i don't wanna turn back the time

7-0. Tre nya poäng. RÖDA LAGET! Ormsta var dåliga. Eller snarare jättedåliga. Vi var bra. Dock ineffektiva. Men fortfarande serieledare. Underbart!

Idol igår var GRYMTGRYMTGRYMT! Helt fantastiskt bra. Verkligen värt pengarna! Stod ungefär 5m från scen och hade bra sikt, så fick verkligen bra känsla och dessutom en hel del bilder (med min fantastiska telefonkamera, eftersom vi var så orutinerade att vi glömde kameran....). Men det var grymt. På riktigt. Dessutom är Olle helt fantastiskt snygg. Andreas också. Och Daniel. Hehe

Ska snart åka iväg på Kempis och packa upp grejerna, sedan väntar födelsedagsfika hos Carol som fyller 20 år idag! GRATTIS :) Mycket fika nu, då det verkligen är födelsedagstider, men vad gör väl det, fika är gott! hihi

Är hemma nu, var mktmkt gott fika måste jag säga! Skulle publicera tidigare, rättare sagt innan vi for dit, men datorn laggade sönder då, och jag orkar inte skriva något nytt, så jag publicerar helt enkelt bara det jag skrev tidigare.. Krångligt, men ja, fatta om ni vill, annars så är det helt ovärt så.. haha


Bjuder på ett smakprov från igår, har inte hunnit kika igenom alla bilder än, så får se om jag kanske lägger upp några fler bilder imorgon.. :)
(Som sagt, kvalitén är verkligen inte den bästa, men man ser ju vem det är på bilden iaf.. ;) )

to see you cuts me like a knife

4-2. Vinst. Tre poäng. Skönt. Dåligt spel. Seger ändå. Viktigt.

Har ätit gott, tagit det lugnt och ska väl inom en inte alltför lång stund byta om och göra mig redo inför Idol. Idolturnén är ju nämligen på besök i Övik ikväll och jag, syster och mami ska dit! Åh, älskar Olle.... hihi

Gårdagskvällen spenderades framför en film som inte var någon egentlig höjdare, men det var skönt att bara ligga i soffan och käka lite götta, för ovanlighetens skull.. Men eftersom det faktiskt var 3.90 på coop så får man. Ibland får man. Man får om man vill. Eller nåt sånt.

Imorgon väntar ytterligare en match i Husumhallen, där vi spelar våra matcher ihelgen, då Idolturnén har tagit an arenan och det är cup i Kempis. Men Husum funkar det med! Ormsta är det som kommer på besök imorgon och det är bara 3 nya poäng att plocka!



i'd like to have the time i've lost, and give it back to you

Sitter på skolan och har historia.
Eller snart är lektionen slut.
Fast vi har inte gjort någonting alls.
Vi ska börja med ett nytt område, ett område där man får bestämma helt själv vad man vill skriva om, men det ska vara en vetenskapligt korrekt rapport.
Fråga mig dock inte vad det innebär. 
I vilket fall, största problemet är med andra ord- vad ska jag skriva om? Har verkligen noll inspiration, så har tillbringat lektionen framför FB och läst ikapp på bloggfronten istället. Är faktiskt en hel vecka tills vi har historia nästa gång, så tills dess borde jag nog ha kommit på något att skriva om. Eller måste kanske.

Nej, nu väntar lunchen, kebabgryta står på matsedeln - mums! fast, eller.......?


Måste också passa på att skicka iväg ett jättegrattis till världens bästa Moa (2a från höger) som fyller 19 år idag! :)
  

I never meant the things I said to make you cry

Torsdag.
27 januari.
Snart slut på veckan.
Snart slut på månaden.
Galet. Tiden rusar fram. Men skönt. Vill ha sommar!

Har varit en ganska sådär vanlig torsdag idag. Höjdpunkten var helt klart massagen på idrottsmedicinen, med riktiga massagebänkar och olja och allt. Riktigt, underbart, fantastiskt härligt. Blir mer av den varan imorgon, kan inte annat än längta lite måste jag erkänna.

Annars så har det också varit träning, var väl inte den bästa från egen sida. Träningsvärk från gårdagen, och hopp innan gjorde benen ganska tunga, plus att huvet inte riktigt var med heller, men så kan det va ibland.

Imorgon kommer mami, så då blir det middag och mys imorgonkväll, ska bli skönt och välbehövligt! :)

Nu ska jag gå och se hockeykväll, sen väntar sängen, godnatt!

