love is all we need..

Nyduschad, hemkommen från säsongens första fotbollsträning på hemmaplan. Slapp grusplan, körde på renvallen, underbart! Va riktigt kul att få köra med brudarna, känns bra inför sommaren :)

Anlände till Åsele igårkväll runt 11 efter en låång bilresa. Men med en bra bok så gick den rätt så fort ändå. För alla er som sett The Last Song, och för den delen alla ni som inte gjort det, så rekommenderar jag verkligen att läsa boken, hur bra som helst! Dock varnar jag för att en tår här och där kan komma krypandes, för mig bara rann dom.. haha!

Hursom så har det varit ett par underbara dagar i Karlstad, verkligen kanon! Dock så är det ändå alltid lika skönt att komma hem igen, på nåt konstigt vänster! haha

Dagen då, körde ett pass på gymmet, rensade blåbär (nu blir det mycket goda smoothies framöver-mums!) krattade ute och sen blev det möte och träning på det. Ikväll blir det bara mys med bäästa Thäääräs :) hihi

Imorgon är det valborgsmässoafton. Galet. Snart första maj. Snart bara en månad kvar till studenten. Huuuuva, läskigt. Har ju dock fixat allt som har med klänningar och skor att göra nu, så det känns mer än greeeat kan jag lova!

Nej, på återseendeeeee..

i'm looking at an angel

Det fina vädret härnere har liksom gått och gömt sig. Idag har regnet strilat ner i omgångar och temperaturen ligger på strax över 13grader. Det vill säga, en perfekt dag för shopping! Haha
Igår införskaffades vit studentklänning plus skor till balen/studenten och idag köpte jag en klänning att ha på kvällen på studenten plus tre toppar. Usch, pengarna har bara flygit iväg.. Tur det inte väntas någon mer shopping den närmaste tiden, plus att jag ska jobba i sommar!
Snart ska vi åka iväg på spinning/core med Lisa, ska bli kul och skönt att få träna! Sen ikväll blir det filmmys :)
Imorgon bär det av norrut igen, alltid lika tråkigt att åka härifrån...

you can take the future, even if you fail

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Dock kommer den inte att bli bättre dom kommande dagarna heller, så jag tänkte bara dra en snabb uppdatering för att berätta vad som händer just  nu.

Påskhelgen är snart slut och den har varit kanon! Solen har skinit, jag har träffat mycket trevligt folk, skrattat och umgåtts och ätit massor med god mat!

Igår tog jag, mamma och Karin bilen och drog ner till Karlstad. Kom fram och gjort inte alls mycket igårkväll, var rätt slut på efter en heldag i bilen.
Idag tog jag och Karin bilen upp till Sunne för att hälsa på Emelie. Var riktigt mysigt att få träffa henne och dessutom se det mytomspunna Sunne! Skämt och sido, men det var iallafall en jättemysig stad och vädret var helt underbart! En helt klart värd roadtrip!
När vi kom tillbaka till Karlstad åkte vi till morbror Hans för att äta middag. Där var Ingegerds barnbarn Maja och Olov, 11 månader gamla tvillingar, och vilka underbart goa små pluttar! Blev en hel del lek och guud så gooa dom va! Blev helt klart såld på en gång. Nästan så man blev sugen på att skaffa själv. Faast, ändå inte! Men jag skulle helt klart inte tacka nej till att få rå om några sånna där små ena nu och då! haha 

Annars så åker vi norrut igen på torsdag och innan dess blir det nog mest bara stan och mys och så!

Nu ska vi se film, så jag ska lägga undan datorn. ´

Men jag måste bara tillägga att jag fullkomligt ÄLSKAAAR vädret just nu, det är sååå underbart!!  

  
Påsk i Karlstad för ett år sedan, kan lova att det inte ser ut så ute nu!  

no trouble sleeping

Blev en riktigt mysig kväll igår. Efter en supergod middag bestående av potatis och revbensspjäll med tillhörande sås, spenderades resten av kvällen hos Näslunds. Riktigt trevligt sällskap, många skratt och korvgrillande i bäckmörkret, supermysigt! :)

Dagen har än så länge inte bjudit på allt för mycket, en långprommis med mamma och nyss käkat lunch. Ska skriva lite mer på engelskan nu, handla, förbereda lite inför middagen och sen ska jag försöka hinna ut och kratta lite också! Kanske ska dra mig härifrån med andra ord....

