måndag

Efter en intensiv dag som verkligen gått i ett från start har jag nu skallat kudden. Har redan börjat känna av träningsvärk i benen från morgonens gym också, skönt! 
I princip hela dagen har det också vräkt ner snö, så det är riktigt vinterlandskap ute nu, så mysigt! Dock försvårar det lite framfarten med cykeln, men det är sånt man får ta :) 

Ja, hade väl egentligen inte så mycket mer att säga idag. Fick en fråga igår om min fina brorson, vars dom bor någonstans. Dom bor ju såklart här i Umeå, de har precis köpt radhus på Sofiehem, ungefär 300m från mig, så det är hur bra som helst! 😃☺️ 

Ja, that's it. Time for this girl to get som sleeeeep! Natti! 

smått schleten krigare

En lite smått sliten krigare som landat i sängen och kan bocka av första veckan som tandläkarstudent! 
Varit en väldigt rolig första vecka på alla sätt och vis, men det tar på krafterna när det är fullt upp hela tiden! 

Fredagkväll var riktigt rolig, förfest hos en av våra faddrar och sen utgång på lokal. 
Igår mådde jag som jag förtjänade, men tillbringade eftermiddagen med att checka av lite nolleuppdrag och sen bjöd kvällen på Ålidhemsrace, följt av utgång och massa dansande på skogis. Även detta en mycket rolig dag! 
Dagen började med en kort sväng på lite film/fikamys innan det var dags för match! Ett skönt avbrott från allt annat och som vanligt sjukt kul att spela match! Det blev vinst med 9-1 mot Clemens och därmed är sista matchen för min del spelad innan det är dags för kvalserie! 
Fick sen avsluta kvällen, helgen och veckan med att mysa en stund med världens finaste lilla kille. Snacka om energigivande ❤️ 

Nej, nu måste jag verkligen sova. Ska försöka infinna mig på gymmet klockan 8 imornbitti för att hinna bränna av ett pass innan skolan börjar. 
Har tyvärr inga bilder att bjuda på, så säger bara godnatt!


från soffan

Landat i soffan och käkat lite karra. Mitt i veckan i know, men wtf, de va gött som satan 😁 
Kvällen har bjudit på ärtsoppesittning. Som det låter bjöds det på ärtsoppa (och punsch) samt en massa sång, spex, surr och skratt! En alltigenom härligt glad kväll, men sen avböjde jag utgången och drog hem istället. Väntar ju kalas med utgång både imorgon och lördag, så jag spar på krafterna lite! 

Skolan har annars dragit igång så smått, några föreläsningar som handlat mer om det vi ska hålla på med och det har varit jätteintressant! Även hunnit med ett par pass på gymmet, skönt att få bryta av lite från allt annat och bara träna lite! 

Nu ska jag göra mig i ordning och koja in, samla ihop lite välbehövlig sömn! Godnatt! 

Bjuder på en suddig fulbild från dagens utklädnad! 

first day of school!

Sådär. Då är man officiellt tandläkarstudent i och med att uppropet är avklarat. ✌️  Känns faktiskt riktigt kul och spännande! Bara positiva känslor efter dagen 👍 
Dagen har varit rätt lugn annars. Mest bara information, lite rundvandring, anmält sig till kåren osv. Mjukstart. Kvällen spenderades med lekar och fika tillsammans allihopa. Roligt! Nollningen har därmed också startat på riktigt! Go black säger då jag! ✌️ Hehe 

Imorgon är det sovmorgon, sweet! Tänker bränna av ett gympass på fm och sen är det skola från 13.15. Mest information och så tror jag. Sen imorgonkväll väntar tacoskväll i nollegrupperna och så blir det nog ut och dansa lite på Lokal sen! 💃 




helgen

En underbar helg är till ända och jag har krupit ner under täcket. 
Gårdagen spenderades på stan med mamma, Karin och Hampus var också med ett tag. 
Lunch på Café Göteborg.

Sen kom Anton, Johanna, Håkan och Ted hit på middag. Supermysigt! 


Sen avslutades kvällen med filmmys med syster och mor 💖 

Dagen börjades med ett par timmars mys med världens finaste kille. Så mycket kärlek som jag känner till denna lilla goding alltså!! 



Detta inkluderade även ett kort besök hos moster Aina. 

Vid fyra mötte jag sen upp min nollegrupp för välkomstfika med våra faddrar. Kul att träffa alla och få starta upp det här. Så imorgon drar skolan och nollningen igång på riktigt. Spännande! Känns faktiskt mycket bättre efter ikväll!

Avslutade sedan med en stund i soffan och nu har jag krupit till kojs. Tänkte kliva upp tidigt och köra ett pass på gymmet innan uppropet som är klockan 11. Så nu är det dags att släcka lampan! Godnatt :) 

underbara fredag!

En riktigt bra dag har passerat. En sisterday all day. Först ett pass på gymmet, lunch, sen storhandling på Maxi och systemet 😏 följt av en riktig myskväll, gomiddag och soffmys deluxe. Massor med tända mys, gott fika och film. Kunde inte haft det bättre! 👌❤️ 








en torsdag

Ligger i sängen. I min lägenhet. Kommer ta ett tag att vänja sig vid att säga min. Från att ha varit våran. Tror jag kommer fortsätta säga lägenheten. Det blir liksom något mittemellan. 