'
Bjuder idag på en sådär lagomt snygg bild från när vi var i Vilhelmina och bowlade i höstas.. Haha!

tell me how the circle ends

Onsdag.
En onsdag som har innehållit HG imorse, 2 timmars frysande i kylan ute i hallonbacken, fys på arenan, 2 avsnitt OneTreeHill (som är så bra att jag vill att det aldrig ska ta slut!!!), plugg och käk. En annorlunda onsdag, men en ganska så chill en trots allt.

Snart bär det av på Kempis för träning. Senträning, men eftersom Kap Errika fyller 20barre idag så bjuder hon på fika innan, så vi ska inte klaga =) Grattis btw! :) haha

Nej, annars så har jag nog inte så mycket mer intressant att komma med..
Todilooo


Bjuder på en gamm....

i look at the phone and pick it up, for the millionth time i put it down again

Helgen blev precis så bra som jag hoppats på. 6 underbara poäng och en fantastiskt rolig helg med brudarna! Nu står vi som serieledare och förhoppningsvis behåller vi den positionen ett bra tag till!



Veckan har börjat som i princip vilken vecka som helst. Skola, hockeygym och lagträning igår. Idag är det ledighetsdagen och den är som vanligt skön, men hektisk! Skola, däribland idrott där vi fick pröva på curling! En ny erfarenhet, som nog ändå var bland de svårare grejer jag prövat på, men dock riktigt roligt! Sen plugg, tvättning, mat och snart bär det av på arenan för alagsmatch, Färjestad är på besök, hoppas på ytterligare 3 livsviktiga poäng ikväll!

Annars så är humöret väldigt bra just nu, livet känns relativt lätt och alla tankar verkar ha tagit ett par dagars semester, så det är bara att tacka, ta emot och passa på!


i know that something's changed

Fredag. Åh underbara fredag.

Imorgon packar det röda laget bussen för 2011 års första roadtrip, där Gävle och Leksand står för resmålen. Ska bli roligt att få åka iväg med tjejerna och bara spela hockey en hel helg, bara att hoppas på 6 poäng och helgen blir perfekt!


Ååh, glädje!


what am i supposed to do, when all i want is you?

Kände att eftersom jag lovat ett inlägg kunde jag ju inte svika.

Modo vann ikväll med 4-0 efter en inte alltför underhållande match, dålig publiksiffra men dock riktigt fina mål! Dom klättrade därmed också upp på en finfin 7e plats, dock bara 1 poäng från ingenmansland. Men hoppet om slutspel lever, helt klart!

Annars så har det varit en vanlig torsdag, skola 8-3, träning efter det och sen alagsmatch då.

HG imorgon är inställt, vilket betyder sovmorgon! Har inte haft en sovmorgon sen skolan började (iofs bara 2 veckor sen, men ändå..!) och det känns helt underbart skönt, var riktigtriktigt jobbigt att ta sig upp imorse. Annars så väntar väl en helt vanlig fredag, med uppladdning för match!

Godnatt!


Bjuder på en bild från juldagen, sis and i..

i'm down on my knees for you baby

Sitter på skolan och har projektarbete nu. Karin blir lite arg på mig för att jag skriver här istället för att jobba, så det får bli ett superkort inlägg.
Slutar klockan tre och då blir det direkt ut till Kempis för träning, sen rycket hem för att käka och sen ner på arenan för match. Modo-Frölunda ikväll, och återigen en 6poängsmatch!

Skriver lite mer om gårdagen och dagen i övrigt ikväll.

Tjing!

it's time to move on, my life is calling

Måndag.
Ont i ryggen. Småhosta, känningar i halsen och ont i huvudet. Blir ingen träning ikväll. Stannar hemma och vilar upp mig och lägger mig tidigt istället.

Dagen annars har varit som vilken måndag som helst. Jobbigt att kliva upp. Drygsamhällskunskap, filosofi, ledarskap och hockeygym.
Dock har det snöat sjukt mycket nu alltså, flera decimeter dom senaste dagarna. Man måste sopa av bilen varje gång man ska iväg och vägarna är sliriga och spåriga. Ingen höjdare, om ni frågar mig. 

Känner verkligen hur allting är upp och ner, hit och dit hela tiden. Känslorna åker bergochdalbana utan att stanna på perrongen mer än en dag i taget. Varför kan det inte finnas svar på några av alla frågor som virlvar runt inuti huvudet på mig?  


sometimes i look back to the old days, 
wishing i could go back,
back to the days when everything was so much easier...

do you ever get lonely?