Glad påsk !

 

no wise words are gonna stop the bleeding

Njuter av att vara hemma. Helt underbart är det!
Nästan all snö är borta nu och när solen skiner är det fantastiskt skönt ute!

Gårdagen bjöd på två långpromenader, en med Therese på eftermiddagen och en med mamma på kvällen, riktigt skönt. Såg också film med Therese och Madde, mys!

Idag har vi tvättat hela hockeyutrustningen, vilket var mer än behövligt! Så när den torkat så kan man med gott samvete packa ner den i trunken över sommaren, skönt!
Har också pluggat lite (vilket man inte borde behöva göra på ett lov, men jag säger bara engelska c...) och varit ute och gått en långprommis med Therese.

Snart vankas det middag, Anton och Jenny bjuder idag, sweet!


Borta bra, men hemma bäst!
(Finns verkligen inte en enda bild på den här datorn, så det får bli arkivet nu ett tag framöver.)

me and my friend

Måste bara tillägga en sak. Såg att jag firade två år med bloggen för inte så länge sen, den 11 april närmare bestämt. Ändå ganska lång tid. Stört ändå.

they say bad things happen for a reason

Påsklov, UNDERBART! 
Det känns egentligen helt stört. Tyckte nyss att det kändes som att det var sååå länge tills det skulle va påsklov, men nu är det här, galet..
Har iaf haft en vanlig skoltisdag, med både en redovisning och prov. Tror väl att båda gick helt okej.
Efter skolan packade vi bilen, tankade och styrde sedan bilen mot Åsele. Kom hem ungefär runt halv 5, fantastiiic! :)
Sedan dess har det inte hänt mycket, har chillat lite hemma och sen bara umgåtts med Therese, vilket alltid är lika mys! :) Just nu sitter vi och ser på Big Brother och ja, jag är också fast nu.. Helt och hållet bara Emelies fel.. haha!
Nejmen, jag återkommer väl mer senare.. :)

bjussar på en bild ur arkivet.. ;)

i wanna know everything about you

Lovade ju igår att jag skulle berätta om helgen, så jag tänkte att jag drar en snabb resumé.

Lördagen började med en storstädning av heela lägenheten, vilket var minst sagt på tiden. Riktigt rent och fräscht blev det!
Gick lite senare upp på Skyttis och såg Sandra och Själevad göra division1 premiär, vilken dock inte slutade så kul.. 10-1 till Sunnanå.
Sen gick vi hem, duschade och fixade lite. Sen gjorde vi mat hos Emelie. Lite senare anlände resterande brudar och vi började dra igång. Utan ytterligare detaljer kan jag väl bara säga att det blev PARTY all night long! Riktiga kanonbrudar jag har som vänner, det kan jag lova er! Sedan att kvällen slutade tidigare för vissa i gänget, det låter vi bli att säga så högt.. ;) hehe

Söndag, igår, sov jag länge. Vaknade med en lätt huvudvärk, men annars inga sviter efter kvällen innan! Emelie kom över och vi pratade igenom kvällen, med många skratt! Sen blev det plugg och sen fotbollsträning. Kändes ändå helt okej för att vara dagen efter liksom! Drog en drive-in på Max då matlagning inte kändes alltför inspirerande och sen blev det mys med Emelie, såg BigBrother och såå :)

Som sagt, det var en mycket bra helg!

Dagen då. Jaa, en vanlig måndag skulle man väl kunna säga. Skola, hockeyteori. Ut på Kempis för att hämta hem hockeygrejorna, plugg, käk.
Ska snart börja packa i ordning allt som ska med hem. Åker ju nämligen hem på påsklov imorgon, underbart!

Bjussar på några pictures från lördagen - tema Back In The Days!


Sandra och Emelie


Karin, Bea & Jag


Sandra, Emma, Bea & Jag


Emma & Jag


Issa, Sandra & Bea

lets go all the way tonight, no regrets

En mycket bra helg är nu slut.
Dock hann det bli så sent, att jag berättar mer imorgon!!

Godnatt!

Puss


girl, you're amazing

Kom upp på Skyttis, astaggad för träning och får höra att det inte blir någon träning för att den person som lägger träningstiderna dubbelbokat. Inte dåligt less man blev! Dock så visade det sig att vi faktiskt fick vara på plan i 30minuter, och efter det så körde vi lite sprinter och styrka på sidan av plan, så blev ett helt okej träningspass ändå!
Nu ska jag duscha och så, sen blir det myskväll med bra bruuds!

