helgen!

Söndag och jag har faktiskt redan krupit ner under täcket. Men än känns det liiiite tidigt att sova! Haha 
Men eftersom vi har tv i sovrummet så är det ju megaskönt att lägga sig här och slappa tills det är dags att sova :) 
I vilket fall så är det bara att ladda upp inför en monstervecka jobbmässigt. Jobb må, tis, ons, fre, lör, sön väntar. Därmed alltså lite drygt 50 timmar som ska betas av! Men det ska nog gå bra det med :) 

Gårdagen var iaf toppen! Trots att jag vaknade upp inte helt pigg så var jag efter en lugn dag mer än redo för lite kalas när kvällen kom! På med sminket, fram med groggen och så bästa sällskapet möjligt såklart! Trots att Umeå inte bjöd upp till förväntningarna så hade jag en toppenkväll, tack vare världens bästa tjejer! Ni är så sjukt jävla bra! Fick helt klart mersmak inför marknan ;) 



Kärlek till er!!❤️❤️❤️

Idag har det mest varit lugnt. Jag och Karin fixade klart jordgubbslandet och satte upp nätet där osv, sen blev det en härlig långprommis med mamsen och Ronja. Flygande Jacob till middag följt av bärkaka och glass till efterrätt 😋 

Nej, enough said. På återseende! 

onsdag in bed

Då en jobbhelg är över och två lediga dagar väntar, vad händer då? Jo, förkylningen kommer såklart. Måndagmorgon halsont, ersattes av feber igår men har som tur är övergått i bara snorighet idag. Skönt också med en liten kortare dag på jobbet idag, 7-15. Så skulle jag lätt kunna jobba varje dag, hade varit perfekt! (Lediga helger dock såklart!😜) 
Iaf, körde ett lättare magpass på gymmet därefter och sen har jag ätit middag och myst med pappa och Karin ikväll. 
Nu väntar två heldagar på jobbet, 7-16.30 imorgon och 7-17 fredag. Sen är det inplanerade trevligheter på lördag med brudarna och det känns toppen! Längtar!😁 
Aja, nu blir det sova, klockan ringer tidigt imorgon igen. Godnatt! 


midsommar 2014

Ja, midsommarhelgen är här. Eller den börjar väl snart vara över. För min del har den bestått av idel jobb, och jag måste erkänna att jag klagar inte alls. Storhelgspengar rullar in, vädret är kasst och ja, det känns bra helt enkelt! 

Jobbade kväll igår och till halv fem idag. Har efter dagens jobb tillbringat kvällen hos pappa, vi grillade till middag och sen gjorde jag och Karin en tårta till efterrätt. 




Riktigt smarrigt, alltihopa!😋 

Det enda dumma var när jag låg i soffan och niofilmen började. Ah, härligt tänkte jag. Så kom jag på, "men vafan, jag ska ju jobba imorgon, klockan ringer 06.15, skit också!"
Så då gick jag en rask prommis hem (det va svinkallt och småregnade, då kan man gå rätt fort🙈). Såg att termometern visade 7 grader när jag skulle iväg, så mössan åkte på!


Verkligen midsommar och sommarkänsla överhuvudtaget på den, eller?! 

Aja, ligger iaf i sängen nu och ska sova. 10 timmars jobb väntar imorgon, allas våran älskade delade tur. Då man har den fantastiska turen att både få börja klockan sju på morgon OCH få jobba till nio, ficke bäst!...... 

Menmen, bara kämpa sig igenom det, sen väntar två jobblediga dagar innan jag kliver på sommarvicket! 

Godnatt på er, hoppas ni haft en härlig midsommar trots vädret!  

tisdag

Som vanligt när det blir sommartider så sjunker bloggmotivationen till botten. Ska försöka hålla igång ändå, men det kommer inte bli lika ofta som annars! 
Sommar var det ja. Eller? Mellan 5-10 grader, blåsigt och regn har det varit idag. Inte direkt sommarkänslor! Riktigt tråkigt.
 