Första matchhelgen 2011 är till ända.
2 vinster.
6 poäng!
Grymt skönt, även om spelet inte alltid var det bästa, men så är det ibland!
Lyckades också bli ett assist för min del idag, efter ett höstlöv ala C.Markeby på blålinjen brunkade Ida in pucken som innebar 1-1! Alltid kul med poäng för egen del också, blir ju inte alltför många under en säsong!

Annars så skulle jag väl bara vilja säga att det har varit en väldigt bra helg i övrigt också, mamma och pappa har som sagt varit här och det har varit allmänt mys och goo mat! :)

Ikväll blir det nog bara tvn och datorn, om jag inte tar mig i kragen och pluggar lite - engelska bokrecensionen ligger och skaver i mitt samvete, men vi får se..

Imorgon drar en ny hockey och skolvecka igång igen, så nu tänker jag bara njuta av kvällen!



RÖDA LAGET! <3


Life is a road, that is windning and dark

Fredag. Underbart!
Veckan har trots allt gått fort, men jag kan lugnt konstatera att humöret har växlat kraftigt under de dagar som har passerat. Allt från extremt skolless (mer än jag någonsin varit i hela mitt liv) och väldigt lite motivation och inspiration till hockeyn, till en glädje i skolan och nyåterfunnen glöd i hockeyn igen! Det är också här jag står just nu, så det är bara att hoppas att det håller i sig!

Gjorde bort redovisningen idag, som jag pratat om tidigare. Känns riktigt skönt att ha det överstökat och det gick helt okej!

Efter skolan var det träning och det var riktig glädje i det röda laget idag kändes det som! Imorgon kommer Segeltorp hit och det är full fart som gäller! Känns riktigt roligt att matcherna drar igång, nu är det vanliga livet igång igen!
Imorgon kommer också mamma och pappa hit, blir mys!

Ikväll är det bara degning som gäller, jag och Karin har halvtittat på Let's Dance och nu ska vi sätta oss och se lite OTH Säsong 7! (Vet att vi är lite efter men...) och käka lite blodapelsin, mango och nötter, mys! :)


bjuder på en bild från en av sommarens roligaste- dansgala i storuman!

i got back up, trying again

13januari2011.

En bra dag.


you are a waterfall, washing over me

Veckans längsta dag har gått otroligt fort hittills.
Hockeygym imorse, sen skola 10-14, fys på arenan, hem och käka och nu är det plugg som gäller innan det bär av till Kempis för dagens sista pass!

Skolan har inte direkt mjukstartat såhär efter jul skulle jag vilja påstå. Redovisning i samhällskunskap - hälsa, ideal & livsstil på fredag som inte är klar ännu, sen är det en bokredovisning på engelskan som ska vara inne innan den här månaden är slut, och den är inte påbörjad än och sen vankas det nationella tal i svenska tal snart, sen lär väl de övriga ämnena komma igång snart.. Menmen, bara att kämpa på!

Har som smått börjat kika lite på att vara au pair i USA, låter så otroligt roligt och spännande! Känner verkligen för att göra något helt nytt i mitt liv, bara totalt byta spår och göra något annorlunda. Har alltid velat fara ut och se världen och jag tror att au pair skulle vara en bra erfarenhet också!
Men samtidigt så är det ju hockeyn också, spela ett år till? Tre år till? 5 år? 10 år? Det är så himla svårt, speciellt då jag inte vet vad jag vill..
Aja, än är det ju ett halvår kvar av skolan, men det tål ju att tänkas på iaf...

"Man kan analysera det förflutna, men man måste utforma framtiden. Det är det som är skillnaden mellan att genomlida framtiden och att avnjuta den."
Ett väldigt klokt citat..


Just gått ut nian..
Snart tre år sedan..



what do you want from me?

Tisdag. Även kallad pluggdagen. Hade lektioner fram till kl 1 ungefär, tog bussen hem och har i princip pluggat oavbrutet sen dess fram till 8, med uppehåll för käk och mindre pauser. Har fått gjort en del, men inte så mycket som jag kanske hade önskat..

Har avslutat dagen med ett avsnitt One Tree Hill och fika och snart ska jag lägga mig i sängen och läsa innan jag ska sova. Förhoppningsvis är jag pigg och fräsch imorgon så jag kan fara på hockeygym, har tre pass imorgon och onsdagar är roligaste träningsdagen på veckan så hoppashoppashoppas jag är frisk!

No matter which way I turn, the road seems to be wrong
No matter what I say or do, I can't really explain how I feel inside


I miss my girls...


