs också att lämna Övik på obestämd tid och att flyttlasset efter sommaren istället skulle gå upp till Norrbotten och Piteå för att, efter många funderingar, fortsätta med hockeyn ännu en säsong till, nu med klubbadress Piteå/Munksund.
Första sommaren i mitt liv som inte var ett sommarlov kom. Den började bra, med två halsflussar, två penicillinkurer och sängliggandes i runt 4-5veckor. Var inte i mitt livs form då, om vi säger så. Men sen blev den riktigt bra. Jobbade på hemtjänsten hela sommaren, spelade fotboll med världens bästa lag, som sedan också tog hem seriesegern!!, umgicks med världens bästa vänner och hann också med lite kalasande. Men framförallt, jag träffade världens underbaraste och finaste kille. Jag var körd direkt. Blev kär, som en skolflicka. Det var tur att han också visade sig bli min. Lycka. Kärlek. Glädje. Massa av allt.
Hösten kom och därmed var det dags att packa ihop och flytta. Vilket såklart blev betydligt jobbigare än jag tänkt, då min kärlek fanns kvar i Åsele. Men det skulle gå det med, jag hade ju faktiskt världens bästa syster med mig. Efter en månad som arbetslösa här uppe fick vi tillslut jobb som telefonförsäljare på Telemäklarna, en halvtid som passar perfekt ihop med hockey och träning. De två kommande månaderna blev riktigt bra, med jobb och träning på veckorna och matcher på helgerna. Inte så många hemfärder, men med besök ibland på helgerna så gick det bra.
Sen kom bakslaget. Huvudvärken. Som inte ville släppa. Och dom två sista månaderna på året blev väl inte riktigt som jag tänkt mig. Spenderade rätt mycket tid hemma i Åsele, sjukskriven och i princip sängliggandes. Ingen träning, inget jobb. Ingenting. Förutom en massa läkarbesök. Men inga svar.
Dom två sista veckorna blev dock lite bättre och jag fick avsluta året med en fin jul med min kära familj, en fantastiskt rolig juldag med massa fina vänner, en roadtrip till IKEA tillsammans med min fina pojke och slutligen en väldigt bra nyårsafton med dom bästa vännerna.

Ja, att sammanfatta ett helt år var väl inte det lättaste. Kanske har jag glömt något viktigt, kanske är allt det här totalt ointressant för er som läser, om det nu är någon som läser. Mest tror jag att jag gör det här för mig själv. Det är faktiskt ganska skönt att summera och tänka igenom året som gått. Göra bokslut liksom. Så härmed säger jag väl tack och adjö 2011, välkommen in 2012!

RSS 2.0