just because it burns doesn't mean you're gonna die

Sitter på jobbet just nu. Började för fem minuter sedan. Men eftersom telefonslussarna inte öppnar förrän 07.00 så tänkte jag slänga iväg ett litet inlägg. Det är nästan två veckor sedan jag senast skrev och sedan dess har mycket hunnit hända. Jag känner iallafall att jag verkligen har tagit till vara på sista tiden här uppe, och det är jag verkligen glad över. För idag är ju nämligen sista dagen. Sista arbetsdagen. Sista riktiga dagen här uppe. Sista dagen som Pitebo. Efter jag slutar idag (jobbar till 11.45) åker jag och Karin direkt hem mot Åsele.

De senaste två veckorna har varit kanonbra. En helg spenderades här uppe tillsammans med bästa brudarna. Det blev både en myskväll med film och diverse godsaker och en festkväll. Förövrigt en mycketmycket rolig kväll där vi dansade så fötterna värkte och svetten rann. Underbart. Kommer sakna alla dessa fina tjejer.
Den andra helgen, den som nyss var, åkte vi hem till Åsele tillsammans med Emme för Vintermarknad. Även det en mycket rolig helg. God mat, god dryck, skoter och underbara vänner. En mycket lyckad helg!
 
Veckorna här emellan helgerna har inneburit ett avslut av hockeyn, de sista träningarna. Och nu har det börjat sjunka in. Att det faktiskt är slut. Det känns, trots allt, ändå okej.
Jag har också hunnit jobba som vanligt, en hel del. Och faktiskt njutit av dom sista dagarna tillsammans med mina underbara arbetskamrater. Dom kommer jag också att sakna, en hel del.
Utöver det har det blivit några myskvällar med finaste bruttorna här uppe. Dom kommer jag verkligen att sakna!
 
Nej, nu blir jag ju nästan sentimental. Huvva. Kommer bli jobbigt med alla avsked idag, men det går nog bra.
 
Nu öppnar telefonerna alldelesalldeles strax, bäst jag avslutar och jobbar dom sista timmarna nu!

ett avslut

Det är konstigt egentligen. Hur allt kan fortsätta och kännas som vanligt. Fast det inte är så. För det är ju faktiskt över. Hockeysäsongen. Hockeykarriären. Finito. Det är märkligt. Hur plötsligt allt kan ta slut. En sport som varit ens liv i så många år. En livsstil. En tillvaro. En av mina första och största kärlekar. Ett beslut tagit för länge sedan, men en känsla som inte går att förutse. Tomt. Konstigt. Overkligt. På ett sätt lämnar man en del av sig själv. En del av mig. Den jag varit så länge. Kliver ut ut tryggheten. Lämnar något så välbekant och självklart bakom sig. Både skrämmande och spännande. Det kommer såklart att bli ett tomrum. En stor saknad. Men det kommer också innebära nya möjligheter. Oskrivna blad. Ett avstamp och en början på något nytt.

Hockeyn och allt den gett mig kommer jag bära med mig i mitt hjärta. Alla fantastiska minnen och vänner.
Ett kapitel i livet har skrivit sina sista rader, ett kapitel som till stora delar format mig till den jag är idag. Det är det jag bär med mig. In i ett nytt kapitel som snart tar sin början.


ibland finns det fler tankar i huvudet än vad som egentligen får plats

Sitter på bussen påväg söderut. Solen skiner ute. Vi har precis passerat en större bilolycka. Om mindre än fyra timmar är det nedsläpp. Vinna eller försvinna. Det är idag det avgörs.

Jag har lärt mig att göra en fyrbensfläta. Ganska irrelevant. Men dock.
Jag svettas också. När man klär sig klockan halv sex på morgonen för att kliva ut i nästan -20, så tänker man inte på att man några timmar senare ska sitta i en buss med solen gassande in genom fönstret. Och då får man ta konsekvenserna.

Nu är det exakt 3h och 34min kvar tills pucken släpps. Vinna eller försvinna som sagt.


you're the reason i smile

Två inlägg på samma dag, slår på stort känner jag!
Har iallafall krupit ner i sängen nu, i en nytvättad pyjamas, mys! Har avslutat kvällen och helgen på bästa möjliga sätt. Fick först och främst börja träningen tidigare, skönt! Dessutom kände jag mig pigg i benen också, riktigt skönt! Sen när vi kommit hem gjorde vi i ordning fika, två knäckebrödmackor med kokt ägg på, en smoothie och mango. Mumma! Sen bästa på söndagskvällarna, en timme Så ska det låta i soffan tillsammans med världens bästa syster! Kan inte bli så mycket bättre.

Nu ska jag sova, imorgon väntar en tidig morgon, 6.45 befinner jag mig på jobbet. Imorgon kommer även världens bästa pappa upp och stannar några dagar. Mys. Godnatt!

Tar en bild från förra helgen, men dock, världens finaste syster! ❤


Mar. 03, 2013

Ännu en underbar söndag. Tog sovmorgon imorse och sen har vi städat och tvättat. Även gått en promenad och skottat fram våran parkeringsplats. Såg sedan Johan Olsson ta VM-guld i femmilen. Har precis nu avnjutit en smarrig Flygande Jacob som vi snodde ihop. Härimellan har jag också hunnit njuta av att det faktiskt är söndag.

Gårdagen bjöd på hockey och sen ännu en myskväll med brudarna. Gårdagen bjöd även på halvt snöstorm vilket var mindre trevligt. Men allt som allt en mycket bra lördag. Och en bra söndag. En bra helg helt enkelt.

Nu ska vi dra iväg på träning, fys plus is. Imorgon är det återigen måndag och ny vecka. Slutspelsvecka. Spännande! Kul!

Bjuder på några bilder från igår och idag :)


puss på rumpan liksom

Ett sent inlägg såhär på fredagskväll. Vi sitter just nu och ser på SvenssonSvensson-filmen. Försöker koppla bort tankarna från skräckfilmen vi sett tidigare. Usch och fy, riktigt jävla läskig var den. Skrek inte bara en gång, det kan både Joss och Emme intyga. Blä. Hoppas jag inte får mardrömmar bara.. Haha, känner mig som en barnunge!
Har iallafall haft en riktigt bra fredag. Bjuder på en liten bildsammanfattning här nedanför :)

Trevlig helg!


RSS 2.0