on our way

Ojoj, nu är det nära. Vi har packat våra saker, lastat in dom och oss i bilen och precis i denna stund lämnar vi Åsele. Spännande! Börjar få lite fjärilar i magen faktiskt! Tänk att om typ 12h så befinner vi oss i Turkiet. Åh, så underbart det ska bli!

Den här veckan annars har jag inskolat mig på Åseborg, bofinken. Har varit riktigt kul! Men såklart jobbigt med allt nytt också, innan man har lärt sig allt. Men allt som allt, riktigt roligt :)
I övrigt har jag tränat, förberett inför resan och såklart umgåtts med min fina familj!

Tror inte jag har berättat annars att jag har varit hos frisör mamma. Hon har både fixat min utväxt och klippt mig, tog bort typ en decimeter! För en gångs skull syns det när jag har klippt mig, men det blev verkligen fräscht också! Båda delarna var i högsta grad behövligt!

Nu tänker jag vara social med Karin. Vi hörs om en vecka! Ha det bra! Puss


Soffmys såhär en lördagsmorgon!

Sitter i soffan och myser, njuter av att det är lördag. Har sällskap av världens bästa syster som sovit här med mig och vi har just käkat gofrulle och sitter och ser på Let's Dance från igår.
Gårdagskvällen spenderades hos bästa Therese, som även bjöd på middag. Underbart gott var det och såklart hur mysigt som helst. En mycket bra fredagskväll helt enkelt!

Bjuder på två bilder, en från middagen igår och en från dagens frukost!

Ha en fin lördag!


bildbomb påsk 2013

 
det blev en riktig bildbomb, och bilderna är i väldig oordning. men jag orkar inte fixa!
dom beskriver iallafall väldigt väl dom underbara dagarna vi hade!

onsdagkväll i sängen


for a second that line felt true

Uppdateringen är verkligen på lägsta möjliga nivå just nu. Ganska precis två veckor sen jag skrev senast.
Hade en helt underbar påskledighet i fjället tillsammans med min kära pojkvän. Njöt för fullt och bara mådde, i 10dagar! Ska försöka slänga upp en bildbomb till veckan, tog hur mycket bilder som helst, och som ni vet- en bild säger mer än tusen ord, så vi lämnar påsken där så länge.

Nu är jag iallafall återigen åselebo. Dom här första dagarna har varit lite blandade. Mycket träning (och träningsvärk!), matlagning, tvätt, lite plock och så, men också lite jobb, två dagar iaf. Kul!

Imorgon blir det däremot annat. Tidigt åker jag, karin och mamma iväg norrut till Piteå. Dags att göra avslut på riktigt. Lägenheten ska tömmas och städas ur. På lördag blir det också avslutning med världens bästa lag. Ska bli skönt att få träffa alla igen!

Nu ska jag mysa en stund till med mitt hjärta innan det är dags för sängen! Godnatt!


RSS 2.0