you´re the reason i come home

Ligger i soffan och myser i min rosa morgonrock. Har nyss pratat över en timme med min mamma i telefon. Tur att dom finns. Telefonerna alltså. Ja mamma också, såklart. Men just telefonerna gör liksom att man inte känner sig så ensam som man är. Har tillbringat flertalet timmar ihelgen med att prata med min kära familj om allt mellan himmel och jord. Jag har världens bästa familj också, bara så att ni vet.
Idag har jag inte gjort så väldigt mycket. Vaknade snuvig och ont i kroppen och det visade sig att jag hade feber. Så den planerade träningen kunde ju slänga sig i väggen. Skit. Däremot så har jag tvättat och tittat på j20hockey med Agnes, skönt att ta sig iväg ut en sväng och kul med sällskap :) en sväng förbi affärn påvägen hem, handlade hem massor med frukt för att ladda med c-vitaminer och sedan dess har jag bara varit hemma. Renbäddat, duschat och ätit middag. Och legat i soffan. Nu ska jag gå och fixa en fruktsallad lagom till dess att Solsidan börjar. Ikväll blir det tidigt i säng för att förhoppningsvis vakna piggare och friskare imorgon så jag kan jobba.

all by myself

Lördag. En annorlunda lördag. En ensam lördag. Men också en rofylld lördag. Imorse åkte nämligen laget iväg söderut för matcher, men kvar här är jag. Lite konstig känsla, speciellt då det liksom är alla jag känner här. Så idag har jag haft lite ensamtid. Är egentligen inte en sån som behöver ensam tid sådär, att jag behöver få tid och rum för mig själv för att tänka osv. Omger mig gärna med folk, antingen för att göra saker, eller helt enkelt bara för att umgås och inte göra så mycket. Är inte så van vid att vara själv, kanske mest beroende på att jag har min bästa vän i min underbara syster och att vi alltid har följts åt. Så att vara ensam så här "mycket" som det blir ihelgen, är jag inte riktigt van vid. Men jag klarar mig såklart. Poar på och har mig. Det som är mest tråkigt är att jag inte kan ta vara på det underbara vädret för att ens ta en promenad, då jag inte får göra det. Så det är trist, men det är sånt man får ta. Kvällen tänker jag spendera i soffan i min onepiece, se tv och plocka fram massa frukt att mumsa på.

with you, everything is perfect

Taskig uppdatering här. Som det varit nu på sistone. Men det blir liksom en ond spiral. Tar man inte tag i det och skriver på en gång, så blir det jobbigare ju längre man skjuter upp det. Osvosv.
Sedan sist har iallafall en dryg vecka hunnit passera. Sista veckan på utbildningen är avklarad. Och jag har nu hunnit jobba tre dagar. Inte så värst stor skillnad ändå. Fast igår och idag har jag bara jobbat 5timmars pass, ganska skönt faktiskt. Jag har också hunnit gå en vecka till på kryckor, men sedan måndag kväll har jag även lagt undan dessa och befinner mig nu på fri fot. För det är verkligen så det känns. Jag känner mig smidig, ledig, snabb. Det är helt klart väldigt skönt att vara fri från krycksen. Väldigt skönt.
Nu är det istället rehab som gäller. Förhoppningsvis med snabbt resultat, så att jag snart kan göra comeback på isen. Känns som en evighet sedan sist jag åkte skridskor. Galet. Tiden går så fort. Men vi ser väl hur det går. Blir iallafall inga matcher för mig ihelgen, medan laget tar flyget ner till 08-land och möter AIK och Segeltorp.
Annars sedan sist då.. Jo såklart, jag har ju haft en helt underbart bra helg. Den bästa på mycket länge. Min fina pojkvän kom nämligen hit i fredags, så jag spenderade heela långa helgen tillsammans med honom. Vi gjorde mycket, men samtidigt gjorde vi också ingenting. Helt enkelt bara njöt av varandras sällskap och tog igen lite av den tid som vi alltid är ifrån varandra. Mycket välbehövligt. Och jag måste bara säga, att han gör mig så lycklig. Jag är verkligen kär. Är så himla glad att jag har hittat den här underbara killen. Världens bästa.
 
Ikväll tänkte jag faktiskt dra iväg på hallen och kika lite på träningen en stund. Har inte träffat alla brudar i laget på flera veckor, så det ska bli kul.
 