Ha en bra kväll!

baby, i'm in love

Fredageftermiddag. Helg. Sköööönt!
Dessvärre hade det ju inte varit helt fel om man hade haft påsklov nu, som dom har hemma, men vad gör man? Förhoppningsvis bara 2 skoldagar kvar till lov, om allt löser sig väl.. :)

Annars idag då? Inte mycket alls. Tog en morgonprommis imorse, riktigt skönt, speciellt då det är så härligt väder ute just nu! Sen blev det skolan. Skickade in projektarbetet. Gjorde även färdigt historiarapporten, efter mycket krångel. Skönt! Avslutade med att skriva matteprov och få godkänt på det! Härligt!

Drog sen en sväng på stan och satt och pratade med Emma och Issa en stund, mys!
Tog bussen hem och satt och pluggade lite. Inte okej för att vara en fredageftermiddag, jag vet..

Har sen också hunnit käka, tagit en pn och nu ska jag gå och byta om inför fotbollsträningen!

Later!

 

weheartit


having so much to say, watching you walk away

En lång torsdag är slut och inte med något bra slut heller. Skellefteå förlorade 5e finalmatchen och därmed gick SM-guldet till Färjestad. Suck. Riktig jävla suck. Dessutom var Skellefteå så jävla dåliga idag, så dom var inte ens värda att vinna. Ännu mera suck. Blääää....

Annars så var jag i skolan till 4, för att nästan hinna klart med projektarbetet, men bara nästan. Engelskan är inskickad, historian ska jag bara fixa innehållsförteckning på och sen är den också klar, sen är tanken att projektarbetet ska vara klart och inskickat imorgon, får se hur det går!

Annars så är det studentfest på lördag, 50dagars. Galet ändå. 50 dagar tills vi tar studenten, 50 ynka dagar. Jag längtar, men samtidigt inte.
I vilket fall så är temat på festen "back in the days" så jag och några tjejer i klassen ska vara Spice Girls! Kan bli riktigt skoj tror jag, är taggad iaf!


Bjuder därför på en bild från 113dagars.. haha!

you'll be mine

Och så var onsdagen till ända också. Hänger knappt med i svängarna..

Sista hockeygym på is någonsin slutade iaf med vinst, att sluta på topp är det som gäller! hehe
2 lektioner och sen fys på arenan.
Ett möte om framtiden följde därefter. Känns spännande och inspirerande, men ändå nervöst. Roligt men ändå jobbigt. Ja, dubbla känslor helt enkelt..

Har också hunnit klicka hem ett par kandidater till studentklänning + skor. Ska bli mycket spännande att se hur dom är i verkligheten! hihi

Imorgon har vi egentligen sovmorgon och börjar inte förns 09.50, men vi trotsar det och tränar istället. Ja, ibland undrar man vad som gick snett..

Nu, sängen!




weheartit

i wish you could see me for who i am

Jag förstår verkligen inte vad det är för fel med mitt internet. Det laggar stup i kvarten, är typ hur segt som helst och nu alldeles nyss gick det inte att gå in på nånting, det bara kom "sidan kan inte visas" hela tiden. Ååååh, jag blir tokig!!!

Skellefteå förlorade ikväll också. Skit. Dom var verkligen hur mycket bättre som helst. Färjestad hade typ kanske, 3-4 lägen på hela matchen, Skellefteå typ 10-15 lägen, varav minst 5 va sånna lägen där man bara SKA göra mål. Suck. Dubbelsuck. Nu är det kört. Finns inte en chans att dom tar tre raka matcher mot Färjestad, inte en chans. aja, det var ju kul så länge det varade... suckk....

Annars så har dagen bestått av skola, dödens cykelintervaller, stan en snabbis, lite plugg och sen hockeyn med Karin och Emelie. Känner faktiskt hur jag börjar se ett slut på alla skolarbeten som ska vara klara innan påsk. Engelska rapporten blev i princip helt klar idag, ska bara fixa en sista slutdetalj och sedan skicka in den. Historia uppsatsen behöver bara finslipas det sista. Projektarbetet ska nog vara klart om inte på lektionen på torsdag, så innan veckan är slut iaf. Sen är det seminarium i idrottsmedicin på torsdag och matteprov på fredag. Sen geografiprov nästa onsdag. Seeen är det slut innan påsk! Gött!

