en finare helg

Min helg har gått i ledighetens tecken och den har varit riktigt bra! Fått sova länge, umgåtts med fina människor, fiskat, solat, läst och njutit av livet. 
Visar med bilder istället hur fin helgen varit!












Dags att sova och ladda för ny vecka. Börjar imorgon med ett gympass på fm och sen kvällsjobb. Godnatt!

torsdag

Har ikväll gjort mitt första kvällsarbetspass för sommaren och det har gått fint. Har krupit ner under täcket nu, då klockan står på 6 imorgon för heldag, 7-17, på jobbet. Idag slog vädret om helt och det har regnat och varit kallt hela dagen, knappt över 10grader. Ingen höjdare! Annars har det varit rätt fint i veckan, jobbat halvdagar måndag och onsdag och annars varit ledig, så det har varit riktigt skönt! Tränat på som vanligt och det har varit kul och gått bra! 😃
Ihelgen är jag ledig och det är inget särskilt alls inplanerat, känns riktigt okej. Bara ta det lugnt, sova mycket osv!
Nu ska jag läsa en stund innan det är dags att natta! Godnatt! 

Dåligt med bilder, men bananpannkakor till lunch idag var 👌👌😍😍 så gott! 

midsommar

Sådär, då var midsommar 2015 över. Det har varit en riktigt härlig helg, trots arbete. 
Torsdagen bjöd på supergod räk/fiskfrossa till middag som anton och johanna fixade och sen blev det halloncheesecake till efterrätt.




Fredag och midsommarafton, ett lättare träningspass på fm följt av ett par timmar ute på folkracebanan. Alltid roligt och riktigt härligt då vädret var toppen! 


Kvällen bjöd på massor av god mat och trevligt sällskap!




Efterrätten fixade jag och Karin, en chokladpavlova som vi hittade recept på hos pt-Fia, typ huuuur gott som helst, inget skämt! Rekommenderas verkligen!! 😍😍👌👌

Igår var det jobb hela dagen, följt av middag och mys hos mamma. En lugn och skön kväll!
Idag har jag också jobbat hela dagen, sen blev det ett pass på gymmet och middag hos mamma igen. En stund på balkongen och en härlig kvällsprommis, så underbart skönt ute! Bara myggen som förstör tyvärr.. 


Avslutar med en bild på gofisen, världens underbaraste! 😍❤️

uppdatering

Trögt med uppdatering, men det har sina orsaker den här gången faktiskt. 
Lördagen bjöd som sagt på fotboll och det var riktigt kul! Oavgjort i första matchen och seger i den andra, alltid lika roligt att vinna ;) det kändes dock i kroppen efteråt, kan jag lova! Fick sedan en finfin kväll tillsammans med bästa Maggan, middag och catchup, följt av kubbspel och jordgubbar tillsammans med Fredrik och Lina. Natten däremot blev inte rolig, jag blev dålig och fick åka till akuten i Lycksele pga magsmärtor. Där blev jag kvar till måndag eftermiddag. Dom vet inte exakt vad det var, men troligtvis ett njurstensanfall. Ont nå fruktansvärt var det iallafall. Sedan jag kom hem har det varit upp och ned med smärtor, men det blir bättre varje dag så jag tror på det bästa! 
I övrigt har det då inte hänt mycket, av förklarliga skäl. Fortsätter att njuta av världens finaste kille som förgyller våra dagar här hemma med skratt och galenskaper. 💕 Idag tittade dessutom solen fram ordentligt för första gången den här sommaren, så jag har spenderat största delen av dagens timmar i solstolen med en riktigt bra bok. Helt underbart! Får dock sota för det ikväll, då jag i vanlig ordning har bränt mig... Mindre kul, men jag har som vanligt bara mig själv att skylla.. Aja, nog om detta. Dags att krypa till kojs. Natti! 



Bilder från i lördags. 