På återseende!

I'm gonna love you all night long

Måndag och ny vecka. 15oktober. Galet vad tiden går fort.
Dagens bästa har iallafall varit middagen-mammas hemmagjorda köttbullar, potatis och brunsås. Mummmaa.
Dagens frågetecken, det är hur fan jag ska ta mig framåt imorgon. Körde ben idag på gymmet, bara i maskiner såklart eftersom jag inte får belasta foten än, men det känns som att jag lever i riskzonen för att få gode bra träningsvärk imorgon. Och att då hoppa fram på kryckor känns som en utmaning, men vi ser väl hur det går! Har jag precis pratat med min papi och nu ska jag ringa min kärlek innan jag ska sova! Natti!


you're the worlds greatest

Dålig uppdatering på sistone. Ids inte försöka bortförklara mig. Har i och för sig mycket för mig om dagarna just nu, sen känns inte bloggen som någon prioritering heller.
Den senaste veckan har iallafall flugit förbi i en rasande fart. Jobbar och står i dagarna långa och jag trivs verkligen på nya jobbet. Det känns riktigt kul och spännande. Och inspirerande! Så det känns super :)
En annan sak som däremot är sämre, är att min häl inte vill bli bättre. Vilket innebär att jag har spenderat den senaste veckan på kryckor. Inget att rekommendera. Tröttsamt och väldigt handikappade. Tur det finns så många fina och snälla människor runt omkring en som hjälper till och gör saker och ting lättare. Annars hade jag aldrig klarat mig! Men jag är ändå inte deppig. Jag hoppas på det bästa, det vill säga att jag bara har en vecka kvar och sen så ska jag vara tillbaka igen. Håller alla mina tummar och tår för att det ska bli så!
Ihelgen så har jag haft världens bästa mamma här. Hon är verkligen underbar. Helt fantasiskt bra. Vi har hunnit med massor! Shoppat och ätit god mat. Tränat och fikat gott. Myst och surrat i massor. Tagit igen en massa mamma-dotter tid. Och det var verkligen behövligt. Dessutom har hon passat upp mig och sprungit före och efter som om jag vore totalt handikappad. Sådär som bara mamma kan ;) men det har då varit hur mysigt som helst att ha henne här. Och dessutom stannar hon ikväll också och åker inte förrän imorgonbitti, så jag får rå om hon en kväll till, hur bra som helst! :)
 
jag älskar dig mamma!

don't you worry

Blir inte så mycket uppdatering nu om dagarna, har helt enkelt inte haft tid! Jobbar ju 08.00-16.30 varje dag och med träningar och så så hinner jag inte med nåt mer! Tur jag har världens bästa syster som servar och sköter största delen av hemmasysslorna just nu, annars skulle det vara väldigt jobbigt.
I vilket fall så har det varit en väldigt bra dag idag. Beskriver inget mer utförligt än så, idag har varit en bra dag. Punkt. Kan bara konstatera att även små saker kan göra en så glad.

Nu har jag precis pratat med min kärlek, som för övrigt kommer hit imorgon och stannar ihelgen. Jag är nog världens lyckligaste tjej just nu.

Med det så lägger jag mig med ett leende på läpparna och släcker lampan. Hoppas på en lika bra dag imorgon!


i will give you all i can

Första dagen på jobbet och min hjärna är rätt så fullmatad med information och nya intryck. Men det har varit intressant, helt klart.
Dessutom är det en liten omställning från att ha varit arbetslös, till en utbildning nu på heltid. Den är ju visserligen bara i tre veckor, men ändå. Man är liksom inte van att ha hjärnan igång hela dagarna. Men nu väntas alltså jobb från 8-16.30 dom tre kommande veckorna. Kul!
Tur att jag har en sambo/syster också för den delen, som nu får stå för lite mer av hushållssysslorna. Annars hade det blivit lite jobbigt att hinna med allt! Men nu går det ju bra, hon är en riktig stjärna :)
 
Nu ska vi se lite Bonde Söker Fru innan det är dags att dra iväg på hallen för kvällens träning.
 
I övrigt vill jag bara skicka iväg ett megastort GRATTIS till både min underbara pappa och till världens bästa vän Therese som båda två fyller år idag! :) <3
 
 

RSS 2.0