Igår var jag ledig och följde därför André och hans mamma och mormor till Umeå över dagen. Svängde förbi läggan för att hämta lite post, annars var vi mest runt och kikade och André handlande lite. En skön ledig dag! 
Idag har jag jobbat, egentligen var det tänkt bara 7-12 men det blev 7-15. Sen for jag och sprang två varv x 2,5km. Springer inte ofta så "långt", kör mest bara intervaller, men det var riktigt härligt faktiskt! Har efter det tvättat, handlat, lagat mat och pysslat lite här hemma. Nu är det soffläge som gäller och snart blir det lite fotboll, Brasilien-Mexico. Har verkligen inte sett någon fotboll än, men lite kan man ju försöka ;) 

Inga bilder har jag att bjuda på heller.. Skärpning! 

bästa tjejerna 💖





Supermysig kväll med bästa tjejerna, god mat och massvis med surr och skratt. Att dessutom få sitta ute i solen till halv tio var verkligen 👌 
Tack för att ni finns, ni är världens bästa!❤️

fredag!

Underbara fredag! Det är som nåt speciellt med fredagar. En härligt känsla som den här dagen alltid för med sig! Efter lite ändrade planer och byte av turer så är jag ledig idag och imorgon, jobbar istället en delad tur på söndag. Karin och jag bytte så hon kan åka tidigare upp till Piteå. Funkade alldeles utmärkt för mig, känns superbra att vara ledig två dagar! 

Idag har jag och min kära syster hängt större delen av dagen. Tog en kortare prommis imorse i regnet, åt frukost tillsammans och for sen och tränade. Lunch och lite förberedelser för morgonens grillning och så har vi chillat lite. En härlig fredag! 

Nu ska jag och min man fara på affärn och handla nå gott till middag ikväll, blir en riktig myskväll vilket känns helt perfekt! 

Hoppas ni får en fin fredag :) 




torsdag

Ligger i sängen och tittar på tv. Avklarat två till arbetsdagar och två träningspass. Annars inte gjort direkt något särskilt alls faktiskt. Mest bara tagit det lugnt osv! Är ovant att inte ha något särskilt att göra när man jobbat och tränat klart, efter det intensiva pluggandet sista veckorna så är det en väldigt skön omväxling! 

Ja,det var nog allt! Godnatt på er! 

tisdagkväll i solen☀️

Sitter just nu ute på en lastpall och njuter av solen. I shorts och linne. Hur underbart som helst! Kanske inte världens bekvämaste, men det funkar. 

Väntar på att sista maskinen med tvätt ska bli klar så ska jag gå upp och slänga mig i soffan sen! 

Har iaf avklarat andra dagen på jobbet, och därmed inskolningen. Så nu är det bara på egen hand som gäller framöver, men det ska nog inte vara några problem, är ju rätt rutinerad vid det här laget ;) 

Gick bättre att kliva upp imorse iaf, vilket var skönt! Imorgon är det bara 7-12 jobb som gäller, sen blir det examensbuffé på Emmas till lunch med mamsen, mys! Torsdag har gått från inget jobb till heldag, så blev kanske ingen lugn vecka ändå ;) haha! På lördag däremot är det middag med brudarna som gäller, längtar!💖 

Så, nu är tvätten klar! Tjing! 

måndag, tillbaka i arbetslivet

Efter tidig uppklivning (tidigare än jag är van vid-> dags att vänja om sig, om det går...) 10 timmars jobb, årets första löppass och matlagning har jag nu kraschlandat i sängen, slut i både kropp och knopp. Bara att ladda om inför ny arbetsdag imorgon! 
Godnatt! 

helgen!

Här har det varit lite dött sen jag kom hem i torsdag. Mest för att jag bara njutit till fullo av att vara hemma och ha några lediga dagar, så skönt! 

Fredagen spenderades i solen, (dock lite för mycket tydligen då jag brände mig rejäääält, ont har jag fortfarande :( ) en långpromenad med mamma på eftermiddagen och sen så grillade vi hos pappa och åt ute på baksidan. (I skuggan, det blev för varmt i solen- galet!!) 

Allt blev verkligen 👌👌👌 

Lördagen bjöd på förberedelser för middagen och sen en lång cykeltur med mamma som var fantastiskt skön! Den avslutades dock i spöregn dom sista kilometrarna, men det gjorde inte så mycket! 