Lilla hjärtat ikväll i farfars säng 😍

fredag och fotboll imorgon

Första arbetsdagen är avklarad och den har flutit på riktigt bra faktiskt, från start till slut. Extra bra eftermiddag då jag dessutom fick hänga med min bästa Maggis :) 
Efter jobbet for jag på gymmet en sväng, cyklade en halvtimme och körde lite mage. Mest för att röra lite på kroppen och mjuka upp inför morgondagen. Kvällen har sedan bestått av massa mys och bus med min favvo och så soffhäng framför tvn. Packat i ordning väskan inför imorgon. Då är det ju nämligen gameday. Haha, detta är ju verkligen inte så himla allvarligt egentligen, men vinnarskalle som man är så kommer jag ju ändå köra på för fullt imorgon... Ska bli riktigt kul iallafall och jag känner redan nu att jag med säkerhet kommer bli nervös också. Haha! 
Aja, nog sagt om det. Nu är det dags att göra sig i ordning för sängen och ladda för morgondagen 👊💪 

torsdag

Dagarna rullar på och imorgon är det fredag. Min lediga vecka är slut och imorgon är det första arbetsdagen. Är dock ledig i helgen så det blir en mjukstart, kör igång på riktigt på måndag! 
Har inte hänt alltför mycket spännande dom här dagarna, tränat, pysslat på hemma, busat och myst med Teddan. Igårkväll klippte mamma mig och färgade mitt hår, klippte av rejält den här gången och det blev riktigt fräscht! 
Och ikväll har jag fått en härlig prommis och surrstund med en av mina bästa vänner ❤️ 
Ja, mycket mer spännande än så hade jag inte att komma med! Bjuder på nån bild av min favorit, knaspojken 😍❤️



uppdatering

Som vanligt när jag kommer hem så tappar jag rutinen på att skriva, men jag ska försöka bättra mig!
Har iallafall landat hemma i Åsele då, hunnit packa upp och göra mig redo för ett par månader på hemmaplan. Känns både och. Men tror det kommer bli en bra sommar! Har två dagar ledigt till, innan min första arbetsdag på fredag. Vädret bjuder ju inte upp till någon dans, men jag försöker njuta av att vara ledig ändå! 

Ikväll var jag på min första fotbollsträning på, ja åtminstone 2år! Det är några tjejer som dragit ihop ett korpenlag typ, så det blir sjumannaspel, ett par sammandrag med matcher under sommaren. Så sjukt kul! När jag får vara på planen känner jag verkligen hur mycket jag saknat det. Bara hoppas kroppen vill hålla ihop, första matcherna är på lördag 😁

Annars så njuter jag av att ha min favvokille här hemma, lyckan är ju att kliva upp och mötas av ett leende från honom! 😍




Nej, dags att sussa! Godnatt!

Sommarlov!

Herregud vad dagavill jag är idag. Har haft lördag precis hela dagen, men det är ju faktiskt bara fredag. 

I vilket fall har jag klivit på sommarlov och det känns lite obeskrivligt faktiskt. Man har ju som gått och längtat efter den här dagen och nu helt plötsligt är den här. 

Tentan igår kändes iallafall bra, dessutom gick den snabbt att skriva så det blev en lång kväll att fira på efteråt! Hade inte alls planerat kvällen, men den blev riktigt lyckad. Spenderade den delvis med Hampus och hans kompisar och delvis med mina egna klasskompisar. Premiärade på båten, käkade fyllekäk på donken och cyklade hem i fyllan och höll på att frysa ihjäl på köpet. Men som sagt, bra kväll var det!

