all i waited for was a chance to make you understand

Sitter hemma i Åsele fortfarande, men alldeles snart bär det av tillbaka till Övik. Har packat bilen och inväntar nu Anna och Therese som ska åka med oss ner, eftersom dom också ska se matchen ikväll, skoj! :)

Igår så var det faktiskt ganska fullt upp. Skottade hela gården ( vilket var MYCKET snö!!), plockade bort all jul här hemma (tyckte inte att vi hade tagit fram så mycket iår, men tydligen...), var och hälsade på farmor och handlade lite. Dessutom gick strömmen i typ hela Åsele i ca 1 timme. Det är inte förrän man blir utan ström, som man faktiskt inser hur beroende man är av den, verkligen totalt beroende, det är sjukt egentligen..
Sen blev det middag hos mamma, sen träning - internmatch med grabbarna och sen efter det va vi hos Therese hela kvällen. Det var Therese, Anna, Oskar, Karin och jag. Vi spelade kort och pratade och skrattade och hade väldigt trevligt! :) 

Idag har jag inte gjort mycket alls, packat ihop alla grejor (tror jag har fått med allt, men det brukar ju ha en tendens att ligga kvar något i nått hörn ändå...) käkat och sådär, och snart bär det då av. Är ju ett tag tills vi kommer hem igen, och det är både och. Det är såklart tråkigt, för hemma är ju ändå bäst! :) men samtidigt så ska det bli skönt att komma tillbaka till vardagen igen, med både skola och hockey =)

Nej, nu ska jag gå och se lite slalom innan vi far =) 


hemma är ändå bäst

Kommentarer
Postat av: therese

saknar dig hjärtat

2011-01-09 @ 15:47:33
URL: http://tth3rese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0