Sen blev det då trerättersmiddag och massa mys hos mamma, vi bjöd henne som en del av hennes födelsedagspresent. 
Förrätt- avokadoröra med räkor 


Huvudrätt- kycklingsallad med diverse frukt och grönt och vitlöksbröd


Efterrätt- här kunde vi inte bestämma oss, så det blev två stycken 🙈 Philadelphiaglass med passionsfrukt och så chokladmousse.

Allt som allt blev allting superbra, synd bara man inte kan äta mer😝 

Idag har vi städat och tvättat bilen, hälsat på farmor och tränat en grymt ben/axelpass som fick svetten att flöda! Sen blev det Antons hemmagjorda hamburgare som va riktigt smaskens 😋

Glömde, blev våffellunch hos mamma både igår och idag🙈😁

Haha blev väldigt mycket (snarare bara🙈) matbilder, men det beror på att vi ätit så mycket gott😁🙈 

Nu ligger jag iaf i sängen och ser en film, får se om min man tänker komma hem snart, han har akutbilsjour och är på larm. Imorgon är det iaf jobb som gäller. Direkt på med en delad tur, 7-12/16-21. Heldag tisdag sen tre halvdagar till denna vecka, känns ändå som en helt okej mjukstart. 

Godnatt på er!

underbara torsdag!

Ligger på gräsmattan och bara njuuter av det helt fantastiskt underbara vädret. 👌☀️☀️ 
Började dagen med en ljuvlig morgonpromenad innan frukost och en timme i solen innan vi for på gymmet och körde ett brutalt iwpass. Svetten flödade och efteråt var jag sopslut. Kändes därför som mer än rättvist att få slänga sig i solen igen 😉😁 

Det blir dock bara en stund till, sen blir det duschen och sista packningen, bl.a lasta på cyklarna på bilen, sen drar jag hemåt! 
Hoppas ni också har en underbar torsdag! 💖




tenta 3✔️

Kan nu bocka av tredje tentan på lika många dagar, och därmed även sista tentan för det här året. (Förhoppningsvis inga omtentor såklart!) 
Önskar jag kunde säga att allting är helt klart, men såklart måste man hålla sig till tåls till tentaresultaten kommer. Dessutom har vi inte fått sista labbrapporten rättad än (förhoppningvis får vi tillbaka den snart) vilket gör att det fortfarande är en del som liksom ligger kvar och skaver. Meeen sista tentan är skriven och det känns fantastiskt skönt!👌 


Det här schemat gjorde vi innan den här sista perioden med tre kurser och 150% studier började. Har varit skönt att liksom kunnat bocka av en dag i taget då det känns som mest slitsamt. Och nu idag, kryssade vi sista dagen. Helt sjukt! Tiden har gått så jäkla fort! Dom här sista veckorna har verkligen bara flugit iväg! Egentligen har hela det här året flugit iväg. Känns som nyss vi började, och det har ändå gått 9månader. 
Det är som konstigt. Sjävklart känns det sjukt härligt att vara klar nu. Sommaren står för dörren och jag klagar verkligen inte! Men det blir som ändå lite vemodigt, eller hur man ska uttrycka sig. Det här året får ju som ändå ses som ett "kapitel" i livet på något sätt. Och nu är det slut. Hade känts grymt skönt att veta vad det blir till hösten, men det gäller att försöka leva i nuet och inte fundera så mycket. Ta dagen som den kommer och njuta av livet. 💖 
Känner mig iallafall glad när jag tittar tillbaka på det här året. Jag har flyttat till en ny stad, ny lägenhet och börjat plugga igen. Och jag gillar det! Jag trivs bra här, i staden, i lägenheten, i gymmet, på skolan. Det är roligt att plugga, även om det också är slitsamt och tråkigt/jobbigt ibland såklart. Men det känns helt okej att veta att jag har ett par års studier framför mig så småningom också. Jag tror det blir bra! 😊 

Såklart hade det här året aldrig varit lika bra utan min bättre hälft vid min sida, allt blir bättre då vi gör det tillsammans ❤️ 

Men det känns också otroligt bra att komma hem över sommaren, få vara nära min familj, mina fantastiska vänner som jag aldrig vill vara utan, och såklart få vara tillsammans med min kärlek varje dag. Det finns mycket jag är tacksam över, jag har så underbara människor i mitt liv, otroligt lyckligt lottad är jag ❤️ 



All kärlek till er, jag älskar er! ❤️ 

Efter tentan var skriven idag körde vi först mage i gymmet och sen ett grymt jobbigt och svettigt iwpass med Hanna Ljungberg. Efter lunch städade vi, tvättade och packade vi bilen. Sen cyklade vi på Maxi och handlade. Effektiv dag!