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa några sidor i Elsas värld. Imorgon väntar sista hockeygympasset på is. Någonsin. Känns lite hemskt när man säger det. Men samtidigt skönt. Väldigt skönt.




weheartit

i think i've finally found the strength to push you away

Oj. Egentligen har klockan passerat bedtime för länge sen, och jag borde då inte sitta här och blogga, men tiden har som en tendens att bara rinna iväg.. Aja, vad gör det egentligen? Det värsta som kan hända är väl att jag somnar på någon lektion imorgon.. hehe

Annars så är en solig och varm aprilmåndag över. Underbart härligt att solen hittat hit, snön är påväg bort, våren är här och sommaren syns i änden av tunneln!

Tränade också fotboll ikväll, så fantastiskt roligt det är! Känner verkligen motivation och glädje i att träna, och det är något som är väldigt välkommet! I lööwe it!

Nej, nu ska jag krypa ner i sängen och lägga huvudet på kudden, godnatt!



Visste verkligen inte vad jag skulle lägga upp för bild, så tänkte att jag lika gärna kunde slå på stort när jag väl höll på. Bjuder på en gammal goding från Bulgarien, snart 3 år sedan. Ni kan ju ignorera mig och titta på han istället, söt kille? JAAO! hihi


i'd die if i saw you

Tillbaka i Övik efter en lång, händelserik och mycket rolig helg.

Helgen började ju då redan i torsdags, då vi drog upp till Skellefteå för smfinal. Kan nog ha varit den mest fantastiska, fruktansvärda, nervpirrande, underbara, hjärtklappande och bästa hockeymatch jag någonsin sett. Stämningen, trycket, draget. GRYMT. Att Skellefteå vann efter nästan 5 perioders spel, kan jag ju inte heller påstå försämrar helheten. Definitivt en match att minnas!
Efter matchen blev det Lycksele, sov hos sötaste Anna och spenderade sedan fredagen på tannen med bästa Therese. Åkte hem till Åsele, såg Modo säkra Elitserieplatsen nästa år (Viktigt!) och raggade sedan runt Åsele med bäästa brudarna.. :)
Lördag. Körkonsert x2. Gymmet. Goomiddag. Njöt av att vara hemma.
Sen dagen då. Är helt slutkörd. Har varit dommare på en fotbollscup för 6-12 åringar i närmare 8 timmar. Kan lova att även om det inte var fysiskt ansträngande så var det psykiskt ansträngande om något! Ljudnivån var enorm och ungar överallt. Heelt slut är jag. Dock så måste jag erkänna att vissa ungar var fruktansvärt söta, jag kunde inte låta bli att skratta när dom sprang runt och jagade bollen i en klunga, galet söta!!

Nu ska jag titta igenom papperna inför seminariet i filosofi imorgon och sen ska jag sova. Känner att det finns en stor risk att jag kommer slockna direkt jag lägger huvudet på kudden..


<3

lost and unsecure

Oj vad klockan tickar iväg. Borde ha varit i säng för länge sen.
Det har varit en riktigt lång onsdag, men ändå så har den gått fort. Det är konstigt sånt där ibland..
Har iallfall hunnit med tre träningspass, två lektioner plus ett prov, mat, plugg och en surrstund med emelie, tänk vad mycket man kan hinna om man utnyttjar tiden! hehe
Fotbollsträningen ikväll gick inte alls lika bra som sist. Men det är väl nästan så det brukar vara. Första gången går bra, sen går det neråt då man inser att det faktiskt var vääldigt länge sedan man höll på med en boll. Men förhoppningsvis går det väl uppåt igen snart, bara att kämpa på.. Kul är det iaf!!

Imorgon är sista skoldagen den här veckan. För efter skolan drar vi till Skellefteå för att se SAIK-FBK. Ska bli grymt skoj att få komma tillbaka till Skellefteå Kraft Arena igen! Hopppas verkligen på en Skellefeåseger, det är ett måste!
Efter matchen drar jag, Karin och Ida till Lycksele där det blir övernattning hos söötaste Anna (för jag och Karin alltså). På fredag eftermiddag bär det sedan av hem till ljuva Åsele för att spendera helgen där, underbart!