I used to be so strong

Tisdag.
Veckans träningslediga dag.
2 lektioner, tog 12bussen hem.
Andra skoldagen för terminen avklarad.
Skönt.
Plugg.
Mera plugg.
Mindre skönt.
Gammal dänga som Behind these hazel eyes med Kelly Clarksson.
Sweet.
Nostalgi.
Tankar på framtiden.
Jobbigt.

?

the whole world was watching, and laughing

Så var första skoldagen av allra sista terminen på gymnasiet avklarad. Gick bra att ta sig upp imorse, var inte alltför trött, men under andra lektionen slog tröttheten till. Vi hade filosofi och skulle läsa typ vad definitionen av ämnet filosofi är, och då kände jag att alla ord bara gick rakt in och rakt ut igen och jag fick kämpa för att hålla ögonen öppna, inte okej. Men förhoppningsvis så vänjer man sig ganska fort, brukar ändå vara så.
Känner dock att inspirationen och motivationen för skola just nu ligger på noll, känns grymt jobbigt att bli tvungen att börja plugga eftermiddagar och kvällar igen, med start imorgon eftersom vi har redovisning redan på fredag som är LÅNGT ifrån klar.. Men, det är bara att bita i det sura, snart är man inne i rutinerna igen och då flyter det på utan att man tänker så mycket på det..

Kvällen har erbjudit träning, första det här året med nästan full trupp, då alla landslagstjejer är tillbaka från Schweiz. Känns riktigt roligt att alla är tillbaka och det ska bli grymt skoj med seriestart till helgen! När hockeyn är igång så är trots allt Övik värt att vara i!

Imorgon är det Engelska C 08.10 som gäller, sen ska jag och syster gå och snacka lite med Robert om framtiden och så, sen är det idrott, käk och typ en halvtimmes geografi, sen slutar vi för dagen, redan klockan 1! Känns som en bra start på året ;) Dock så blir det bara till att fara hem och plugga... Men förhoppningsvis blir det iaf en sväng på J18-matchen på kvällen, får se =)

Nej, nu ska jag packa väskan till imorgon, borsta tänderna och krypa ner under täcket!

Godnatt gott folk!





Jag som vanligtvis är en vintermänniska, längtar redan till sommaren, galet...

because it's just you and me, heading towards the future

Nu är snart den allra sista dagen av det här jullovet över (även om vissa inte räknar helgen till lovet, så gör jag det ändå!), imorgon börjar skolan igen, med blandade känslor som jag sagt tidigare.

Idag lirade jag match med juniorlaget i arenan, mot Sundsvall. Slutade med 5-2 vinst, trots inte alltför mycket skönspel. Själv bidrog jag med 1 mål och 1 assist, alltid skönt att få sätta en puck i nätet, då det inte händer alltför ofta!
Annars så har jag som mest inte gjort så mycket, jo jag har faktiskt tagit mig i kragen och rensat datorn, sett till att allt finns på den externa hårddisken och sedan tryckt på den stora DELETE-knappen, känns skönt att äntligen ha gjort det, och nu hoppas jag att datorn kommer jobba lite snabbare än den gjort, den har nämligen varit seg med stort S nu ett tag!

Gårdagen blev en riktigt bra dag, med mysig bilfärd hit med allra bästa, middag på Subway och sen fullsatt match i arenan! Slutade med Modovinst, och även om mitt Skellefteåhjärta blev ledset så var det viktiga poäng för Modo, jag hoppas på slutspel för båda lagen!

Nej, nu ska jag dra mig mot sängen, onödigt att sitta här och dega bara för att..

Har funderingar på att släppa en liten bildbomb någon dag framöver, ska väl inte lova alltför mycket, men kanske!

 
En bild på dom allra bästa får avsluta dagen och lovet!

all i waited for was a chance to make you understand

Sitter hemma i Åsele fortfarande, men alldeles snart bär det av tillbaka till Övik. Har packat bilen och inväntar nu Anna och Therese som ska åka med oss ner, eftersom dom också ska se matchen ikväll, skoj! :)

Igår så var det faktiskt ganska fullt upp. Skottade hela gården ( vilket var MYCKET snö!!), plockade bort all jul här hemma (tyckte inte att vi hade tagit fram så mycket iår, men tydligen...), var och hälsade på farmor och handlade lite. Dessutom gick strömmen i typ hela Åsele i ca 1 timme. Det är inte förrän man blir utan ström, som man faktiskt inser hur beroende man är av den, verkligen totalt beroende, det är sjukt egentligen..
Sen blev det middag hos mamma, sen träning - internmatch med grabbarna och sen efter det va vi hos Therese hela kvällen. Det var Therese, Anna, Oskar, Karin och jag. Vi spelade kort och pratade och skrattade och hade väldigt trevligt! :) 

