vila i frid, älskade mormor






Du kommer alltid finnas med oss i våra hjärtan. Världens finaste lilla mormor. ❤

en kylig höstade

En kall och blåsig tisdag; skola, plugg, två träningspass och ett avslut i soffan i onepiecen. 
Och imorgon åker vi hem!

En ny favorit. 

Gojävlaefterträningsfika. 

Bäste onepiecen.

de senaste dagarna

Alltså är det något som är fruktansvärt frustrerande, så är det när man skrivit ett (relativt) långt inlägg, och sen när man ska publicera så försvinner alltihop. Shoot me liksom. Så irriterande! 

Hade tänkt berätta om dagarna sen sist jag skrev, men nu får det bli mest bilder och lite ord bara. 

Finaste Emma var här och förgyllde torsdag eftermiddag/kväll. Tack för att du finns❤

Fredag eftermiddag körde vi norrut, destination Piteå. En kanonbra helg i underbara vänners sällskap. Tack för att ni är lika bra som alltid❤

Igårkväll kom mamma hit, och helgen fick avslutas på bästa sätt- i soffan med filmmys, tack för att du är världens bästa mamma❤

Idag har det blivit mest träning och plugg. En vanlig vardag som avslutas i soffan med lite nyttigt gofika!









de senaste dagarna

Alltså är det något som är fruktansvärt frustrerande, så är det när man skrivit ett (relativt) långt inlägg, och sen när man ska publicera så försvinner alltihop. Shoot me liksom. Så irriterande! 

Hade tänkt berätta om dagarna sen sist jag skrev, men nu får det bli mest bilder och lite ord bara. 

Finaste Emma var här och förgyllde torsdag eftermiddag/kväll. Tack för att du finns❤

Fredag eftermiddag körde vi norrut, destination Piteå. En kanonbra helg i underbara vänners sällskap. Tack för att ni är lika bra som alltid❤

Igårkväll kom mamma hit, och helgen fick avslutas på bästa sätt- i soffan med filmmys, tack för att du är världens bästa mamma❤

Idag har det blivit mest träning och plugg. En vanlig vardag som avslutas i soffan med lite nyttigt gofika!









17september

När klockan ringde imorse var jag verkligen helt död, att det dessutom var grått och mörkt ute, hjälpte inte direkt. Men det är ju det man måste börja vänja sig vid nu när hösten och vintern är på ingång; mörka, trötta morgnar. 

Dagen i övrigt har inneburit skola, träning (har även riktigt skön träningsvärk efter gårdagens ben/bröstpass!!), handling, matlagning, lite plugg och nu avslutas kvällen i soffan framför idol.

Ja, mer finns det nog inte att säga om denna tisdag! 





Ullas cup

Måndag och återigen ny vecka. Den tredje här i Umeå, galet vad fort det går! Började dagen med att tvätta, blev fyra maskiner, blir alltid mycket när man är borta en helg och hittar på saker! Har sedan pluggat och kört ett pass på gymmet. Snart blir det middag och sen iväg på träning!

Helgen då. Ullas cup. 6matcher på tre dagar. Roligt. Jobbigt. Svettigt. Underbart. HOCKEY. 
Resultatmässigt är det inga bragder vi utfört, men alla kommer dit med olika förutsättningar så det är bara att göra det bästa av situationen. Grymt kul har det som sagt iaf varit och jag har också fått träffa många fina vänner, några jag inte träffat på väldigt länge. 

Efter en sån här helg, kan man också lugnt konstatera att man känner av kroppen. Ont lite överallt. Man känner att man lever helt enkelt. Men det är ju så det ska vara!

Vill bara säga tack alla inblandade för en fantastiskt rolig helg! 

(Har dock knappt haft framme telefonen på hela helgen, så jag har inga bilder att bjuda på!)

laying here in my bed








Bjuder på lite diverse bilder från dagen. En torsdag som varit både skolledig och även träningsledig. Skönt som uppladdning inför helgen! 
Städ och tvätt, en sväng på stan, packning och ordnande av matlåda inför morgondagen samt hockey; Löven-Malmö, har dagen bestått av.
Imorgon är det då dags för cup, Ullas cup. Ska bli riktigt kul att få spela match, vilket även innebär att dra på sig löventröjan för första gången. Ska bli spännande! Kommer helt säkert också bli väldigt nervöst har jag en känsla av. 
Helgen innebär också att jag får träffa min fina papi, samt hela gamla laget mssk, ska bli riktigt kul båda delarna! 

Såå, dags att sova nu då och ladda! Godnatt! 