Idag har jag väl mått lite omväxlande, som man förtjänar brukar man ju säga. Men har spenderat större delen av dagen på stan tillsammans med Elin, Linus, Karin och Hampus. Elin och Linus åkte söderut ikväll, så vi sa hejdå för ett par månader. Känns väldigt konstigt och tråkigt att inte ses på så länge när man setts i princip varje dag i ett par månader. Men vi har ju 9 terminer kvar att umgås på, så det ordnar sig ;) 

Ikväll är det chilledillen för mig som gäller. Rätt sliten efter gårdagen, så en soffkväll känns väldigt lagomt. Imorgon packar vi bilen full och åker mot kära Åsele. Inviger sommaren i Åsele med maskeradbrännboll imorgonkväll, kommer nog bli fett kul! 💃👍

Bästa ❤️
Årets första mjukglass blev det även idag 😍👌

Hoppas ni har en fin fredagskväll! :) 

vårruset

Glömde helt bort att berätta om igårkväll! Som befarat ville inte kroppen som jag, och därmed blev det ungefär halva loppet löpning och halva promenad. Inte mycket att göra åt. Hade iallafall en toppenkväll ändå! Solen sken och jag fick hänga med grymma brudar. Bjuder på några bilder 💪






en bra dag trots allt

Trots en kaotisk start på dagen har det varit en riktigt fin onsdag!
Som jag berättat så är jag ju väldigt mycket rutinmänniska. Därför blir det tydligt när jag avviker från rutinerna. Åkte iväg till gymmet som vanligt imorse, spinning plus lite egen styrka. Skulle sen duscha och cykla hem innan skolan för att skjutsa ner mamma på stan (hon kom igår och skulle jobba här idag). Jag tog därför inte med mig min skolväska. I vilken min vattenflaska alltid ligger. No big deal egentligen, förutom att på den sitter min nyckel till hänglåset som jag har på skåpet i gymmet. Detta var inte något jag tänkte på när jag låste mitt skåp och gick till spinningsalen strax före 7, dock blev jag ju väldigt medveten om det när jag skulle låsa upp skåpet, men inte hade någon nyckel.... Fick som tur var låna Karins cykel, plus hennes nyckel till mig lgh och cykla hem i linne och tights (FETT kallt...) och duscha hemma, skjutsa mamma, hämta mina grejer på gymmet, fara hem med dom och sen äntligen fara på skolan. Klart för mycket oreda för min smak, även om allt löste sig hur bra som helst. Haha 

Sen har ändå dagen varit riktigt bra som sagt. Pluggade (och snackade om annat 🙊) från 10 till 15 ungefär, väldigt lagomt! Har sen städat läggan, tvättat ett par maskiner tvätt, tvärvarit till Hampus och Karin med en spegel, ätit middag och sen spenderat flera härliga timmar i soffan med både Sveriges yngsta mästerkock och sen såg jag också The bucket list, mycket bra film! ☺️ Alltså fått både nytta gjort men ändå kunnat njuta av en ledig kväll 👌

Imorgon är det dagen D. Sista dagen på terminen, sista tentan. Klockan 16 smäller det. Sen är det sommarlov! Jobb blir det ju, men sommarlov från skolan iaf! 

Nu ska jag sova, och njuta av sovmorgon imorn! Lovely. Godnatt! :) 

ny dag nya tag

Igår var det deppigt, men idag är det nya tag!
Har spenderat dagen på skolan med plugg från 8-16 typ och nu är jag hemma och har käkat middag. Ska snart dra mig iväg igen för ikväll är det dags för Vårruset! Har ju tillsammans med ett gäng tjejer i klassen fått ihop 2 lag, så efter loppet blir det picknickmys :) är helt oklart hur min höft mår, så jag är inställd på att det kommer bli ett långsamt lopp med rätt mycket promenad. Men det spelar ingen roll! Jag gör det för att det är roligt att göra något tillsammans och dessutom har vi haft tur så det är rätt fint väder så det blir dessutom en härlig kvällsstund ute! 
Om ganska exakt 50h är det dessutom sommarlov, så idag har jag inget att klaga på! 👍 

..

För det mesta på senaste tiden har livet verkligen varit bra. På topp faktiskt. Men ikväll fick jag värsta svackan. Känner mig trött, svag och liten. Det är nära till tårarna och jag vill bara gråta. Saknar, men samtidigt inte. Ja, jag vet inte riktigt. 

RSS 2.0