Idag har jag inte gjort mycket alls, packat ihop alla grejor (tror jag har fått med allt, men det brukar ju ha en tendens att ligga kvar något i nått hörn ändå...) käkat och sådär, och snart bär det då av. Är ju ett tag tills vi kommer hem igen, och det är både och. Det är såklart tråkigt, för hemma är ju ändå bäst! :) men samtidigt så ska det bli skönt att komma tillbaka till vardagen igen, med både skola och hockey =)

Nej, nu ska jag gå och se lite slalom innan vi far =) 


hemma är ändå bäst

2011

OJ, glömde en sak! Det har ju hunnit bli nytt år och allt, och jag har inte ens sagt gott nytt år! Kanske lite sent för det.. Hm, jag vet inte riktigt hur det där fungerar, god fortsättning kanske man säger? Aja, nåt sånt iaf ;)

don't give up on me baby

hej hallå, det var verkligen ett tag sedan, snarare typ förra året.. ;) höhö

I vilket fall, hade tänkt ta tag i det här med bloggandet, men just att sätta sig och skriva kan vara så väldigt jobbigt ibland, men jag ska försöka att bättra mig.. Med betoning på försöka.. ;)

Annars så sitter jag faktiskt hemma hos Therese för tillfället, vi har käkat nybakade bullar och mjölk och pratat om allt som hänt de senaste dagarna som vi varit i Övik, haha!

Jul lovet lider mot sitt slut, det allra sista riktiga jullovet dessutom. Har faktiskt inte tänkt på det förrän nu, det är nästan lite skrämmande! Snart börjar den allraa sista terminen på gymnasiet, känns galet.. Men jag har verkligen bestämt mig för att försöka ta vara på de här månaderna som är kvar, många säger ju att gymnasietiden är bland de roligaste åren i ens liv, så ska verkligen göra allt för att försöka ta vara på det som är kvar och leva livet i nuet!

Lovet annars, jaa.. det har varit alldeles underbart! har bara varit hemma i kära åsele och tillbringat tid med de allra bästa, och vad kan egentligen vara bättre? Nej, inget :)
Tränat har jag också hunnit med, ätit goomat, samt haft lite partaj också, först juldagen då man fick träffa många gamla åselebor, och sen nyår som spenderades med ett sjujäkla härligt gäng! :)
Orkar inte gå in på mer detaljer, men det har varit ett kanonlov, helt klart!

Som sagt, jag befinner mig i Åsele just nu, men det är bara tillfälligt, kom ungefär runt 5 och åker tillbaka till Övik igen på lördageftermiddag. Den här veckan (sen i söndags då vi åkte ner) har spenderats med träning och bara slappa. Vi har ju nya tränare i laget, och det känns riktigt bra än så länge! Skönt att träna på riktigt också, det blir alltid som det blir med den egna träningen, så det känns bra att komma igång med laget igen!
På lördagkväll blir det då till att fara på Modo- Skellefteå, dock står jag ju inför ett dilemma - vem tusan ska man hålla på?!!?! Skellefteå är ju mitt hjärtas lag, men samtidigt, hur gött vore det inte om Modo äntligen kunde ta sig till slutspel?! Först tog de SM-guld 07, sen åkte de ut i kvarten, sen ha dom missat slutspel båda åren vi bott i Övik och nu ser det ut som att de är påväg mot kvalserien, jag vet inte vad som händer....
Nejmen sen på söndag blir det till att lira juniormatch mot Sundsvall, ska bli kul att lira lite match! :) Sen nästa helg drar våran serie igång igen, då Segeltorp och Linköping kommer på besök.

Oj, nu ser jag att det blir ett sånt där långt inlägg igen, jag som sa att det bara skulle bli ett kortis.. Aja, det blir väl så när man inte skriver på år och dar och sen ska ta tag i det hela igen.. Ska som sagt försöka bättra mig, kanske får någon rutin på det hela när skolan drar igång igen, vi får se!

Nej nu ska jag vara lite social med Therese som sitter här på gymbollen och jaa, vad gör hon egentligen?! Det vet ingen.. ;) hihi

På återseende! Tjoflöjt!

RSS 2.0