Vila i frid, världens underbaraste och bästa mormor. På dagen 7år efter morfar, lämnade du nu jorden och gjorde himlen till en vackrare plats. Vi saknar dig, älskade mormor❤❤







lediga måndag

Måndagkväll; idol och ensam mamma söker efter hockeyträning. 
Haft en riktigt härlig ledig måndag. Vaknade pigg, körde ett riktigt bra ben/bröstpass på gymmet, åt lunch och spenderade sedan några timmar ute på gräsmattan i solen. Läste kemi och somnade sen, helt underbart! Har verkligen varit som en riktig sommardag idag. Åt middag och drog sen på hockeyträning, resten vet ni. 
Provade igår att göra egen granola, efter recept hittat hos therese :) är helt kär, sååå gott! 






söndag och spontanshopping

Söndagkväll, och återigen befinner jag mig i soffan i skrivande stund. Gillar verkligen dom här sofforna, underbart sköna!
Har ingen söndagsångest, men å andra sidan så har vi ingen skola utan är lediga hela dagen imorgon, så det kan ju förklara saken.
Idag har förövrigt varit en riktigt bra söndag. Låg och drog mig i sängen imorse, slängde in en tvätt och gick sen ut på en morgonpromenad. Frukost, tog hand om tvätten och poade på lite. Sen cyklade jag och Karin iväg till strömpilen. Mest för att fördriva lite tid. Vilket resulterade i spontanshopping och en mjukglass i solen innan vi cyklade hem igen. Underbart!
Annars har vi mest bara varit hemma, gått en kort promenad, ätit mat osv. Kvällen avslutas nu i soffan framför Wallander.

"Indoor walking" igår var förresten riktigt kul! Svettigt, jobbigt och roligt- perfekt! Isträningen går väl däremot inte till historien, men närmare 1,5h is mer i benen klagar man väl inte på inför nästa helgs cup, då all istid kommer vara till nytta.
Gårdagskvällen spenderades i soffan, med tända ljus, mörk choklad, tvn och boken. Riktigt skönt och avkopplande!

Vi har också fått igång mobila bredbandet och wifi, så därför borde det gå bättre nu att ladda upp bilder här på bloggen (har bara funkat med en i taget tidigare), så vi gör ett försök! Dagens tre inköp är dom två tröjorna och jeansen :)


fredag!

Ligger i soffan under mysfilten och slötittar lite på nån film på tvn, riktigt skönt efter 1h20min isträning på 8pers ikväll. Svetten sprutade iaf, och efteråt känns det ju alltid lika bra! Har dessutom provat på ett pass på IKSU idag, "cxworx". 30min intensiv bålträning, riktigt jobbigt och även här bokstavligt SPRUTADE svetten. Underbart!
Därför satt det fint med en repris av gårdagens kvällsfika, kvarg ihoprört med kakao och lite honung, äts med massa hallon och blåbär och tillslut kokos on the top. MUMS!
Har även haft veckans tredje lektion idag, och nu är det därmed helg till nästa lektion som är på tisdag. Pressssssat. Hehe

Även imorgon väntar dubbla pass, ska prova på "indoor walking" på gymmet och sen är det isträning imorgon också. Kul!

Nu ska jag snart göra mig i ordning för sängen och sen ringa andré innan det är dags att sova. Hoppas ni har en mysig fredagskväll!


torsdagsmys i soffan


onsdagskväll i sängen

Ett snabbt inlägg såhär innan lampan släcks.
Lektion idag mellan ungefär 8.30-10, gymmet, lunch, montering av garderob, middag, isträning och sen avslutades kvällen i soffan med kvällsfika framför en film med min bättre hälft, aka systeryster.
Time to get some sleep now, natti!


sommaren 2013

Sommaren 2013 alltså. En sommar som har gått fruktansvärt fort, men också varit fantastiskt bra och innehållit det mesta man kan önska sig.
Underbara vänner, utlandet, jobb och träning, fester och sena kvällar (däribland den bästa åselemarknad någonsin och pinkparty!), Skåneresa med min kärlek, två bröllop, mycket god mat, en vecka i fjället, spelat lite golf och mycket mer såklart!
Allt som allt en underbar sommar, med underbara människor som ligger mig varmt om hjärtat. Så tack alla ni, för att ni gjort sommaren 2013 till en fantastisk sommar! <3

Och trots att det såklart känns tråkigt att sommaren börjar lida mot sitt slut, så känner jag mig faktiskt väldigt redo för hösten och allt vad den för med sig. Och det känns väldigt bra!


3sep

Ligger just nu i soffan, i min onepiece, tofflorna är på och inväntar idol. Känns som ett väldigt bra avslut på den här dagen, då första riktiga dagen i skolan och premiärpasset på nya gymmet, IKSU, är gjort. Med ömmande höftböjare efter gårdagens träning. Har faktiskt nästan problem att få på mig byxorna, så stela/ömma är dom. Tänk att det blir så varje år! I övrigt har det känts bra idag. Det kommer säkerligen att dröja ett litet tag innan plugghjärnan vaknat till liv ordentligt, men det löser sig. Tre förmiddagar kemi i veckan är det som gäller här nu till en början, så det känns rätt skönt!

Tänkte skriva lite om sommaren som kommit och gått också, men det får bli ett separat inlägg :)


hello, wherever you are

Ny månad. Ny bostadsort. Ny lägenhet. Ny sysselsättning. Nytt hockeylag (mest troligt.) Nyttnyttnytt. Mycket nytt just nu. Många dagar med "förstagångengrejor", som medför många fjärilar i magen. Men det känns bra. Jag tror det blir bra.

Min säng däremot är inte ny. Det är samma vanliga underbart sköna säng. Som snart driver mig in i drömmarnas värld.

Ska försöka mig på ett mer informativt inlägg imorgon. Ska även försöka komma igång med det här igen. På riktigt. Hur det går, those who live will know!


RSS 2.0