ledig fredag

Fredag och idag är det sista juli. Imorgon kliver vi alltså in i augusti och det känns som att sommaren rinner iväg. Inte för att det varit någon vidare sommar, inte vädermässigt iallafall, men ändå. Fyra veckor till skolan börjar. Ska bli kul att komma tillbaka till Umeå, men lite gruvar jag mig också. Men jag ska försöka att njuta av dom här fyra veckorna nu först och främst! 

Turen till Lövånger förra helgen blev iallafall lyckad, många skratt och underbara vänner 💕



Veckan har sedan bestått av jobb må-tors och så träning på det. Hade en mysig kväll tillsammans med bästa Maggan i måndags och annars har jag myst med favoritkillen, sett lite film och så. 
Idag är jag ledig från jobbet, enda dagen den här veckan då jag ska jobba ihelgen igen sen! Har tränat och annars bara tagit det lugnt. Laddat in bilder på datorn och ska beställa efter litegrann. Ikväll blir det bara mys med mamsen, en bra fredagskväll! 


Kärlek ❤️


Vi premiärcyklade med Teddan häromdan 😍 

Hoppas ni får en fin helg! 

resumé av marknan osv

Dagarna rusar förbi och jag hänger som vanligt inte riktigt med!
Årets marknadsvecka är över och lugnet har återigen lagt sig över Åsele. Trots vädret, som stundvis var riktigt dåligt, blev det återigen en marknad som bjöd på många härliga kvällar, skratt, dans och sång tillsammans med underbara människor. Mycket gott att äta och lite klassiska sockar som inhandlades. Efteråt är nog nästan varenda en av oss galet slitna, också det något som alltid hör till marknan! 
För mig har en intensiv arbetsvecka följt. Jobbat alla dagar den här veckan och gör så också imorgon. Men sen är jag ledig lördag och söndag. På lördag drar jag då till Lövånger (av alla ställen i världen ;)) och hänger med några favoriter från Piteå! Ska bli riktigt kul, något jag ser framemot mycket! 

Det får räcka för den här gången, imorgon ringer klockan som vanligt 6, så det är dags att släcka lampan. På återseende! 



Fasters favorit ❤️

ännu en vecka har passerat

Pang, så var det återigen söndagkväll. 4v jobb är avklarade, 5v återstår. Dagarna bara rusar iväg, jag hänger knappt med emellanåt. 
Mycket jobb och träning har den här veckan bjudit på och båda delar har gått väldigt bra också. Har dessutom hunnit busa och mysa med min favoritkille som är tillbaka igen. Igår fick jag äntligen träffa bästa Paulina igen, surra ikapp och äta gott. I torsdags bjöd hugo och marja på nybakta bullar och mjölk och så har mamma också bjudit på våffellunch gånger två ihelgen, så jag kan verkligen inte klaga på något just nu! 



Stora killen, han växer så fort!

😍👌


💕


Helgen avslutades med jordgubbar, glass och chokladsås hos mamma- sommar! 😋👌😍

Imorgon är det marknadsvecka och dessutom är världens bästa therese äntligen hemma! 💕 känner mig laddad för en rolig vecka tillsammans med underbara vänner. Livet är bra fint just nu! 

helgen

En riktigt fin helg är till ända. 
Fredag bjöd på finväre, träning, smörgåstårtebak (till jobbet) och häng med bästa Maggan, samt grillning, kubb och jordgubbar med hon och Karin!



👌
Lördag bjöd inte på lika fint väder som hoppats, men dock en bra dag ändå. Sovmorgon, promenad, en sväng ut på golfbanan där jag slog på ranchen och gick några varv på korthålsbanan- superkul!! 😁 och sen avslutningsvis en underbar kväll på flotten med trevligt sällskap och supergod mat!





Kan verkligen rekommendera grillad sötpotatis, dröm alltså! 😍😋👌 

Idag har jag jobbat. Inte superkul, men det har gått bra. Fick njuta av solen på lunchen, en stund på eftermiddan samt en liten stund ikväll på mammas balkong, rätt fint det med! ☺️ 

Nu väntar en hel del jobb kommande vecka, jobbar 6/7 dagar men det känns ändå okej. Veckan får gärna gå fort, för veckan därpå är det marknadsvecka! 😁💃 woooop! 

Hoppas ni haft en härlig helg! Godnatt! 

torsdag och värmen är här

Torsdagkväll och ytterligare en helg är på ingång. Eller jag har faktiskt redan helg, sen 12 idag. Nu är jag ledig fredag och lördag och sen jobbar jag igen på söndag. Känns rätt okej, särskilt med tanke på vädret som det ser ut att bli! Idag har varit varmaste dagen hittills, och varmt kan jag lova att det varit! Riktigt svettigt i solstolen kan jag lova 😏😅😎 men sjukt härligt också såklart! Vart ännu mer svettigt med fotbollsträning ikväll i närmare 30grader, tror inte den röda färgen i ansiktet förrän en timme efter träningen va slut 😅 haha 
Hittills har den här veckan bjudit på jobb alla dagar, träning och sen rätt så mycket bokläsning. När jag väl kommer igång att läsa så älskar jag ju det, och jag har slukat 4 böcker bara på dom senaste två veckorna tror jag! Ikväll läste jag ut En man som heter Ove, och det är en bok jag varmt kan rekommendera. Jättebra! 👍
Annars tog ju även Sverige U21 EM-guld häromdagen och det va riktigt häftigt att få se! 

Några bilder från senaste dagarna!
Karin kirrade gomiddag häromdan 😋 vattenmelonen just nu är ju förövrigt huuur god som helst, kan äta enorma mängder! Love it! 😍👌


Igår körde vi bananpannkakslunch ute i solen 👌

Och igårkväll bjöd mamma på frukt&bärsallad med limeyoghurt och hackad mörk choklad, grymt gott! 😍

Jaa, det var nog allt för nu. Önskar er en fin helg! 

RSS 2.0