Så, nu är jag alltså Umeåbo igen. Lite blandade känslor. Mycket nytt och spännande pågång. Men jag kommer sakna mitt älskade Åsele. Tur det finns kvar, och inte är alltför långt bort. 

Tränade igår mitt sista pass hemma med grabbarna och idag mitt första här med tjejerna. 
Packade in resten av mina saker här idag. Fixade det mesta med mamma förra helgen, så nu är lägenheten i princip helt klar för att bara bo här. Skönt! 

Imorgon väntas en riktig systerdag. Välbehövligt och efterlängtat ❤️ 

Dagens bild. Underbart vackert var det idag ☀️❄️ 

❤️


Nu har du lämnat oss och förenats med farfar igen ❤️
Vila i frid älskade farmor ❤️

kärlek till dig ❤️



All kärlek till denna underbara lilla kille som blir stor alldeles för fort ❤️❤️

on the bus

Sitter på bussen, gameday. Clemensnäs står på schemat, alltså är Skellefteå destinationen. Känns riktigt kul att få spela match igen då det var riktigt länge sen sist! 

Igår var en bra dag. Startade med nästan 2h snöskottning, följde senare upp med en lunchdejt med världens bästa Therese. Surrade i massor, kramades och sa hejdå då hon ska flytta till Göteborg imorgon.❤️
Packade bilen full och åkte sen till Umeå med mamma efter middagen. Packade upp, grejade och myste i lägenheten igårkväll. 

Bild från torsdagens myskväll med finaste Maggan ❤️ 

Svettig och trött efter gårdagens snöskottning 😁💦

Hoppas ni får en fin lördag! 

2014, året som kommit och gått

2014, året som numera nått sitt slut. Ett år av upp och nedgångar. Mycket har hänt, och mycket har förändrats. 
 
Årets första del innehöll mycket hockey och en hel del skola. Började med att inleda Allettan med Björklöven för att sedan byta till mitt kära Munksund/Piteå för att få spela ännu ett SM-slutspel. Slutade snöpligt i semifinal men var en härlig tid ändå. Efter att hockeysäsongen tagit slut fortsatte våren med ännu mer skola. Avslutade i juni basåret med alla godkända kurser. Våren innehöll i övrigt mycket kvalitetstid tillsammans med bästa syster, spenderade även många helger på hemmaplan. Många promenader, gofika, lite shopping och mycket mys. Över Valborg kom finaste tjejerna på besök i Umeå. Solen tittade fram mer och mer och en del pluggtid spenderades ute på gräsmattan. 
Sommaren blev speciell, på många vis. Både positiva och negativa sådana. 
Från den kallaste midsommaren sen flera hundra år, kom värmeböljan som stannade i princip hela sommaren. Helt underbart väder. Många härliga stunder med bästa tjejerna, med Wheels i Umeå och Åsele Marknad som favoriter. Även Pdol toppar listan. Grillade ofta och mycket. Kvällsbadade, åkte flotte, provade på att åka badring, hängde mycket ute på Stamsjön med sol och bad. Jobbade även hela sommaren på hemtjänsten som vanligt.
Jag blev singel och flyttade hem till pappa igen. Hade deppiga stunder, men de goda överväger. Tack vare världens finaste vänner och världens bästa familj tar man sig framåt. Fokuserar på de bra sakerna.   
Hösten kom och det blev klart att jag skulle spendera den på hemmaplan. Inledde en lååång sjukdomsperiod som tillslut kom att innefatta 4 kurer penicillin och många jobbiga dagar.
Bestämde mig för att inte spela någon hockey, men for på en träning och ångrade mig. Tränat med grabbarna, spelat en del matcher med Löven och en del med Åsele/Vilhelmina U16. En bra hockeyhöst!
Jobbat stadigt på hemtjänsten på ett 80% vikariat. Helt perfekt. En bra jobbhöst där jag även funnit en fantastiskt fin vän!
Greklandsresa tillsammans med mamma och Karin, maskeradkalas, Lycksele marknad, en tripp till Bodaborg, och såklart det fantastiska i att ha fått en brorson är höjdpunkter från hösten. Har även haft mycket andra bra stunder, mycket mys, mycket skratt, biobesök och diverse annat har förgyllt hösten!
Avslutade året med en mysig jul tillsammans med hela familjen och firade in det nya året tillsammans med fina vänner. 
 
Som sagt, ett år av upp och nedgångar. Har under vägen varit ledsen och glad, lycklig och olycklig. För det mesta kär i livet, men inte alltid. Jag har blivit sårad och även sårat människor i mitt liv som betyder mest. Inget går att ta tillbaka, göra ogjort. Det man kan göra är att lära sig. Förändra sig. Förlåta och gå vidare. 
Familjen och vännerna är den röda tråden som gett mig allt det fantastiska som året 2014 ändå innehållit. Det är dessa fantastiska människor som gör mitt liv så otroligt bra. Jag älskar er allihopa och är så glad över att få ha er i mitt liv. <3
 
Nu har jag klivit in i 2015. Nytt år och nya möjligheter. Ska inleda studentlivet på riktigt på vägen mot att bli tandläkare. Förhoppningsvis uppleva massor med nytt tillsammans med världens finaste vänner. Må bra. Vara lycklig. Ge och få kärlek och glädje. Välkommen 2015!
 
Bjuder på en del favoritbilder från året. Helt i oordning, men lika härliga ändå!
 
 
 
 

RSS 2.0