We could be young together

Sitter på jobbet och försöker fördriva tiden. Bara 40min kvar tills jag slutar! Inte för att jag är less eller så direkt, men jag har inget att göra och då går tiden så himla sakta.
Jobb idag 7-15 alltså och sen blir det lite träning. Sen ska jag duscha, packa och äta middag innan jag, karin och pappa drar upp till Piteå. Är nämligen tester och så där i helgen. Usch, gruvar mig lite. Känns inte som att det kommer bli några toppresultat direkt. Men man ska väl inte ta ut misslyckandet i förväg kanske, bara göra sitt bästa och se hur det går! Kommer iallafall hem på söndag någongång, och då blir det lite födelsedagsfirande, då min älskling fyller år. Hela 24st sådana också, han börj på bli gammal ;) hehe

Annars så måste jag säga att det var lite på gränsen mycket att jobba 13,5 timme i sträck som jag gjorde där i onsdags. Jag var rätt så slut på när jag kom hem, det kan jag lova. Blir nog inte så många fler sånna dagar.

Mer då..? Jo, tror jag har glömt berätta att vi bokat utlandsresa! Den 28maj till den 3juni åker jag, syster och mami till Turkiet, marmaris närmare bestämt. Ska bli helt underbart skönt! Är ju 4år sedan sist jag var utomlands så det är ju ett tag sen!

Nä men det var nog allt för mig. Har nu lyckats fördriva ytterligare några minuter, så ganska exakt 34 min kvar tills jag slutar. Yeeeyyy

Trevlig helg!


i think you're pretty without any makeup on

Helgen var många saker. Både bra och mindre bra. Fotbollsresultatsmässigt inte bra. Sällskapsmässigt mycket bra. Den var också en väckarklocka för många av oss. På ett mindre bra sätt. På ett tråkigt sätt. Vad den väckarklockan kommer få för utgång är inte riktigt klart än. Men det kommer att bli annorlunda än tänkt iallafall, så mycket kan jag säga.

Annars så är jag hemma med Karin just nu. Hon håller på att fixa sig lite nya jeansshorts. Av gamla jeans som hon inte använder. Ska fara och kolla lite bland mina jeans sen tror jag och se om jag kan göra detsamma!

Inget jobb varken igår eller idag, men imorgon blir det jobb. Hela långa dagen dessutom! Blev först inringd från hemtjänsten för att jobba kväll, 13-21. Sen ringde dom från skolan och sa att dom behövde någon som kunde jobba 07.30-13.00. Så så blir det! Det kommer gå i ett, men det blir nog bra! Kul iaf!

Ikväll är det spinning som gäller. Var ett väldigt bra tag sedan jag spinnade senast, men det ska nog gå bra!

Blir inte så roliga inlägg, bara text, inga bilder. Men jag orkar inte lägga in några bilder, inte just nu iaf. Men jag har faktiskt joinat Instagram, och där lyckas jag faktiskt lägga upp några bilder emellanåt. Så om ni vill följa mig där, så heter jag claramarkeby :)


when everything seemes perfect, some problem always has to come

Uppdateringen är inte den bästa, det är inte tiden som är problemet, men det finns liksom inte så väldigt mycket intressant att skriva.

Idag gör jag inte mycket alls, har varit på gymmet och kört rehab och sen kom Karin hit och käkade lunch med mig. Just nu kikar jag runt lite grann bara här på datorn, måste hitta något att ge till André i födelsedagspresent, och jag är ute i sista minuten.. Aja, jag har några idéer, måste bara bestämma mig!
Igår fick jag min första jobbdag på hemtjänsten. Lite nervöst först eftersom jag inte jobbat där sedan i somras, men det gick bara fint. Roligt var det också! Så nu är det bara att hoppas på att det blir mer jobb framöver!

Har varit väldigt förkyld dom senaste dagarna, ont i halsen och småfebrig och sådär, så har nästan inte tränat något alls. Men det är bättre, så ikväll blir det boxning! Ikväll är det dessutom dags för finalmatch 6, mellan Brynäs-Skellefteå. SAIK har ju nämligen vunnit dom senaste två matcherna, så finalen lever - i allra högsta grad! Och SAIKhjärtat hos mig är såklart jätteglad för det!

Ja, det var väl det. Nu ska jag gå iväg på affärn och köpa mig en ananas, mums!

sometimes i don't know what's up and what's down

Hej hallå, här var det ju inte livat direkt!

En snabb sammanfattning av påskledigheten och fjällvistelsen;
sol och underbara dagar
skoter
grillning
fiska
basta
sovit
fina stunder med bra människor
fest (som dock slutade mindre bra....)
snowboardåkning för första gången på flera år
god mat

Ja, jag har säkert glömt nåt, men superbra dagar har det varit iaf!

Nu är jag på hemmaplan igen, sedan ett par dagar tillbaka. Har väl inte hänt allt för mycket jätteintressant så direkt, utan det är lite ta dagen som den kommer just nu. Tränar och sådär. Det som ligger närmast för dörren är fotbollscup i Umeå till helgen. Ska bli hur kul som helst! Har hunnit med två träningar utomhus, ska hinna med två till innan helgen. Man kommer ju vara lite ringrostig, men skitsamma, jag längtar, det ska bli hur roligt som helst!

Jo just det, har börjat se Skilda världar också. Den gamla tv-serien ni vet. Den är grymt bra! Har kört lite maraton idag, såg nog en 10 avsnitt i rad eller nåt sånt. haha! Rekommenderas att ses iaf!

Nej, nu ska jag ta och se lite "älskling du har blivit en tjockis" tillsammans med andré :)

Tjing!

you're the reason i breathe

Skärtorsdag.
Tänkte egentligen inte berätta något särskilt. Ska snart iväg till mamma och äta gomiddag. Sen ska jag och André bara packa bilen, lasta skotern och sådär, sen åker vi iväg till fjälls. Så hela påskhelgen samt några dagar nästa vecka kommer vi att spendera uppe i Klimpfjäll. Ska bli helt underbart. Bara att hoppas på att det kommer va fint väder också.

Så annars så får jag väl bara önska alla en glad påsk! :)

i will tell your story if you die

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Har inte riktigt haft tid till bloggen den senaste veckan. Eller okej, tiden har funnits men jag har valt att prioritera andra saker.
Slutet av förra veckan bestod mestadels av packning, träning samt umgänge med fina brudar. Lördagen innebar lagavslutning - damfinal på tv (grattis till guldet modo!), bowling, middag samt fest+utgång. En himla bra dag med ett himla härligt gäng brudar! I söndags så blev det först lite bakishäng med dom bästa brudarna, lite käk och så innan jag och sis packade bilen (skulle inte ha rymts in en enda sak till) och körde hem till Åsele.
Så nu är jag hemma, på obestämd tid som det ser ut just nu. För tillfället tänker jag också bara vara och bara leva, besluten kan vänta med att tas.
Dom här två första dagarna på hemmaplan har jag väl inte gjort alltför mycket. Tränat, packat upp. Umgåtts med min familj och min kärlek.

I måndags var det fotbollsträning i Dorotea. Jag sprang för första gången på typ två månader. Gick faktiskt rätt bra. Ikväll är det dags för första fotbollsträningen utomhus, i Vilhelmina. Bara att hoppas att det fortsätter gå bra också. För jag kan ju bara säga, att det är förbannat roligt att spela fotboll!


RSS 2.0