Ikväll har vi firat med gofika, det kan man unna sig nu när alla tentor är klara😁☺️😋 
Portions kladdkaka med grädde och hallon, muuuums var det!😋👌 

Imorgon eftermiddag tar jag bilen och all packning och beger mig hemåt. Karin kommer med bussen på lördag.
Så alldeles snart lämnar jag Umeå för ett par månader. Känns skönt att komma hem, men också skönt att veta att jag kommer tillbaka :) 

Blev nog ett väldigt flummigt inlägg det här, cred till er som orkat läsa ;) haha! 

Tjing! 

tenta 2✔️

2 av 3 tentor skrivna och jag har åter landat i sängen. 
Dagens tenta var klar rätt fort, så vi körde ett pass på gymmet innan vi for hem och spenderade följande timmar i solen. Ända fram till klockan sex låg vi ute, och hade kunnat fortsätta om inte magen kurrat och kroppen strejkat efter för många timmar liggandes på backen. I-landsproblem, for sure!👌😉 



Middag blev bananhavrepannkakor,
Man blir som inte så sugen på varm vanlig mat när det är sånt här väder. Därför var dessa perfect!👌

Kvällen har därefter spenderats framför OTH. Inte många avsnitt kvar nu innan vi sett klart, snart slut på säsong 8! 

Ja, och imorgon är det grand finale. Sista tentan. Kemi. 
Så snälla ni, en dag till bara, håll en tumme! 👍 Tack! 


tenta 1✔️

One down, two to go! 

Efter tentan körde vi ett härligt supersvettigt ben/bröst pass på gymmet innan vi slängde oss i solen och bara njöt i ett par timmar. 

Sååå fantastiskt skönt👌☀️

Har faktiskt inte gjort alltför mycket resten av dagen/kvällen heller. Snabbrepat lite inför de tentor som är kvar, annars mest chillat och sett OTH. (Och därmed gråtit krokodiltårar, som alltid, blödig som man är🙈) 

Började alltså med tentadag, avslutades som en semesterdag typ. Inte helt fel faktiskt! 
Kan bara hoppas att resterande två dagar kommer se liknande ut, gillar som solen och den sommarkänslan den för med sig 👌☺️☀️ 

Nä, sova nu och ladda för biologitenta imorgon! Natti! 

bedtime

Har precis krupit ner under täcket. Tidigt i säng för att på bästa sätt vara redo för morgondagen. Känns som man längtat så mycket efter dessa dagar (eller kanske egentligen mer till dom är över då, haha) och nu är dom faktiskt här. Nervositeten kommer såklart. Men det är ju bara att göra sitt bästa och så hoppas att det går vägen. 

Dagen har annars innehållit lite plugg (rätt lagom mycket) en till promenad i eftermiddags i solen, en glass på det, packat typ allt inför hemfärden och så några avsnitt OTH. Bra söndag helt enkelt👌



Sånt här fint kaos är det just nu i sovrummet😝 
Känns lite konstigt att vi snart lämnar läggan för ett par månader. Skönt dock att få komma hem, känns riktigt bra! :) 

Jaja, nu inväntar jag bara att André ska ringa, sen är det sovdags. Håll gärna en tumme för oss imorgon!👍 

söndag och juni!

Och där klev vi in i juni månad. Galet vad fort tiden går, tyckte nyss det var första maj! Och nu är det bara några få dagar kvar innan det här året är förbi. Känns också helt sjukt. 

Har iaf börjat dagen på bästa sätt, en underbar promenad i solen. Nu drog dock molnen precis ihop sig, men jag sitter här ute på en bänk och det är underbar skönt! 



Inväntar Karin, sen väntar sista riktiga pluggdagen, imorgon är det dags för tenta nr1. 

Hoppas ni får en fin söndag! 

RSS 2.0