Nej, nu måste jag verkligen ta mig i säng. Fast först måste jag packa ner allt som ska med hem i helgen, det ligger nämligen utspritt över hela min säng just nu...


Måste bara tilläga att jag verkligen älskar vädret ute just nu, soligt och varmt och det känns som att sommaren är på ingång, underbaaaart!

i'm so lonely and you're not here with me

Snart är dagens pluggande över. Eller snarare tiden för plugg idag är förbi. För snart börjar hockeyn. Skellefteå-Färjestad, Final numero ono. Kommer se den hos Emelie, vilket skulle kunna ses som dumt då hon är en riktig FBKare och vi äkta SAIKare. Men vi ska nog kunna förbli vänner ändå. Förhoppningsvis. Beror på vilket lag som vinner. hehehe

Annars så slutade denna skoldag redan halv 1. Klagar verkligen inte på det. Däremot så fanns ju ton med plugg att ta tag i när man kom hem, så jättechill var det väl inte direkt..
Fick även veta idag att betygen ska sättas den 23maj. Det är exakt 3 veckor efter påsklovet. TRE VECKOR. Och till påsklovet är det bara 2 veckor, eller okej 1,5. Fattar ni hur lite det är? GALET lite är det...

Har börjat fundera över framtiden också. Även om det är jobbigtjobbigtjobbigt och ännu mera jobbigt. Men det måste ju tas tag i någongång. Även om det än så länge fortfarande bara är en massa frågetecken, så har jag ju iallafall börjat fundera och tänka lite, alltid ett steg i rätt riktning.



weheartit

it's like wishing for rain as i stand in the desert

Måndag.
En rätt så vanlig måndag.
Dock med ganska rejäla humörsvängningar. Av någon oförklarlig anledning. Ibland bara flödar irritationen över mig, nästa sekund är den helt borta. Rätt konstigt ändå. Men ibland är livet och dess innehåll rätt konstigt och svårt att förklara. Man får väl leva med det helt enkelt antar jag.

Annars så har jag faktiskt sökt skola idag. Universitet alltså. Inte för att jag kommer plugga till hösten, utan mer bara för att. För att se om man kommer in liksom. Mer bara för att ha gjort det helt enkelt. Det skadar ju inte liksom.

Nu ska jag ta tag i andra saker. Som att plugga inför samhällsprovet i internationella relationer som ska skrivas på onsdag. Wiiie, längtar..... NOT

Annars så är också biljetter bokade till Skellefteå-Färjestad, braa! Biljetterna släpps egentligen inte förrän imorgon, men som tur är finns det folk med kontakter, folk som dessutom ska åka bil och se matchen med oss! hehe

i'm not gonna write you a lovesong

En underbar helg är snart till ända.
Snabbt och enkelt så har det varit helt awesome att ha Therese och Anna här! Har hunnit med massa mys, prat, skratt, shopping, gomat, fika, film osvosv. Helt enkelt haft tre underbara dagar! Dock är det som vanligt alltid lika tråkigt när dom åker hem, men som tur är så är det bara 4 dagar tills vi ses igen! :)

Annars så ser jag faktiskt framemot dom kommande dagarna och veckorna, mycket roligt som kommer att hända, i blandade former.. :) haha

Nu ska jag lägga mig och läsa några sidor i Elsas Värld, innan jag ska sova och ladda för en ny vecka!


haha, vi är som vi vart!
kärlek!


you're my number one

April april. Fast nej. Har då inte hunnit blivit lurad idag, än så länge iallafall. Men april är det ändå. Första april 2011, våren börjar vara här på riktigt. And i like it. Alot!


Annars så har vi hunnit haft HG på fyra personer med ungefär världens sämsta målvakt (jag) och även historialektion. Ska snart gå ner och käka, fast det är biffstroganoff och jag verkligen inte är sugen på det. Men det är bara att äta och va glad..

Sen är det inte så länge tills Therese och Anna kommer, wiie! Längtar!! Blir stan och så i eftermiddag, sen ska jag och Karin på fotbollsträning och sen ikväll blir det nog bara mys!

Nej, nu ska vi gå och äta!

Hur ska man veta vad man vill? Hur man känner? Hur man ska göra?
Det finns så många tankar och funderingar men jag orkar inte leta efter en ände att börja nysta i..

RSS 2.0